Page 1

Núm. 18


Campanya de pol·linització de la biblioteca Aquest estiu, la biblioteca ha engegat una campanya en la qual els usuaris són els protagonistes. Durant uns mesos, demanem la col·laboració ciutadana amb l’objectiu de millorar els serveis que ofereix l’equipament. Per aquest motiu, hem animat la gent a fer-nos arribar suggeriments i idees que permetin canvis en positiu a la biblioteca. Per participar només cal venir i omplir una petita enquesta-joc que permet descobrir el grau de coneixement de la nostra biblioteca o bé fer-nos arribar les idees o suggeriments al panell que hem reservat a l’entrada de l’equipament. Els infants també poden participar-hi dibuixant la seva biblioteca ideal. Per la nostra banda, l’equip de la biblioteca es compromet a estudiar la viabilitat de les propostes i a tirar-les endavant, sempre que sigui possible. A més, l’enquesta que hagi obtingut més puntuació i la idea més interessant guanyaran un abonament per a 2 persones als espectacles d’ Entrefestes de l’Ateneu. I els dibuixos dels nens i nenes entraran al sorteig d’un val per a 4 persones per assistir a algun espectacle infantil de Sant Celoni.

Dibuixos infantils exposats Mostra de documents sobre la pol·linització

Panell explicatiu amb algunes idees d’usuaris


Foment de la lectura amb infants

Hora del conte: Contes de l’Índia, amb Albert Marqués de la companyia Ós Mandrós

Petita Hora del conte: Dins del cor, amb Ada Cusidó


Exposicions

L’ONG Sonrisas de Bombay va cedir-nos l’exposició que explicava els Drets Humans i la tasca que realitza l’organització

Com cada juliol, els alumnes de l’escola la Tordera van exposar els Llibres viatgers que han creat i treballat durant el curs


Històries mòbils: entrega de premis El passat mes d’abril, la biblioteca va presentar un nou concurs per a joves basat en foto-microrelats, les Històries mòbils. El termini de presentació dels treballs finalitzava el 30 de juny i l’11 de juliol es va fer l’entrega de premis als guanyadors.

El concurs estava dividit en dues categories segons l’edat. Els premis consistien en una tauleta tàctil per als primers guanyadors de cada categoria i en un llibre electrònic per als segons.

El jurat, format per Neus Selga, Glòria Checa, Antonio Bueno i Estel·la Orihuela, va determinar que els guanyadors eren: En la categoria de 14 a 17 anys: 1r premi: Incertesa, de Paula Medico 2n premi: La rebel·lió, d’Alba Moragas En la categoria de 18 a 22 anys: 1r premi: Cada pas feia créixer... de Marina Duset 2n premi: desert


Dinamitzem la biblioteca: novetats i mostres

Mostra de documents de la poetessa Joana Raspall arran de la celebració dels seus 100 anys

Petit homenatge a Santi Santamaria i al Racó de can Fabes coincidint amb l’anunci del tancament del restaurant

Mostra de documents amb motiu del Dia Internacional de l’amistat


Estiu de novetats

Novetats de mĂşsica

Novetats de cinema

Contes i llibres de coneixements per a infants


Llibres de coneixements per a adults

Còmics per a petits i grans

Juguem? La biblioteca de Sant Celoni s’ha fet Ambaixadora de la Setmana del Llibre en Català que se celebrarà del 6 al 15 de setembre. Si voleu participar al sorteig de rutes literàries, només heu de venir a la biblioteca i enviar un correu electrònic a secretaria@lasetmana.cat amb els 3 llibres que us recomanem i les vostres dades (nom, cognoms, edat, nom de la biblioteca i població)

Biblioflaix estiu 2013  

Butlletí informatiu biblioteca Sant Celoni estiu 2013