Page 1

Calendari d’activitats

Abril 2010 Club de Lectura Infantil i Juvenil :

Més que un club ..de lectura Taller ( de 9 a 12 anys ) Dimecres 7-abril 18h Inscripció prèvia

The Carmel Times Butlletí Mensual de l’Àrea Infantil Abril 2010

Sac de rondalles:

A l'abril cada conte val per mil Contes ( +4 anys) Diumenge 11-abril-10 12h Entrada lliure

ESPECIAL SANT JORDI: Divendres 23-abril -10

ƒ Lliurament de premis: Concurs de punts de llibre. 18h

ƒ Taller de manualitats: Crea el teu llibre

Emilia lang desplegable.

Gratuït, cal inscripció prèvia. 18h

El cau dels somnis: Taller de lectura Taller ( de 9 a 12 anys ) Dilluns 26-abril-10

18h Inscripció prèvia

Petit Format : Moon Phases Contes ( +4 anys) 18h Entrada lliure

Dimecres 28-abril-10

Moon phases. Emili Lang Titelles( + 4 ANYS) DIMECRES 28 d’abril

. ( entrada lliure) Us presentem dues adaptacions amb titelles de dos contes d'autors anglosaxons, How to catch a star d'Oliver Jeffers i Papa, can you get me the moon? d'Eric Carle. Un nen solitari intenta per diversos mitjans agafar una estrella i un pare aconsegueix la lluna per a la seva filla.


SAnt Jordi i ... els Dracs

NOVETATS Contes fins a 6 anys

No només Sant Jordi havia d’enfrontar-se al drac, els víkings a més els havien d’ensinistrar . En l’època dels víkings, tots els adolescents havien de demostrar les seves habilitats caçant i ensinistrant a dracs. El jove heroi víking, el Singlot Sardina Terrible III, no serà una excepció. No us perdeu les aventures de l’heroi víking de la mà de la seva autora Cresida Cowell. Com ensinistrar un drac. Com parlar dragonès Com aturar l’erupció d’un volcà Com ser un bon pirata Com salvar-se de la maledicció d’un drac Inclou un diccionari de dragonès

Paraíso Un nen que ha perdut el seu avi s’interroga sobre la mort i recorda, amb nostàlgia, el temps compartit amb ell. Les seves paraules, breus però emotives, contrasten amb les il·lustracions, senyals i símbols presents a la nostra vida quotidiana, que cobren un nou i sorprenent significat gràcies al text. Un àlbum innovador que reflexiona sobre la mort dels éssers estimats.

Contes fins a 6 anys

Pèl o plomes?

A COP D’ULL

El regne animal com mai abans l’havíem vist: a través de la pell de mamífers, insectes, peixos i rèptils. Solapes per obrir i per conèixer millor el món animal d’una manera lúdica i interactiva, on cada pàgina és un repte i un aprenentatge. Un llibre amb fotografies espectaculars per gaudir i jugar a endevinar què s’hi amaga darrere i aprendre més sobre els animals.

RACÓ de pares

100 suggeriments per a educar dins de la família Parla de les possibilitats i les dificultats de l’educació familiar, trencant tòpics.

The Carmel Times abril 2010  

The Carmel Times abril 2010