Page 1

BUTLLETÍ DE NOVETATS Núm. 10 Març

1


NOVEL·LA El embrujo de Alhambra

María Villamayor Ana, la protagonista d'esta novel·la, visita el Museu Arqueològic de Madrid i, portada per la seua curiositat periodística, descobreix un sarcòfag en l'interior del qual es tanca un misteri que li canviarà la vida. Narrada en èpoques i espais diferents: anys 30, guerra civil espanyola i actualitat, es van desencadenant esdeveniments plens d'amor, passió, gelosia i intrigues que portaran al lector a una complicitat total amb els personatges. El Embrujo de Alhambra, és una novel·la carregada d'una gran sensibilitat i romanticisme, que ens farà recordar i despertar tot tipus de sentiments que portem amagats en el fons de nosaltres mateixos.

N VIL emb

¿Dónde estas Bernadette? Maria Semple

N SEM don

Bernadette Fox és famosa. Per a Elgin, el seu marit i gurú de Microsoft, és una esposa amb molt de caràcter. Per a les mares del col·legi privat de Seattle és una deshonra. Per al gremi d'arquitectes és un geni i per a Bee, la seua filla adolescent, és senzillament Mamà. Però aleshores... Bernadette desapareix. Tot comença quan Bee arriba a casa amb excel·lents notes. Els seus pares li havien promés que podria triar el regal somiat i Bee decidix que vol un viatge a l'Antàrtida amb ells. Bernadette, entre moltes altres coses, pateix d'agorafòbia i odia tot contacte social. Bee no accepta la idea que sa mare haja desaparegut, per la qual cosa emprén la seua busca rastrejant la correspondència de sa mare; emails, missatges, cartes secretes, documents oficials... tot això servirà per a conformar una lectura hilarant, que entre carcallades ens ajudarà a reflexionar sobre la relació mares i fills, amor, treball i amistat.

El Paciente Juan Gómez-Jurado

El doctor Evans, protagonista d'El Paciente, és un brillant neurocirurgià viudo que s'enfronta a un terrible encreuament: si el seu pròxim pacient ix viu de la taula d'operacions, la seua xicoteta filla Julia morirà a les mans d'un psicòpata. Però qui és el pacient? Ni més ni menys que el President dels Estats Units. Per al metge s'inicia un desesperat compte enrere.

N GOM pac

2


La casa de la playa Nora Roberts Eli Landon, membre d'una respectable família bostoniana i advocat d'èxit, acaba d'alliberar-se de l'acusació de l'assassinat de la seua esposa per falta de proves. Ara és lliure, però les brutals i misterioses circumstàncies del crim fan que l'ombra de la sospita l'envolte. Incapaç de tornar a enfrontar-se al món, decideix instal·lar-se en la propietat de la costa de la seua iaia, deshabitada des de fa un parell de mesos. Aïllat de curiosos i d'impertinents, creurà que ha trobat el lloc idoni per a descansar fins que es troba amb Òbriga Walsh, la jove i insistent veïna a qui la seua iaia li ha encarregat el manteniment de sa casa i la recuperació anímica del seu nét.

N ROB cas

¿Puedo soñar contigo? Blue Jeans Arrere van quedar els mals moments que van fer perillar el futur del CLUB DELS INCOMPRESOS. Valeria, Raúl, María, Bruno i Ester tornen a estar molt units, gràcies sobretot a l'interés d'Alba, qui s'està guanyant amb escreix formar part del Club. Però després de la calma, la tempestat: malentesos, enveges, retrobaments inesperats, històries que renaixen, nous personatges i la reaparició d'algú molt especial per a tots ells i elles, tornarà a posar la seua amistat en perill. Amors impossibles, passions desbordants, dubtes inconfessables i diversió assegurada! ¿Puedo soñar contigo? és la tercera i última entrega de la trilogia Del Club de los Incomprendidos, uns personatges que ens han acompanyat des de Buenos dias, princesa! i No sonrías que me enamoro-

