Page 1

RECOMANACIÓ de la setmana

RECOMANACIÓ de la setmana

Arctic Monkeys. POST PUNK REVIVAL

Franz Ferdinand. POST PUNK REVIVAL

Banda britànica provinent de Sheffield, caracteritzats per les seves lletres iròniques amb àcida crítica social. El seu primer àlbum Whatever people say I am, that’s what I’m not es va convertir en l’àlbum debut amb les vendes més ràpides de la música britànica.

Banda escocesa de rock alternatiu amb la posada en escena de The Who, el talent compositor, la gràcia i la classe dels Beatles i una rítmica potent, divertida i vitaminada que han aconseguit crear un estil propi, fresc i dinàmic.

TAMBÉ T’AGRADARÀ

TAMBÉ T’AGRADARÀ

Franz Ferdinand Kaiser Chiefs

Kaiser Chiefs The Strokes


RECOMANACIÓ de la setmana Dover. ROCK ALTERNATIVO

Neixen a la perifèria de Madrid a finals dels 80 influenciats pel corret de Seattle. Amb el Disc d’Or a l’any 1997 per l’àlbum “Devil came to me”, es transformen en la banda emergent alternativa més important del rock espanyol dels 90. La seva música fusiona l’esperit d’independència i l’energia del rock amb la melodia del pop. TAMBÉ T’AGRADARÀ The Beatles Nirvana R.E.M.

RECOMANACIÓ de la setmana Lou Reed. CONEY ISLAND BABY

Lou Reed és un poeta, cantant i músic de rock nordamericà, considerat el pare del rock independent amb gran influència a art pop dels anys 60. Va començar la seva carrera musical com a líder del grup The Velvet Underground i més tard va dedicar-se a la música en solitari amb àlbums com Berlin, Transformer, Rock'n'Roll Animal i New York. TAMBÉ T’AGRADARÀ David Bowie Iggy Pop Moby


RECOMANACIÓ de la setmana

RECOMANACIÓ de la setmana

Santana. ROCK LLATÍ

Maná. ROCK LLATÍ

Santana es una banda nascuda a California i liderada pel seu guitarrista Carlos Santana, qui també treballa en solitari. El seu estil es una fusió entre el rock i els ritmes africans, cubans i llatins.

Banda mexicana fundada l’any 1978 a Jalisco, que barreja el so rock dels 70’s amb els ritmes llatins, amb un resultat enèrgic, que privilegia les guitarres però que no renuncia a la fusió.

TAMBÉ T’AGRADARÀ

TAMBÉ T’AGRADARÀ

Eric Clapton Jeff Beck Maná B.B. King

Juan Luis Guerra Santana

Recomanacions Agost  

Recomanacions musicals agost 2012