Page 1

Bibliofil Könyvklub Katalógus X Könyv X Hangoskönyv X CD X Játék

Kiemelt ajánlatunk

Érvényes: 2018 május 16. – 2018 augusztus 12.

HARGITAI MIKLÓSÓ

ÉS BOCSÁSD MEG VÉTKEINKET 4 OLDAL CATHERINE ANDERSON

SZEDERHOLD

15 OLDAL STEFANO MANCUSO

ZÖLD FORRADALOM 19 OLDAL

2018-2

„Az ember lassan már nincs is jelen a saját életében. Bármit csinálunk inkább, csak hogy elűzzük a csendet, és mindig az az új dolog éltet minket, amibe éppen belefogunk. Sms-ezünk, zenét hallgatunk, bekapcsoljuk a rádiót, vagy csak hagyjuk elkalandozni a gondolatainkat, ahelyett hogy megfékeznénk őket, és kizárnánk a világot egy pillanatra.” Erling Kagge Naponta rendelhetnek a következő telefonszámokon: 0265-323023 vezetékes valamint a 0734-060731 és 0734-060733 mobil számokon, a 2.oldalon található órarend szerint. Minden nem fogadott hívást visszahívunk!


Rendelési lehetőségek

„A harc az akaratok, nem a technikák csatája. Le kell vetkőznöd a félelmet, vagy alulmaradsz. A küzdő akaratt maga az erő. ő Soha ne add fel! Soha ne hátrálj meg! Küzdj mindig és minden körülmények között! Ha nincs ellenfél, akitől megfutamodsz, akkor nincs ellenség, aki erősebb lenne nálad.” (Youn In-Wan)

Kedves klubtagunk ! Tisztelettel megkérjük Önöket, hogy az idéntől a telefonos megrendeléseiket, észrevételeiket, reklamációikat, bármit, amit személyesen szeretnének közölni velünk, azt az alábbi program szerint sziveskedjenek megtenni. Minden nem fogadott hivásról jegyzék készül és mindenkit visszahívunk. Hamarosan, azokban az időszakokban, amikor nem tudunk a vezetékesen válaszolni, azon üzenetrögzítő fogja „venni” a hivásukat. Köszönjük kedvességüket és figyelmüket! A többi megrendelési csatorna változatlanul működni fog!

KEDVES KLUBTAGJAINK! Beköszöntött a tavasz, telnek múlnak a napok, újabb kihívásokkal küzdöttünk meg. Ez a küzdelem mindennapos és megállíthatatlan folyamat. Legfontosabb, a rendelések új formátuma, már ami a telefonos rendelést illeti. Köszönjük, hogy teljesen elfogadták a délutáni rendelések lehetőségét és nagyon sokan a táblázatban megadott időintervallumokban kerestek. Volt persze olyan kedves rendelő, vásárló, aki ezt nem tudta vagy nem olvasta a katalógus tájékoztató szegmensében, de hamar ezek is megoldódtak. Annyira, hogy a rendelések mértéke enyhén fölülmúlta a téli, ünnepi periódus rendeléseinek halmazát. Ezt a kínálatnak és komolyságnak köszönhetjük, ahogyan tekintünk a feladatunkra. Akadtak elégedetlenségek is és elfelejtett ígéretek, de összességében megbirkóztunk a feladattal. Reméljük ez mostantól sem változik, hiszen sok újdonság, trilógiák befejező részei, sőt igen látványos kedvezmények is találhatóak majd a katalógus hasábjain. Kérem lapozzák szeretettel és elnéző szemekkel, hiszen törekvéseink, hogy a legjobbat adjuk magunkból az változatlan. Várjuk a délutáni órákban, a megadott telefonszámokon a rendeléseiket, óhajaikat és reklamációikat. Boldog nyarat kívánok ! Kósa R. Géza Tulajdonos

2

Max Tegmark

Neil deGrasse Tyson

Élet 3.0

Ha felfal egy fekete lyuk

Embernek lenni a mesterséges intelligencia korában Vajon a jövő technológiája teljesebbé teszi az életünket? Képesek leszünk kordában tartani a mesterséges intelligenciának köszönhető hatalmat? A jövőben békésen élnek majd az emberek a robotokkal, kiborgokkal és hibridekkel? Uralma alá vonhatja-e a mesterséges intelligencia a kozmoszt? Csak idő kérdése az ember feletti általános mesterséges intelligencia megalkotása, ami a korábbi technológiáknál sokkal nagyobb mértékben fogja átalakítani az életünket.

És egyéb kozmikus komplikációk Ebben a könyvben a szerző több mint negyvenet válogatott össze korábbi írásaiból, melyek számos érdekes témát dolgoznak fel. Megtudhatjuk például, hogy Hollywood hogyan próbálja minél élethűbb módon visszaadni az éjszakai égbolt látványát, de arról is szó esik, mit tapasztalnánk egy fekete lyuk belsejében. Tyson Amerika legnépszerűbb asztrofizikusaként tanári módon önti közérthető formába az asztrofizika bonyolult témáit, közben pedig óhatatlanul is átadja olvasóinak a világegyetem iránt érzett rajongását.

408 oldal Keménytábla Kat. szám: 182000 Ker.ár: 80 lej Klub ár: 71 lej

384 oldal Kartonált Kat. szám: 182001 Ker.ár: 62 lej Klub ár: 55 lej


Szabó Magda

Magdaléna

Megmaradt Szobotkának Hullámok kergetése A Hullámok kergetésében, amely egyszerre napló és útirajz, esszé és riport, az emlékezetben rögzült pillanatfelvételek, mint egy varázslatos kaleidoszkópban, tájakat, embereket, történéseket, hangulatokat villantanak elénk. Csak olyan szertelen-korlátlan írói képzelet és tehetség kell hozzá, mint amilyen Szabó Magdáé, és két csonka oszlopból felépül a hajdani palota, éjjel megszólalnak a szobrok és a szökőkutak. És hívnak minket, olvasókat, induljunk mi is, fedezzük fel a közel s távol megannyi csodáját.

Selyem Zsuzsa

250 oldal Keménytábla Méhes György Kat. szám: 182004 Szép szerelmekk krónikája k ó ikáj Ker.ár: 57 lej Klub ár: 50 lej

Nyusziék Napló (1950-1958) Vonalas irka, rajta a cím: Nyusziék I. Ilyen közönséges iskolai füzetekbe írta Szabó Magda 1950 és 1958 között most felfedezett és még soha nem publikált naplóit.

Egy szépreményű ügyvédbojtár, aki a szóbeszéd szerint esténként ifjú hölgyek ablaka alatt ad szerenádot és egy professzor legszebb lánya egymásba szeretnek. A szenvedélyes szerelem egy életre szól, ámde évtizedeken keresztül egy fölöttébb viharos színpadon zajlik, melyen rokonok és vetélytársak ármánykodnak, hol ellenük, hol egymás ellen, hadseregek masíroznak föl s alá, tarol a spanyolnátha, és a legügyesebbeket is beszippantják a gazdasági válságok örvényei.

Moszkvában esik Egy kitelepítés története A távolállókat hozza közel, nekem egészen a szívemig elhatol. Selyem Zsuzsa őrületesen tud mesélni. Többsávos meséjével engem bizony elragadtatott. Úgy visz soha nem látott tájakra, úgy emel még soha nem érzékelt dimenziókba, úgy vegyíti a gonoszt és az édest, hogy egy pillanatra nem kell elhagynom a realitásérzékemet, mert személyes víziója a mi elrettentő közös történetünk.

280 oldal Keménytábla 352 oldal Keménytábla 207 oldal Keménytábla 289 oldal Kartonált 109 oldal Keménytábla Kat. szám: 182002 Kat. szám: 182003 Kat. szám: 182005 Kat. szám: 182006 Kat. szám: 182007 Ker.ár: 57 lej Klub ár: 50 lej Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej Ker.ár: 57 lej Klub ár: 50 lej Ker.ár: 49 lej Klub ár: 43 lej Ker.ár: 41 lej Klub ár: 36 lej

Benkő László Trilógia csomag Kat. szám: 182012 Csomagár: 120 lej

Vér és kereszt

Sosemvolt pogányok

Örkény István

Egyperces novellák Az „egyperces” jelző már Örkény István életében közkedvelt kifejezéssé vált, s máig is temérdek szókapcsolatban idézik. Kevés olyan klasszikus írói lelemény akad, amely ennyire beépült volna nyelvünkbe, tudatunkba, mint az egyperces novella, Örkény műfaji találmánya. Humorán, prózatechnikáján, az irodalmi gondolkodást megújító szemléletén olvasónemzedékek sora nőtt fel. A huszadik század háborúsdiktatúrás-forradalmas tapasztalatai, a jelenkor abszurditásai egy-egy villanásba sűrítve.

Krasznahorkai László

A Manhattan-terv Krasznahorkai László új könyve azokról a véletlenekről és elrendeltetésekről beszél, melyek az embert - ebben az esetben éppen őt - egy létfontosságú döntésig elvezetik. Műve térkép, terek és képek dialógusa, ahol a vallomás radikálisan nyílt szövegét képek ellensúlyozzák, Ornan Rotem intenzív fényképei, amelyek az író New York-i életét és nyomozásának különböző állomásait rögzítik.

88 oldal, Keménytábla 762 oldal Keménytábla Kat.szám: 182290 Kat. szám: 182008 Ker.ár: 81 lej Klub ár: 72 lej Ker.ár: 101 lej Klub ár: 90

lej

A Vér és kereszt trilógia első kötete visszave- Vér és kereszt zet a 10. századi magyar történelem utolsó A hatalom harmadába, a kereszténység felvételének ko- ereje rába, amikor kezdetét vette integ-rálódásunk Kr. u. 1008-ban a keresztény Európába. járunk, István 412 oldal Keménytábla megtette az elKat. szám: 182010 ső lépéseket a hatalom megszilárdítása érdekében. Az Ker.ár: 49 lej Klub ár: 43 lej országra ugyanakkor számos külső és belső veszély leselkedik. Ajtony, a lázadó tartományúr a Tisza-MarosVér és kereszt Temes vidékén nem veti alá magát a törvényeknek, és István király háta mögött önálló diplomáciát folytat BiOrszág zánccal. A király türelme a végéhez ér, de kérdés, hogy születik elegendő-e az ország stabilitása érdekében Ajtony leveGéza nagyfejede- rése?  A történelem színpadán megjelenik a legendás lem betegsége mi- Gellért püspök, hogy átvegye Imre herceg nevelését. att néhány éve Sa- Koppány öccsét, Vászoly herceget családjával együtt rolta nagyasszony Nyitrába záratja a királyi parancs. Számtalan kérdés irányítja az erősen merül fel, és az egyik legfontosabb, hogy az áldatlan széttagolt nagyfe- belső viszonyok mennyiben köthetők a Szent Római jedelemség ügye- Birodalom császárához, és milyen célból, kiknek a közit. A tűzzel-vassal reműködésével folyt az országon belüli ellenséges szerkeresztény hitre kényszerített lakosság egy vezkedés. Eljutunk az 1029-1030-as évekig, amikor Istrésze nyíltan konfrontál a hatalommal. ván király hatalma a fénykorát éli.

424 oldal Keménytábla 422 oldal Keménytábla Kat. szám: 182011 Ker.ár: 49 lej Klub ár: 43 lej Ker.ár: 49 lej

www.facebook.com/BibliofilKonyvklub

Kat. szám: 182009 Klub ár: 43 lej

3

Magyar iodalom

Ha vannak legendás házasságok, akkor Szobotka Tiboré és Szabó Magdáé az volt. Szellemi és lelki egységük mégis két különböző stílusú alkotót rejt magában. Egyvalami azonban közös volt bennük: az örökös olvasás és írás. Szabó Magda naplójából, a Nyusziékból is tudjuk, hogy ők ketten több voltak egymásnak, mint férj és feleség. Egymásnak voltak ők ,,szolgái, királyai, zsoldosai, bajtársai, szülei, gyerekei és soha nem csillapodó vágyú szeretői”. Ezért szól két hangon ez a rendkívüli érzékenységgel megírt, egyszerre megrendítő és felemelő kötet, amelyben mindketten hősök és elbeszélők is, akiknek szerelmén nem győzhetett a halál sem.

A másik Für Elise nyomában 1935 nyarán egy tizenhét éves lány száll le a vonatról degeszre tömött bőröndjeivel a bécsi Westbahnhofon.


Hargitai Miklós

És bocsásd meg vétkeinket

Bauer Barbara

Az élet hangja Eszter és Hanna hagyománytisztelő, szerető családba születtek. Nagyapjuk, édesapjuk is zenész volt, így még a hétköznapjaikat is a muzsika töltötte be, varázsolta széppé. Ám körülöttük a világ egyre komorabbá vált, 1944 tavasza már nem azt az életet kínálta számukra, amelyben mindnyájan bíztak. A lányok édesapja bármit megtett volna, hogy elleplezze a rémisztő valóságot, hogy megkímélje családját a sárga csillag viselésének szégyenétől. De elérkezett a nap, amikor a valóság bakancsos, fegyveres katonák képében betört az otthonukba. Az utolsó előtti pillanatban azonban az édesapa még adhatott a lányainak útravalót: egy dalt. Az élet hangja két kislány évtizedeken átívelő története. Egy testvérpáré, akiket elszakított egymástól a történelem, de életben tartottak az igaz emberek. Akik mindvégig szívükben őrizték életük első néhány évének emlékét és az édesapjuktól kapott útravalót, amely lassan egymás felé terelte őket, hogy azzá válhassanak, aminek születtek. Ám megint csak közbeszólt a történelem, és a két lányt, akiknek az útjai már-már keresztezték egymást, ismét messze sodorta egymástól. Vajon mindig tudunk választani a jó és rossz között? És vajon minden esetben az igazság hozza el a végső megnyugvást?

Szépirodalom

273 oldal Keménytábla Ker.ár: 57 lej

Szendrey Júlia

Családi levelek Szendrey Júliáról, a mi XIX. századi költőnkről, írónkról, műfordítónkról írni mindig nagy megtiszteltetés. Azt gondolom, hogy ha ő Franciaországban, Németországban vagy Angliában született volna, a közép-európai romantika alkotói között is felbukkanna a neve.

Azért mondott igent az Istennek, mert nemet mondott neki egy lány. Azért állt az egyház szolgálatába, mert nem akarta, hogy a világi hatalomnak köze legyen az életéhez. De a politika elől a gyóntatószékben sem lehet elbújni, és a kísértés a templom falai között is megtalál. A pap, aki a történetet elmeséli, a saját kárán tanulja meg, hogy a lelki békességet olykor könnyebb elveszíteni a templomban, mint megtalálni. A gyónás remek alkalom mindannak a végiggondolására, amire máskor nem jut idő: hit és hatalom viszonyáról, a könyörületességről, az áldozathozatalról, a felebaráti szeretetről, a világra váró csapásokról, a népvándorlásokról és a klímakatasztrófákról sehol máshol nem lehet olyan elmélyült beszélgetéseket folytatni, mint a gyóntatószékben, ahol mindenkit végighallgatnak, és minden szót megmérnek a bibliai tanítás mérlegén. Ám a gyónás kockázatos.

