Page 1

GUIA DE NOVEL·LA ROMÀNTICA JUVENIL


NOVEL·LA MIRAME Y DISPARA de Alessandra Neymar

J-N NEY

mir

Kathia Carusso, una jove adolescent de l'alta aristocràcia italiana, torna a Roma després de molts anys d'internat sense entendre molt bé per què la seua família la vol de volta. Allí es retroba amb Cristianno Gabbana, un conegut de la família amb qui mai ha tingut molt bona relació. Cristianno és terriblement atractiu, impulsiu, i no pareix tindre més preocupacions que les baralles amb altres bandes i coquetejar amb xiques de cames llargues. Al començar el curs, Kathia i Cristianno veuran que no sols compartixen la mateixa classe sinó també el mateix grup d'amics. El que començarà amb odi anirà desembocant a una tensió cada vegada més forta, amb provocacions cada vegada més descarades i situacions límit... I quan finalment ambdós s'atrevisquen a acceptar els seus verdaders sentiments, hauran de sortejar obstacles que mai hagueren ni imaginat

COMO DESEES de Anabel Botella

J-N BOT com

Per a Emma només pot haver-hi quelcom pitjor que passar un mes junt amb Niko: passar dos. En aparença, és el xic que totes les mares voldrien per a les seues filles --guapo, intel·ligent, cinèfil i amb sentit de l'humor, però Emma sap que en realitat és un envanit insuportable. A més, a ella no li val de novio... Niko és el fill de l'esposa de son pare. A pesar de tot, enguany està disposada a esforçar-se perquè les vacacions en família siguen tranquil·les i agradables: serà la germanastra perfecta. No obstant això, el poble llevantí en què estiuegen es veurà sacsat per una sèrie de crímens... als que ningú pot escapar.

NO SONRÍAS QUE ME ENAMORO Blue Jeans

N BLU nos

Fins fa uns mesos, Eli, Valeria, Bruno, Raúl, María i Ester formaven El Club dels Incompresos. Cada un amb la seua personalitat i el seu caràcter, eren els millors amics del món. Es van conéixer dos anys arrere en l'institut, i l'haver passat per semblants i doloroses circumstàncies els va acostar. Però ara, superats els seus camins: zels, dubtes, amors secrets, relacions complicades amb els padres...y el club no passa pel seu millor moment. A més, apareixeran altres persones en el camí que influiran en les seues decisions. Una lectura màgica que farà riure, plorar, somiar, volar i, sobretot, creure que l'AMOR sempre pot amb tot.


ENTRELAZADOS de Gena Showalter

N BOT com

El nou estudiant de l'institut Crossroads High és un poc extraño... La majoria dels xics de setze anys tenen amics. Adiuen Stone té a quatre ànimes humanes vivint en la seua ment. Una d'elles pot viatjar en el temps. Una altra pot despertar als morts. Una altra pot posseir a qualsevol humà. Una altra pot predir el futur. Tots creuen que està boig, i per això s'ha passat la vida en hospitals psiquiàtrics i en reformatoris estatals. Però això està a punt de canviar, perquè Adiuen porta mesos tenint visions amb una preciosa xica que posseïx secrets molt antics.

DIOSA de Josephine Angelini

N ANG dio

Després que Hel·lena alliberara accidentalment els déus captius en l'Olimp, ha de trobar la manera de tornar-los al seu captivitat sense que això supose començar una guerra devastadora. Però els déus estan enfadats i el seu set de sang ja ha començat a causar les primeres víctimes. Per a empitjorar les coses, l'Oracle revela que un tirà diabòlic s'oculta entre ells, la qual cosa obri una bretxa en el sòlid grup d'amics. Mentres els Déus utilitzen als fills com a armes per a enfrontar-se entre ells, la vida de Lucas penja d'un fil i Hel·lena --que encara no està completament segura de si li ama o no ha de prendre una decisión,. En esta fascinant conclusió a la trilogia Predestinats de Josephine Angelini, una deessa ha de prendre el comandament per a canviar el destí escrit en les estreles.

¡BUENOS DIAS, PRINCESA! de Blue Jeans

N BLU bue

Bruno, Ester, María, Valeria, Elísabet i Raúl són els membres d'El Club dels Incompresos. Es van conéixer fa més de dos anys, des de llavors no s'han separat i es reunixen tots els diumenges en la cafeteria de la mare de Valeria per a organitzar-se la setmana i posar-se al dia. Però les coses han canviat des que es van conéixer: ja no són tan incompresos i entre ells sorgixen sentiments que no esperaven que foren a sorgir mai.


