Page 1

EL LLIBRE DEL MES En Rusell és un xai una mica especial, i a vegades no fa el que fan la resta de companys del ramat. Per exemple, quan tots els xais se’n van a dormir, en Russell no té gens de son; té insomni, el pobre. I què fa per solucionar-ho? Doncs, si voleu saber-ho, haureu de llegir el conte i així descobrireu totes les coses que posa en pràctica per poder dormir com la resta del ramat. Amb un text senzill i uns dibuixos en tons blaus, verds i morats, l’autor, que també és l’il·lustrador, aconsegueix un llibre molt divertit i molt adient per a l’hora d’anar a dormir. Bona nit!

Títol: Rusell, el borrego Autor i il·lustrador: Rob Scotton Editorial: Alfaguara Any de publicació: 2007

Per als més petits de 3 a 7 anys


EL LLIBRE DEL MES Segur que a tots ens hauria agradat ser invisibles en algun moment, però s’ha de tenir molt de compte amb el que es desitja, perquè pot fer-se realitat. Això és el que li passa a en Tonino, el protagonista d’aquesta història. Però el que ell es pensava que seria un gran avantatge aviat comença a tenir inconvenients, i molt greus! Aquest clàssic de Rodari fa visible l’invisible i recull reflexions que van més enllà de les lleis de l'òptica. Les il·lustracions de Sanna, a base de taques de color que formen les figures i les línies en tinta, enfatitzen el to humorístic de l’autor i recullen la mirada lúdica del protagonista.

Títol: Tonino l’invisible Autor: Gianni Rodari Il·lustrador: Alessandro Sanna Editorial: Libros del Zorro Rojo Any de publicació: 2010

Per als que no són ni petits ni grans de 7 a 10 anys


EL LLIBRE DEL MES Marcos Mostaza és un nen de deu anys que ens explica en primera persona les seves aventures del dia a dia. Són aventures quotidianes que li poden passar a qualsevol nen de la seva edat, perquè en Marcos és un nen normal. Té un amic amb el qual juga a ser astronauta, un cosí que viu a Andalusia amb el qual es comunica per correu electrònic i un avi molt especial. Podrem compartir amb el protagonista aventures, il·lusions, amors, fantasies, secrets... explicades d’una manera molt divertida, que ens farà riure en més d’una ocasió.

Marcos Mostaza uno és el primer llibre d’una sèrie que ens farà passar molt bones estones amb l’enginy i l’innocència d’en Marcos.

Títol: Marcos Mostaza uno Autor: Daniel Nesquens Il·lustradora: Claudia Ranucci Editorial: Anaya Any de publicació: 2008

Per als més grans de 10 a 12 anys

Recomanacions infantils març 2012  

Recomanacions infantils març 2012