N BLU pueoe

No soy la Bella Durmiente Teresa Cameselle

N CAM nos

Esta història comença amb un gat anomenat Tesoro. Encara que, com comença de veritat, és amb la xica que li agrada al xic que cuida de Tesoro. I no és una història de "chico conoce chica...", perquè Sergio i Sofía ja es coneixen, molt; de fet van ser nuvis en l'institut. Però han passat deu anys sense veure's. I ara viuen novament en la mateixa ciutat, i ell ha decidit mudar-se al mateix edifici, i visitar-la en el treball cada dos per tres... I el seu veí té un gat, i viatja molt, i precisament durant un d'eixos viatges comença esta història. Cap de setmana del 25 de juliol de 2010. Any Sant Compostel·là. La ciutat de Santiago plena de pelegrins, turistes i paisans disposats a festejar dia i nit... I uns intrusos intenten entrar a casa del veí del gat. I tot acaba per embolicar-se... Sorpreses, robatoris, persecucions, diamants en brut, amigues benintencionades, nuvis oblidadissos, policies picats, estrangers sospitosos, gats trastornats,...

3


MATÈRIES Cómo calmar al niño desafiante Miriam Chachamu

El present llibre és breu i està degudament il·lustrat perquè la seua consulta els resulte senzilla als pares i mares, inclús en les circumstàncies més difícils. Mostra com calmar les situacions tempestuoses per a mantindre una família feliç i harmoniosa on tots col·laboren. En ell trobarà: estratègies per a reduir conflictes; consells per a eixir de compres; solucions plenes d'inspiració; com aconseguir una col·laboració harmoniosa i nocions de psicologia infantil. 159 CHA com

El mundo hasta ayer Jared Diamond

316 DIA mun

El mundo hasta ayer, de Jared Diamond, autor d'altres obres com Armas, gérmenes i acero o Colapso, és un fascinant retrat del passat de la humanitat i de les diferències enfront de la vida moderna; un llibre provocador, il·luminador i amé, com tots els de Diamond, que es convertirà en una lectura obligada i gojosa. El mundo hasta ayer, classificat en la matèria d'antropologia social i cultural, és el llibre més personal de Diamond, ja que utilitza les seues dècades de treball en les illes del Pacífic i les seues investigacions sobre els Inuit o els indis de l'Amazones. Un fascinant retrat de com ha sigut el passat humà durant milions d'anys, i el que signifiquen les diferències entre eixe passat i el nostre present.

Mi primer libro de cocina paso a paso

Si vols passar una bona estona en la cuina amb els més menuts preparant deliciosos plats, o bé animar les festes escolars amb divertides i originals receptes, este llibre està pensat per a tu. Amb més de 150 receptes amb instruccions pas a pas molt senzilles de seguir, sens dubte trobaràs la inspiració en esta irresistible selecció de plats que faran les delícies de xiquets i xiquetes entre 5 i 12 anys.