357 oldal Keménytábla Kat. szám: 182015 Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej

288 oldal Keménytábla Kat. szám: 182013 Kat. szám: 182014 Klub ár: 50 lej Ker.ár: 57 lej Klub ár: 50 lej

Fried István Gróf Károlyi Istvánné Windisch-Graetz Mária M.

Feljegyzések és életképek Gróf Károlyi Istvánné a családi fotóalbumok mellé írt feljegyzéseit az 1970-es években kezdte el írni.

Bank Barbara

Márai Sándor

Recsk

A huszadik század koronatanúja Az elmúlt ötven évben sok mindent csináltam, amit nem kellett volna, sok mindent írtam, mondtam, amit okosabb lett volna nem megírni és nem kimondani.

Mindszenty szavaival: „Az igazság mindig igazság marad, ha hangját veszti is. De a hazugság hazugság marad, ha milliók hirdetik, milliók erőszakolják és százmilliók veszik is be... ”

Boncza Berta (Csinszka)

Vallomás a csodáról Csinszka naplója Deésfalvi Boncza Berta. Bimbi. Csinszka. Múzsa és költőnő, emlékiratíró...

Arany Zsuzsanna

Kosztolányi Dezső élete ,Ahogy minden esendő emberi élet, a művészlét sem a tökéletességről szól, hanem az örökös belső harcokról és a tökéletlenség vállalásáról.

293 oldal Keménytábla 455 oldal Keménytábla 368 oldal Keménytábla 158 oldal Keménytábla 692 oldal Keménytábla Kat. szám: 182016 Kat. szám: 182017 Kat. szám: 182018 Kat. szám: 182019 Kat. szám: 182020 Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej Ker.ár: 81 lej Klub ár: 72 lej Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej Ker.ár: 57 lej Klub ár: 50 lej Ker.ár: 81 lej Klub ár: 72 lej

R. Kelényi Angelika Együtt olcsóbb! Kat. szám: 164021 Csomagár: 190 lej

Móricz Zsigmond

Asszonyokkal nem lehet vitázni Lappangó írások Irodalmi szenzáció. Az ismeretlen Móricz. Lehet-e egy tollforgató művészről hiteles pályaképet festeni, ha csak részleteiben ismerjük életművét?

Széll Kálmánné Vörösmarty I.

Emlékeim Deák Ferenc politikai és magánéletéből Vörösmarty Mihály leánya, Vörösmarty Ilona (18461910), a legkiválóbb, legelőkelőbb magyar hölgyek egyike, ahogy írták róla 1900-ban...

Az ártatlan 3. A párizsi nő Ni nc s ve s z é l ye sebb egy féltékeny asszonyál...1610 áprilisában Fabricius Flóra és szerelme, a jóképű, de cseppet sem makulátlan múltú Lorenzo Mariani Párizsba érkezik.Nem jószántukból utaznak, a biztos halál elől menekülnek a francia fővárosba.Egy gyönyörű, nagyvilági hölgy segíti őket, akinek gyökerei a velencei Mariani házhoz kötődnek.Flóra hamarosan megismeri a féltékenység, és az asszonyi cselszövés legmélyebb bugyrait.

Az ártatlan 1. A grófnő árnyékában Kartonált Kat. szám: 182023 Ker.ár: 57 lej Klub ár: 50 lej

Az ártatlan 2. Bűnös örömök városa Kartonált Kat. szám: 182024

400 oldal Keménytábla 144 oldal Keménytábla Ker.ár: 57 lej Kat. szám: 182021 Kat. szám: 182022 412 oldal Kartonált Kat. szám: 182025 Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej Ker.ár: 49 lej Klub ár: 43 lej Ker.ár: 57 lej Klub ár: 50 lej Klub ár: 50 lej

4

www.facebook.com/BibliofilKonyvklub


Nemere István KURUC VILÁG

A korona ügynöke

Kuruc világ II.

Kuruc világ I.

A félhold árnyékában

Vadrózsa és kard

Zrínyi Ilona és Thököly Imre szerelme és házassága adja a történet vázát, de a regényben sorra felbukkan minden olyan szereplő, aki akkoriban élt, és aki a magyar szabadságért vagy az ellen küzdött. Bécs, a Hofburg és Lipót császár éppen úgy szereplője a történetnek, mint a munkácsi várat éveken át hősiesen védelmező Zrínyi Ilona. Ám felbukkannak a törökök is, akik éppen Bécset készülnek bevenni, hogy aztán eláraszthassák és kifoszthassák Nyugat-Európát.

295 oldal Keménytábla Ker.ár: 49 lej

Kondor Vilmos

A hősök: Zrínyi Ilona, Thököly Imre, Lipót császár és a többiek nála esendő, hús-vér emberek, kis és nagy vágyakkal, dicsérhető vagy kevésbé pozitív tulajdonságokkal. A trilógia első része két ember köré fonódik. Az egyik Ilona, a „vadrózsa”, akinek összeesküvő apját kivégzik és birtokait elkobozzák, és akit csak egy jó házasság ment meg a teljes nyomorúságtól. Ám innentől kezdve társadalmi előítéletekkel kell megküzdenie. Különösen a regény végén, amikor a nála tizenhárom évvel fiatalabb Thököly Imre, a „kard” megkéri a kezét. Az asszony számtalan megaláztatáson át érkezik életének arra a pontjára, ahol az addig ismeretlen szerelem ráköszönt.

Gyra Miklós 1876-ban a nem túl sikeres pesti ügyvédek életét éli: van egy irodája a halszagú Hal téren, benne egy hivatalszolgája, meg egy védence, akit azzal vádolnak, hogy megsértette a császárt. Nem túl kényelmes lakását feleségével és kisfiával osztja meg, ám ezt a polgári idillt váratlanul darabokra robbantja egy küldemény. Tartalma egy napló, feladója pedig egy Wargha nevű férfi. A könyvet forgatva Gyra előtt szövevényes történet tárul fel, melynek középpontjában a Szent Korona áll. Gyra nem kevesebbet akar megtudni, mint hogy ki árulta el a koronát, amely az 1848-49-es szabadságharc végóráiban nyomtalanul eltűnt, hogy aztán néhány évvel később hirtelen megtalálják, s így magyar királlyá koronázhassák vele Ferencz Józsefet. Ki fedte fel a Habsburgok előtt a rejtekhelyét? Ki volt a korona árulója - vagy megmentője? A jó eszű ügyvéd elindul, hogy a frissen egyesített Budapesten utánajárjon a dolognak, kerül, amibe kerül...

Kat. szám: 182026 318 oldal Keménytábla Kat. szám: 182027 445 oldal Keménytábla Klub ár: 43 lej Ker.ár: 49 lej Klub ár: 43 lej Ker.ár: 65 lej

Kat. szám: 182028 Klub ár: 58 lej

Csáky Imre

Heraldika

Falk Miksa

Az olvasó országa

Erzsébet királynéról

Vámos Miklós

Esszék, cikkek 2003-2016 A 2003 és 2016 között keletkezett írások a közelmúlt és a jelen Magyarországáról szólnak, akár a szigorú figyelem soha nem leegyszerűsítő élével, akár az öröm összetéveszthetetlenül finom sokrétűségével; szellemmel és eleganciával.

Visszaemlékezések Az író 1863-tól Erzsébet királyné tanítója és magyar nyelvtanára volt. Hazatérte után, a kiegyezést követően a Pester Lloyd főszerkesztője lett. Sisiről írt visszaemlékezéseit eleinte részletekben közölték a folyóiratok, végül 1898ban önálló kötetben is megjelent.

töredelmes vallomás

670 oldal Keménytábla 75 oldal Keménytábla Kat. szám: 182029 Kat. szám: 182030 Ker.ár: 98 lej Klub ár: 86 lej Ker.ár: 41 lej Klub ár: 36 lej

Egy életen át írtam novellákat. Elméletem szerint a novella nem azonos az elbeszéléssel. Az elbeszélés olyan történet, amelyet a havilapokban adunk közre, terjedelme tizenötezer karakternél több, néha húsz- vagy akár harmincezer. Elég hosszú tehát.

248 oldal Keménytábla Kat. szám: 182031 272 oldal Keménytábla Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej Ker.ár: 161 lej

A hajnalcsillag fénye 328 oldal Keménytábla Kat. szám: 182034 Ker.ár: 39 lej Klub ár: 36 lej

Az üstökös lángja

Kat. szám: 182032 Klub ár: 143 lej

Bán Mór

A félhold tündöklése

A hit harcosa

A tét óriási: sikerül-e egyszer s

Az ifjú Ulászló király könnyelműsége következtében a ma-

mindenkorra szétzúzni a Nyu- gyar sereg katasztrofális vereséget szenvedett Várna mezején. 420 oldal Keménytábla gat felé terjeszkedő Török Biro- A törökök hajtóvadászatot indítanak a túlélők kézre kerítéséKat. szám: 182035 Ker.ár: 46 lej Klub ár: 43 lej dalom erőit, vagy végképp szer- re.Hunyadi János néhány hű embere kíséretében menekül ül-

A Csillagösvény hídja

tefoszlanak a Balkán feletti magyar hegemónia álmai?

dözői elől, ám a Kárpátok zord hegyei között régi ellenlábasa, Vlad Dracul vajda fogságába esik.

422 oldal Keménytábla 553 oldal Keménytábla Kat. szám: 182036 425 oldal Keménytábla Ker.ár: 46 lej Klub ár: 43 lej Kat. szám: 182040 Ker.ár: 54 lej Klub ár: 50 lej Ker.ár: 54 lej A hadak villáma Isten árnyéka 423 oldal Keménytábla Kat. szám: 182037 Ezernégyszáznegyvenhat. A várnai vereségKer.ár: 46 lej Klub ár: 43 lej ből még csak eszmélő Magyarország tovább

A mennydörgés kapuja

Kat. szám: 182041 Klub ár: 50 lej

sodródik a végső káosz felé. Az egymással ha-

dakozó bárói ligákat, harácsoló nagyurakat a 580 oldal Keménytábla hét kapitánynak nem sikerült megfékezni, s Kat. szám: 182038 Ker.ár: 54 lej Klub ár: 50 lej immár a nyugati országrészeket is lángba bo-

A holló háborúja

rítják Cillei Ulrik és Habsburg Frigyes seregei.

476 oldal Keménytábla 578 oldal Keménytábla Kat. szám: 182033 Kat. szám: 182039 Ker.ár: 54 lej Klub ár: 50 lej Ker.ár: 57 lej Klub ár: 50 lej

Telefonon: 0734-060 731

5

Szépirodalom

Esterházy Péter

A Magyar Királyság államcímerei és vármegyecímerei a XIX. század harmadik harmadában A címerek - a modern világ ősi jelképei - évszázadok pajzsokra festett, zászlókra hímzett és kôbe faragott színes üzeneteit hordozzák. A XXI. században is kiemelt jelentôséggel bírnak, hiszen elemeik, jelképeik megjelennek a mai államcímerben és a mai megye-, város- és településcímerekben is. Kötetünk az első fejezetben a címertudomány és címerművészet alapismereteit foglalja össze 376 fekete-fehér címerrajzzal illusztrálva. A második fejezet a Magyar Királyság államcímereit mutatja be a XIX. század harmadik harmadából számos, igen érdekes címerképpel alátámasztva.


Fábián Janka

Galgóczi Dóra Messziről jött magzatok

Lotti öröksége Fábián Janka talán leginkább méltatott történelmi regénye a 18. és 19. század fordulójára kalauzol bennünket. Pestet és Budát ebben az időszakban a Martinovics-összeesküvés, a francia forradalom, majd a napóleoni háborúk tartják lázban. Ághfay báró fiának, Bálintnak a szíve is csordultig van a forradalom eszméivel és a szerelemmel, amit a kétes hírű, ám gyönyörű színésznő iránt érez. Apja akarata ellenére feleségül veszi az asszonyt, aki egy kislánnyal ajándékozza meg. Lotti korán elveszíti a szüleit, így, a nagy tudású sebész, Lőrinc mester neveli fel őt. A lány élénken érdeklődik az orvostudomány iránt, és minden vágya, hogy maga is orvos lehessen, ám erre kevés reménye van. Ráadásul a szívét is rabul ejti egy délceg katonatiszt...

408 oldal Keménytábla Ker.ár: 65 lej

Egy ikerpár világra kéredzkedik, arcukon az a bölcsesség látszik, mint minden újszülöttén, mielőtt kerekded csecsemőkké válnak. Felfedezheti minden édesanya és apuka, de elgondolkodtak már rajta, vajon honnan hozzák ezt a tudást? Ami sokkal több, mint amit majd itt a földi létben tanulhatnak. Több és más, mert benne rejlik a létezés lényege. Ha szülőként megpróbáljuk befogadni tőlük, újra miénk lehet a mostban élés varázsa, megszabadulunk az örök kétségektől és kérdésektől. Az érkező újszülöttek érzékeivel látva a világot olyan ajándékot kapunk, amit máshonnan hiába várnánk: az igazi tudást, túlmutatva a tapasztalaton. Ez az ő titkuk, és átadják, ha megengedjük nekik.

Halló, itt a Mennyország! Gyanútlanul üldögél Benjámin, a pláza alkalmazottja a háztartásigép-részlegen. Megszokott rutinnal fogadja a reklamáló vásárlók hívásait, bélyegzi a jótállásokat. Ennél már nem is lehetne szürkébb az élete, gondolja - egészen addig, míg egy különös idegen be nem kapcsolódik a vonalba. Aki a telefonáló vevők múltjának minden apró részletét ismeri, és tudja, a jövőjükben is kérdőjelek bukkannak fel.

294 oldal Keménytábla Kat. szám: 182042 180 oldal Keménytábla Kat. szám: 182045 Kat. szám: 182046 Klub ár: 58 lej Ker.ár: 44 lej Klub ár: 39 lej Ker.ár: 54 lej Klub ár: 48 lej

Gy. Dávid Gyula

Szépirodalom

A bonchidai Bánffy-kastély

Az angyalos ház Emma évszázada Emma szerelme, Emma fiai, Emma lánya - Fábián Janka most Emma évszázada címen egy kötetben megjelenő regényciklusában lenyűgöző tablót tárul elénk egy különleges, erős asszonyról és családjáról.

és más történetek Buda egyik csendes utcájában áll egy omladozó ház. A homlokzati nagy erkély két oldalán egy-egy szépséges angyal magasodik, kezükben leeresztett pallos - mintha csak a házat vigyáznák mindenfajta veszedelemtől.

Marosi Ildikó

Bánffy Miklós estéje Bánffy Miklós és családja, Budapest ostromát átélve, 1945 februárjában tér haza Erdélybe, ahol a bonchidai kastélyt kifosztva-felgyújtva, birtokait kisajátítva találják, s Kolozsvárt, a Toldalagi-Korda palota egy lakosztályában meghúzódva próbálják újrakezdeni az életet.

