Page 1

BUTLLETÍ 3

Biblioteca Municipal Ernest Lluch i Martín

Tots els públics Exposició Pere Ribot:

Cuidem el nostre entorn Organitza: Institut Pere Ribot Data: Del 19 de febrer al 2 de març Exposició:

Fes poble ... Literalment! Propostes dels pressupostos participatius Organitza: Regidoria de Participació, Ajuntament de Vilassar de Mar Data: Del 4 al 16 de març Exposició de dibuixos:

Vilassar de Mar i la igualtat entre persones A càrrec de: gOvi Data: Del 20 de març al 13 d’abril Exposició:

El tabac al descobert Organitza: Salut Pública (Ajuntament de Vilassar de Mar) Data: Del 26 de març al 9 d’abril

Adults i joves Espai Família—Xerrada:

M’estimes? Relacions de parella saludables A càrrec d’: Elena Crespí, psicòloga, sexòloga i terapeuta de parella. Data: Dilluns, 4 de març, 18:30 h. Cal inscripció prèvia a espaifamilia@vilassardemar.cat

MARÇ 2019


Març 2019 Taller:

Mindfulness A càrrec: Tomàs Villamayor, educador transpersonal Data: Dimarts, 5 i 19 de març, 18.30 h. Llegir entre vinyetes: Club de lectura de còmic i novel·la gràfica:

Els últims gegants, de François Place Moderat per: Mireia Martínez. Adreçat a: Públic a partir de 16 anys. Data: Dilluns, 11 de març, 18:00 h. Cal inscripció prèvia. Votacions:

Fes poble ... Literalment! Propostes dels pressupostos participatius Organitza: Regidoria de Participació Ciutadana (Ajuntament de Vilassar de Mar) Data: Dilluns i dijous de 16 a 20 h. / Dimarts i dimecres de 10 a 14 h. I de 16 a 20 h. / Divendres de 10 a 20 h. / Dissabte de 10 a 13:30 h. Arxiu:

Trobades a l’Arxiu Organitza: Arxiu Municipal Data: Dimecres, 13 de març, 11:00 h. Cinefòrum:

El orden de lo divino, de Petra Biondina Organitza: Viladona Data: Dimecres, 13 de març, 18:00 h. Amb tertúlia en acabar A Suïssa, a l’any 1971,les dones no tenien dret al vot. Nora té una vida tranquil·la en un petit poble, on viu al costat del seu marit i els seus dos fills. Però la vida de Nora i les altres dones canvia quan prenen consciència de la seva situació. Presentació de llibre:

Escriure sense por, Manual d’escriptura creativa A càrrec de: Raquel Picolo, autora del llibre i escriptora i guionista Data: Divendres, 15 de març, 19:00 h. El resultat de 17 anys com a professora d'escriptura creativa i conductora de clubs de lectura. Hi haurà un petit tast de les activitats d'escriptura creativa que es proposen al llibre per perdre la por a escriure. Tertúlia:

Àgora A càrrec de: Neil Forrest i Cándido Granada Álvarez Data: Dilluns, 18 de març, 19:00 h. 2


Març 2019 Trobada amb l’autora:

El club de la lectura Emocions Vintage parlarà amb Sílvia Tarragó A càrrec de: Sol Teixidó Data: Dijous, 21 de març, 19:30 h. Acte obert a tothom El dia 21 de març a les 17:30h ens visita la Sílvia Tarragó i el llibre que comentarem serà L’amor i la lectura Recital de poesia (Mes del: Dia de la Dona i Dia Mundial de la Poesia):

Tres voltes rebel, poemes de Maria Mercè Marçal Dirigit per: Marta Abril i Pilar Martínez Organitza: La Tropa del Teatre Data: Dijous, 21 de març, 19:30 h.

Diàlegs d’economia i territori:

Impacte dels criteris econòmics sobre la política educativa A càrrec: Joan Subirats, Catedràtic en Ciència Política de l’UAB i Xavier Bonal, professor del departament de Sociologia de l’UAB Organitza: Fundació Ernest Lluch i Martín Data: Divendres, 22 de març, 18:30 h.

Cinema amb essència:

El Rastro, dirigida per Agnieszka Holland (2017) A càrrec de: Lydia Ruiz i Margarita Martí, voluntàries Data: Dimecres, 27 de març, 18:00 h. Amb tertúlia en acabar.

BiblioTEC:

Girls Power, disseny amb 3D A càrrec de: Marrecs de Vilassar Data: Dijous, 28 de març i 4 d’abril, de 18:00 a 20:00 h. Adreçat a noies i dones a partir de 12 anys. Requisits: portal un ordinador portàtil. Cal inscripció prèvia b.vilassarm.elm@diba.cat o bé al 937506834 Aquest BiblioLab està pensat especialment per apropar la tecnologia al públic femení i motivar la vocació cap a carreres d’aquest àmbit. En el taller s’explicaran les possibilitats del disseny 3D creant un objecte, fent servir programaria lliure com: Tinkercad, OpenScad i Sketch-up; programes de visualització de Realitat Virtual com Co-Spaces i Impressió dels dissenys amb una impressora 3D. Taller totalment pràctic, no fan falta coneixements previs.

3


Març 2019

Públic familiar i nadons Contes per nadons (Nascuts per llegir):

Contes amb olor de cel blau A càrrec de: Sherezade Bardají Adreçat a: Famílies amb infants fins a 3 anys Data: Dissabte 2 de març, 11:00 h. Cal inscripció prèvia a b.vilassarm.elm@diba.cat o bé al 937506834.

Trobada d’embarassades—Nascuts per Llegir (Espai Família):

La importància del joc en la comunicació amb els infants A càrrec de: Noelia Del Águila, Làlali Acompanyament familiar Data: Dimecres, 13 de març, 10:30 h. Cal inscripció prèvia a b.vilassarm.elm@diba.cat o bé al 937506834. Espai per a famílies amb nadons i parelles que n’esperen un/a on parlem sobre els aspectes emocionals durant l'embaràs i el part, de la importància del vincle amb el nadó, del procés de parella a família, on compartim vivències sobre la maternitat i la paternitat etc. Un espai de trobada, reflexió i intercanvi per créixer junts com a mares, pares i famílies. L’Hora del conte:

Les nenes al poder A càrrec de: Laia Ventura Adreçat a: Famílies amb infants a partir de 4 anys. Data: Dijous, 14 de març, 17:30 h.

L’Hora del conte:

Els sons robats A càrrec d’: Eva González, narradora professional Adreçat a: Famílies amb infants a partir de 4 anys. Data: Dijous, 28 de març, 17:30 h.

4

Profile for Biblioteca Vilassar de Mar

Agenda Març 2019  

Agenda Març 2019  

Advertisement