Page 1

Biblioteca Joan Coromines El Masnou

SANT JORDI

N O V E T A T S

Num. 5

2014


Página 2

Biblioteca Joan Coromines

NOVEL·LES Amat-Piniella, Joaquim. La Clau de volta. Audur Ava Ólafsdóttir. La Excepción. Baixauli, Manuel. La Cinquena planta. Barth, John. El Plantador de tabaco. Memòria de sang de Enric Calpena. Barcelona, 1851. Aquesta és la història del jove Joan Gort qui, amb només catorze anys, viatja amb el seu pare de Reus a la ciutat de Barcelona, pero el que havia de convertir-se en un moment feliç es transformarà en una tragèdia quan un inesperat succés té lloc durant la nit de Sant Joan de 1851.

Barthelme, Donald. Las Enseñanzas de Don B. Bosch, Xavier. Eufòria. Calpena, Enric. Memòria de sang. Carreras i Goicoechea, Joan. Cafè Barcelona. Cirici, David. Zona prohibida. Constantine, Barbara. Al mal tiempo, mejor cara. Cuartiella, María M. L'Afer marsellès. Cuenca Sandoval, Mario. Los Hemisferios. Daly, Paula. I tu, quina mena de mare ets? Deja que cante el gallo : nueve relatos campesinos. Eggers, Dave. Un Holograma per al rei. Forsyth, Frederick. La Lista. Gómez-Jurado, Juan. El Paciente. Jonasson, Jonas. L'Analfabeta que va salvar un país. Kennedy, Douglas. La Vida empieza hoy. L’analfabeta que va salvar un pais de Jonas Jonasson L’escriptor suec publica una nova divertida i esbojarrada novel·la protagonitzada per una immigrant sud-africana a Suècia. La petita Nombeko és una nena òrfena que treballa netejant latrines, però el destí li té reservada una altra sort. I és que el seu talent insòlit per a les matemàtiques i la seva curiositat infinita per aprendre la catapulten a l’altra punta del món


Biblioteca Joan Coromines

Página 3

Kongoli, Fatos. La Vida en una caja de cerillas. Loriga, Ray. Za Za, emperador de Ibiza. MacGrath, Patrick. Constance. Nothomb, Amélie. Barbablava. O'Brien, Edna. Las Chicas de campo. Padilla de Juan, Arturo. Presoners del mar. Pagès, Vicenç. Dies de frontera. Pennacchi, Antonio. Tierra de nadie.

Tota aquesta

Redmerski, J. A. Nadie como tú.

gent d’Isabel-

Santos, Care. Desig de xocolata.

Conjunt

Satz, Mario. La Sopa de l'avi. Simó, Isabel-Clara. Tota aquesta gent.

Clara Simó petites històries, protagonitza

Simsion, Graeme. El Projecte Rosie.

des

Tan, Amy. La Vall de la meravella.

seguit

Vásquez, Juan Gabriel. Las Reputaciones. Vázquez Montalbán, Manuel . Cuentos negros. Vehí i Castelló, Agustí. Remor de serps. Vollmann, William T. Historias del Arcoíris.

de

per

un de

personatges anònims, sovint insatisfets

o

maltractats per la vida, d'altres

Desig de xocolata de Care Santos Un recorregut per la història d’aquest plaer exquisit des de la seva arribada a Europa fins a la sofi sticació dels nostres dies. La vall de la Meravella’d’ Amy Tan La coneguda autora de“La filla del curandero” o “El club de la Bona Estrella” torna amb una novel·la intensa i evocadora: la història de tres generacions de dones que lluiten contra el destí que els ha tocat. Xangai, 1912: la Violet és la filla privilegiada de la madam nordamericana de la casa de cortesanes més prestigiosa de la ciutat.

somiadors

o

un altre que experimenta sentiments d'inferioritat per crítiques

les a

què el sotmet la parella.


Página 4

Biblioteca Joan Coromines

CHICK LIT Benavent, Elísabet. En los zapatos de Valeria. Vol. 1 Benavent, Elísabet. Valeria en el espejo. Vol. 2 Benavent, Elísabet. Valeria en blanco y negro. Vol. 3 Benavent, Elísabet. Valeria al desnudo. Vol. 4 Desconnexió de Neal Shusterman “La II Guerra Civil dels Estats Units, coneguda com a “Guerra interna”, va ser un conflicte prolongat i sagnant, originat per un sol punt de dissensió. Al final de la guerra, es va aprovar un conjunt d’esmenes a la Constitució, que es coneix com a “Tractat Vital” que estableix que la vida humana és inviolable des del moment de la concepció fins que el nen arriba als 13 anys.