Erdély egyik legnagyobb és legszebb főúri kastélya, „Erdély Verszáliája”, a Losonczi Bánffy-család ősi fészke, évszázadok alatt ötvöződött egyedülálló építészeti-művészeti egységgé. Múltjának és jelenének sok évszázadon átívelő eseményein kalauzol végig a szerző, aki az alapos dokumentációt gazdag képanyaggal kiegészítve formálja élménnyé, bemutatva a kastélyegyüttes 18. majd 19-20. századi külső és belső látványát, az 1944-es és azt követő pusztulás, majd egy hősies vállalkozás: a 2000-es években elkezdődött újjászületés szemünk előtt végbemenő, szemet gyönyörködtető mozzanatait.

1 016 oldal Keménytábla 424 oldal Keménytábla 380 oldal Kartonált Kat. szám: 182043 Kat. szám: 182044 Kat. szám: 182047 188 oldal Keménytábla Ker.ár: 130 lej Klub ár: 115 lej Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej Ker.ár: 48 lej Klub ár: 45 lej Ker.ár: 75 lej

Dallos D a Sándor

Adorjánné Weress Margit

Aranyecset AAr r A nap szerelmese A nap szerelmese Munkácsy Mihály regényes életrajzának első kötete, mely a nagy magyar festő fiatalságának éveit, pályakezdésének viszontagságait mutatja be az asztalosinasságtól a művész düsseldorfi tartózkodásáig. A regény valóság és fantázia elemeinek ötvözete, mégis hitelesen kelti életre a festő emberi és művészi egyéniségét, valamint a kor hangulatát, a XIX. század végi magyar Alföld világát, a polgárosodó főváros forgatagát, a bécsi festőiskolát. Az Aranyecset Munkácsy Mihály regényes életrajzának második kötete, amelyben az író a művész párizsi éveit mutatja be; a siker, a beérkezés éveit, örömeit és gyötrelmét, s a betegség okozta művészi és emberi hanyatlást.

1 043 oldal Kartonált Kat. szám: 182049 Ker.ár: 109 lej

6

Klub ár: 97 lej

Kat. szám: 182048 Klub ár: 70 lej

Magyar szó Erdélyben

Cselenyák Imre

Áldott az a bölcső Arany János életregénye Egy hűvös, márciusi napon beteges kisfiú születik Nagyszalontán. Senki sem hisz abban, hogy megéri a reggelt, és senki sem gondolná, hogy hazája egyik legnagyszerűbb költője válik majd belőle.

Visszaemlékezés Weress Margit Tordán született, magyar–német szakos tanárnő volt, s az első kisebbségi évek idején Nagyenyeden Áprily Lajosnak tanártársa. Rajta keresztül ismerkedett meg Reményik Sándorral is, s főképp kettőjük verseit előadva vált ismertté az épp csak bontakozó erdélyi magyar irodalmi életben. Ennek több mint félszáz levél őrzi a tanúbizonyságát az Áprily- és Reményik-hagyatékban, s mostantól kezdve immár ebben a visszaemlékezésben is, amelyet Áprily biztatására az 1960-as években vetett papírra.

432 oldal Kartonált Kat. szám: 182050 364 oldal Kartonált Kat. szám: 182051 Ker.ár: 54 lej Klub ár: 50 lej Ker.ár: 42 lej

Klub ár: 38 lej

Rendeljen telefonon: 0734-060 731


Martina Winkelhofer

Finom kis társaság Mathias Énard Gerő András - Nagy Beatrix Mesélj nekik csatákról, királyokról és elefántokról Mária Terézia Michelangelo 1506-ban II. Bajazid szultán meghívására Konstantinápolyba érkezik, hogy megtervezze az Aranyszarv-öböl felett átívelő hidat. A művész által a fivérének küldött eredeti levelek nyomán írt regényben Kelet és Nyugat különös találkozásról olvashatunk, miközben nem csupán a fénykorát élő Oszmán Birodalom belső ügyeit ismerhetjük meg, hanem a kor egyik legnagyobb művészének gondjait, vágyait és törekvéseit is. A regény 2010-ben elnyerte a Prix Goncourt des Lycéens-t. Mathias Énard Goncourtdíjas író, műfordító 1972-ben született a nyugat-franciaországi Niort városában. Arab és perzsa tanulmányokat folytatott, hosszú időt töltött a Közel-Keleten.  

158 oldal Keménytábla Ker.ár: 49 lej

A magyarok királynője (1740-1780) Mit adtak nekünk a rómaiak? teszik fel a kérdést a Brian élete című filmben a Nemzeti Front vezetői a rómaiak elleni felkelésre készülő zsidó társaiknak. És jön a felsorolás. Kezdjük mi is ugyanezzel a kérdéssel. És mit adott nekünk Mária Terézia?

Botrányok Európa királyi és császári házaiban A királyi és császári udvarokban ,,mocskos” levelek jártak kézről kézre, amelyek megszégyenítették a társaság krémjét. Névtelen gúnyiratok keringtek féktelen orgiákról és egy rejtélyes gyógyítóról. Egy trónörökösnő megszökött a házitanítójával, egy király lánya pert indított az örökségéért. Európa legdrágább kurtizánjai kérkedhettek azzal, hogy éjszakára királyoknak diktálták az árat. Egyre több főhercegnő állt a sarkára, hogy joga van a személyes boldogsághoz és a minimális szabadsághoz. Családi drámáktól és botrányos viszonyoktól zengtek a lapok, és megdöbbentő dolgok történtek a császári is királyi gyerekszobákban...

256 oldal Keménytábla Kat. szám: 182052 Kat. szám: 182053 326 oldal Keménytábla Klub ár: 43 lej Ker.ár: 52 lej Klub ár: 46 lej Ker.ár: 49 lej

Kat. szám: 182059 Klub ár: 43 lej

Dieter Wunderlich h

Hálózati kapcsolatok l t k a XVIII. században

Sisi udvarában

Claude Anet

A múltam. Emlékiratok Wallersee-Larisch grófnéról az újságolvasó közönség számontartotta, hogy az 1889 januárjában lejátszódó mayerlingi tragédiának, Rudolf trónörökös és Mary von Vetsera bárónő rejtélyes öngyilkosságának is egyik koronatanúja.

Szerelem és halál Ugyan mi köze lehetne Ferenc József császár egyszülött fiának, az Osztrák-Magyar Monarchia koronahercegének egy olyan leányhoz, akinek nemesi rangja nem elég magas ahhoz, hogy a Hofburgban fogadják?

Daisy Goodwin

Mayerling

Viktória 1837-ben egy százötven centis fiatal lány került Nagy-Britannia trónjára: a szőke, kék szemű, akaratos Viktória. Nagy szerencséje volt: alig egy hónappal korábban lett tizennyolc éves, tehát önállóan uralkodhatott.

273 oldal Keménytábla 217 oldal Keménytábla 417 oldal Keménytábla Kat. szám: 182054 Kat. szám: 182055 Kat. szám: 182057 343 oldal Keménytábla y Ker.ár: 57 lej Klub ár: 50 lej Ker.ár: 46 lej Klub ár: 19 lej Ker.ár: 70 lej Klub ár: 62 lej Ker.ár: 49 lej

Kat. szám: 182060 Klub ár: 43 lej

Marcia Moody

Királyok és királynők

Vilmos felesége,, Katalin hercegnéé

Birodalmak és monarchiák lenyűgöző története az ókortól napjainkig Az uralkodók az emberiség történelmének meghatározó alakítói voltak, és a világ bizonyos részein még ma is azok: országokat egyesítettek, osztottak fel vagy dúltak fel. Bookazinunk a világ olyan ikonikus, jelentős hatású uralkodóit mutatja be, mint Nagy Károly, VIII. Henrik vagy II. Vilmos. Némelyikük óriási hatalmat örökölt, másoknak keményen meg kellett harcolniuk azért, hogy kezükbe vehessék, amit jussuknak véltek. Akadt, aki háborút indított, hogy erejét fitogtassa, vagy éppen meghódítsa a világot. Számos királynő, így például a XVI. században uralkodó angol I. Erzsébet és már az új korban regnáló Viktória bámulatos erélylyel irányította országát.

A hercegi esküvőt, a gyémántjubileumot, valamint Katalin és Vilmos első gyermekének Andrew megszületését követően a kiMorton rályi család minden eddiginél Diana nagyobb népszerűségnek örvend. Ennek a szeretethullámigaz nak a közepén egy olyan nő áll története férje, Vilmos herceg oldalán, saját szavaival aki egy nemzet szívét hódítotAndrew Morton csak 1997-ben, ta meg, és aki elhozta az EgyeDiana tragikus halála után árulta sült Királyság uralkodócsaládjáel, hogy a hercegnő és ő titokban nak új hajnalát. Ez a könyv Kate együttműködtek. Ezzel a vállalko- Middleton életéről szól, aki rengeteget tett azért, hogy a királyi csazással Diana lehetőséget kapott ar- ládról alkotott képet élettel töltse meg a nyilvánosság előtt. Olvashara, hogy bepillantást engedjen a ki- tunk gyermekkoráról, családjáról, a St. Andrews Egyetemen töltött rályi hercegnő kétségbeeséssel és éveiről, Vilmos herceggel való találkozásáról, kapcsolatuk kezdefájdalommal teli életébe... téről, az esküvőről, új hivatalos szerepéről, stílusáról és természetesen várandósságáról. 408 oldal Kartonált

146 oldal Keménytábla Ker.ár: 49 lej

Kat. szám: 182058 284 oldal Keménytábla Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej Ker.ár: 49 lej

Kat. szám: 182056 Klub ár: 43 lej

www.facebook.com/BibliofilKonyvklub

Kat. szám: 182061 Klub ár: 43 lej

7

Szépirodalom

M. L. von Wallersee-Larisch

Nagy Frigyes, Mária Terézia és Nagy Katalin- mindhárom erős személyiség, akik életrajzírók és filmrendezők tucatjait ihlettek meg, és műveik elvarázsoltak több millió olvasót és nézőt. Eddig azonban mindig csak külön-külön foglalkoztak ezekkel a nagy formátumú történelmi személyiségekkel és életútjukkal. Dieter Wunderlich az első, aki áttekinti mindhárom koronás fő ,,hálózati kapcsolatait”. Történetei ezáltal különösen színesek és izgalmasak. A kor három legjelentősebb uralkodójának céljai is tanulságosak. Mindhárman az abszolutizmustól a francia forradalomig ívelő korban uralkodtak és mindnyájukra igaz a mottó: ,,Mindent a népért, semmit a nép által.”


Szilvási Lajos

Ri a tárnák Riadó felett Szilvási Lajos rajongói és a könyveit gyűjtők kérésének tesz eleget a kiadó a Riadó a tárnák felett kiadásával. Egy eddig csak nagyon nehezen megszerezhető kötet jelenik meg most ismét a szerző gazdag életművéből. A népszerű író sok művét többször kiadták, százezres példányszámban, azonban - a még kevésbé ismert szerző - korai művei csak egyszer jelentek meg, és keveset nyomtak belőlük. Emiatt sok rajongó könyvespolcáról hiányzik ez a könyv. A Riadó a tárnák felett először egy viszonylag ritka formában kerülhetett az olvasókhoz: a Szabad Ifjúság című napilap közölte folytatásokban 1954-ben, összesen 43 lapszámban. Csak a következő évben adták ki könyvként is a regényt, melynek szereplői egy nógrádi bányászfalu lakói a második világháború idején, akik egy jobb élet reményében bízva próbálják kezükbe venni a sorsukat. A Szilvási-történetek kedvelőinek nem kell csalódniuk: egy izgalmas, fordulatos regényt olvashatnak. Egy olyan könyvet, amelyhez eddig nem juthattak hozzá, és ott a helye az író többi kötete között.

192 oldal Kartonált Kat. szám: 182062 Ker.ár: 48 lej

Eleanor Catton Rebecca Stonehill R

A lány és a nektármadár

Ayelet Waldman

A budapesti nyakék yakkékk Jack Wiseman, az amerikai hadsereg hadnagya 1945-ben az Aranyvonat őrzésével volt megbízva, amely a Magyar Nemzeti Bank aranykészletét, devizatartalékait, és a deportált zsidóktól begyűjtött értékeket próbálta Nyugatra menekíteni.

A Amikor a tizennyolc éves Iris JJohnson arról kénytelen dönteni, hogy feleségül menjen-e a kellemetlen és ijesztő Lord Sidcuphoz, vagy egy sosem látott idegen férfihoz, aki a távoli Afrikában él, ő bátran az utóbbit választja. Azonban amikor Iris megismeri leendő férjét, minden ábrándja szertefoszlik.  

A próba Hatalmas botrány kavarja fel a leánygimnázium nyugalmasnak tűnő mindennapjait, amikor kiderül, hogy az iskola egyik tanára viszonyt folytatott egy kiskorú tanítványával. Felháborodás, aggodalom, nyugtalanság kíséri az esetet, és persze pletykák hosszú sora, hiszen egy felnőtt férfi és egy gyereklány kapcsolatáról mindenkinek megvan a véleménye.

563 oldal Keménytábla 443 oldal Kartonált 403 oldal Keménytábla Kat. szám: 182065 Kat. szám: 182066 Kat. szám: 182067 Ker.ár: 70 lej Klub ár: 62 lej Ker.ár: 55 lej Klub ár: 49 lej Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej

Klub ár: 43 lej

Jessie Burton

Szépirodalom

A babaház úrnője őj Csillaghullás A regény cselekménye a második világháború négy évét követi végig emberközelből, különböző társadalmi státuszú és élethelyzetű szereplők szemszögéből, bepillantást adva magánéletükbe, szerelmeikbe, kiútkeresésükbe. A Csillaghullást legfeljebb könyvaukciókon lehetett megszerezni, ahol viszont több tízezer forintért keltek el még az erősen kopottas példányok is.

616 oldal Kartonált Kat. szám: 182063 Ker.ár: 64 lej

John Grisham

Camino sziget Mercer Mann fiatal, ígéretes, de nem befutott író. Elsőéves egyetemistáknak tanít irodalmat, és szeretné befejezni legújabb regényét, de állásából rövidesen felmentik, és az írással se jut előbbre.

Amszterdam, 1686. A tizennyolc éves Petronella Oortman a városba érkezését követően elfoglalja helyét dúsgazdag kereskedő férje, Johannes Brandt oldalán. Hamarosan rá kell azonban ébrednie, hogy az élete nem pontosan olyan lesz, mint amilyennek elképzelte. Egy holttest bukott a Herengracht felszínére, egy karját-lábát vesztett férfi, csupán egy törzs és egy fej. Emberek törik a jeget csákányokkal, hogy kiszabadítsák, Marin a bejárati ajtó mögül figyeli őket. A csatorna afféle szemétlerakóként működik egész évben, és amint a hideg beálltával szilárdulni kezd, a múlt tettei a felszínre emelkednek, hogy a város alaposan szemügyre vehesse őket.

392 oldal Kartonált 504 oldal Keménytábla Kat. szám: 182068 Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej Ker.ár: 65 lej

Kat. szám: 182069 Klub ár: 58 lej

Klub ár: 57 lej

Középiskolások Szilvási Lajos bőséges életművének egy eddig csak nehezen hozzáférhető darabját tartja a kezében az olvasó. Gyűjtők féltve őrzött kötete a Középiskolások, a szerző első regénye. Mindössze 18 éves, amikor a SZOT József Attila regénypályázatára beadja művét, amit meg is nyer. Míg a szerző könyvei később százezres tételben jelentek meg több kiadásban és utánnyomásban is, ez a könyve még csak kis példányszámban került boltokba.

