Page 1

EL LLIBRE DEL MES El conillet protagonista de Moxaina exprés es troba molt necessitat de moixaines, les espera i les busca, però està negre perquè el seu pare sempre té pressa o està molt ocupat i, per tant, les rep ben apressades dia rere dia. Un dia, però, s’empescarà una idea per rebre moixaines com calen. Un nou àlbum d’Émil Jadoul sempre posa de bon humor. El retrat del ritme frenètic que portem tots plegats actualment està fet amb tanta gràcia, jugant amb les mides del text i les il·lustracions, que no podem parar de somriure en tota l'estona. És un llibre simple però molt simpàtic, que ens pot fer recordar a nosaltres mateixos que sempre anem amb presses i no tenim temps d’aturar-nos per coses importants. Però, quan parem, veiem que no passa res. Una bona lliçó.

Títol: Moixaina exprés Autor i il·lustrador: Émile Jadoul Editorial: Corimbo Any de publicació: 2012

Per als més petits De 3 a 7 anys


EL LLIBRE DEL MES Els senyors Archibaldo reben la visita d’un gos domèstic amb referències que desitja ser contractat com a mascota. Encantats amb la idea, la parella l’adopta i organitza un còctel per celebrar l’esdeveniment. A partir d’aquesta primera trobada, Jean Lecointre compon un univers ple d’humor, on animals i humans conviuen, tot i que amb algunes contrarietats... Presenta un escenari de situacions inversemblants, amb un grafisme de collage i fotografies manipulades que el fan encara més brillant. Les expressions del gos i el gat, les aparicions insòlites de la mosca i la granota i la festa final, són inoblidables!

Títol: Animals domèstics Autor i il·lustrador: Jean Lecointre Editorial: Ekaré Any de publicació: 2013

Per als que no són ni petits ni grans De 7 a 10 anys


EL LLIBRE DEL MES Jacques Lagarden, conegut per tothom amb el sobrenom d'Ala de Corb, és fill d'una nissaga de pirates de les Antilles. Ala de corb, una col·lecció amb diferents aventures, tracta un dels temes clàssics dels relats d'aventures: el món dels pirates. Larreula, però, en fa un plantejament irònic, ple d'humor, que aconsegueix, d'una manera amable, que el lector s'introdueixi en el context històric en què van viure aquests filibusters. Són relats amens que ens expliquen històries agradables, que contínuament fan l'ullet al lector. Ala de Corb és, d'alguna manera, allò que tothom alguna vegada hauria volgut ser a la vida: una persona sensible, culta, aventurera, atrevida, arriscada, guanyadora en l'amor i en la vida en general, fidel amb els amics, preocupada pels altres...

Títol: Ala de Corb Autor: Enric Larreula Editorial: Baula Any de publicació: 2013

Per als més grans De 10 a 12 anys

Llibre del mes-Octubre 2013  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you