NOVEL·LES DE CIÈNCIA-FICCIÓ Pratchett, Terry. La Tierra larga. Shusterman, Neal. Desconnexió. Terra Llarga de Terry Pratchett i Stephen Baxter, la novel·la de ciència ficció La Terra Llarga (The Long Earth), la primera obra en la que col·laboren Terry Pratchett i Stephen Baxter, dos autèntiques icones de la literatura fantàstica, i que suposarà l'inici d'una nova sèrie escrita a quatre mans la novel·la de ciència ficció narra la fascinant i divertidíssima història d'un viatge d'exploració cap als confins del nostre univers, i d'un nou començament per a la humanitat.

NOVEL·LES DE TERROR Danielewski, Mark Z. La Casa de hojas.


Biblioteca Joan Coromines

Página 5

NOVEL·LES FANTÀSTIQUES Álvarez, Victoria. Tu nombre después de la lluvia.

Tu nombre después de la lluvia de Victoria Álvarez. A començament de segle, un grup d’investigadors sobre fenòmens paranormals resolen el cas d’un esperit L’enigma Colom de Maria Carme Roca

NOVEL·LES HISTÒRIQUES Gironell, Martí.

El Primer heroi.

Lapierre, Alexandra. Serás reina del mundo. Roca i Costa, M. Carme. L'Enigma Colom.

El primer heroi de Martí Gironell Una aventura fundacional plena de reptes i amenaces, en la qual el lector descobrirà un món nou i fascinant. Fa més de cinc mil anys, un home va ser capaç d’anar més enllà de la seva pròpia terra. Ynatsé és escollit pels déus per protegir el seu poblat i trobar el remei a un mal que assola la seva comunitat, el Clan dels Cavalls. En la lluita per acomplir els designis divins, i superant els propis límits i fronteres, Ynatsé s’embarcarà en un viatge èpic, dominat per l’impuls interior i la força del seu poble.

Maria Carme Roca ens proposa una novel·la història per aconstar-nos a la figura de Colom per defensar i mostrar al món la catalanitat de Cristòfor Colom, així com també, denunciar l’afany d’alguns sectors per a esborrar tot rastre català. La trama se situa al 1493, quan Colom ha tornat de les Índies Occidentals i prepara una altra expedició.


Biblioteca Joan Coromines

Página 6

NOVEL·LES POLICÍAQUES Adler-Olsen, Jussi. Expediente 64. Camilleri, Andrea. El Joc dels miralls. Clark, Mary Higgins. Por de la veritat. De Giovanni, Maurizio. El Nadal del comissari Ricciardi. Greene, Graham. El Tercer home. James, Peter. Esquivar la muerte. Le Carré, John. El Talp. Martín, Andreu. Les Escopinades dels escarabats no arriben al setè soterrani del pedestal on s'aixeca la meva estàtua. Perry, Anne. Justicia ciega. Silva, Lorenzo. El Lejano país de los estanques. Urban, Milos. La Sombra de la catedral.

Por de la veritat de Mary Higgins Clark ‘Novel·la que et manté amb lai al cor, la Reina del Suspens ens endinsa en un misteri laberíntic que arrossega un elenc de personatges fascinant, un dels quals podria ser un assassí despietat. La tragèdia comença la nit en què es crema i s’esfondra l’edifici de l’empresa de mobles - famosa per les seves excel·lents reproduccions d’antiguitats- que va fundar l’avi de la Kate i la Hannah Connelly. Enmig de les cendres, una troballa sorprenent i esgarrifosa fa emergir els dubtes i les sospites. Va ser deliberat, lincendi? Què hi feia, al museu, la Kate -alta, bella, rossa, executiva d’una important empresa de comptabilitat- en aquelles hores de la nit, quan van començar les flames? I la seva germana Hannah, que tot just inicia una prometodora carrera com a dissenyoradora de moda, què hi té a veure?

Les escopinades dels escarabats no arriben al setè soterrani del pedestal on s'aixeca la meva estàtua d’Andreu Martín L’assassinat brutal a Barcelona de dos socis d’una assessoria financera desencadena una gran operació policial que compromet Germán Rojo, un personatge poderós que es creu intocable, investit del do de la immunitat, molt per damunt de la resta dels mortals.


