Page 1

Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya Sant Sadurní d’Anoia NOVETATS i ACTIVITATS

FEBRER 2012


NOVEL·LES DESTACADES DEL MES Bon cop de falç Ramon Gasch i Pou Columna Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica Guerra dels Segadors: obligat a fugir a Barcelona, en Joan hi crea una milícia que arriba a ser respectada per les seves accions arriscades fora de la ciutat. Però el que mou realment al jove, és el desig de venjança contra l’oficial que ha pertorbat la pau del seu mas.

Tiempo de arena Inma Chacón Planeta Finalista Premio Planeta 2011 En el llit de mort, Maria Francisca, clama desesperadament pels seus fills. La tensió és molt forta, ningú dels presents coneixia que la jove hagués tingut descendència. La seva mare nega les seves paraules però les seves ties no deixaran de preguntar-se què hi ha de veritat en elles.

El Temps és un cabró Jennifer Egan Edicions de 1984 Premi Pulitzer 2011 Premi National Book Critics Circle 2011 L’escriptora descriu amb senzillesa i elegància les tristes conseqüències d’haver viscut una joventut salvatge.


ALTRES NOVEL·LES RECOMANADES PER A ADULTS: ----------------

CAPARRÓS, Martín. Los Living. Anagrama JONQUET, Thierry. Taràntula. Bromera MOCCIA, Federico. Esta noche dime que me quieres. Planeta SAFIER, David. Yo, mi, me... contigo. Seix Barral SOLANA, Teresa. L’Hora Zen. Edicions 62

NOVEL·LA JUVENIL: ---- HARPER, Paul. Pertorbat. Alisis ---- NARAYAN, R.K. El Venedor de dolços. Bambú ---- GALLEGO, Laura. Donde los arboles cantan. SM ---- PAOLINI, Christopher. Lllegat. Roca Editorial REVISTA RECOMANADA DEL MES: MSF és la revista que ha anat publicant Metges Sense

Fronteres a tall de memòria al llarg dels seus 40 anys d’acció humanitària independent. Informa de les accions que fan possibles tots els voluntaris i les persones que hi fan aportacions econòmiques i serveix per a saber-ho tot sobres els projectes d’aquesta entitat i com es finança.

CÒMIC RECOMANAT DEL MES: FIOR, Manuele. Cinco mil kilómetros por segundo.

(Ed. Sins entido). Premi a la Millor Obra del Festival d’Angouleme. És la història d’amor entre Piero, un apassionat de la egiptologia, i Lucia, una estudiant de l’obra d’Ibsen. Fior ens brinda un acolorit i profund llibre amb una història emocionant. El trobareu a la secció de CÒMIC EUROPEU de la Biblioteca.

LLIBRES DE CONEIXEMENTS PER A ADULTS: EBRAT, Alejandro. Todo lo que necesitas saber sobre herencias y donaciones en España. (Deusto). Les herències

generen molts dubtes que poden acabar en despeses desproporcionades. Aquest llibre ens ofereix la informació necessària per a gestionar les herències familiars i prendre les decisions més encertades. El trobareu a la secció de DRET de la biblioteca.


RECOMANACIONS DE CD So Beautiful or So What Paul Simon Després de cinc anys de silenci discogràfic Paul Simon torna a l'escena musical amb aquest disc, la dotzena entrega de l'artista nord-americà. Per l'autor, aquesta és la seva millor obra en dues dècades. La base parteix sempre del bluegrass per anar incorporant altres elements que acaben per enriquir el producte final.

Via Dalma II Sergio Dalma El cantant més internacional de Sabadell torna amb

Via Dalma II, una continuació de l’exitós Via Dalma.

En aquest cas el repertori és encara més popular, i més contemporani. Grans cançons italianes. emocionants, captivadores, romàntiques... Grans èxits que Sergio Dalma condueix a la seva màxima expressió. Com a bonus track podeu sentir la versió en català del tema Senza una donna de Zucchero.