EL BOSQUE de Esther Sanz

N SAN

Clara és una xica de 17 anys que es veu obligada a traslladar-se des de Barcelona a un poblet de Sòria. Clara decidix viure sola en la Devesa, un edifici enmig del no-res, en compte de en el poble i així no ser una molèstia per al seu tio. Els primers dies no són fàcils, ja que no té aigua calenta, fa molt fred, se sent molt sola i troba a faltar la seua antiga vida en la ciutat i a la seua millor amiga. Per si açò fora poc, sent com una presència, un fantasma o qui sap què. Prompte coneixerà Berta, una xica del poble quelcom bord, però amb la que farà bones molles, i a Braulio, un altre xic interessat en ella. Però el seu major descobriment ho farà en les profunditats del bosc.

CAZADORES DE SOMBRAS de Cassandra Clare

J-N CLA

Clary ha viscut els seus 16 anys de vida com una xica normal i corrent, però això canvia quan presència com uns xics maten a un altre en una discoteca. L'assassinat en si no seria gran cosa si no fóra pel detall que només ella pot veure els assassins. I que el cadàver desapareix enfront dels seus ulls. Per si açò fora poc, l'endemà sa mare comença a comportar-se com una paranoica i, damunt de mals, l'assassí de la discoteca de la nit anterior, li fa una visita inesperada. Sa mare desaparega i un dimoni intenta matar-la en la seua pròpia casa. A partir d'eixe moment, Clary es veurà obligada a confiar en l'assassí i la seua família) per a sobreviure en un món

SAGA "LA CASA DE LA NOCHE" de P.C. Cast i Kristin Cast La Casa de la Nit és una sèrie de novel·les de fantasia, romanç i terror basada en vampirs, dirigida al públic «adulto joven» i escrita per les autores nord-americanes P.C. i Kristin Cast. La sèrie gira en torn de Zoey Redbird, una xica de 16 anys que ha sigut recentment «marcada» i té l'obligació de concórrer a l'internat Casa de la Nit, ubicat en Tulsa, Oklahoma, en el qual s'entrenarà per a convertir-se en un vampir adult o morir en el procés. J-N CAS


SIMPLEMENTE, ESCAPARME CONTIGO de Francesco Gungui

N GUN sim

Creus en el destí? Alice no, però Lucca té una interessant teoria: les coses que ens succeïxen i l'impacte que tenen sobre nosaltres definixen què ens ocorrerà en el futur. Esta teoria, com tantes altres seues, es posarà a prova quan Martina desaparega després de la festa del seu dihuité aniversari. La seua desaparició ve acompanyada, a més, del descobriment d'un secret que involucrarà Daniele, Lucca i Alice d'una forma que mai haurien pogut imaginar. I per si no fóra prou amb això de Martina i d'haver de repetir curs, els pares d'Alice acaben de soltar la seua pròpia bomba: van a separar-se. Encara que Alice sap perfectament el que sent per Lucca, el seu por d'aclarir el nou nivell de la seua relació pot posar en perill l'única cosa que continua funcionant en la seua vida. I és que si el destí no existix, això significa que depén de nosaltres aconseguir el que volem.

UN BESO EN PARIS de Stephanie Perkins

J-N PER bes

La torre Eiffel, Amélie i un muntó de reis que es criden Lluís. Açò és tot el que Anna coneix de França. Per això, quan els seus pares li anuncien que passarà un any en un internat de París, la idea no acaba de convéncer-la. Però, en la Ciutat de l'Amor, coneix el xic ideal: Étienne St. Clair. És llest, encantador i molt guapo. L'únic problema és que també té nóvia. Aconseguirà Anna l'anhelat bes del seu príncep blau?

DONDE LOS ARBOLES CANTAN de Laura Gallego

J-N GAL don

Algunes històries s'escolten... altres es viuen. Viana, l'única filla del duc de Rocagrís, està promesa al jove Robian de Castelmar des que ambdós eren xiquets. Els dos s'amen i es casaran a la primavera. No obstant això, durant els festejos del solstici d'hivern, un esquerp muntés advertix el rei de Nortia i els seus cavallers de l'amenaça dels bàrbars de les estepes i tant Robian com el duc es veuen obligats a anar a la guerra. En tals circumstàncies, una donzella com Viana no pot fer una altra cosa que esperar el seu retorn i, tal vegada, prestar atenció a les llegendes que es compten sobre el Gran Bosque… el lloc on els arbres canten .