Biblioteca Joan Coromines

Página 7

BIOGRAFIES Cuyàs, Manuel. El Nét del pirata. Panyella, Jordi. Salvador Puig Antich, cas obert : la revisió definitiva del procés. Rajchman, Chil. Treblinka.

POESIA Matsuo, Basho. Sendas de Oku. Yousafzai, Malala. Jo sóc la Malala : la noia que van tirotejar els talibans per defensar el dret a l'educació.

MATÈRIA Any de sobres : recull de vinyetes Domínguez, Íñigo. Crónicas de la màfia. Esculies, Joan. 12000! : els catalans a la Primera Guerra Mundial. Gabancho, Patrícia. Les Dones del 1714. Magriñà, Anna-Priscila. Guia xafardera de Catalunya: 78 històries per a ments inquietes. Muñoz Molina, Antonio. Todo lo que era solido. Saviano, Roberto. ZeroZeroZero : [com la cocaïna governa el món]. Stevenson, David. 1914-1918 : historia de la Primera Guerra Mundial. Zweig, Stefan. Castellio contra Calvino : conciencia contra violència. Zero zero zero: com la cocaina governa el mon de Roberto Saviano Set anys després de Gomorra, l’autor torna amb un llibre que és un cop de puny contra la nostra ignorància o la nostra hipocresia. El tema és la cocaïna.

El nét del pirata de Manuel Cuyás Gibert Manuel Cuyàs evoca la història de la seva família i el descobriment d’un món que canvia i que té un punt àlgid en la nevada del 62. Ens remuntem al llegendari avi pirata, enriquit a l’oceà Atlàntic i confident de Garibaldi, , i a la seva dona, que volia morir verge, per després conèixer l’àvia decidida que cantava òpera, el pare dibuixant, la mare que tenia un teler a casa,


Biblioteca Joan Coromines

Aventures

Acció.

CINEMA 9 días. Doble del diabló, El. Misión: imposible-2. Dientes del diabló, Los. Hijo de Montecristo, El. Leyenda de Suriyothai, La. Pacto de los lobos, El. Ciència ficció. Mothman : la última profecia. Última señal, La. Ultimátum a la Tierra. Cinema Bèl·lic Agente secreto. Mediterráneo.

Amantes pasajeros, Los. Banquete de boda, El. Comèdia

Bûche : cena de Navidad, La. Como Dios. Dr. T y las mujeres, El. Hijo de la novia, El. Inútiles, Los. Pantaleón y las visitadores. Siete psicòpates.

Página 8


Biblioteca Joan Coromines

Documentals Comediants, amb el sol a la maleta. Lugares con genio.

Asunto real, Un. Ayer no termina nunca. Campanadas a medianoche. Grandes esperanzas. Investigating sex : misterios del sexo. Drama

Irresistible. Kramer contra Kramer. Peso del agua, El. Posada Jamaica. Primer amor. Salto al vacĂ­o. Tierra prometida. Ventajas de ser un marginado, Las.

Familiar Embrujada.

PĂĄgina 9


Biblioteca Joan Coromines

Fantasia Hansel y Gretel : cazadores de brujas. Planeta de los simios, El. Pel·lícules d'animació Batman : el regreso del caballero oscuro. Segunda parte.

Pel·lícules de terror Cazador de sueños, El. Sombra del vampiro, La.

Pel·lícules històriques Gangs of New York.

Pel·lícules musicals Amanda. Commitments, Los.

Pel·lícules policíaques Ahora me ves... [Speak up] 39 escalones ; El hombre que sabía demasiado ; Alarma en el expreso. Cara de ángel. Caso Wells, El.

Página 10


Página 11

Biblioteca Joan Coromines

Escalera de caracol, La. Estambul. Fargo. Huella, La. Mátalos suavemente. Sospecha. Tesis sobre un homicidio . Trama, La.

Pel·lícules romàntiques ...Y que le gusten los perros. Amor y otros desastres. Antes del amanecer : cuando el amor llega sin avisar. Barcelona nit d'estiu

Habitación con vistes, Una.

Pel·lícules socials Ciudad de Dios.

Sèries televisives Alfred Hitchcock presenta. Temporadas uno y dos.


