Page 1

NOVETATS EDITORIALS DE LA BIBLIOTECA CENTRAL PARE MIQUEL D'ESPLUGUES

A B R I L

2 0 1 2

 CARME MARTÍ

 DOMINIQUE MANOTTI

Un Cel de plom L’autora novel·la la vida de Neus Català, la darrera supervivent catalana del camp d’extermini de Ravensbrück. En la nostra immensa solitud ens teníem les unes a les altres.

Conexión Lorena Una trama d’espionatge financer i de corrupció política, dirigida per l’ambició i l’afany de supervivència de les persones que formen el teixit social de la regió de La Lorena francesa.

 JONAS JONASSON

 PAUL AUSTER

L’Avi de 100 anys que es va escapar per la finestra L’Allan celebra els 100 anys fugint de la residència on viu, amb una maleta plena de diners que no són seus i escapant de la poli, dels mafiosos i del personal del geriàtric.

Diario de invierno Un autoretrat que evoca episodis de la vida del popular escriptor, des d’un accident infantil mentre jugava a beisbol, fins la presa de consciència de l’envelliment del cos. Tot escrit amb una prosa viva i creativa.

 VANESSA DIFFENBAUGH

 LUZ GABÁS

El Llenguatge secret de les flors La Victòria té por del contacte físic, de les paraules, d’estimar i de deixar-se estimar. Només hi ha un lloc on les seves pors s’esvaeixen: el seu jardí secret al Parc de Sant Francisco.

Palmeras en la nieve 1953. Els germans Kilian i Jacobo deixen la seva Osca natal rumb a l’illa de Fernando Poo. Allí es retroben amb el seu pare, un veterà de la finca Sampaka, on es conrea un dels millors cacaus del món.

 SEBASTIÀ ALZAMORA

 LINDSEY DAVIS

Crim de sang Barcelona, estiu de 1936.Un nen i un sacerdot marista són assassinats. L’assassí afirma ser un vampir. Alhora, una comunitat de monges caputxines viu un estrany segrest. Un thriller d’atmosfera gòtica.

Rebeldes y traidores Les veritables protagonistes d’aquesta novel·la històrica són les guerres que lliuraren els regnes d’Anglaterra, Escòcia i Irlanda en el període que va de 1639 a 1658. Actors destacats: Carles I, Carles II i Oliver Cromwell.

 IMMA MONSÓ

 KATE MORTON

La Dona veloç La Nes, una psiquiatra de quarantavuit anys, viu obsessionada per aprofitar el temps. La seva família es distingeix entre els Ràpids i els Lents. La lectura ens anirà revelant els secrets d’aquesta singular família

Las Horas distantes Les germanes Blythe, viuen recloses en un castell. Edie arriba al castell per una carta, investigant el passat de la seva mare, que hi va viure durant la II Guerra Mundial. El castell està desitjant desvetllar els seus secrets...

 HANS FALLADA

 ALMUDENA GRANDES

Sol a Berlín Narració novel·lada, profusament documentada, sobre la resistència antinazi a Alemanya. Arrel de la mort dels seu fill, el matrimoni Quangel inicia una lluita contra la monstruosa maquinària de l’estat nazi.

El Lector de Julio Verne Sierra Sur de Jaén, 1947. Nino, un nen de nou anys fill de guàrdia civil, descobreix un món nou gràcies a les novel·les d’aventures. Alhora s’adona que s’està lliurant una guerra i que els enemics del seu pare no són els seus.


 PILAR URBANO El Precio del trono Explica com es van viure des del palau de la Zarzuela els més importants successos públics i familiars dels darrers anys. Anècdotes, impressions personals i documentació inèdita ens ajuden a reconstruir la història.

 ARANTXA SÁNCHEZ VICARIO ¡Vamos! Tothom coneix la triomfal carrera com a tennista d’Arantxa, pero ... qui és en realitat?, com va viure la infantesa i l’adolescència?, quina dona s’amaga darrera la tennista d’èxit? Ella mateixa ens ho explica.

 V. MOIZÉ i J. VIDAL

 LLUÏSA MONTFORT 1001 curiositats de Catalunya Un viatge pels racons de la geografia catalana que ens permetrà descobrir indrets sovint poc coneguts de la història de Catalunya.

La Cirugía de la obesidad y la buena mesa Llibre de receptes de cuina útil per assegurar una aportació nutricional adient al pacient sotmès a cirurgia.

 DANIEL ESTULIN

 BENET XVI Llum del món Després de cinc anys de pontificat, Benet XVI parla sobre la crisi de l’Església, els reptes de la societat contemporània, l’ecumenisme, les reformes i la fe.

El Instituto Tavistock Destapa l’existència d’un centre mundial de control mental, que pretén controlar el destí del planeta i canviar el paradigma de la societat actual.

 IAN CROFTON

 LLUÍS PASTOR Capità de la teva vida Qui diu que el mètode que serveix per a una empresa no pot servir-nos per a la vida? Heus ací una proposta de full de ruta per al teu futur.

50 cosas que hay que saber sobre historia del mundo Un fugaç itinerari de coneixements essencials sobre els quals el lector posteriorment podrà profunditzar.

 M.L. KUTSCHER i M. MORAN

 JUDIT PUJADÓ El Llegat subterrani: els refugis antiareis de la Guerra Civil Testimoni d’una societat civil obligada a respondre als brutals bombardejos que van matar unes 5000 persones.

Cómo organizar al niño desorganizado Aquesta guia explica als pares com ensenyar tècniques d’organització i d’estudi als seus fills per tal de triomfar a l’escola.

NOVES TECNOLOGIES  JOE CONWAY i AARON HILLEGASS Desarrollo de aplicaciones para iPhone & iPad Adreçat al lector que necessita dominar totes les eines i tècniques de programació utilitzades en el desenvolupament d’aplicacions compatibles amb iPhone, iPad i iPod Touch.

 GLENN FLEISHMAN iPhone y iPad: aplicaciones cinco estrellas Selecció de gairebé 200 aplicacions estrella, brillants, entretingudes i útils, per incloure en el teu iPhone, iPad i iPod Touch.

 GUY HART-DAVIS El Libro del iMac (edición Lion) Un guia plena de trucs, dreceres i eines per treure el màxim partit del teu iMac.

Receptes de lectura Abril 2012  

Recomanacions d'algunes de les novetats que han arribat a la nostra biblioteca el mes d'abril de 2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you