Page 1

Jessica Abel s’ha fet un nom en l’escena de còmic independent USA. En aquest recull d’històries curtes podeu veure perquè.

GUIA DE LECTURA

FEBRER

2012

C Abe Banda sonora: historias cortas 1989-1996 / Jessica Abel.Bilbao:Astiberri.

Els anys 80 d’Spider-man van ser moguts, sobretot en l’aspecte sentimental. Tot i que s’acabaria casant amb Mary Jane la seva relació amb Felicia Hardy, la Gata Negra, és per molts fans l’etapa més interessant ja que ajunta Spidey amb algú que és un igual i no una parella desvalguda. El cineasta Kevin Smith recupera aquesta parella al cap dels anys. C Smi Spiderman y la Gata Negra: el mal que hacen los hombre / Kevin Smith; Terry Dodson.- Torroella de Montgrí: Panini.


Un còmic amb un rerefons malauradament molt present en la memòria col·lectiva del barri, els enfonsaments per les obres del metro a principis del 2005. C Pas Encuentro / Jordi Pastor.- Onil: Edicions de Ponent.

Revisió/actualització d’un clàssic del manga com Astroboy.

Acció superheroica 100% de la factoria de Wildstorm, en un món cada cop més caòtic ells semblen els únics capaços d’imposar una mica d’ordre. C Aut The Authority / Robbie Morrison; Dwayne Turner.Barcelona:Norma.

VOL.: 3

C Ura Pluto / Naoki Urasawa; Osamu Tezuka, Takashi Nagasaki.- Barcelona: Planeta DeAgostini.

VOL. 8

Revisió/actualització d’un clàssic del manga com Astroboy.

Craig Thompson és un autor que es mou bé en formats llargs, com a Blankets o ara a Habibi, més de 600 pàgines per teixir la seva història. C Tho Habibi / Craig Thompson.- Bilbao: Astiberri.

BIBLIOTECA EL CARMEL-JUAN MARSÉ Murtra, 135-145 08032 BARCELONA TEL. 93 407 28 70 b.barcelona.jma@diba.cat www.bcn.cat/bibelcarmel Horari Dll, dc i dv de 10 a 21 h. Dm, dj. i ds. de 10 a 14 i de 16 a 21 h. Dg d’11 a 14 h.

Còmics - Febrer 2012  
Còmics - Febrer 2012  

Novetats que laBanda comiquera de la Biblioteca us ha preparat per aquest mes. Ja disponibles a la Biblioteca