Page 1

EL LLIBRE DEL MES Un corb negre es troba molt sol, ja que tots els ocells li fugen. Però un bon dia es troba amb tres pardalets que semblen ben simpàtics, i intenta acostars’hi per tal de fer-se’n amic. El problema és que li tenen por perquè és molt gran i molt, molt negre. Com solucionarà el problema?... Una història senzilla, divertida, amb molts colors i amb una gran tendresa barrejada amb sentit de l’humor. Cuervo és un àlbums il·lustrat de Bromera Edicions que aposta per obres de qualitat per a primers lectors. L’autor i il·lustrador, Leo Timmers, és reconegut internacionalment

Títol: Cuervo Autor i il·lustrador: Leo Timmers Editorial: Algar Any de publicació: 2009

per als més petits de 3 a 7 anys


EL LLIBRE DEL MES Al carrer Quisap, de cop i volta hi ha aparegut un nou edifici. Hi viuen tot de veïns estranys, cada un dels quals té un problema diferent. Tot i així, el veí de baix sempre pot ajudar al de dalt i el de dalt pot ajudar al del costat. Una història divertida, d'uns veïns ben estranys i amb uns noms ben estrambòtics, que llegits desordenadament permeten saber quin problema té cada veí. Rere les solucions tan originals, apareixen sentiments de convivència i solidaritat que ens recorden com tots tenim sempre la clau per ajudar algú que ho necessita. El més entretingut d'aquesta obra són, sens dubte, les fantàstiques il·lustracions.

Títol: Els veïns del c/ Quisap Autor i il·lustradora: Cristina Zafra Editorial: Comanegra Any de publicació: 2011

per als que no són ni petits ni grans de 7 a 10 anys


EL LLIBRE DEL MES Un pacte amb la mort, una trobada amb una bruixa, la veritable recerca del Sant Greal, la prova per entrar en un selecte club d’estafadors, els secrets que amaga la caixa de sorpreses d’en Jack... Onze contes amb el seu segell inconfusible i un objectiu comú: captivar els lectors a través de la fantasia, però amb temes i estils molt variats. Són històries que sorprenen, diverteixen, espanten..., però que sobretot us mantindran enganxats al llibre fins a l’última lletra, gràcies a un ritme àgil i una descripció molt visual de les escenes. El llibre presenta un seguit de relats, alguns d’ells amb històries obertes, per tal que us hi impliqueu i en busqueu el millor final, on de ben segur que en algun d’ells hi trobareu alguns candidats a acompanyar-vos la resta de la vida.

Títol: El cementiri sense làpides

i altres històries negres Autor: Neil Gaiman Editorial: Estrella Polar Any de publicació: 2010

per als més grans de 10 a 12 anys

Els llibres del mes de novembre  

Recomanacions infantils per al mes de novembre de 2011