Biblioteca Joan Coromines

INFANTILS Amigos de Minnie, Los. La Casa de Mickey Mouse (Disney) ; 23 Betty Boop. Volumen 1 Bubble Guppies. Canimals. La serie completa. Construye un cohete. Ya llega Noddy ; 11 Dragones : los jinetes de Mema. Parte 1. Gru 2, mi villano favorito. Let's go Pocoyó. 3ª temporada, 1ª parte : ¡aprende inglés divirtiéndote con Pocoyó!. Vol 1-4 Monstruos University . Puente hacia Terabithia, Un. Tortuga i la llebre, La. Tren, El. La Calle de los pajaritos ; 4 Zoobabu. La serie completa.

DVDM Barenboim, Daniel. 70th birthday concert. Rodriguez (Músic). Searching for Sugar man.

Página 12


Página 13

Biblioteca Joan Coromines

MÚSICA

A Young person's guide to the avant-garde. SIG: CD 4.A. Avantguarda Antologies Africando. Viva Africando. SIG: CD 050.6AFR Música popular Senegal AlunaGeorge. Body music. SIG: CD 2.ALU. Música electrònica (Pop) Arbre de colors. SIG: CD 710A. Cançons infantils Catalunya Arcade Fire. Reflektor. SIG: CD 2.ARC. Música rock Band. Live at the Academy of Music 1971 : the Rock of Ages concerts. SIG: CD 2.BAN 60. Música folk-rock Booker T. Sound the alarm. SIG: CD 180BOO Soul Canalla. El Bar nuestro de cada día. SIG: CD 090.7CAN. Música popular Espanya Coma, Maria (Cantant). Celesta. SIG: CD 2.COM Música pop Catalunya Drake, Nick (Músic). Five leaves left. SIG: CD 2.DRA 60. Música folk-rock Dvorák, Antonín. Música per a violí i orquestra. Seleccions. Violin concerto; Romance ; Mazurek ; Humoresque. SIG: CD 3.DVO 21.41. Concerts (Violí)


Página 14

Biblioteca Joan Coromines

Espriu : amb música ho escoltaries potser millor. SIG: CD 091.7A. Música popular Catalunya – Antologies Extremoduro. Para todos los públicos. SIG: CD 2.EXT 50. Música rock Espanya. Herrero, Óscar. 1912 : homenaje a Sabicas y Esteban de Sanlúcar. SIG: CD 094.3HER. Música de Guitarra – Flamenc Hosprová, Jitka. Monologue. SIG: CD 342HOS. Música de Viola. Lewis, Black Joe. Electric slave. SIG: CD 180LEW. Música de Blues-rock. Mantles. Long enough to leave. SIG: CD 2.MAN. Música pop Monáe, Janelle. The Electric lady : suites IV and V. SIG: CD 2.MON. Música rock Motis, Andrea. Live at Jamboree Barcelona. SIG: CD 1.MOT 30. Saxofon i conjunt de jazz Music from the films of Woody Allen. SIG: CD 520ALL. Música de pel·lícules Painomi. Estimat convidat. SIG: CD 2.PAI. Música pop - Catalunya


Página 15

Biblioteca Joan Coromines

Patton, Mike. The Place beyond the pines: music from the motion Picture. SIG: CD 520CRU. Música de pel·lícules. Porter, Gregory. Liquid spirit. SIG: CD 1.POR 30. Jazz – Cants Poulenc, Francis. Música vocal. Seleccions. Stabat Mater; Gloria ; Litanies à la Vierge noire. SIG: CD 3.POU 41. Música de la Passió. Presley, Elvis. Elvis at Stax. SIG: CD 2.PRE 10. Rock and roll Surfing Sirles. Música de consum. SIG: CD 2.SUR Música rock Catalunya


Página 16

BIBLIOTECA JOAN COROMINES Carrer de Josep Pujadas Truch, 1A 08320 El Masnou Telèfon: 935 571 888 b.masnou.jc@diba.cat www.diba.cat/biblioteques http://bibliotecajoancoromines.blogspot.com.es/ https://www.facebook.com/BibliotecaJoanCoromines

Horari d’hivern Matins: dimarts, divendres i dissabte de 9.30 h a 13 h Tardes: de dilluns a divendres de 15.30 h a 20.30 h Dissabte tancat

Tardes: de dilluns a divendres de 15.30 a 20.30 h

Estiu (juliol i agost) Matins: divendres de 9.30 h a 13 h Tardes: de dilluns a divendres de 15.30 h a 20.30 h Dissabte tancat

Novetats de Sant Jordi 2014  
Novetats de Sant Jordi 2014  

Novetats de Sant Jordi: novel·la, biografia, poesia, cinema, música.

Advertisement