281 oldal Kartonált Kat. szám: 182064 Ker.ár: 56 lej

8

Klub ár: 50 lej

Ruth Hogan Darja Desombre

A flamand csempék titka Furcsa bűneset történik a Szentpétervár melletti Carszkoje Szelóban - a betörő csupán húsz darab régi flamand kandallócsempét lop el, melyek játszó gyermekeket ábrázolnak...

Laurie Frankel

Az elveszett tárgyak őrzője Mindig ez van Ha londoni sétáikat felidézve eszükbe jut egy görnyedt alak, aki a fejét lehajtva a járdákat és a csatornalefolyók környékét kutatja, akkor önök minden bizonnyal Anthony Peardew-val találkoztak.

A Mindig ez van a revelációkról, az átalakulásokról, a tündérmesékről és a családról szóló regény. És arról, hogy mitől van az, hogy mindig ez van: a változás mindig keserves és csodaszerű és ismét csak keserves...

402 oldal Kartonált 312 oldal Kartonált 496 oldal Kartonált Kat. szám: 182070 Kat. szám: 182071 Kat. szám: 182072 Ker.ár: 55 lej Klub ár: 49 lej Ker.ár: 49 lej Klub ár: 43 lej Ker.ár: 57 lej Klub ár: 50 lej

www.bibliofilkonyvklub.com


José Rodrigues dos Santos Paul Auster

4321

Umberto Eco

A rózsa neve

A lila pavilon

Az olvasó az utóbbi évtizedek egyik legnagyobb világsikerét tartja a kezében. Súlyosan szórakoztató és szórakoztatóan súlyos regényt. Krimit. Igazi nyomolvasást. A nyomok, persze, a tettes nyomai. Ki a tettes? Miért halnak sorra a szerzetesek egy XIV. századi apátságban?

A Portugáliában kialakuló Salazar-diktatúra, a nagyhatalmi álmokat dédelgető, militarizálódó Japán, a Kuomintang és Mao Ce-tung között őrlődő Kína és a sztálinizmus alatt szenvedő Oroszország történelmi hátterében hétköznapi emberi sorsokat ismerhetünk meg.

A lótusz virágai A regény Portugáliába, Oroszországba, Japánba és Kínába kalauzol el minket, ahol a trilógia első részében hőseink még kisgyermekként figyelik a körülöttük zajló eseményeket. A történelem azonban kíméletlenül beavatkozik az életükbe, és végérvényesen kiszakítja őket megszokott környezetükből.

Mi lenne, ha másképp döntenénk, és a dolgok másképpen alakulnának? Az ember életében sokszor felmerül ez a banális, de nagy horderejű kérdés, és erre épül fel ez a nagy ívű regény. A kiindulópont 1947. március 3., New Jerseyben orosz-zsidó származású szülők gyerekeként megszületik Archie Ferguson, pontosabban négy Archie Ferguson, akiknek az élete fokozatosan eltávolodik egymástól. A négy Archie nagyon hasonló - a testi adottságuk, az érdeklődésük, a sportszeretetük -, ám a sorsukat másfelé terelik a véletlenek, azaz a jó vagy balszerencse, a saját döntéseik és az emberekkel-környezettel való kapcsolatuk. A regény négy különböző szemszögből mutatja be Archie viszonyát a szüleivel, a barátaival és szerelmeivel, felvonultatva az érzelmek széles, olykor mégis elégtelen skáláját. Az emberi kapcsolatok okos és szellemes ábrázolása mellett az Amerikát, sőt a világot megrengető történelmi események is hullámot vetnek a történetszálakban.

748 oldal Keménytábla 512 oldal Keménytábla 448 oldal Keménytábla 779 oldal Keménytábla Kat. szám: 182073 Kat. szám: 182074 Kat. szám: 182075 Ker.ár: 75 lej Klub ár: 66 lej Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej Ker.ár: 98 lej

Kat. szám: 182081 Klub ár: 86 lej

Gyöngynővér

Lisa Wingate

Celaeno D’Apliese, azaz CeCe az egyik testvérétől értesül a nevelőapja haláláról. A nővéreivel a Genfi-tó partján magasodó, gyermekkori otthonukban gyűlnek össze, hogy megemlékezzenek szeretett apjukról, és meghallgassák a végrendeletét.

Valós eseményeken alapuló, megindító regény, nem sokkal a megjelenése után felkerült a The New York Times és a USA Today sikerlistájára. A The Huffington Post a 2017-es év egyik legjobb regényének kiáltotta ki...

Elrabolt életek

keré rékp ékkkp kpááár árrA zen és a motorkerékpárápolás művészete Jón Kalman Stefánsson

A halaknak nincs lábuk A regény egyetlen nap története, de ebben a hosszú, fárasztó napban több mint száz év emléke gomolyog. Mikor is kezdődött minden?

Vizsgálódás az értékekről Vannak „kultúrahordozó” könyvek, amelyek nem pusztán részei a kultúrának, hanem azt el is mozdítják valamerre. Az ilyen könyvek pontosan azt fejezik ki, ami iránt az emberek még csak ösztönösen tapogatóznak. A zen és a motorkerékpár-ápolás művészete megjelenésének tizedik évfordulóján, 1984-ben fejtegette ezt Robert M. Pirsig, amikor magyarázatot próbált találni a könyv hatalmas sikerére - azok után, hogy a kéziratát először kiadók tucatjai utasították vissza.

552 oldal Kartonált 454 oldal Keménytábla 368 oldal Kartonált Kat. szám: 182077 Kat. szám: 182078 Kat. szám: 182076 528 oldal Kartonált Kat. szám: 182082 Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej Ker.ár: 60 lej Klub ár: 53 lej Ker.ár: 52 lej Klub ár: 46 lej Ker.ár: 65 lej

Klub ár: 58 lej

Amikor Nietzsche sírt

Carlos Ruiz Zafón

Lelkek labirintusa Az elbeszélő mesterien vezet végig bennünket az összes szereplő valamennyi megpróbáltatásán - nemcsak ebben a történetben, hanem az 1900-tól 1992-ig szőtt bonyodalmas história egészében is. Egyetlen fontos szálat sem hagy elvarratlanul. Ezúttal Daniel anyjának fájdalmas titkára is fény derül.

Macskabölcső A Macskabölcső Kurt Vonnegut szatirikus véleménynyilvánítása a modern emberről és annak őrültségéről. Apokaliptikus mese a bolygó végzetéről, a főszerepben egy törpével; egy teljesen új teológia, egy kalüpszóköltő tollából...

Áldja meg az Isten, Dr. Kevorkian!

Kurt Vonnegut

Irvin D. Yalom A szenvedély regénye Biztonságosan élni veszélyes. Bécsben, a 19. század végi szellemi erjedés közegében nagy drámája dúl szerelemnek, sorsnak és akaratnak. Josef Breuer, a pszichoanalízis alapító atyáinak egyike pályája csúcsán. Friedrich Nietzsche, az európai filozófia meghatározó szellemeinek egyike az öngyilkosság szélén. Amikor az igen tehetséges Breuer doktor elvállalja Nietzsche gyötrő fejfájásainak és egyéb testi kínjainak gyógyítását kísérleti stádiumban lévő módszerével, a beszélgetős terápiával, még csak nem is sejti, hogy a különös kúra neki is enyhülést fog hozni, hiszen ahhoz, hogy segítsen páciensén, előbb neki kell megküzdenie a maga démonaival.

Vonnegutot pályakezdése óta foglalkoztatták a lét és nemlét határmezsgyéjének kérdései, a halál utáni állapot természete.

805 oldal Keménytábla 348 oldal Keménytábla 104 oldal Keménytábla Kat. szám: 182079 415 oldal Keménytábla Kat. szám: 182083 Kat. szám: 182084 Ker.ár: 98 lej Klub ár: 86 lej Kat. szám: 182080 Ker.ár: 73 lej Klub ár: 65 lej Ker.ár: 49 lej Klub ár: 43 lej Ker.ár: 41 lej Klub ár: 36 lej

www.bibliofilkonyvklub.com

Szépirodalom

Robert M. Pirsig

Lucinda Riley

9


A. P. Foxgate

Mária Magdolna A tizenharmadik apostol evangéliuma. Egy be nem vallott szerelem története. A Krisztus utáni 33. évben egy állapotos nő, egy idősebb, beteges külsejű férfi és egy kamasz fiú vándorol valahol az etióp fennsíkon. Céljuk ismeretlen, nem tudni, miért vállalják a veszélyt, amelyet a vadállatok és a helyben élő harcos népek jelentenek rájuk nézve. Az egyik városállamot kormányzó királynő fogságába esnek, és miután megkezdik kihallgatásukat, kibontakozik egy olyan történet, amelynél szebbet és igazabbat talán még senki sem hallott. Mária Magdolna és a haláltól megmentett, szörnyű tette démonaival küzdő Júdás szavaiból a törzs királynője megismeri Jézus, a Krisztus életének, halálának és feltámadásának történetét; megismeri azokat a részleteket is, amelyek a Újszövetség Népe előtt is rejtve maradtak. A szerző nagy elődei, Levi H. Dowling és Nicolas Notovitch műveire, valamint az Esszénus halottaskönyvre, a nazoreánusok legendáira, a Mária Magdolna evangéliuma címet viselő apokrif iratra támaszkodva állította össze a képet...

326 oldal Keménytábla Ker.ár: 60 lej

Hillary Jordan Wu Ming-yi

Rovarszemű ember Vajo-vajo szigetét minden másodszülött fiúnak el kell hagynia aznap, amikor betölti tizenötödik életévét - így áldozzák fel a tengeristennek. Atile’i a legerősebb úszóként és a legjobb csónakosként elhatározza, hogy dacol a sorssal, és ő lesz az első, aki életben marad.

Mudbound - Sárfészek

Edna O’brien

1946-ot írunk. A nagyvárosból jött Laura McAllan vidéken, egy Mississippi deltavidékén fekvő farmon, egy számára idegen és rémisztő helyen kényszerül felnevelni gyermekeit. A megélhetésért folytatott küzdelem közepette két fiatal férfi tér haza a háborúból, hogy felvegye régi élete fonalát.

Magát hitgyógyítónak nevező balkáni idegen érkezik egy nyugat-írországi falucskába, és hamarosan bűvkörébe vonja az egész közösséget, különösen megigézve Fidelma McBride-ot. A nő végzetes vonzalma a karizmatikus férfi iránt megdöbbentő következményekkel jár.

Kis piros székek

397 oldal Kartonált 320 oldal Kartonált 296 oldal Keménytábla Kat. szám: 182086 Kat. szám: 182087 Kat. szám: 182088 Ker.ár: 57 lej Klub ár: 50 lej Ker.ár: 60 lej Klub ár: 53 lej Ker.ár: 63 lej Klub ár: 56 lej

Kat. szám: 182085 Klub ár: 53 lej Clive Cussler

Szépirodalom

Fehér halál A zöldmozgalmi aktivistacsoport hajója akció közben önálló életre kel, és belerohan a dán hatóságéba. Austin a baleset következtében elsüllyedt cirkálóban rekedtek kiszabadítására érkezik a Feröerszigetekre, de hamarosan kiderül, hogy a környéken a tenger halaival és az újonnan épült halfeldolgozó nagyvállalattal sincs rendben valami. A barbár eszkimó törzs, a kiolyák történelmének kezdetéig és egy második világháborús katonai expedícióig vezetnek viszsza a NUMA nyomozásának szálai, az Északi-sarkra. Miközben a baszk milliárdos, aki megmenti Austin és az aktivista Therri életét, ősei elvesztett kincse, Roland kürtje és kardja után kutat, a tóparti sűrűben lázas építkezés folyik, és az ott élő indiánok nyom nélkül eltűnnek falujukból.

368 oldal, Keménytábla Kat.szám: 182291 Ker.ár: 55 lej

Hegyek között Egy viharos éjszakán két idegen várakozik a Salt Lake City-i repülőtéren. Ashley Knox vonzó, sikeres újságíró, az általa olyannyira várt esküvőjére igyekszik. Dr. Ben Payne ortopédsebész és nem mellesleg tapasztalt hegymászó éppen egy orvosi konferenciáról tart hazafelé, hogy a másnapra előjegyzett műtétjét elvégezhesse. A közelgő hóvihar miatt azonban valamennyi járatot törölték. Sikerül elindulni, de lezuhannak...

Klub ár: 50 lej

Ahol a folyó véget ér Keménytábla Kat. szám: 182093 Ker.ár: 48 lej Klub ár: 28 lej

Maggie

Salman Rushdie

A kelet-törökországi kisváros, Kars óriási izgalmakat tartogat számára. És rejtélyeket is: azt próbálja kideríteni, miért ölik meg magukat egymás után a karsi hívő lányok - csak azért, mert a világi hatalom nem engedi, hogy fejkendőt viseljenek?

A dúsgazdag Nero Golden, amikor az Egyesült Államokba emigrál, úgy gondolja, maga mögött hagyhatja a múltat. „Római” nevet vesz fel, és három fiával együtt Manhattanben kezd új életet.

A Golden ház

Mika Waltari

Mikael Mikael zabigyerek, a turkui boszorkány neveli. Szent Mihály arkangyalról keresztelték el, talán ezért is érez papi elhivatottságot.

503 oldal Keménytábla 525 oldal Keménytábla 970 oldal Keménytábla Klub ár: 49 lej Kat. szám: 182089 Kat. szám: 182090 Kat. szám: 182091 Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej Ker.ár: 98 lej Klub ár: 86 lej

Charles Martin

312 oldal Kartonált Kat. szám: 182092 Ker.ár: 57 lej

Orhan Pamuk

Kazuo Ishiguro

Napok romjai 1956 forró nyara. Az előkelő Darlington Hall elegáns főkomornyikja, Stevens új gazdája biztatására néhány napos kirándulásra indul. Fő célja azonban nem Dél-Anglia lenyűgöző tájainak megismerése, hanem egy találkozó: azt reméli, hogy sikerül visszacsábítania házvezetőnek Miss Kentont, akivel valamikor évekig együtt dolgozott.

Keménytábla 266 oldal Keménytábla Kat. szám: 182094 Kat. szám: 182097 Ker.ár: 45 lej Klub ár: 28 lej Ker.ár: 57 lej Klub ár: 50 lej

Noktürnök ökk Ishiguro első ő novelno ove vellláskötete ugyanazzal a rendkívüli pontossággal és finomsággal építkezik, mint amit a Nobel-díjas szerző regényeiben már megszokhattunk. Ő maga úgy jellemezte könyvét, mint egy öt felvonásból álló zeneművet. És valóban, bár különálló történeteket olvashatunk, a kötet úgy ragad magával, akár egy lelkünknek kedves dallam: érzelmek, humor, szívfájdalom és érzelmek rétegződnek egymásra tökéletes harmóniában.

266 oldal Keménytábla Ker.ár: 60 lej

Kat. szám: 182096 Klub ár: 53 lej

Együtt olcsóbb!

