Page 1

EL LLIBRE DEL MES Aquest bonic conte ens explica una història real que s’ha fet molt popular arreu del món. Tot va començar un vespre molt fred del 1988 quan algú va abandonar un gatet a la bústia de retorn de la biblioteca pública de Spencer (Iowa). L’endemà al matí, quan els bibliotecaris el van trobar, van decidir adoptar-lo, el van portar al veterinari, li van posar les vacunes adients i van fer un concurs per triar-ne el nom, que va ser Dewey. En Dewey va viure a la biblioteca durant 19 anys i era molt estimat pel personal i pels usuaris, sobretot pels nens i nenes. És va fer famós arreu del món i molta gent viatjava fins a Spencer només per conèixer el gat. Si en voleu saber més coses, llegiu aquest conte que va escriure Vicki Myron, la bibliotecària de Spencer.

Títol: Dewey: un gat a la biblioteca! Autora: Vicki Myron Il·lustrador: Steve James Editorial: Edebé Any de publicació: 2011

Per als més petits De 3 a 7 anys


EL LLIBRE DEL MES “Morris Lessmore estimava les paraules. Estimava les històries. Estimava els llibres”. Així comença aquest meravellós àlbum, que és un homenatge als llibres i a les persones que els agrada llegir. Cadascuna de les pàgines és un regal per als ulls. Les il·lustracions, del mateix autor, són sorprenents, fantàstiques, plenes d’expressivitat i de màgia. Estan farcides de detalls i transmeten totes les emocions d’aquesta bonica història que va inspirar el curtmetratge animat que va guanyar l’Oscar l’any 2012. A l’interior trobareu el codi QR per poder descarregar l’app i interactuar amb el llibre i la pel·lícula. De ben segur que us sorprendrà!

Títol: Els fantàstics llibres voladors del

Sr. Morris Lessmore Autor i il·lustrador: William Joyce Editorial: Andana Any de publicació: 2013

Per als que no són ni petits ni grans De 7 a 10 anys


EL LLIBRE DEL MES Molsa és un gos que explica la història de la seva interessant vida en primera persona. Però el que destaca més d’aquesta obra és l’esforç que fa l’autor en tot moment per no oblidar que qui “parla” és un gos. Com ho aconsegueix? Doncs, per exemple, donant un gran predomini al sentit de l’olfacte i fent-ne una descripció molt acurada, perquè a través de l’olfacte els gossos reben molta de la informació del món que els envolta. I així en molts detalls que es van descobrint quan es va llegint el llibre que, a més, té un final sorprenent. És un llibre molt recomanable, que ha guanyat el Premi Edebé de Literatura Infantil 2013 per unanimitat del jurat.

Títol: Molsa Autor: David Cirici Il·lustradora: Esther Burgueño Editorial: Edebé Any de publicació: 2013

Per als més grans De 10 a 12 anys

Recomanacions Sala Infantil setembre 2013  
Recomanacions Sala Infantil setembre 2013  

Llibres recomanats des de la Sala Infantil pel mes de setembre

Advertisement