Page 1

EL LLIBRE DEL MES Aquest àlbum, del conegut autor Gilles Bachelet, gira al voltant d’una situació molt divertida: un cavaller “impetuós” que vol anar a lluitar de forma urgent amb l’exèrcit del veí, però que s’entreté sense límit en els petits plaers i obligacions de la vida quotidiana. No és cap casualitat que els personatges siguin cargols. Les il·lustracions estan plenes de detalls que ens faran somriure constantment. Podem ajudar als més petits a descobrir-los: per exemple, el cavaller va vestit amb armadura, casc, pal i bandera, vaja a la manera medieval, però porta una carmanyola de la “Hello Kitty”. Hi ha tants detalls i tantes lectures que demanarà que anem endavant i endarrere per poder gaudir de totes les picades d’ullet, les bromes, les referències... Són inesgotables!

Títol: El Cavaller impetuós Autor i il·lustrador: Gilles Bachelet Editorial: Joventut Any de publicació: 2015

Per als més petits De 3 a 7 anys


EL LLIBRE DEL MES Un llibre original i curiós que respondrà totes les vostres preguntes al voltant de l’escola, ara que aviat hi haureu de tornar. Preguntes com: On van les mestres quan es pon el sol? Per a què serveixen les faltes d’ortografia? Què fa la roba que ens hem oblidat a l’escola durant les vacances? Per què al menjador no ens donen patates fregides gairebé mai? Què mengen les cuineres del menjador? On van els nens que no van a l’escola? Es perden? Trobareu les respostes a totes aquestes preguntes i moltes més en aquest divertidíssim llibre que acompanya els textos amb unes il·lustracions molt originals i un punt “gamberres”. Segur que també agradarà als pares i als mestres.

Títol: Els Secrets de l'escola :

on van les mestres quan es pon el sol? Autor i Il·lustrador: Éric Veillé Editorial: Blackie little books Any de publicació: 2015

Per als que no són ni petits ni grans De 7 a 10 anys


EL LLIBRE DEL MES El llibre està estructurat en 11 capítols, escrits en primera persona pel mateix protagonista que fa una reflexió, irònica i intel·ligent, de la seva pròpia vida, de la relació amb les seves germanes i els seus pares, de les coses que li passen a l’escola, dels seus primers amors, dels seus dubtes i preguntes… Un llibre divertit, intel·ligent i original protagonitzat per un antiheroi, en Daniel, un nen de 10 anys una mica malgirbat, que no té èxit amb les nenes... Però el que sí que sap és com jugar amb les paraules i convertir-les en les seves aliades. Cada capítol comença amb un poema juganer escrit per ell, llegiu-los perquè són boníssims. Una lectura molt recomanable!

Títol: El Nen de traspàs Autor: José Luis Alonso de Santos Il·lustrador: Federico Delicado Editorial: Kalandraka Any de publicació: 2015

Per als més grans De 10 a 12 anys

Profile for Biblioteca Pública Terra Baixa

Llibre del mes-Setembre 2016  

Llibre del mes-Setembre 2016  

Advertisement