Page 1

GUIA DE LECTURA

GENER

2010

Tornen The Boys, la visió més descarnada, crua i divertida de com seria un món on els superherois no fossin només als còmic. Una lectura no apta per a gent sensible! C Enn The Boys / Garth Ennis; Darick Robertson.Barcelona:Norma.

Si preferiu una visió més “estàndard” dels superherois aquí teniu l’equip estrella dels mutants Marvel. C Whe El Don / Wheldon; Cassady.Torroella de Montgrí: Panini España.


La dosi de shojo manga del gener per començar el 2010!

També manga però en un to i un estil completament diferents.

C Nin Nodame Cantabile / Tamoko Ninomiya.Barcelona: Norma.

VOL. 4

C Kim La bicicleta roja / Kim DongHwa.- Barcelona: Planeta DeAgostini.

C Ike La Ventana de Orfeo / Rikodo Ikeda.Barcelona: Glénat.

VOL. 4

Tezuka és un dels GRANS del manga, i la seva influència arriba fins als nostres dies. Aquí tenim un remake d’una història clàssica d’Astroboy.

I ara shonen manga amb una doble entrega de Bleach!

C Ura Pluto / Naori Urawasa; Osamu Tezuka.- Barcelona: Planeta DeAgostini.

C Kub Bleach / Tite Kubo.- Barcelona: Glénat.

VOLS. 13 i 14 Baru és un autor que alterna treballs pel mercat francés amb d’altres pel japonès. Aquí tenim una història ambientada als suburbis francesos. C Bar Negro / Baru.- Barcelona: La Cúpula.


El

xoc

entre

la

glamurosa premsa del cor i la vida en un petit d’Anglaterra

poble és

el

motor d’aquest còmic. C Sim Tamara Drewe / Posy Simmonds.- Madrid:

Clàssic còmic europeu de línia clara, en doble ració.

Sins Entido.

C Flo Cita a Sevenoaks / Floc’h & Rivière- Barcelona: Joventut. C Flo A la recerca de Sir Malcolm / Floc’h & Rivière.- Barcelona: Joventut.

Barreja d’autobiografia i història de ficció pura, una mica a l’estil del que fa Lewis Trondheim però amb Gipi al capdavant. C Gip Mi vida mal dibujada / Gipi.Madrid: Sins Entido. La història d’una pares, d’una nena amb problemes, i de la lluita per superarlos. C Dur Una posibilidad entre mil / Cristina Durán: Miguel A. Giner.- Madrid: Sins Entido.

Aventures d’un capità de la marina mercant. En la millor tradició del còmic europeu, no és el més famós capità (honor reservat a Corto Maltés) però no està malament.

C Aut L’Ostatge / Autheman; Rousseau. Barcelona: Barcanova. C Aut Alerta a l’Àfrica / Autheman; Rousseau. - Barcelona: Barcanova.


De les pàgines de El Jueves surten els seus recopilatoris els famosos “Pendones” aquí en teniu alguns!

Una guerra normal ja sol ser complicada, però si a més a més estan implicats diferents móns de conte la cosa es complica... C Wil La Gran Guerra / Bill Willingham; Mark Buckingham [et al.]. Barcelona: Planeta DeAgostini.

Makinavaja, tot un clàssic del desaparegut Ivá. C Iva Makinavaja / Ivá.

Un altre clàssic del mateix autor, la “mili” i les seves històries...

Aventures juvenils d’un dels escriptors més visionaris i populars.

C Iva Historias de la puta mili / Ivá.

C Gar La porta entre els móns: les aventures imaginàries del jove Verne / Jorge García; Pedro Rodríguez.- Barcelona: Glénat.

I de la ploma de Bernet la sensual Clara i les seves històries C Ber Clara... de noche / Jordi Bernet.

König retrata com ningú les relacions humanes i aconsegueix una història entre “heteros” i “homos” gens tòpica i tremendament divertida! C Kon Pretty Baby / Ralf König.Barcelona: La Cúpula.

BIBLIOTECA EL CARMEL-JUAN MARSÉ Murtra, 135-145 08032 BARCELONA TEL. 93 407 28 70 b.barcelona.jma@diba.cat www.bcn.cat/bibelcarmel Horari Dll, dc i dv de 10 a 21 h. Dm i dj. de 10 a 14 i de 16 a 21 h. Ds 10 a 14 h.

Novetats Còmic Gener 2010  

Novetats Còmic Gener 2010