641 MIP

4


AUDIOVISUALS Avatar

DVD ACC ava

Con Air= Convictos en el aire

DVD ACC con

NMarea roja: el peligro acecha las profundidades a El Negociador

DVD ACC mar DVD ACC neg

El profesional

DVD ACC PRO

Rescate= Ramsom

DVD ACC res

Resident Evil

DVD ACC res

Resident Evil 2 : Apocalipsis

DVD ACC res

Resident Evil 3: Extinción

DVD ACC res

La Roca

DVD ACC roc

Velocidad terminal

DVD ACC vel

Historias de amor y masacre

DVD ANI his

Nausicaä del valle del viento

DVD ANI nau

Summer Wars

DVD ANI sum

La búsqueda 2

DVD AVE bus

Seis días y siete noches

DVD AVE sei

Invictus

DVD BIO inv

Bagdad Café

DVD COM bag

Cándida

DVD COM can

Casi 300: sin censuras

DVD COM cas

La cocinera del presidente

DVD COM coc

Confidencias de media noche

DVD COM con

Cuscús= La graine et le mulet

DVD COM cus

Ella es única= She's the One

DVD COM ell

Gigoló=Deuce bigalow

DVD COM gig

La guerra de los Rose

DVD COM gue

El irlandés

DVD COM irl

El jefe de todo esto

DVD COM jef

Mediterráneo

DVD COM med

Nada que perder

DVD COM nad

El padre es el abuelo

DVD COM pad

Scary Movie 3

DVD COM sca

Siete psicópatas

DVD COM sie

27 vestidos

DVD COM vei

Condenada

DVD DRA con

Flor del desierto

DVD DRA flo

5


Golpe de efecto

DVD DRA gol

Ha nacido una estrella

DVD DRA han

Mud

DVD DRA mud

Nápola: escuela de élite nazi

DVD DRA nap

Paseando a Miss Daisy

DVD DRA pas

Quiero ser como Beckam

DVD DRA qui

El séptimo sello

DVD DRA sep

Las tres caras de Eva

DVD DRA tre

Tu y Yo

DVD DRA tuy

El ultimo cuarteyo

DVD DRA ult

La última vez que vi París

DVD DRA ult

Las uvas de la ira

DVD DRA uva

La memoria de los peces

DVD ERO mem

El hijo de Caid

DVD MUT hij

La leyenda de la ciudad sin nombre

DVD OES ley

El abogado del diablo

DVD POL abo

Antes y después

DVD POL ant

Chocolat

DVD ROM cho

Cuando un hombre ama a una mujer

DVD ROM cua

Destino oculto

DVD SUS des

La mano que mece la cuna

DVD SUS man

Medianoche en el jardín del bien y el mal

DVD SUS med

Muerte en el seminario

DVD SUS mue

Perversidad

DVD SUS per

Stocker

DVD SUS sto

El fantasma de la Ópera

DVD TER fan

La noche de los muertos vivientes

DVD TER noc

La tienda de los horrores

DVD TER tie

La vida de Pi

DVD VOS vid

6


AUDIOVISUALS DE MATÈRIES Espías psíquicos

DVD 133 esp

Viaje a los desconocido

DVD 133 via

Zombi: el enignma de los muertos viventes

DVD 133 zom

Flamenco de la A a la Z

DVD 398 fla

Onda Big Band: una Big Band de Cine

DVD 562 ond

Cocodrilos asesinos

DVD 598 coc

Górilas de la montaña

DVD 599 gor

El regreso de los canguros

DVD 599 reg

Tigres de Siberia

DVD 599 tig

Reacción a los impactos mortales

DVD 616 rea

La guía máxima. Gatos: todo sobre estos felinos

DVD 636 gui

La máxima guía. Perros: nuestros fieles compañeros

DVD 636 gui

Cineastas en acción

DVD 791 cin

Vías verdes: vive la vía II

DVD 796 via

Discovery Atlas: India

DVD 908 dis

Everest: más allá del límite

DVD 910 eve

Okavango: el oasis africano

DVD 916 oka

Esparta

DVD 94 esp

La prensa histórica de la década 1960-1969

DVD 94 pre

Auschwitz: los nazis y la solución final

DVD 943 aus

7


MÚSICA Iron Maiden

Maiden England'88 . Live concert recorded at Birmi

SON 2.90 iro

La porta dels somnis

La porta dels somnis

SON 2.90 por

Lax'n'Busto

Tot és més senzill

SON 2.90 lax

Lori Meyers

Impronta

SON 2.90 lor

Los Planetas

Una semana en el motor de un autobús

SON 2.90 pla

Love of Lesbian

La noche eterna ; Los días no vividos

SON 2.90 lov

Manel

Atletes baixin de l´escenari

SON 2.90 man

One Direction

Take me home

SON 2.90 one

Serrano, Ismael

Todo empieza y todo acaba en ti : edición especial

SON 2.90 ism

Sopa de Cabra

Sopa de Cabra

SON 2.90 sop

Vetusta Morla

Mapas

SON 2.90 vet

Vetusta Morla

Un día en el mundo

SON 2.90 vet

Europa FM : el mejor pop rock de hoy

SON 2.90 eur

Onda Big Band : una big band de cine

SON 562 ond

8

BUTLLETÍ DE NOVETATS: març 2014  

Butlletí de novetats elaborat per la Biblioteca Pública Municipal d'Onda. Núm. 10 Març 2014