10

Kat. szám: 182095 Csomagár: 90 lej

Rendeljen telefonon: 0734-060 731


George Orwell

Állatfarm Orwell 1943-44-ben írott műve - amelynek a szerző a „Tündérmese” alcímet adta - ténylegesen a sztálini korszak szatírája, a Lenin halálától a szovjet-német megnemtámadási egyezményig terjedő időszakban, de természetesen minden elnyomó, totalitárius rendszerre ráillik. Egy angol farm - Mr. Jones „Major”-ja a színhely, ahol az állatok a disznók vezetésével megdöntik az Ember uralmát, és a maguk igazgatta „Állatfarm”-on élik először szabadnak, derűsnek látszó, majd egyre jobban elkomoruló életüket. Az 1984 írójának már ebben a művében is nagy szerepet játszik a történelmi dokumentumok meghamisításának motívuma. Viszszamenőlegesen megváltoznak, majd feledésbe merülnek az állatok hajdani ideológusának, az Őrnagynak eszméi, a Napóleon nevű nagy kan ragadja magához a hatalmat, és - természetesen mindig a megfelelő ideológiai magyarázattal - egyre zordabb diktatúrát kényszerít állattársaira. A kezdeti jelszó pedig - „Minden állat egyenlő” - érdekesen módosul...

130 oldal Keménytábla Ker.ár: 45 lej

Nadia Murad

Az utolsó lány

Pan-dji

Vádirat Észak-Koreáról keveset tudunk. Az országgal kapcsolatos híreket a nukleáris és rakétakísérletek, vagy a kommunista dinasztia aktuális uralkodójának külső szemlélő számára megdöbbentő kinyilatkozásai, tettei dominálják.

Küzdelmem az Iszlám Állam ellen Nadia Murad Irakban egy jazídi közösségben nőtt fel, és arról ábrándozott, hogy egy napon szépségszalont nyit. 2014 augusztusában ennek az álomnak az Iszlám Állam katonái vetettek véget: a falu lakóit lemészárolták, a fiatal lányokat pedig - köztük a 21 éves Nadiát - elhurcolták szexrabszolgának. A lebilincselő memoár amellett, hogy bemutatja, kik is a jazídik, és hogyan váltak a radikális iszlám céltáblájává, megrázó képet fest az erőszak pszichológiájáról, és elmeséli Nadia ellenállásának, valamint szökésének történetét. Az Iszlám Állam ugyan megkínozta és rabszolgaságba taszította őt, megtörni és elhallgattatni azonban nem tudták. Nadia Murad nem némult el, sőt a hangja erősebbé vált és messzebbre hallatszik, mint valaha.

262 oldal Keménytábla Kat. szám: 182098 Kat. szám: 182099 408 oldal Kartonált Kat. szám: 182100 Klub ár: 40 lej Ker.ár: 57 lej Klub ár: 50 lej Ker.ár: 60 lej

Klub ár: 53 lej

A reggel, amikor eljöttek értünk

Alan Gratz

Egy újságírónő feljegyzései Szíriából A reggel, amikor eljöttek értünk hiteles tudósítás arról, hogyan kerül az összeomlás szélére egy önmagát toleránsnak tartó multikulturális társadalom, és hogyan fordul szomszéd szomszéd ellen.

Három gyerek, három történet és egy cél, életben maradni 1930. A náci Németország. JOSEPH egy zsidó kisfiú, aki hajón szökik a világ másik felére a koncentrációs tábor fenyegetése elől...1994. Kuba.

Menekültek

Douglas Murray

Európa furcsa halála Murray könyve nem csupán demográfiai és politikai tények elemzése. A szerző testközelből kutatta a témát, és megfordult azokon a helyeken, ahol a bevándorlók partot érnek, és ott is, ahová végül eljutnak; beszélt olyanokkal, akik örömmel fogadják őket, és olyanokkal is, akik elzárkóznak tőlük. Értékelése és víziója bár messzemenőkig szubjektív és a politikai korrektség sem feltétlenül nül jel jjellemző llem lemző ző rá, ugyanakkor elvitathatatlan érdeme, hogy olyan tapasztalatokat oszt meg olvasóival, melyeket csak kevesen ismernek a téma szakértői közül.

215 oldal Kartonált 381 oldal Kartonált Kat. szám: 182101 Kat. szám: 182102 368 oldal Keménytábla Ker.ár: 57 lej Klub ár: 50 lej Ker.ár: 60 lej Klub ár: 53 lej Kat. szám: 182103 Ker.ár: 65 lej

Klub ár: 58 lej

Majgull Axelsson

Nem vagyok Miriam Miriam cigány lány, aki zsidó névvel, zsidó identitással kerül a koncentrációs táborból Svédországba, egész életében eltitkolja valódi származását, hiszen fél, hogy elüldöznék az országból. Minden éjjel kísérti a múlt, nem tud szabadulni az emlékeitől. Ám a nyolcvanötödik születésnapján végre fény derül a gyötrő titokra, amelyet egy életen át őrzött.

424 oldal Kartonált Kat. szám: 182104 Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej

Heather Morris

Kunt Gergely

Az auschwitzi tetováló

Trianon arcai

Lale Sokolov igaz története alapján Azt hihetnénk, hogy AuschwitzBirkenauról már mindent tudunk. Túlélők és elkövetők egyaránt vallottak róla.

Naplók, visszaemlékezések, lék é k levelek A történelmi Magyarország legkülönbözőbb pontjairól arisztokraták és kisemberek, nők és férfiak, felnőttek és gyermekek, magyarok és más nemzetiségűek vallanak benyomásaikról, érzéseikről, valamint arról, hogy saját személyes sorsukban milyen változásokat hozott az 1918-1920 közötti időszak.

303 oldal Keménytábla Kat. szám: 182105 468 oldal Keménytábla Ker.ár: 60 lej Klub ár: 53 lej Ker.ár: 65 lej

www.facebook.com/BibliofilKonyvklub

Kat. szám: 182106 Klub ár: 58 lej

11

Totalitarizmus muss

Janine di Giovannii


Lőrincz L. László

KKegyetlen tl csillagok Az Úr 1569. évének nyarán az Estrella (Csillag) nevű spanyol hajó Pedro Gonzáles de Toledo, Mexikó alkirályának a parancsnoksága alatt Spanyolország felé halad, fedélzetén aranykincsekkel és egy indián herceggel, majd nyomtalanul eltűnik a Mexikói-öböl térségében. Háromszáz évvel később egy erre haladó gőzös szikratávírójeleket vesz. Pedro Gonzáles de Toledo jelenti a spanyol királynak: hajója végveszélybe került. Száz évvel ezután, pontosan ezen a helyen nyoma vész az Észak Csillaga legénységének... Véletlen-e a Csillag nevű hajók eltűnése, vagy létezik a titokzatos párhuzamos jelenségek törvénye? Lőrincz L. László Kegyetlen csillagok című lélegzetelállítóan izgalmas, fantasztikus regényében keveredik a múlt és a jelen, hogy még világosabb legyen számunkra: titokzatos törvények uralkodnak felettünk, melyek megismerése befolyásolhatja az emberiség jövendő sorsát.

424 oldal Kartonált Kat. szám: 182107 Ker.ár: 57 lej

Klub ár: 50 lej

Douglas Preston

Ayu Utami

Saman Szerelmek a zavargások idején. Ayu Utami tabudöntögető regényében a világ legnépesebb iszlám országában, Indonéziában felnőtt négy nő sorsát kísérhetjük figyelemmel. A folyamatot, ahogy megszabadulnak társadalmi kötöttségeiktől, és szexuális ébredésük történetét. Egy átalakuló világot látunk, a női emancipáció XX. század végi kibomlását.

A majomisten elveszett városa A Majomisten elveszett városáról Közép-Amerika gyarmatosítása óta keringenek történetek. A legenda szerint az őslakosok a mai Honduras belsejébe menekültek a spanyol hódítók elől, és magukkal vitték a kincseiket is. A szent városukat azóta rettenetes átok védi: aki belép a területére, hamarosan megbetegszik, és meghal.

Vavyan Fable

Galandregény Denisáék nyaralnak. Martin egyedül marad a macskákkal; azok persze megszínesítik a napjait. Hamarosan bebizonyíthatja, hogy képes helyettesíteni szuperzsaru nővérét. Magától értetődik, elvégre ő egy überkopó. Piti gengszterek, üzletemberként köztisztelt maffiózók, sorozatgyilkosok és más latrok kerülnek célkeresztjükbe. 

264 oldal Keménytábla 348 oldal Keménytábla 378 oldal Kartonált Kat. szám: 182110 Kat. szám: 182111 Kat. szám: 182112 Ker.ár: 57 lej Klub ár: 50 lej Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej Ker.ár: 49 lej Klub ár: 43 lej

Ursula K. Le Guin Valós és valótlan I.

Fantasy

Vijjogók I-II.

Valahol a Földön

Az indián asszony megtalálja a Szakállas fejét egy sírhalmon; Felixet megölik és talán meg is eszik; Endre Vermes haciendát vesz, de rájön, hogy nem kellett volna; Sotót ketrecbe zárják, majd helyet cserél Sonyával. Expedíció a dzsungelben. Kik vijjognak éjszaka (és néha nappal is) az erdőben? Kik a nagy emberek? Ne nézz fel a fákra, mert embereket fogsz látni az ágakon. Vagy a darabjaikat. Nem létező házat nehéz felgyújtani... kivéve az erdei szellemeknek. Menekülhetsz bármerre, a vijjogók úgyis utolérnek, és akkor baj van. Nagy baj. Nagyon nagy baj...

Ursula K. Le Guin Valós és valótlan című, kétkötetes novellagyűjteménye kihagyhatatlan. Az élő legendának számító és science fiction nagymesternek kinevezett Le Guin 1960 óta meghatározó alakja az amerikai irodalomnak. Változatos témái politikai, ökológiai, filozófiai kérdéseket járnak körbe, szociológiai és pszichológiai érdeklődése olyan elképzelt társadalmak leképezésében nyilvánult meg, amelyek tükröt mutattak saját civilizációnknak.

520 oldal Kartonált Kat. szám: 182108 Ker.ár: 63 lej

344 oldal Keménytábla Kat. szám: 182113 Ker.ár: 73 lej Klub ár: 65 lej

Klub ár: 56 lej

Valós és valótlan II.

Az űr odakint, a világ idebent Az űr odakint, a világ idebent Le Guin leghíresebb fantasztikus novelláit tartalmazza, amelyek számos olvasó és szerző világképére hatottak. Le Guin hangot ad a némáknak, reményt a kívülállóknak, és mindenekfelett az igazságról ír, miközben mindvégig megőrzi függetlenségét és humorérzékét.

432 oldal Keménytábla Kat. szám: 182114 Ker.ár: 73 lej Klub ár: 65 lej

Michael Herr

Jelentések

Matrjoska és az őrült szerzetes I-II. Valaki belő Leslie L. Lawrence ablakán, előkerül egy titokzatos matrjoska baba, Nalá kolostorát elöntik a kincsvadászok, Karcsig rinpócse utálja a piszkos és büdös szerzetesnőket, az őrült Dokpa be akarja foltozni a betegségek zsákját; miközben gyilkosság gyilkosságot követ a békés lámakolostorban. Lord Halifaxet elrabolja egy női harisnya, majd két helikopter is eltűnik a szakadék mélyén. És végül azok az elátkozott Fabergé-tojások...!

544 oldal Kartonált Kat. szám: 182109 Ker.ár: 63 lej

12

Klub ár: 56 lej

Chuck Palahniuk

Harcosok klubja A Harcosok klubja egyszerre adrenalindús akciófolyam, csavaros thriller és szívszorító románc, de mindenekelőtt egy kíméletlen önvizsgálat története...

Michael Herr az E Esquire i magazin haditudósítójaként utazott Vietnámba 1967-ben. Egy olyan igaz történettel tért haza, amely testközelből mutatja be a csatatér tébolyát és poklát, és átélhetővé teszi, a háború miért gyakorolt olyan vonzó és pusztító hatást fiatal férfiak egy teljes generációjára. Beszámolóját nem is igazán erőszakossága, mint inkább őszintesége teszi hátborzongatóvá. Az eredetileg 1977-ben megjelent könyv az úgynevezett új újságírás irányzatának úttörő képviselője, és a mai napig a vietnámi háborús tematika egyik legnagyobb klasszikusának tartják. Részben Herr műve ihlette Stanley Kubrick Acéllövedék című flmjét, amelynek a szerző társ-forgatókönyvírója volt.

229 oldal Kartonált Kat. szám: 182115 304 oldal Keménytábla Ker.ár: 41 lej Klub ár: 36 lej Ker.ár: 65 lej

Kat. szám: 182116 Klub ár: 58 lej

Rendeljen telefonon: 0734-060 731


Dan Brown

Eredet

Robert Masello

A Medúza-amulett Chris Carter

A halál szobrásza Ha Robert Hunternek tíz nem fogadott hívása van a szabadnapján, az általában nem sok jót jelent. Egy forró nyári nap reggelén is azért keresik ennyire kitartóan a nyomozót, mert gyilkosság történt Los Angeles egyik előkelő negyedében.

Robert Masello új thrillerében David Franco, a zseniális, de szkeptikus ifjú kutató egy legendás műtárgy nyomába ered: egy amulettet keres, amelyet Benvenuto Cellini, a reneszánsz Itália kézművesmestere készített. Az amulettet a szépsége mellett a varázsereje teszi értékessé, ugyanakkor igen veszedelmesnek tartják.

M. J. Arlidge

Szeret, nem szeret Szeret...Egy nő holtteste fekszik az úton. Elsőre tragikus balesetnek tűnik. Ám amikor Helen Grace megjelenik a helyszínen, hidegvérű gyilkosságnak látja. De miért venne célba bárki egy imádott feleséget és anyát? Nem szeret...

Robert Langdon, a szimbolika és a vallási ikonológia harvardi professzora a bilbaói Guggenheim Múzeumba érkezik, hogy részt vegyen egy felfedezés bemutatásán, amely ,,mindörökre megváltoztatja a tudományokat”. Az esemény házigazdája Langdon barátja és egykori tanítványa, Edmond Kirsch, a negyvenéves tech-mágnás, akit káprázatos találmányai és merész előrejelzései az egész világon vitatott figurává tettek. A mai este sem kivétel: azt állítja, hogy egy megdöbbentő áttörést jelent be, amelynek messzeható következményei lesznek. Ám Langdon és a több száz vendég legnagyobb döbbenetére, az esemény még azelőtt tragikus véget ér, hogy igazán elkezdődhetne. Langdon kétségbeesett menekülésre kényszerül a múzeum igazgatónőjével, Ambra Vidallal. Barcelonába szöknek, és veszélyes kutatásba kezdenek egy jelszó után, amely megnyitja Kirsch titkát. Langdonnak és Vidalnak meg kell találnia az utat a város labirintusszerű átjáróiban egy olyan ellenséggel szemben, amely minden fordulónál egy lépéssel előttük jár. A nyomot, amelyet követnek, csak rejtélyes szimbólumok és többértelmű modern művek jelölik, de Langdon és Vidal sorra megfejti a nyomravezetőket, és végül szemtől szembe kerülnek egy világrengető igazsággal...