ALTRES NOVETATS DE CD: CECILIA. Cecilia inédita en concierto (música popular) LLAMA. Rompiendo aguas (música popular) TRISTANO, Lennie. Lennie Tristano (piano i conjunt de jazz)

Zen hôyô = Liturgie du Bouddhisme Zen = Liturgy of Zen Buddhism (música de flauta i percussió del Japó)


RECOMANACIONS DE DVD Super 8

Director: Steven Spielberg Actors: Joel Courtney, Riley Griffiths, Elle Fanning Història de sis joves amics que són testimonis d’un accident ferroviari mentre roden una pel·lícula en Súper 8, advertint que quelcom d’indescriptible ha escapat durant el xoc. Aviat descobreixen que encara més estrany que la cosa que ha escapat, és el que vol.

14 d’abril: Macià contra Companys Director: Manuel Huerga Actors: Pere Ponce, Fermí Reixach

Ficció camuflada sota l’aparença de documental, presumptament enregistrat el 1932. Els protagonistes d’un dels episodis cabdals de la Catalunya del segle XX comenten els fets en primera persona ajudant-nos a reviure el que va passar a Barcelona entre el 14 i el 17 d’abril de 1931, els tres dies de vigència de la República Catalana.

PEL·LÍCULES EN DVD:

Amantes Bailar en la oscuridad ¡Bienvenido, Mister Marshall! Billy Elliot Cookie’s Fortune Ginger & Fred El Imperio de la pasión / El Imperio de los sentidos El Jovencito Frankenstein / La loca historia de las galaxias Harry Potter y las reliquias de la muerte parte 2 Juana la loca Kill Bill volumen 1 Matar a un ruiseñor Rec 2 Ser o no ser

ALTRES DVD Los Incas

DVD INFANTILS

Els Barrufets Vol. I Dora la exploradora: grandes amigos Mi vecino Totoro Rango


LLIBRES PER A INFANTS En Boti Boti us recomana contes: El Rei Jan i el drac Peter Bently Joventut

“El Jan, el Biel i el Marc construïen una cabana, un castell inexpugnable per al rei Jan i els seus soldats. Un dia per lluitar contra dracs i bèsties... i després fer front a les criatures de la nit... “ PRIMERS LECTORS

La Sigrid i el misteriós cas del sucre putrefacte Victoria Pérez Escrivà Macmillan

“Atenció! Hi ha una epidèmia de càries entre els nens de la ciutat. La Sigrid perd el seu preciós ullal i en el seu lloc en troba un... de vampir! I mentrestant, un dentista estrany qui li agrada la sobrassada i odia els alls s’ instal·la a la ciutat...” A PARTIR DE 7 ANYS

Muncle Trogg

Janet Foxley La Galera “Una raça de gegants viu al cim d’una muntanya, ocults a la gent. Però no tots els gegants són grans: Muncle Trogg és objecte de burla per tenir solament l’alçada d’un humà. Muncle es cansa de les bromes i decideix anar a conèixer els“petitons” als quals suposadament s’assembla. El que descobreix és d’allò més sorprenent!” A PARTIR DE 8 ANYS

i un llibre de coneixements:

A tocar dels meus animals de mar Nathalie Choux Combel

“Una primera informació que es pot tocar per respondre a les preguntes del més petits... i conèixer el fons dels mars pel cap dels dits!” PRIMERS CONEIXEMENTS


HORARI: Matins de dimarts a dissabtes de 10:00 a 14:00 Tardes de dilluns a divendres de 16:00 a 20:30

Biblioteca Ramon Bosch de Noya Carrer Sant Pere, 36 08770 Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona) Telèfon: 93 891 20 33 Fax: 93 891 17 02 a/e: biblioteca@santsadurni.cat www.bibliosantsadurni.blogspot.com https://www.facebook.com/biblioteca.santsadurni Organitzen:

Butlletí de novetats Febrer 2012  

Butlletí de les novetats a la biblioteca durant el mes de febrer de 2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you