Page 1

Biblioteca El Carmel Novetats DVD documentals DESEMBRE 2011

CIÈNCIES NATURALS DVD 523 Uni

El Universo : los planetas interiores : mercurio y venus. Barcelona : Track Media, 2008. Resum: Documental amb gràfics generats per ordinador sobre com seria la vida als dos planetes més a prop del sol.

DVD 523 Uni

El Universo : el planeta tierra. Barcelona : Track Media, 2008. Resum: Documental que explica la història del planeta terra al llarg dels seus 4500 milions anys de vida.

DVD 523 Uni

El Universo : el sol. Barcelona : Track Media, 2008. Resum: Documental que desvetlla els secrets i misteris de l’estrella més propera al nostre planeta.

DVD 551 Tie

Tierra : el poder del planeta. Valladolid : Divisa, 2011. 2 DVDs. Resum: Sèrie documental molt aclamada, sobre el planeta Terra i les forces naturals que li han donat forma.

DVD 574 Mun

El Mundo perdido de Cousteau : los secretos del Mediterráneo. Barcelona : Track Media, 2011. Resum: Documental que ens mostra al fill menor de l'oceanògraf Jacques Cousteau, acompanyat d'un equip de National Geographic.

DVD 574 Sur

Sur Pacífico : un océano de sueños. Barcelona : SAVOR, 2010. 3 DVDs. Resum: Sèrie documental que ens mostra les meravelles del nostre planeta i dels seus oceans.


DVD 59.974 Gra

Tiger : un espía entre los tigres. produïda i dirigida per John Downer. [Barcelona] : Cameo, 2011. 5 DVDs. Resum: Elefants amb càmera espia són els aliats perfectes per a fer el seguiment de la vida de quatre cadells de tigre i la seva mare.

DVD 59.15 Gra

Grandes migraciones : la unión hace la fuerza. Barcelona : Trackmedia : National Geographic, 2010. 3 DVDs. Resum: Reportatge sobre els increïbles espectacles naturals de totes les espècies migratòries, destacant: zebres, elefants, crancs, ratpenats, formigues i taurons blancs.

TEATRE DVD 792 Tri

Exit (Tricicle). creat, dirigit e interpretat per Joan Gràcia, Carles Sans, Paco Mir. Barcelona : Manga, 2003. Resum: L’acció es desenvolupa en el hall d’un aeroport i a l’interior d’un avió; els dos únics ambients pels quals es mouen incessantment més de trenta personatges (pilots, turistes, hostesses, executius, pensionistes...).

DVD 792 Tri

Sit (Tricicle). creat, dirigit e interpretat per Joan Gràcia, Carles Sans, Paco Mir. Barcelona : Manga, 2003. Resum: SIT o els increïbles homes cadira és una ficció sobre la història de la cadira, dels seus usos i de les situacions quotidianes en què és present, des que es va inventar fins als nostres dies.

DVD 792 Tri

Entretrés (Tricicle). creat, dirigit e interpretat per Joan Gràcia, Carles Sans, Paco Mir. Barcelona : Manga, 2003. Resum: Sketchs que revelen els punts febles del comportament humà.

DVD 792 Tri

Terrrific! (Tricicle). creat, dirigit e interpretat per Joan Gràcia, Carles Sans, Paco Mir. Barcelona : Manga, 2003. Resum: Per morir de por o de riure, o els dos a la vegada.

DVD 792 Tri

Slastic (Tricicle). creat, dirigit e interpretat per Joan Gràcia, Carles Sans, Paco Mir. Barcelona : Manga, 2003. Successió de escenes còmiques i situacions al voltant del món de l’esport.


DVD 792 Gil

Siempre Gila. Miguel Gila. [Madrid : s.n.], 2011. Resum: Els millors moments del genial còmic Miguel Gila.

HISTÒRIA DVD 9(36) Bar

Bárbaros : vikingos. Productor i director Robert Gardner. Barcelona : Track Media, 2003. Resum: Documental amb reconstruccions històriques sobre el poble víking.

DVD 9(38) Esp

Esparta. Dirigit per John Jopson, Patrick Taulère. Barcelona : Track Media, 2007. Resum: Documental que exploren cada aspecte de la cultura, estil de vida, història i llegat d'Esparta.

DVD 792 Tri

Los Secretos de la Edad Media. Barcelona : Track Media, 2011. 3 DVDs. Resum: Documentals que ens mostren algunes de les realitats més emblemàtiques de l'Edat Mitjana, entre elles, la pedra filosofal, el Greal, les catedrals i els castells.

DVD 9(4)"19" Apo Apocalipsis : la Segunda Guerra Mundial. Una sèrie de Daniel Costelle i Isabelle Clarke. Valladolid : Divisa, 2011. 3DVDs Resum: Sèrie documental que dóna una veritable visió global de la Segona Guerra Mundial.