368 oldal Kartonált 324 oldal Kartonált 447 oldal Kartonált Kat. szám: 182117 Kat. szám: 182119 Kat. szám: 182118 Ker.ár: 54 lej Klub ár: 47 lej Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej Ker.ár: 54 lej Klub ár: 47 lej 576 oldal Keménytábla Ker.ár: 65 lej

Kat. szám: 182120 Klub ár: 58 lej

Jason Matthews ew ws

Vörös verébb

Karin Slaughter

Tatjána

Apja lánya

Alighanem utolsó, kéziratban maradt, hosszabb lélegzetű műve, melyet a Petőfi Irodalmi Múzeum őriz. Az író 1932-től kezdett el “gyorsregényeket”, füzetes-tízfilléres ponyvákat írni, melyek egytől egyig saját nevén jelentek meg, többnyire a Világvárosi Regények sorozatban.

A nemzetközileg is elsőrangú sikerkönyvszerző döbbenetes új regénye a vérfagyasztó krimi és a magas szinten tartott lélektani feszültség szárnyaló, lenyűgöző keveréke. Fegyverrel kényszerítenek az erdőbe két lányt. Az egyik elfut, a másik ott marad... Huszonnyolc évvel később.

Jane Corry

Vértestvérek Három kislány iskolába indul egy napsütéses, májusi napon. Egy óra múlva az egyikük halott. Tizenöt évvel később találkozunk a két túlélővel, Alisonnal és Kittyvel. Nagyon különböző életet élnek.

198 oldal Kartonált 464 oldal Kartonált 400 oldal Kartonált Kat. szám: 182121 Kat. szám: 182122 Kat. szám: 182123 434 oldal Kartonált Kat. szám: 182124 Ker.ár: 49 lej Klub ár: 43 lej Ker.ár: 57 lej Klub ár: 50 lejj Ker.ár: 60 lej Klub ár: 53 lej Ker.ár: 62 lej

Klub ár: 54 lej

A. J. Finn

Nő az ablakban blakb lakb kkban ban Anna Fox egyedül él New York-i otthonában, egy üresen kongó nagy házban, ami egykor boldog családi élete színtere volt. Férje és lánya nincsenek már vele, agorafóbiával küzd, napjait azzal tölti, hogy idegenekkel csetel a laptopján, régi filmeket néz, túl sokat iszik, és a szomszédjait figyeli. Amikor Russellék beköltöznek a szemközti házba, még inkább felerősödik benne a vágy, hogy újra együtt legyen szeretteivel. Aztán Anna meglát valamit az ablakból, amitől ingatag világa omladozni kezd. Tényleg látott valamit, vagy csak a képzelete játszott vele?

427 oldal Kartonált Kat. szám: 182125 Ker.ár: 65 lej

Klub ár: 58 lej

Robert Harris

München en Fiona Cummins

Eljön Egy sorozatgyilkos, aki eljön a csontjaidért Egy pszichopata, aki félelmetesebb, mint Hannibal Lecter. Átlagos, mindennapi életet él olykor. Múltja magyarázatot ad a viselkedésére - többnyire. A hobbija túl visszataszító, hogy felfogd - mindig. Etta Fitzroy nyomozó gyanakszik rá.

1938: Németország bekebelezte Ausztriát. Most a Szudéta-vidék következik. Hitler háborúra készül, míg az angolok, Chamberlain miniszterelnök vezetésével,a békéért dolgoznak. A helyzet pattanásig feszült, és úgy tűnik, semmi sem tudja visszatartani Európát egy újabb háborútól. Hugh Legat a brit külügy ifjú reménysége, aki akaratán kívül titkosszolgálati játszmákba keveredik. Régi barátja, a náci bürokráciában dolgozó Paul von Hartmann és társai elhatározták, hogy megbuktatják Hitlert, ehhez viszont arra van szükségük, hogy a feszült helyzetet rendező Müncheni Konferencia kudarccal végződjön - ez pedig háborút jelentene Anglia és Németország között.

495 oldal Kartonált Kat. szám: 182126 352 oldal Keménytábla Ker.ár: 62 lej Klub ár: 55 lej Ker.ár: 65 lej

www.facebook.com/BibliofilKonyvklub

Kat. szám: 182127 Klub ár: 58 lej

13

Thriller

Rejtő Jenő

A Vörös veréb a nyugalmazott CIA tiszt Jason Matthews első regénye; letehetetlen stílusával és emlékezetes szereplőivel nem csupán irodalmi bravúr, hanem szakmai szempontból is jelentős teljesítmény. Nagy részletességgel, valós módszerek bemutatásával - kémkedés, kémelhárítás, beszervezés, kiberháború - nyerhetünk bepillantást a nemzetközi hírszerzés működésébe. A kötet 2013-ban elnyerte a rangos Edgar-díjat, és Jennifer Lawrence főszereplésével Francis Lawrence forgat belőle filmet Budapesten.


Robin Cook

A bosszú istene I. u. 785-ben, Norvégiában kezdődik a történet, amikor Gorm király egyik csatlósa orvul tőrbe csalja és megöli Harald jarlt és harcosainak csapatát; családját, rokonait elpusztítják, földjeit elfoglalják, népét rabszolgasorba döntik. Egyedül a legkisebb fiú, az ifjú Sigurd menekül meg és húga, Runa. A lány fogságba esik, és az áruló Randver jarl őt szemeli ki a fia feleségének.Miközben a hatalmasságok üldözik, Sigurd azon töpreng, elhagytáke az istenek - hűséges követőiből és kiváló, kalandok közt verbuvált harcosokból mégis összeállít egy kis csapatot, hogy megbosszulja a családján esett sérelmet, kiszabadítsa húgát, és dicsőséget szerezzen nevének az istenek előtt.

Krimi, kaland

424 oldal Keménytábla Ker.ár: 65 lej

Sarlatánok

Hibridóma

Mobil

Dr. Noah Rothauser a világ egyik leghíresebb egyeteméhez tartozó egészségügyi központ, a Boston Memorial Hospital frissen kinevezett vezető sebészrezidense. Napi szinten ő irányítja a sebészeti osztályt, ő állítja össze a műtéti rendet és ő foglalkozik az orvosi műhibákból eredő halálesetekkel is.

A végzetes sejt Lynn Peirce negyedéves medika a dél-karolinai Mason-Dixon Orvosi Egyetemen. Egészen addig úgy érzi, hogy sínen van az élete, amíg egyébiránt egészséges barátján kisebb térdműtétet nem hajtanak végre az egyetem oktatókórházában. Carl nem ébred fel az altatásból, és az MR-vizsgálat az agyhalál beálltát igazolja.

Akarod, hogy a telefonod döntsön az életedről? George Wilson, a Los Angeles-i Egyetem klinikájának radiológus rezidense is tanúja annak, amint az okostelefonok új nemzedéke váltja fel a régi vágású háziorvosokat. Így afféle személyi asszisztensként komplex és a páciens igényeihez igazított szolgáltatásokat nyújtanak.

440 oldal Kartonált 432 oldal Kartonált 368 oldal Kartonált Kat. szám: 182131 Kat. szám: 182132 Kat. szám: 182133 Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej Ker.ár: 55 lej Klub ár: 49 lej Ker.ár: 60 lej Klub ár: 53 lej

Kat. szám: 182128 Klub ár: 58 lej

Téli tűz Azt akarom, hogy legalább annyira ,,érezd” ezeket a történeteket, mint amennyire olvasod. Hagyd ott 21. századi életedet, és élvezd a késő 8. századi Skandinávia szabadságát, veszélyeit, komorságát és bizonytalanságát - és az időjárást! Remélem, ugyancsak élvezettel lubickolsz majd Sigurdnak és barátainak elveiben és hiedelmeiben, azokéban a férfiakéban és nőkében, akiket szeszélyes istenek irányítottak, és a hűség meg a fényes hírnévről szőtt álmok kötötték össze őket egymással.

312 oldal Keménytábla Ker.ár: 65 lej

Kat. szám: 182129 Klub ár: 58 lej

Steven Saylor

Donato Carrisi

Caesar trónja

A lelkek ítélőszéke

Miután évtizedekig nyomozott a hatalmasságok bűnei és gyilkosságai ügyében, és bebocsátást nyert a lovagi rendbe, Gordianus elhatározza, hogy visszavonul. Csakhogy martius 10. napjának reggelén először Cicero, majd Caesar is a házába hívja.

Sandra réges-rég megtanulta, hogy az ördög a részletekben lakozik. A milánói rendőrség kriminalisztikai fényképészeként ezúttal azonban nem egy bűntény, hanem a saját tragédiája ügyében lesz kénytelen nyomozni.

Shalini Boland

A titkos mama Te vagy a mamám?” Tessa Markham egy kisfiút talál a konyhájában. A gyerek az édesanyjának gondolja. Tessának azonban nincsenek gyermekei. Már nincsenek.

413 oldal Kartonált 524 oldal Kartonált 286 oldal Kartonált Kat. szám: 182134 Kat. szám: 182135 Kat. szám: 182136 Ker.ár: 60 lej Klub ár: 53 lej Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej Ker.ár: 58 lej Klub ár: 52 lej

Darryl Ponicsán

A vihar szárnyai Sigurd Haraldarson a Sigurd-saga harmadik kötetében beteljesíti bosszúját családjának gyilkosa, az esküszegő Gorm király felett. Addig azonban hosszú út vezet. Az ifjú Sigurd bátorságával és áldozataival megszerezte ugyan Ó?innak, Mindenek Atyjának, a harcosok, a háború és a bölcsesség istenének támogatását, de a küzdelembe Loki is bekapcsolódik, a hazugság bajkeverő istene, aki alaposan beleártja magát az eseményekbe. Nem csoda hát, ha a történet rengeteg kalandon keresztül ér el végkifejletéig, ahol Sigurd és hűséges harcosainak maroknyi csapata egy pillanatra megpihenhet.

325 oldal Keménytábla Ker.ár: 65 lej

Az utolsó szolgálat A hhaza szolgálata A három, az utolsó szolgálat során barátságot kötött tengerész csak harmincnégy év elteltével találkozik ismét. Az immár középkorú Larry Meadows azzal a kéréssel keresi meg rég nyugdíjba vonult haverjait, (Buflák) Billy Budduskyt és (Mule) Mulhallt, hogy tartsanak vele, amikor utolsó útjára kíséri az Arlingtoni Nemzeti Temetőbe a fiát, aki életét vesztette Irakban.

Az Egyesült Államok tengerészetének állományába tartozó matrózok története a hatvanas években játszódik. Buddusky első osztályú jelzőszolgálatost és Mulhall első osztályú irányzóhelyettest könnyű szolgálatra osztják be: a portsmouthi tengerészeti börtönbe kell kísérniük Larry Meadowst, aki nyolc évet kapott, amiért ellopott negyven dollárt egy adománygyűjtő-ládából. A két tiszthelyettes szíve megesik a tizennyolc éves fiún, és elhatározzák, hogy emlékezetessé teszik számára az utat a börtönig, megmutatják neki az élet szebbik oldalát. Ám a többnapos dorbézolás után jön a kényszerű kijózanodás. Portsmouthba érve szembesülniük kell a tengerészlét brutalitásával, és a rendkívüli kísérőszolgálat keserű tragédiába torkollik.

Kat. szám: 182130 284 oldal Kartonált Klub ár: 58 lej Kat. szám: 182137 237 oldal Kartonált Kat. szám: 182138 Ker.ár: 49 lej Klub ár: 43 lej Ker.ár: 49 lej Klub ár: 43 lej

Rendeljen telefonon: 0734-060 731


Danielle Steel

Undiné Und d Radzeviciüté

Halak és sárkányok A legkitartóbb hal képes sárkánnyá változni, de hogy a sárkány valamiképpen hallá váljon?... Egy kínai ezen csak nevetni tud.Giuseppe Castiglione híres festő volt a 18. században. Milánóban született, de élete nagy részét Kínában töltötte. Hittérítőként, a keresztény kultúra követeként érkezett Kínába, és festőként hunyt el Lang Shih-Ning néven. A festményeit nézegetve nehéz lenne eldönteni, hogy az európai és a kínai kultúra milyen arányban határozta meg a szemléletét. Vajon átváltozott-e a kereszténységet szimbolizáló halból kínai sárkánnyá?

476 oldal Kartonált Kat. szám: 182139 Ker.ár: 57 lej

Klub ár: 50 lej

Naomi Alderman n

A hatalom A nők a világ minden d táján ájáá felfef lf dezik, hogy különös erővel rendelkeznek. Ujjuk egyetlen érintésével képesek szörnyű fájdalmat okozni, sőt: gyilkolni is. A férfiak pedig rájönnek, hogy kicsúszott a kezükből az irányítás... Elérkezett a Lányok Napja, de vajon hogyan fog véget érni?

A klón és én

Csoda

A kétgyermekes Stephanie bizony már nem fiatal, amikor egy reggel férje váratlanul faképnél hagyja. Az asszony nehezen bírja a magányt, de társkereső törekvései rendre kínos kudarcba fulladnak. Stephanie Párizsba utazik. És ott egy kávéházban megpillantja az igazit. A Nagy Őt. Peter Baker neves amerikai génsebész.

Szilveszter éjjelén soha nem látott vihar sújt le Kalifornia északi részére. San Francisco csendes kertvárosának utcáit kidőlt fák, megrongálódott otthonok szegélyezik. Ám a romokon három ember közt örök barátság szövődik. Felesége halála után Quinn Thompson világkörüli útra készül új vitorlásával.

383 oldal Keménytábla 320 oldal Kartonált 278 oldal Kartonált Kat. szám: 182140 Kat. szám: 182147 Kat. szám: 182148 Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej Ker.ár: 22 lej Klub ár: 19 lej Ker.ár: 22 lej Klub ár: 19 lej

Szederhold

Donna Macmeans

A sikeres rodeóügynök, Ben Sterling sok év után belefáradt a szakmájával együtt járó állandó utazgatásba. A vándoréletet feladva, a farmjára költözik, gazdálkodásba kezd, és a testvérei nyugodt mindennapjait megirigyelve már a családalapításon gondolkodik.

Claire Starke nem táplál hiú reményeket a jövőjével kapcsolatban. A külseje és a hozománya egyaránt szerény, így végleg letett arról, hogy egyszer megismeri az igaz szerelmet, és férjhez megy.

Mámoros ölelés

A lázadó özvegy

Eljön az a nap

Ékszerek

Amikor 1814 nyarán a brit hadsereg bevonul Washingtonba, Callista Brooke-ot, a város köztiszteletben álló varrónőjét végzetes sorscsapás éri. Mindenét elveszíti, amiért eddig küzdött: a megélhetését, a házát, a szeretteit, sőt még az élete is veszélybe kerül.

Coco éppen nővére házára felügyel, amikor váratlan látogatója érkezik. Leslie Baxter, a hihetetlenül jóképű angol színész depressziós exbarátnője elől menekül régi ismerőséhez. Coco és Leslie világa nem is különbözhetne jobban, mégis az első pillanattól fogva vonzódnak egymáshoz.

Sarah Whitfield éppen hetvenötödik születésnapjára készül. Franciaországi kastélyának ablakából figyeli az ünnepre érkező rokonokat és barátokat, közben lelki szemei előtt leperegnek élete filmjének kockái. Emlékek árja borítja el, öt évtized minden szépsége és gyötrelme.

