Page 1

VIIè Concurs capitàn trueno Els millors còmics de 2013 Ja tenim guanyadors! Efectuat el recompte dels vostres vots ja tenim els que han estat triats com els millors còmics del 2013, aquests han estat els vostres preferits.

3er

CRIMINAL, 6.El último de los inocentes / ED BRUBAKER; SEAN PHILLIPS

Dins del comic negre nord-americà Ed Brubaker s'ha fet un nom per les seves trames i la complexitat dels seus personatges. Així, "El último de los inocentes" és el sisè volum de la saga Criminal. La història comença quan Riley Richards torna a Brookview a visitar el seu pare, que està malalt de càncer. Allà es trobarà als seus amics de la infància Lizzie i Frankie i elaborarà un pla per saldar els seus deutes i canviar la seva vida.


2on

HELLBOY / MIKE MIGNOLA

Sembla que fos ahir però Hellboy fa una bona pila d'anys que es publica. La creació més personal de Mike Mignola ha passat per quasi tots els formats imaginables, comic-book, prestige o novel·la gràfica. Ara arriba una edició definitiva, i podem llegir de manera ordenada i en una edició increiblement cuidada les aventures de Hellboy, com deia la publicitat de la sèrie: todo el mundo tiene problemas, pero no todo el mundo tiene patas de cabra. Criatures màgiques, nits, foscor... aquests són els elements que més fan ressaltar el treball de Mignola, qui en paraules de


1er

SIN CITY (INTEGRAL) / FRANK MILLER Fa anys que Frank Miller va sorprendre a tothom deixant de banda els superherois i abraçant el gènere negre amb una genialitat sorprenent, com si no hagués fet res més en tota la seva carrera. Amb els anys Sin City ha esdevingut una referència pel còmic en general i pel còmic negre en particular, aquesta edició integral permet gaudir d'algunes de les millors històries del geni de Miller.

Entre els participants, i gràcies al patrocini de Norma Editorial, hem sortejat un petit lot de còmics, felicitats als guanyador, gràcies a tots per participar i ens veiem l’any vinent triant els millors còmics, bona lectura!

VII Concurs Capitán Trueno. Guanyadors  

Els còmics triats com els millors del 2013.

VII Concurs Capitán Trueno. Guanyadors  

Els còmics triats com els millors del 2013.

Advertisement