DVD 9(43) Aus

Auschwitz : los nazis y la solución final. [Directors: Laurence Rees, Detlef Siebert]. Barcelona : Track Media : Sagrera, 2004. 4 DVDs. Resum: Tres documentals sobre la història d'Auschwitz i la ideologia nazi i una pel·lícula documental sobre la vida al camp de concentració.

DVD 9(46)"15/17" Rey

Reyes de España: los Austrias : serie documental. Madrid : Premium de Video y TV, 2010. 4 DVDs. Resum: Sèrie documental que ens mostra la dinastia dels Àustria a Espanya, entre els segles XVI i XVII, dinastia que va convertir a Espanya en la potència més gran del planeta.


DVD 9(46) Rey

Reyes de España : los Borbones : serie documental. Madrid : Premium de Video y TV, 2009. 5 DVDs. Resum: Sèrie documental que ens mostra la dinastia dels Borbons a Espanya, on han regnat des del segle XVIII fins als nostres dies.

DVD 9(46)"19" Esp

España : la Guerra Civil según Palmer. Dirigit per Mathew Hall. Barcelona : Track Media, 2008. 4 DVDs. Resum: Documental sobre la Guerra civil Espanyola en quatre parts (Reinventando la revolución, Un año muy, muy oscuro, La segunda reconquista i El final de la guerra). .

DVD 92(Ale) Ale

Alejandro Magno : la verdadera historia. Escrit i dirigit per Jim Lindsay. Barcelona : Track Media, 2005. Resum: Documental sobre la història d'Alexandre Magne, l'home que va formar l'imperi més gran del món i avui encara segueix fascinant a tothom. .

DVD 92(Lut) Mar

Martin Lutero. Escrit, produït i dirigit per Cassian Harrison. Barcelona : Track Media, 2006. Resum: A partir d'escenificacions i d'entrevistes a experts s'explica l'atac de Martí Luter a l'Església Catòlica.

I A MÉS A MÉS... DVD 29 Des

Descifrando la Historia : descubre los grandes enigmas de la Historia. Barcelona : Track Media, 2008. 3 DVDs. Resum: Documentals que analitzen en profunditat l'Alcorà, la Càbala i el budisme dividit en tres parts 1) Los secretos del Corán 2) Los secretos de la Cábala 3) El Libro Tibetano de los Muertos.

DVD 355 Jan

Janadesh : People's verdict. [Barcelona] : Generalitat de Catalunya, 2010. Resum: Documental que ens mostra la campanya de lluita noviolenta més important des dels temps de Gandhi. Durant 30 dies, 25.000 homes i dones procedents dels llocs més desfavorits de l' Índia recorren a peu 350 km. d'autopista, que separen la ciutat de Gwalior de la seu del Parlament, a Delhi. El seu objectiu: iniciar una vaga de fam per tal d'exigir una redistribució justa de les terres.


DVD 613.7 Noc

Nociones de Taichi Chuan [Autor:] Víctor Fernández. [Barcelona] El Mundo de las Terapias, 2009. Resum: El tai-txi-txuan és un complet sistema de defensa personal, amable i suau, amb grans beneficis terapèutics que ens ajudarà a millorar la salut.

DVD 629.19 Gra

Grandes misiones de la NASA. Barcelona : Track Media, 2011. 3 DVDs. Resum: Documentals que ens mostren, amb motiu dels 50 anys de les investigacions espacials, imatges exclusives de viatges espacials, els primers aterratges a la lluna, el funcionament del programa Mercury o el primer passeig per l'espai.

DVD 72 Arq

Arquitecturas. Presentacions i comentaris dirigits per Gonzalo Herralde. [Barcelona] : Trasbals, 2007. DVD N º 4. Resum: Diferents edificis emblemàtics, presentats amb maquetes i reconstruccions en 3D. Cada edifici està comentat per un arquitecte contemporani.

DVD 72 Arq

Arquitecturas. Presentacions i comentaris dirigits per Gonzalo Herralde. [Barcelona] : Trasbals, 2007. DVD N º 5. Resum: Diferents edificis emblemàtics, presentats amb maquetes i reconstruccions en 3D. Cada edifici està comentat per un arquitecte contemporani.

DVD 796.332 29N

29N, 21:00h Camp Nou : F.C. Barcelona 5 - Real Madrid 0. [Barcelona] : Público : Mediapro, 2010. Resum: Retransmissió televisiva del partit de futbol entre els clubs, F. C. Barcelona i Reial Madrid, disputat al Camp Nou el 29 de novembre de 2010.

DVD 91(026)(469) Lis

Lisboa (Low Cost). Vilassar de Dalt : Llamentol, 2011. Resum: L'objectiu del documental és mostrar com passar un cap de setmana a Lisboa, sense gastar més de 200 €.

DVD 91(026)(47.1) Helsinki (Low Cost). Vilassar de Dalt : Llamentol, 2011. Resum: Hel L'objectiu del documental és mostrar com passar un cap de setmana perfecte a Hèlsinki, sense gastar més de 200 €.

DVD Documental - Desembre 2011  

Totes les novetats de dvd documentals a un clic de vosaltres.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you