Page 1

El còmic més bèstia i més divertit sobre els súpers, (dir-ne superherois és exagerat), una nova gamberrada de l’equip habitual.

GUIA DE LECTURA

JULIOL-SETEMBRE

2012

C Enn El Tiovivo / Garth Ennis; Darick Robertson.Barcelona: Norma. THE BOYS, 9

Primer integral d’un clàssic, per fi una de les grans obres de Miller junta. C Mil Sin City / Frank Miller.Barcelona: Norma.

SIN CITY INTEGRAL, 1


Partida doble de còmics sobre un tema que pot donar molt, concretament el sexe i més concretament encara vist des de l’ humor.

Bastien Vivès ens ofereix una història diferent, més del que en ell és habitual. C Viv Los melones de la ira / Bastien Vivès.- Madrid: Diábolo.

C Zep Happy sex / Zep.- Barcelona: Norma.

Una nova història de Beto Hernández, amb l’estil característic del que s’ha vingut en conèixer com Hernández Bros. A mig camí entre l’slice of life i el gènere negre. C Her Los timadores / Beto Hernández.Barcelona: La Cúpula.

I més sexe vist des de l’ humor. C Fon Sex o no sex / José M. Fonollosa.Madrid: Diábolo.

Un dels clàssics del manga. I un còmic per tots aquells que creuen que el manga és un tipus de còmic, infantil i simple i de dibuix poc treballat. C Hir Asesino / Hiroshi Hirata.Barcelona: EDT.


Nou volum de la recopilació d’una de les obres emblemàtiques de l’underground del tombant de segle. C Bag Odio integral / Peter Bagge.Barcelona: La Cúpula.

La vida quotidiana pot abastar aspectes dels que no es sol parlar, com en aquest cas. C Bro Pagando por ello: memorias en cómic de un putero / Chester Brown.Barcelona: La Cúpula.

VOL. 3

Un còmic ambientat en l’antiga Roma, amb tota la cruesa i violència. Un altre còmic de Fonollosa, en aquest cas protagonitzat per gats que actuen com ho fan els gats de debó.

C Lap Calígula / David Lapham; German Nobile.- Barcelona: EDT.

C Fon Miau / José M. Fonollosa.- Madrid: Diábolo.

La part bona, o menys dolenta, de la crisi, és que permet que surtin obres com aquestes, plenes d’enginy de crítica i de retrat del que som. Españistán: este C Sal país se va a la mierda / Aleix Saló.- Barcelona: Glénat.


Conclusió de la saga de ciència-ficció de Terry Moore, que en aquest darrer volum ens ha recordat el millor d’Strangers in Paradise.

I més slice of life, un gènere que està passant ràpidament de novetat underground a moda...

C Moo Echo / Terry Moore.- Barcelona: Norma.

C Oll Cuarentón / Joe Ollmann.- Barcelona: La Cúpula.

ECHO, 3

Un còmic amb el qual els autors s’han “desmelenat” i hi han posat absolutament tot el que els agrada, i han aconseguit que funcioni! C Fra Casanova: lujuria / Matt Fraction; Gabriel Bé.- Torroella de Montgrí: Panini.

Per si algú té una imatge idealitzada del que és ser un professional del còmic... potser no s’hauria de llegir aquest còmic.

Retrat dels anys del destape, de l’alliberament sexual que va coincidir amb la transició. Des de la irreverència i l’ humor. C Bol Bohemio pero abstemio: memorias de un hombre de segunda mano / Ramón Boldú.Bilbao: Astiberri.

C Fin Salario mínimo: beg the question / Bob Fingerman.Palma: Dolmen. BIBLIOTECA EL CARMEL-JUAN MARSÉ Murtra, 135-145 08032 BARCELONA TEL. 93 407 28 70 b.barcelona.jma@diba.cat www.bcn.cat/bibelcarmel Horari Dll, dc i dv de 10 a 21 h. Dm, dj. i ds. de 10 a 14 i de 16 a 21 h. Dg d’11 a 14 h.

Còmics - Novetats Juliol-Setembre 2012  

Totes les novetats per passar un estiu 100% comiquero, ja disponibles a la Biblioteca!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you