Page 1

... hay niños que leen bajo las sábanas, con la linterna en la mano, en contra del mundo entero. Hay una dimensión de transgresión en la lectura. Si hay tantos lectores que lean por la noche, si leer es con frecuencia un acto de oscuridad, no es solamente porque hay en ello un sentimiento de culpa: de esta manera se crea un espacio para la intimidad, un jardín protegido de las miradas. Se lee sobre los márgenes, las riberas de la vida, en los linderos del mundo. Tal vez no hay que desear que se haga la luz en ese jardín. Dejemos a la lectura, como el amor, conservar su parte de oscuridad.

Michèle Petit


El plaer de llegir. Concurs fotogràfic L’objectiu d’aquest concurs és captar l’essència de la lectura en una imatge. Hi ha diverses maneres d’interpretar i viure el plaer de llegir: des d’una situació en la que només intervenen dos actors: lector i llibre fins a situacions en les que el protagonista només és el llibre.

Els treballs es podran presentar des del 16 de febrer fins al 19 de març de 2010 . La recepció de treballs la faran les professores Núria Mateo, Imma Sardà i Eulàlia.

4. Premis

1.Qui participa?

L’entrega de premis es farà el 23 d’abril de 2010.

La participació és individual. Poden participar tots els alumnes de 1r. a 4t. D’ESO de l’escola.

S’establiran 2 premis i 2 accèssits.

Només es podrà presentar 1 fotografia original en color o blanc i negre, realitzades per mitjà de qualsevol tècnica per persona.

2. Identificació i mides les fotografies que es presentin al concurs hauran de tenir una mida de 18x24. Aquestes s’hauran de presentar en un sobre tancat en la part exterior del qual s’inclouran un pseudònim i el títol de la fotografia i a l’interior, les següents dades: nom de l’autor, curs, classe i títol de la fotografia .

3. Terminis d’acceptació de treballs

1er. Premi “Cartier-Bresson”. Dotat amb 100€ 2n. Premi “ Richard Harris”. Dotat amb 50€ 2 accèssits. Un mateix autor no pot rebre més d’un premi. Un cop obert el sobre si es comprovés que l’autor ha estat premiat més d’un cop, el premi passaria a la persona que hagués quedat seleccionada a continuació.

5. Exposició de materials Una selecció dels materials recollits seran exposats al vestíbul de l’escola a partir del dia 30 d’abril fins el dia 15 de maig.

Bases del Concurs de Fotografia  

Bases del concurs de fotografia "El Plaer de Llegir".

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you