378 oldal Kartonált 248 oldal Kartonált 308 oldal Kartonált 334 oldal Kartonált 363 oldal Kartonált Kat. szám: 182141 Kat. szám: 182142 Kat. szám: 182143 Kat. szám: 182149 Kat. szám: 182150 Ker.ár: 57 lej Klub ár: 50 lej Ker.ár: 49 lej Klub ár: 43 lej Ker.ár: 54 lej Klub ár: 47 lej Ker.ár: 22 lej Klub ár: 19 lej Ker.ár: 22 lej Klub ár: 19 lej

Amanda Prowse

Borsa Brown

Tápláló szeretet

A férj prostija 

Freya Braithwaite szerencsésnek tartja magát, mert szeretetben él. A férje tizenkilenc év házasság után is ugyanúgy megdobogtatja a szívét, mint az első találkozásuk alkalmával, a szerelmüket pedig két csodaszép kamasz lány tanúsítja: a magabiztos Charlotte és a komoly Lexi.

Nőnek maradni mindenáron! Pamela házassága a szakadék széléhez ért. Három gyerekkel, és egy jóképű, sikeres férjjel az oldalán, úgy érzi, ő nem sokat ér. A mindennapjai szürkeségében azonban elhatározza, hogy megszívleli édesanyja egykori tanácsát...

Nicholas Sparks N

A leghosszabb út

A gyűrű

Áprilisban, amikor az óceán felől fújó szél orgonaillattól édes, Landon Carternek mindig eszébe jut a beauforti középiskolában töltött utolsó év. Az akkor tizenhét éves Landon azt hitte, tudja, mi a szerelem.

A háború sújtotta Németországban Kassandra von Gotthard, a befolyásos bankár gyönyörű, fiatal felesége beleszeret a tehetséges és ünnepelt fiatal íróba. A férfi zsidó származása azonban mindkettőjük végzetét jelenti.

Hotel Vendome A Vendome Hotel eleganciájának, páratlan szolgáltatásainak hamar híre megy az előkelő és gazdag körökben. A szálloda ideális búvóhely a hírességeknek, ugyanakkor varázslatos otthon a tulajdonos és családja számára.

384 oldal Kartonált 427 oldal Kartonált 174 oldal Kartonált 395 oldal Kartonált 343 oldal Kartonált Kat. szám: 182144 Kat. szám: 182145 Kat. szám: 182146 Kat. szám: 182151 Kat. szám: 182152 Ker.ár: 57 lej Klub ár: 50 lej Ker.ár: 60 lej Klub ár: 53 lej Ker.ár: 41 lej Klub ár: 36 lej Ker.ár: 22 lej Klub ár: 19 lej Ker.ár: 22 lej Klub ár: 19 lej

www.facebook.com/BibliofilKonyvklub

15

Kaland

Mary Jo Putney Catherine Anderson


Roger Crowley

Kalmárköztársaság Hogyan hozta létre és veszítette el tengeri hatalmát Velence Az ismert történész, Robert Crowley sodró lendületű mesélőkedvvel tárja elénk, hogyan építette fel 1000 és 1500 között Velence a Földközi-tenger keleti medencéjét magában foglaló birodalmát, melyet aztán apránként elragadott tőle a felemelkedő Oszmán Birodalom. Keresztes lovagok, hajóskapitányok és kereskedők beszámolóiból és korabeli feljegyzésekből rajzolódik ki a nyüzsgő városi élet, az élénk kereskedelmi kapcsolatok, a hajóskapitányok és kalózok világa, nagy tengeri ütközetek az Adriai-tengertől Alexandriáig, Krétától Konstantinápolyig és a Feketetengerig húzódó vizeken. 

490 oldal Keménytábla Ker.ár: 80 lej

Jessica Shattuck

Nők a kastélyban A három özvegy története a második világháború végén játszódik egy omladozó bajor kastélyban, amely egykoron a német társadalom krémjének adott otthont. A náci Németország vereségének romjain él Marianne von Lingenfels, a férje felmenőihez tartozott és egykor impozáns, ám mára roskadozó kastélyban.

Vanora Bennett

Antoine Laurain

A fehér orosz

A piros notesz

Evie, a gazdag családból származó amerikai lány Párizsba utazik, hogy megismerje nagyanyját, Constance-t, akiről csupán homályos gyerekkori emlékeket őriz. Azonban nem sokkal érkezése után az idős nő váratlanul meghal, és nem marad utána más, csak egy zavaros üzenet, melyben megfogalmazza utolsó kívánságát, amit Evie mindenáron teljesíteni szeretne.

Egy szép párizsi reggelen Laurent Letellier épp a könyvesboltja felé igyekszik, amikor az utcán elhagyott női táskát talál. Nincs benne semmi, amiből kiderülhetne, kié, ám annál több személyes holmit rejt: fotókat, hajcsatot, egy üveg parfümöt, dobókockákat, mobiltelefon-töltőt, Patrick Modiano egyik regényét és egy feljegyzésekkel teli, piros noteszt.

380 oldal Kartonált 367 oldal Kartonált 192 oldal Kartonált Ka Kat. at. sszám: zám: 18 zá 182153 Kat. szám: 182156 Kat. szám: 182157 Kat. szám: 182158 Klub ár: 71 lej Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej Ker.ár: 55 lej Klub ár: 49 lej Ker.ár: 41 lej Klub ár: 36 lej

Alyssa Aly l ssa P Palombo alom l

Történelem

A velencei hegedűs Antonio Vivaldi története Adriana d’Amatót, a tehetséges hegedűtanoncot zsarnok apja eltiltja a zenéléstől. A fiatal lány azonban nem hajlandó lemondani szenvedélyéről: egy este elszökik otthonról, hogy tanárául kérje fel a Pieta éppen kegyvesztett oktatóját, a hegedűvirtuózt és neves komponistát, Antonio Vivaldit. Miközben apja egy jómódú arisztokrata férj oldalán látná legszívesebben lányát, Adriana az éjszaka, titokban vett hegedűleckék során menthetetlenül beleszeret oktatójába. Érzései viszonzásra találnak, azonban szerelmüket nem vállalhatják fel: a hajadon lány iránt Velence egyik legbefolyásosabb családjának fia érdeklődik, Vivaldi pedig felszentelt pap - bukása a társadalom szemében egyben zenei pályafutása végét is jelentené.

512 oldal Kartonált Kat. szám: zám: m:: 182 1182155 821555 8215 Ker.ár: 59 lej

Klub ár: 52 lej

Dinah Jefferies Daniel Glattauer

Veronica Henry

Gyógyír északi szélre él

Könyvesbolti szerelmek

Emmi Rothner e-mailben szeretné lemondani a Like magazin előfizetését, de félreüt egy betűt, és levele véletlenül Leo Leikénél köt ki.

Emilia az apja halála után átveszi a kisvárosi könyvesbolt irányítását, és a nyakába szakadó adósság ellenére az életében valami varázslatos veszi kezdetét...

Monszun előtt Eliza, a fiatal fényképésznő, hogy új értelmet találjon életének férje elvesztése után, elfogadja a brit kormány megbízását, és egy indiai uralkodócsalád palotájába érkezik.

237 oldal Kartonált 344 oldal Kartonált 355 oldal Keménytábla Kat. szám: 182159 Kat. szám: 182160 Kat. szám: 182161 Ker.ár: 48 lej Klub ár: 43 lej Ker.ár: 49 lej Klub ár: 43 lej Ker.ár: 65 lej Klub ár: 57 lej

Rosss King Ros R Ki

Brunelleschi kupolája A firenzei dóm építésének története A 15. századi Firenze polgárai a lehetetlenre vállalkoztak: megalkotni minden idők legnagyobb, az építés során állványzattal alá nem támasztott kupoláját. A terv Filippo Brunelleschi ötvösmester agyából pattant ki: a vérbeli reneszánsz figura magának való zseni volt, összeférhetetlen alak, híres verekedő. A kupola építését, melyet ő irányított, viták, torzsalkodások, emberi tragédiák és fényes sikerek kísérték.  Ross King (1962) kanadai születésű író és kritikus, hét művészettörténetitörténeti tárgyú könyv - köztük a Michelangelo és a Sixtus-kápolna, a Leonardo és az Utolsó vacsora, a Párisz ítélete, valamint a Dühödt ámulat. Monet és a Vízililiomok - sikeres szerzője.

228 oldal Kartonált Kat. szám: 182154 Ker.ár: 48 lej

16

Klub ár: 43 lej

Shannon Winslow C.e Boylan - Charlotte Brontë

Terri Fleming

Emma Brown

Észérvek és érzelmek l k

Amikor Charlotte Brontë 1855ben meghalt, már megírta új regényének két fejezetét, mely egy titokzatos leányról szól, és az írónő legnagyszerűbb művének ígérkezik a Jane Eyre óta.

A regény a Büszkeség és balítélet élvezetes folytatása, amelyből a még hajadon Bennet lányok sorsát ismerhetjük meg. Mary Bennet nem álmodozik házasságról.

Titkok és szenvedélyek Elizabeth és Mr. Darcy csaknem egy éve házasok, heves vitáik immár a múlt homályába vesztek. De vajon hogyan élik át a házas élet első jelentős válságát? Ki lehet Georgiana titkos szerelme?

358 oldal Kartonált 384 oldal Kartonált 288 oldal Kartonált Kat. szám: 182162 Kat. szám: 182163 Kat. szám: 182164 Ker.ár: 54 lej Klub ár: 47 lej Ker.ár: 55 lej Klub ár: 49 lej Ker.ár: 49 lej Klub ár: 43 lej

Keresse fel honlapunkat: www.bibliofilkonyvklub.com


Anthony Stern t

Minden az imával kezdődik Isten a szív csöndjében beszél. Munka közben is imádkozhattok. A munka nem akadályozza az imát, és az ima nem akadályozza a munkát. Csupán annyi kell, hogy elménket egy pillanatra Istenhez emeljük „Szeretlek, Istenem, bízom benned. Hiszek benned, szükségem van most rád.” Milyen apróságok, és milyen csodálatos imák. Teréz anyát mint a legszegényebbek gyámolítóját ismerjük. Mint mély és erős hitű embert, aki mindig alázattal lehajolt az elesettekért, segített nekik, vagy épp elkísérte őket a halálba: hite szerint a mennyország kapujáig. Ebből a könyvből, Teréz anya hol vigasztaló, hol biztató, hol elgondolkodtató szavaiból megtudhatjuk, hogy fáradhatatlan munkálkodása mély belső életből fakadt: részben a kételyekből, melyekkel meg kellett küzdenie, de abból is, hogy egész életén át gondolkodott, tűnődött, meditált azon: mit jelent az ima? Hogyan kell jól imádkozni?

Ruediger Dahlke R Carol Kelly-Gangi

Szentek bölcsességei é i Az olvasó egy olyan, több száz idézetből álló kötetet tart a kezében, amely kivételes életű nőktől és férfiaktól származó, az ő elmélyült hitükről tanúskodó, örökérvényű gondolatokat gyűjt össze, a katolikus egyház első szentjeitől kezdve egészen az elmúlt évtizedekben szentté avatottakig. 

A betegség, mint sszimbólum

Laurent Gounelle

Ősrégi a gondolat, amely arra buzdít, hogy az ember a betegségeket saját lelki fejlődésének eszközeként használja fel. Minden tünetnek lelki háttere van, és ezek feltárásával, megértésével lehetőséget kapunk arra, hogy a gyógyulás útjára léphessünk. Fontos megértenie, hogy a test képes a szimbólumok, tünetek nyelvén szólni hozzánk.

„Ne feledd: a titok a szeretet. Szeresd az életedet, ne kívánj semmit, amid nincs, és megízlelheted az istenek derűjét. És ha sikerül megszeretned mindent, ami körülötted van, saját magadat, és mindenkit, akivel csak találkozol, akkor nemcsak az istenek derűjét ízlelheted meg, de megosztják veled az eksztázisukat is.”

Az oktalan filozófus

Kat. szám: 182165 Klub ár: 43 lej

153 oldal Keménytábla 579 oldal Keménytábla 261 oldal Kartonált Kat. szám: 182169 Kat. szám: 182172 Kat. szám: 182173 Ker.ár: 41 lej Klub ár: 36 lej Ker.ár: 73 lej Klub ár: 65 lej Ker.ár: 57 lej Klub ár: 50 lej

Luther Márton - Reisinger J.

Carol Kelly-Gangi

Georg Huber

A hit nem valódi hit, ha szeretetben nem ölt testet. A szeretet nem keresztényi szeretet, ha nem bőkezű és nem kézzelfogható.Az olvasó egy olyan kötetet tart a kezében, amely a szeretett egyházfő gondolatvilágának felfedezésére hív.

A füstölés ábécéje Ez a kis könyv magában foglal mindent, amit a füstölők világáról tudni érdemes: a füstölés rövid történetét, hatását, alapvető módszereit, valamint a füstölés során használt különféle eszközök rövid leírását.

Erős vár a mi Istenünk!

Ferenc Pápa bölcsességei Füstölők

Luther Márton füveskönyve „Most már tudom, hogy csak jó lelkiismerettel lehetünk boldogok.”,”Mivel a hit szentté tesz Isten előtt, szentek azok a cselekedetek is, amelyek hitből fakadnak.”,”Minden, ami keresztény, a kegyelemre épül. „

Szepes Mária

Meditációk

CD melléklettel Szepes Mária hagyatékának egy eddig meg nem jelent könyvét tartod a kezedben. Ezúttal többről van szó, mint egy csendes, benső tájakra hívó elmélyülésről, bár a könyv gazdagon díszített képi tartalma könnyen magával ragadhatja az embert a magasabb létsíkok felé.

Mike Annesley - Steve Nobel

Gyógyító Mandalameditációk

Hit, vallás

180 oldal Keménytábla Ker.ár: 49 lej

30 gyógyító mandala a testi-lelki egészségért Mike Annesley és Steve Nobel közös műve egyedülálló gyűjteménye annak a 30 gyönyörű, színes mandalának, melyek középpontjában az emberi test áll.

224 oldal Keménytábla 172 oldal Keménytábla 112 oldal Kartonált 133 oldal Keménytábla 160 oldal Kartonált Kat. szám: 182167 Kat. szám: 182168 Kat. szám: 182176 Kat. szám: 182174 Kat. szám: 182175 Ker.ár: 36 lej Klub ár: 32 lej Ker.ár: 44 lej Klubb ár: r: 39 39 llej ejj Ke Ker.ár: 32 lej Klub ár: 29 lej Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej Ker C. S. Lewis

Keresztény vagyok

294 oldal Kartonált Kat. szám: 182170 Ker.ár: 57 lej Klub ár: 50 lej

Yuvall Noah Noa oah h Harari

Homo Deus A holnap rövid története Legyőztük a pusztító éhínséget. Megfékeztük a gyilkos j á r v á ny o k at . Véget vetettünk az öldöklő háborúknak.De mihez kezdjünk ezek után? Kíséreljük meg legyőzni az öregedést? Próbáljuk meg kicselezni a halált? Tegyük az embert istenné? A világhírű jeruzsálemi egyetemi tanár, Yuval Noah Harari elgondolkodtatóan és világosan vázolja fel az emberiség lehetséges jövőit, és hogy miként válhat a Homo sapiens Homo deusszá.

