Page 1

LA JUVENIL Recomanacions de novel路la jove de la biblioteca Xavier Benguerel

N潞 1


EL LADRÓN DEL RAYO: Rick Riordan CAVALL DE GUERRA: Michael Morpurgo Michael Morpurgo és l’escriptor per a joves més reconegut d’Anglaterra. D’aquí poc sentirem molt a parlar tant d’aquesta obra com de Michael Morpurgo, ja que Steven Spielberg l’ha dut al cinema i potser pot estar nominada als Oscar. Cavall de guerra és la història d’en Joey, un cavall que ens explica la seva relació amb els homes i la seva vivència a la Primera Guerra Mundial. En Joey establirà una relació especial amb els soldats, tant anglesos com alemanys, fins que torna a trobar al seu veritable amo i amic, l’Albert. Una emotiva història que commou i alhora mostra la inutilitat de les guerres. Tota una lloança a l’amistat.

http://sinera.diba.cat/record=b1636090~S9*cat

ELS JOCS DE LA FAM: Suzanne Collins Els jocs de la fam és el primer llibre d’una trilogia escrita per Suzanne Collins. L’acció succeeix en un món futur i apocalíptic dividit en districtes governats per el Panem. Els Jocs de la fam són una manera més de subjugar als districtes, cada any participen en ells un noi i una noia de cada districte, qui d’ells resti amb vida fins al final guanya els Jocs. La protagonista de la novel·la és la Katniss habitant del Districte 12, el més pobre del Panem i que enguany haurà de ser una de les participants. Properament es farà una pel·lícula d’aquesta novel·la i si en llegiu el primer volum segur que devorareu els altres dos fins completar la trilogia. Una meravella!!!

http://sinera.diba.cat/record=b1546744~S9*cat

El ladrón del rayo és el primer llibre de la saga Percy Jackson y los dioses del Olimpo. En Percy és un noi que descobreix que és un semidéu. Un cop que ho sap, ha d’anar a un campament molt especial on viu mil aventures alhora que fa amics entre els altres semidéus i personatges mitològics. Aquesta novel·la va ser portada al cinema al 2010. És el primer títol d’una saga composta per cinc novel·les. No us la perdeu !!

http://sinera.diba.cat/record=b1585321~S9*cat

MANERES DE VIURE PER SEMPRE: Sally Nicholls Aquesta temporada televisiva ha triomfat la sèrie catalana Polseres vermelles. Dos dels protagonistes són dos nens que tenen càncer. Maneres de viure per sempre va per aquesta línia, ja que el nen protagonista té leucèmia i explica al seu diari com es desenvolupa la seva malaltia de caràcter terminal. Guanyadora del Premi Atrapallibres en la categoria de 11-12 anys de 2009, es una obra realista, trista i molt humana. Molt recomanable.

http://sinera.diba.cat/record=b1547047~S9*cat

ELS QUI SOMIAVEN LA LLUNA. MISSIÓ APOLLO: Philippe Nessmann El llibre narra 3 missions espacials: l’Apollo 8, l’Apollo 11 i l’Apollo 13. El protagonista de la novel·la és el James Lovell, l’astronauta de l’Apolo 8 que va ser el primer a viatjar al voltant de la lluna, l’any 1968. En Phillippe Nessmann ha tingut accés a tota la informació i les transcripcions de les missions. És un llibre amè, ràpid de llegir i apassionant. Si voleu, podeu completar la lectura amb la pel·lícula Apolo 13 protagonitzada per Tom Hanks.

http://sinera.diba.cat/record=b1632300~S9*cat


Si vols saber més de totes les activitats i novetats de Biblioteques de Barcelona entra a www.bcn.cat/biblioteques

Si tens el carnet i vols rebre informació de les activitats de la teva biblioteca, dóna’t d’alta al butlletí electrònic a www.mesbiblioteques.com

Recordeu que podeu fer reserves dels exemplars prestats des del catàleg col·lectiu http://sinera.diba.cat

Biblioteca Xavier Benguerel Avinguda del Bogatell, 17 08005 Barcelona Tel. 93 225 18 64

b.barcelona.xb@diba.cat www.bcn.cat/bibxavierbenguerel

HORARIS Dilluns, dimarts, dijous i dissabte: De 10 a 14h i de 16 a 21h. Dimecres i divendres: De 10 a 21h. Horari d’estiu (del 24 de juny al 23 de setembre) Dilluns, dimarts i dijous: De 10 a 14h i de 16 a 21h. Dimecres i divendres de 10 a 21h. Dissabte de 10 a 14h

La Juvenil nº 1  

Clica el títol que t'interessi i accediràs directament al nostre catàleg col.lectiu

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you