TRILOGIA DE BLUE JEANS

Fins on estàs disposat a arribar per amor?, Pot l'amistat aguantar-ho tot? Amor, desamor, embolics, mentides, traiciones...!! . Amb "Canciones Per a Paula" t'enamoraràs, amb "¿Sabes que te quiero?" arribaràs a somiar i "Cállame amb un Beso" et marcarà per a sempre... N BLU

PERDONA PERO QUIERO CASARME CONTIGO de Federico Moccia

N MOC per

Alex i Niki estan més enamorats que mai, acaben de tornar del far de l'illa de Blu, on han viscut dies inoblidables. Niki es retroba amb les seues amigues, però el grup de les Onades haurà d'afrontar grans canvis que posaran a prova la seua amistat. Alex reprén la seua vida de sempre, els seus vells amics. Ells, Flavio, Enrico i Pietro, han passat de ser marits serens i segurs a haver d'afrontar moltes dificultats que han posat en perill els seus matrimonis. I ara totes estes persones, hòmens i dones de diferents edats, cada un a la seua manera es troben per a reflexionar sobre l'amor.

TENGO GANAS DE TI de Federico Moccia

N MOC ten

En Tinc ganes de tu, l'esperada segona part de A tres metres sobre el cel, ens narra com després de passar dos anys a Nova York, Step torna a Roma. El record de Babi l'ha acompanyat tot este temps i -te'm el moment de retrobar-se amb ella. Prompte es dóna compte que les coses han canviat i de que, a poc a poc, haurà de reconstruir la seua vida a Itàlia: fer nous amics, aconseguir una ocupació, començar una nova etapa... Quan coneix a Gin, una xica alegre i preciosa, creu que podrà tornar a enamorar-se. Però no és fàcil oblidar a Babi i quan, per casualitat, entropessa amb ella sent com tot el seu món es tambalea... És possible reviure la màgia del primer amor?


CAROLINA SE ENAMORA de Federico Moccia

N MOC car

Carolina és alegre i optimista, la seua vida transcorre entre les seues amigues, amb les que compartix els dies i els sons, l'institut, els exàmens, les festes i la família. Prompte arribaran els primers besos, robats en la penombra del portal, la música que sona sempre en el moment adequat i la lletra del qual sempre pareix comptar la seua història. I l'amor? Com és l'amor verdader? Quan coneix a Massimiliano pareix que la pregunta va a respondre's al fi, però el que Carolina no sap és que l'amor també pot fer molt dany i que no està preparada per al que va a ocurrir...

EL CUADERNO DE MAYA de Isabel Allende

N ALL cua

Maia Vidal arriba a Chiloé per a amagar-se de les persones perilloses que la busquen, s'instal·la en una xicoteta illa, en la casa de Manuel Arias, un xilé que també fuig del seu passat, i que amaga una relació amb Maia molt més pròxima del que ell diu. En eixe lloc, la nostra protagonista comença un quadern on ens compte les tragèdies del seu passat i com és la seua vida ara: Maia cau dins del món de les drogues després de la mort del seu iaio, a qui d'afecte va dir "Popo", el seu problema comença a fer-se cada vegada més greu, extrau diners del seu Nini (la seua iaia) per a aconseguir drogues, i comença una empresa turbulenta. Quan el seu Nini s'adona d'això, l'envia a rehabilitació, Maia escapa i arriben els pitjors problemes, entra en el negoci del tràfic, es torna més addicta, té embolics legals, es prostituïx i es torna una indigent.

RETRUM de Francesc Miralles

J-N MIR ret

Christian té 16 anys i, des de la mort del seu germà bessó, s'ha allunyat dels seus companys de classe i de la seua família. Un capvespre veu acostar-se al cementeri, a dos xiques i un xic vestits de negre. Porten una flor violeta en la solapa i el rostre maquillat de blanc. Els nouvinguts l'amenacen i tracten d'espantar-lo, però Christian s'enfronta a ells. Impressionats per la seua reacció, els jóvens forasters es presenten com a Alèxia, Lorena i Robert. En una conversació a la llum de les veles, li revelen que han format una orde secreta, RETRUM, que es reunix en els cementeris amb un fosc fi... Qui aspire a unir-se a ells haurà de sotmetre's a un desafiament: passar tota una nit només en el cementeri. Després de superar les hores més paoroses de la seua vida, Christian s'entregarà progressivament als estranys jocs de «l'orde pálida», mentres Alèxia comença a convertir-se en un poc més que una amiga...


