Page 1

“Vampirs Xuclatintes” d’Éric Sanvoisin Il·lustració: Martin Matje. Editorial BAULA

I2 SAN

Llengua catalana

Éric Sanvoisin Escriptor francès de literatura infantil

A en Daniel no li agraden gens els llibres, i això que el seu pare és l’amo d’una llibreria. Però tot canviarà quan descobreix en Dracullibre, un estrany personatge que viu a la cripta d’un cementiri i té una curiosa afició: xuclar la tinta dels llibres per gaudir del poder de les seves aventures

El bevedor de tinta Vampirs Xuclatintes nº1 Sinopsis

En Daniel ha descobert un estrany personatge a la llibreria del seu pare. Té una actitud molt curiosa i a més sembla que floti a deu centímetres de terra. Però el més sorprenent és que es beu les pàgines dels llibres i viu a la cripta d'un cementiri.


Una beguda compartida Vampirs Xuclatintes nº2 Sinopsis

Des de la trobada entre el Daniel i en Dracullibre les seves vides han canviat. En Daniel no para de beure's la tinta dels llibres i gaudir del poder de totes les històries d'aventures. L'únic inconvenient és que ningú no pot saber-ho mai i per aquest motiu no pot compartir la seva passió. Bé, fins que apareix la petita Carmilla.

La ciutat dels bevedors de tinta Vampirs Xuclatintes nº3 Sinopsis

Això és una catàstrofe! On viuran els bevedors de tinta quan el cementiri s'hagi traslladat a un altre lloc? Sort que en Daniel està enamorat i això alleuja la seva angoixa. Tot i així, el temps passa i han de trobar una solució ràpidament.


El petit bevedor de tinta vermella Vampirs Xuclatintes nº4 Sinopsis

En Daniel i la Carmilla no s'imaginaven el perill que corrien quan bevien junts les pàgines de les històries més variades i delicioses. Per aquest motiu, quan van decidir llegir la Caputxeta Vermella no van sospitar que podien convertir-se en protagonistes de la història.

Col·leccions editorials E.Primària  

Col·lecció Primària 9. Vampirs xuclatintes.