Page 1

NOVETATS 2013 UNA MICA DE TOT          

Xavier Montsalvatge: una estètica de la premsa. Byrne, Rhonda. La Magia. Corderroure, Montserrat. La fruita: quan, per què, com, qui, on. Cubarsí, Rafael. Equacions diferencials i transformada de Laplace. Daniel, Rosa. Ioga, guia d’autoconeixement Escrihuela, Juan Manuel. Els setze jutges: crònica tendra i irònica d’un país. Gutman, Silvio. Ens barallem o negociem: guia per a pares i mares d’adolescents. Mauri, Josep. Curiositats naturals prop de Barcelona. Montellà, Assumpta. El silenci dels telers. Punset, Elsa. Una Mochila para el universo.

NOVEL·LA                   

365 contes: un any de contes. Auel, Jean M. La vall dels cavalls. Auel, Jean M. Els caçadors de mamuts. Cantalozella, Assumpció. El confident dels reis. Carroll, Lewiz. A través del mirall i allò que l’Alícia hi va trobar. Gabancho, Patrícia. La néta d’Adam. Gironell, Martí. L’últim abat. Joyce, Rachel. El pelegrinatge insòlit de Harold Fry. Leon, Donna. Les joies del Paradís. Martí, Núria. Set dies al llac. Noy, Berta. Llocs que no surten als mapes. Pérez-Reverte, Arturo. El tango de la Guardia Vieja. Rowling, J. K. La vacant imprevista. Sánchez Piñol, Albert. Victus: Barcelona 1714. Schirach, Ferdinand von. Culpa. Silva, Lorenzo. La marca del meridiano. Lark, Sarah. El crit de la terra. Lark, Sarah. La cançó dels Maoris. Vilaseca, Anna. Tres tristos tretzes.


NOVETATS INFANTIL 2013 PRIMERS LECTORS  

   

Baldí, Estel. Dracs, princeses i roses. Geis, Patricia. A raspallar-se les dents. Río, Carmina del. Com t’estimo avi! Río, Carmina del. Com t’estimo àvia! Río, Carmina del. M’ha caigut una dent. Teckentrup, Britta. Animals 1 2 3.

GRANS LECTORS:         

Bidari, Bono. El regne de Caucas. Kinney, Jeff. Sos! Atrapat en família. Nöstlinger, Christine. Pau púding cuiner. Panadès, Pruden. Errata: les tribulacions de l’impressor Prim. Stilton, Geronimo. El temple del robí de foc. Stilton, Geronimo. L’illa petrificada. Stilton, Geronimo. El terror del pirata fantasma. Stilton, Geronimo. Alerta meteorits: compte amb la cua. Stilton, Tea. El projecte supersecret!

CÒMICS     

Peyo. L’ou i els barrufets; El barrufet sense cua. Peyo. Els Barrufets negres; El barrufet volador; El lladre de Barrufets. Peyo. La Barrufeta; La fam dels barrufets. Peyo. El senyor de Barrufet; Burrufonia en do. Peyo. Els Barrufets policies.

Novetats 2013  
Novetats 2013  

Novetats Biblioteca Modest Salse i Camarasa d'Hostalric