EL CIRCO DE LA NOCHE de Erin Morgenstern

J-N MOR cir

Benvinguts al Circ dels sue'ns on hi ha una feroç competència (un dolc entre dos mags jóvens, Celia i Marcos, que han sigut entrenats des de la infància per a competir en un "joc") Obligats a participar pels seus capritxosos amos, sense que ells ho sàpien, este és un joc en què només un pot sobreviure i el circ no és mes que l'escenari per a una extraordinària batalla d'imaginació i voluntat. A pesar de tot, Celia i Marco cauen irremeiablement enamorats --un amor profund i màgic que causa que les llums parpellegen i l'ambient es calent només tocant-se les mans. Però els seus amos continuen movent els fils i l'amor imprevist de Celia i Marco els obliga a intervindre, deixant la vida de tots, des dels artistes als espectadors, en gran perill.

SAGA "DELIRIUM" de Lauren Oliver

N OLI pan

Antes de que los científicos encontraran la cura, la gente pensaba que el amor era algo bueno. No entendían que un amor -el delirio- florece en tu sangre y no hay forma de escapar de él. Pero ahora, todo ha cambiado. Los científicos han sido capaces de erradicar el amor y los gobernantes exigen que todos los ciudadanos reciban la cura cuando cumplan los dieciocho. Lena Holway siempre ha esperado el día en el que sería curada. Una vida sin amor es una vida sin sufrimiento: segura, medida, predecible y feliz. Pero faltando noventa y cinco días para recibir el tratamiento, Lena hace lo impensable: se enamora.

LA EDAD DEL DESPERTAR de Ángel Burgas

J-N BUR eda

Martina vol refer el Club de la Canastra, que s'ha tornat a afonar una altra vegada. Encara que no sap si la resta de components se'l mereixen, decidix buscar problemes o injustícies. Potser si troba algun innocent que necessite ajuda, els del club tornaran a unir-se. A més, el curs s'acaba. I, per si no haguera prou, Martina està preocupada perquè no li ha vingut la regla. Per sort o per desgràcia els problemes estan més prop del que pensa.


JUNTOS: CAMINOS CRUZADOS de Ally Condie

N CON jun

Amb el seu amor, Cassia i Ky han trencat les inflexibles normes de la Societat i ara han d'assumir les conseqüències. El castic per a ella és oblidar tot el que succeïx i començar novament en una altra ciutat, on ha sigut reubicada junt amb la seua família. Ky, no obstant això, no ha tingut tanta sort: les autoritats l'han deportat a les Províncies Exteriors perquè actue d'escut humà en una guerra que potser ni existisca. L'única cosa segur és que abans o després li aconseguirà el foc creuat? Decidida a trencar amb el destí que els han imposat, Cassia burla de nou les regles i es desplaça fins a les Províncies Exteriors. Però quan arriba, Ky ja ha fugit. Trobaran el camí que els permeta estar junts? Trobaran un lloc on viure en llibertat?

SAGA DE LAS 16 LUNAS de Kami García y Margaret Stohl Bienvenidos a Gatlin. Un pueblo en mitad de ninguna parte donde nunca ocurre nada. Al menos, eso pensaba yo. No podía estar más equivocado. Había una maldición. Había una chica. Y, al final, una tumba... N GAR


PEL·LÍCULES


WEBS QUE ET PODEN RESULTAR D'INTERÉS • http://literaturaromanticajuvenil.blogspot.co.uk/ www.juvenilromantica.es • http://www.24symbols.com/publisher/terciopelo/library/novela-romantica? catid=72&pubid=130#novela-romantica? catid=72&pubid=130&_suid=137450573715608145143484642585 •

• • • • •

• •

http://www.rnovelaromantica.com/index.php/varios/novela-romantica-juvenil http://www.perdidasentrepaginas.com/ http://www.fnac.es/infantil/Libros-juveniles-de-Romantica/Librosjuveniles/l27803 www.eltemplodelaspuertas.com/catalogo/2/2013/ www.librosveo.com/blog/juvenil-romantica/33 http://peliculasjuveniles17.blogspot.com.es/ http://www.youtube.com/watch?v=NMnC6Cyuzh0

Novel·la romàntica juvenil  

Guia de novel·la romàntica juvenil confeccionada per la Biblioteca Pública Municipal d'Onda (Castelló)

Novel·la romàntica juvenil  

Guia de novel·la romàntica juvenil confeccionada per la Biblioteca Pública Municipal d'Onda (Castelló)