Osho

A kötet C. S. Lewis az angol rádióban elhangzott előadássorozatát tartalmazza. A szerző leplezetlen célja, hogy a felekezetetek elválasztó dogmatikai különbségeket mellőzve feltárja, mintegy népszerű nyelven bemutassa azokat a teológiai, bölcseleti és etikai kérdéseket, amelyek a Szentháromságban és a krisztusi megváltásban hívő kereszténység centrumát alkotják. A szerző azt keresi tehát, ami hite szerint a szellemi értelemben szétszórt keresztények „közös nevezője”, a botrányos megosztottságban közös reménye.

Öröm

Tantra

A belülről fakadó boldogság Az öröm a boldogság spirituális dimenziója, amelyben végre megérthetjük belső értékeinket és helyünket a világegyetemben. Az öröm elfogadása azt jelenti, hogy „együtt haladunk az áramlattal”, hálásak vagyunk a létezésért...

A lélekhez a szexualitáson keresztül Miért van szükségünk szexre? Osho szerint azért, mert az orgazmus másodperceiben egyedülálló dolgot tapasztalunk. Egónk teljesen kiold, és néhány időtlen másodpercig egy magasabb tudatállapotba kerülünk.

207 oldal Kartonált 378 oldal Kartonált 368 oldal Keménytábla Kat. szám: 182171 Kat. szám: 182166 Kat. szám: 182177 Ker.ár: 81 lej Klub ár: 72 lej Ker.ár: 45 lej Klub ár: 40 lej Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej

www.facebook.com/BibliofilKonyvklub

17


David Wootton

Az egek kémlelője

Marton Éva

1100 év Romsics Ignác

Győrffy I. - Litván D. - Papp G.

Magyarország története

Az Osztrák-Magyar Monarchia - I. rész A boldog békeidők A kétkötetes összeállítás első része nagyjából a millennium időszakáig vezeti el az olvasót. A kötetet rendkívül gazdag illuszutrációs anyaggal adjuk közre.

A több mint 600 oldalas nagy ívű munka öt fejezetben - közérthetően és olvasmányos stílusban - tárgyalja a magyar történetet. Az első fejezetben a magyar nép kialakulását és Kárpát-medencei megtelepedését, illetve az ezzel kapcsolatos teóriákat foglalja össze a szerző.

R. Johnson, M. Whitby, J. France

Hahner Péter

Elgondolkodott már azon, vajon mi kapcsolja össze Robert E. Lee tábornok Chancellorsville-ben, 1863-ban aratott győzelmét Franciaország királyának majd 600 évvel korábbi hadmozdulatával?

Fejezetek a forradalmak történetéből Vajon a forradalom és a diktatúra elválaszthatatlanul összefonódik? Csak erőszakkal lehet tartós és mélyreható társadalmi változásokat elérni?

Képes magyar történelem Ezeregyszáz év magyar története színes, érdekes leírásokkal, a történelmi kutatások legújabb eredményeivel, amelyet számos, kevéssé ismert illusztráció kísér. A korszakzáró fejezetek végén az adott kor művészetének és kultúrájának képes és szöveges bemutatása található.

Galileo Galilei élete David Wootton provokatív és mélyenszántó könyvében sajátos módon rajzolja meg Galileo Galilei portréját. Különös figyelmet szentel az apró részleteknek, vallatóra fogja a régi szövegeket, mintegy kihallgatva a mester és tanítványai közti eszmecseréket, gyakran a sorok között olvasva-kutatva az információmorzsák után.

Plihál Katalin

Nyomtatott magyar földés éggömbök 1840 - 1990 DVD-melléklettel Ez a könyv egy különleges gyűjtemény: az első olyan kiadvány, amely bemutatja a jelenleg ismert 102 magyar földgömb mindegyikét.

Történelem

200 oldal Keménytábla 144 oldal Keménytábla 616 oldal Keménytábla Kat. szám: 182180 490 oldal Keménytábla 232 oldal Keménytábla Kat. szám: 182178 Kat. szám: 182179 Ker.ár: 114 lej Klub ár: 101 Kat. szám: 182182 Kat. szám: 182181 Ker.ár: 49 lej Klub ár: 43 lej Ker.ár: 115 lej Klub ár: 105 lej lej Ker.ár: 60 lej Klub ár: 28 lej Ker.ár: 106 lej Klub ár: 94 lej

Katona József

Útmutató a győzelemhez 13 diktátor

A Nagy Háborúú képekben, családi képeslapokon Katona József ősei frontot járt katonaorvosok voltak. Nagyapja testvérei közül ketten katonaorvosként, egy tábori lelkészként, míg egy másik testvér Szent Vincés ápolónőként szolgált.

Kath Stathers K

BBakancslista

Balogh Boglárka B

Ez a különleges, szórakoztató kalandokat kínáló válogatás egyaránt tartogat tippeket a sportos kihívások kedvelőinek, a szélesebb látókörre vágyóknak, a más kultúrák iránt érdeklődőknek és a páratlan ételek rajongóinak is.

Balogh Boglárka világjáró újságíró, a National Geographic Magyarország bloggerének legizgalmasabb történetei a Föld ismeretlen szegleteibe kalauzolnak el bennünket.

Ezerarcú Föld

256 oldal Keménytábla 320 oldal Keménytábla 183 oldal Keménytábla 496 oldal Keménytábla 272 oldal Keménytábla Kat. szám: 182183 Kat. szám: 182184 Kat. szám: 182185 Kat. szám: 182186 Kat. szám: 182187 Ker.ár: 70 lej Klub ár: 30 lej Ker.ár: 65 lej Klub ár: 57 lej Ker.ár: 73 lej Klub ár: 65 lej Ker.ár: 122 lej Klub ár: 108 lej Ker.ár: 64 lej Klub ár: 57 lej A sorozat történelmünk kezdeteitől a rendszerváltásig bemutatja a kiemelkedő, sorsfordító történelmi személyiségeket. Kitűnő segítség diákoknak, tartalmas és színes olvasmány a magyar történelem iránt érdeklődőknek. Estók János

Deák Ferenc Kat. szám: 182188

18

Oborni Teréz

Gebei Sándor

Bethlen Gábor

II. Rákoczi Ferenc

Kat. szám: 182189

Kat. szám: 182192

Rainer M. János

Font Márta

Nagy Imre

Könyves Kálmán

Kat. szám: 182190

Kat. szám: 182193

Turbucz Dávid

Földes György

Horthy Miklós

Kádár János

Kat. szám: 182191 Kötetenként: 64 oldal Keménytábla

Kat. szám: 182194 Ker.ár: 29 lej

Klub ár: 26 lej

Fucskár Á. - Fucskár J. Attila

Fucskár Á. - Fucskár J. Attila

Hargita

Erdély

Barangolások Székelyföld szívében A Székelyföldben egy még nem is sejtett világ csodás tündérkertje tárul föl előttünk” - írja dr. Hankó Vilmos Székelyföld című munkájában.

Felejthetetlen barangolás Temesvártól Brassóig Erdély sokszínű világa minden egyes alkalommal új csodákat tartogat. Lehetetlen betelni a történelmi városok századfordulós épületeinek szépségével...

176 oldal Keménytábla 176 oldal Keménytábla Kat. szám: 182196 Kat. szám: 182195 Ker.ár: 111 lej Klub ár: 98 lej Ker.ár: 98 lej Klub ár: 86 lej

Rendeljen telefonon: 0266-361 101


Kyra Sundance

Rike Geist

Anne Posthoff

M.. B.-Tigermann M B.B - V. Hofterheide

Ausztrál juhászkutya

Francia buldog

Golden retriever

101 lépés

A sokoldalú és intelligens ausztrál juhászkutya terelőkutya, amelyet értelmesen foglalkoztatni kell. Aktív, sportos családoknál lehet igazán elemében. Kitartó, élénk, imád dolgozni és sokféle sportágra alkalmas. Valóságos négylábú ,,haverról” van tehát szó, amely szeretne mindenhol ott lenni, mindenben részt venni.

Turcsi orr, denevérfül, hűséges tekintetű, dülledt szemek - ez a francia buldog. Szeretetreméltó, alkalmazkodó családi kutya, a gyerekek fáradhatatlan játszótársa és elbűvölő bohóc, amely mindig képes mosolyra bírni a gazdáit. Kompakt mérete miatt városi lakásban is jól érzi magát és a legszívesebben az egész napot a gazdikkal tölti.

A golden retrieverek intelligens, barátságos és könnyen nevelhető kutyák, akik bíznak a gazdájukban és mindenhova követik őt. Szeretik a közös munkát, legyen szó nevelésről, dummy tréningről vagy vadászatról.A szerzők mindketten szenvedélyesen szeretik a golden retrievereket, és aktívan részt vesznek a Német Retriever Klub életében.

Gyakorlatok lépésről lépésre a boldog és jól nevelt kutyáért Tanítsd meg a kutyádnak az alapvető parancsokat, mint az ,,ide hozzám”, a ,,helyedre” vagy az ,,engedd el”. Ismerd meg a leggyakrabban előforduló otthoni problémák kezelésének valós taktikáit, úgy sétáljatok pórázon, hogy a kutya ne húzzon, ismerje a határait...

Arden Moore

Mit mond a kutyám? Képes szótár a kutya minden mozdulatához Száz viselkedést mutat be a kiadvány, mindhez egy-egy fotó és magyarázat tartozik: a kutyánk miért tesz így, mit szeretne, és hogyan célszerű reagálnunk rá.

128 oldal Kartonált 128 oldal Kartonált 128 oldal Kartonált 176 oldal Kartonált 192 oldal Kartonált Kat. szám: 182197 Kat. szám: 182198 Kat. szám: 182199 Kat. szám: 182200 Kat. szám: 182201 Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej

S. Ehrl - J. Langheineken

Gabriele Bickel

Gyógyító kert

Biokertészek nagykönyve

Éljünk egészségesen a saját kertünkben termett zöldségek, gyümölcsök és fűszernövények segítségével! Használjuk ki a kertünk patikájának gyógyító hatásait.

Hogyan jussunk el a nulláról az önellátásig A saját termesztésű zöldségek és fűszernövények nemcsak boldogsággal töltenek el, de egészségesek is leszünk tőlük.

Növényvédelem vegyszerek nélkül a kiskertekben A vegyszermentes növénytermesztés már a kert tervezésénél kezdődik. A talaj- és fényviszonyoknak megfelelően kiválasztott növények hozzájárulnak ahhoz, hogy természetes, egészséges legyen a kertünk.

Stefano Mancuso Meike Bosch

Falevelek életnagyságban A természetkalauz valódi méretükben ábrázolja a fák leveleit, ezzel lehetővé teszi a közvetlen összehasonlítást. Így még egyszerűbb megismerni és meghatározni a leveleket.

Zöld forradalom Tökéletesen egyesül bennük a szilárdság és a rugalmasság. Kivételes alkalmazkodó képességüknek köszönhetően extrém környezetben is képesek életben maradni, láthatatlanná tudnak válni a ragadozók számára, és saját belső energiájuk felhasználása nélkül képesek mozogni!

192 oldal Kartonált 168 oldal Keménytábla 140 oldal Kartonált 112 oldal Kartonált 232 oldal Keménytábla Kat. szám: 182202 Kat. szám: 182203 Kat. szám: 182204 Kat. szám: 182205 Kat. szám: 182206 Ker.ár: 64 lej Klub ár: 57 lej Ker.ár: 81 lej Klub ár: 72 lej Ker.ár: 57 lej Klub ár: 50 lej Ker.ár: 32 lej Klub ár: 29 lej Ker.ár: 73 lej Klub ár: 65 lej Bordás Mihály Frank Júlia

Erdélyi finomságok könyve

Nem kell mindig libamáj

A mintegy kétszáz ételreceptet ismertető szakácskönyv az ínycsiklandó erdélyi ízek világát varázsolja a konyhánkba. A könyvből megismerhetjük a hagyományos erdélyi ételkészítési módokat, a nyárson és roston sütés, a bográcsban főzés fortélyait.

A nagy tapasztalatú gasztronómiai szakíró, a kitűnő gyakorló szakács és háziasszony most ahhoz nyújt segítséget, hogyan lehet kevés pénzből változatos, jóízű, egészséges ételeket főzni, jóllakatni a családot…

555 receptes csomag A csomagban 5 könyvet kínálunk a következő receptekkel: egészséges ételek, finom levesek, magyaros receptek, olcsó receptek és sütemények. Mindenből 555 !

1 100 oldal Kartonált Kat. szám: 182207 Csomagár: 60 lej

144 oldal Keménytábla Ker.ár: 57 lej

Kat. Ka t. sszám: zám 182209 Klub ár: 50 lej

124 oldal Keménytábla Kat. szám: 182208 Ker.ár: 45 lej Klub ár: 21 lej Csigó Zita

Csomagolj ebédet

V. Chown - K. Walker

Házi füveskönyv Több mint 60 gyorsan elkészíthető gyógyító recept

Ez a könyv azt mutatja meg, hogyan lehet tudatosan, finoman, fantáziadúsan főzni csomagolásra való ételeket, legyen szó komplett ebédről, snackről vagy egy laktató salátáról. Minden receptnél kis ábra jelöli ezért a glutén-, a laktóz-, a tojás- és a hozzáadott cukor-mentességet, illetve ha vegetáriánus, vagy vegán az étel.

192 oldal Keménytábla Kat. szám: 182210 Ker.ár: 73 lej 180 oldal Kartonált Kat. szám: 182211 Klub ár: 65 lej Ker.ár: 81 lej

www.facebook.com/BibliofilKonyvklub

Klub ár: 72 lej

19

Természet, konyha

Elisabeth Koppenstein


John Parsons - Henry Wancke

Teniszkönyv A Teniszkönyv igazi alapmű , amely részletesen bemutatja ezt a látványos, világszerte igen népszerű sportágat. A két elismert szakíró által jegyzett, több mint kétszáz fotóval illusztrált enciklopédia áttekinti a játék történetét, a legnagyobb versenyeket, és részletesen elemzi minden idők legnagyszerűbb mérkőzéseit. A kötet bemutatja az egyes országok teniszéletét és a játék százötven legnagyobb alakjának életrajzát. Egyaránt szerepelnek köztuk a modern idők szupersztárjai, például Roger Federer, Serena és Venus Williams, Novak Djokovic´, Andy Murray és Rafael Nadal, valamint a múlt hősei, így Björn Borg, Billie Jean King, Martina Navratilova, John McEnroe, Rod Laver és Steffi Graf.

224 oldal Keménytábla Ker.ár: 114 lej

Kat. szám: 182218 Klub ár: 101 lej

Johan Cruyff

Totális foci

Barrington Barber

Önéletrajz Johan Cruyff senki máséhoz nem fogható, maradandó nyomot hagyott a mai futball arculatán. Ő volt az 1960-as évek végén és az 1970-es évek elején a világot ámulatba ejtő holland foci legfontosabb játékosa az Ajaxban, és a holland válogatottban. Ő tette a Barçát azzá, amilyennek ma ismerjük, 1973tól játékosként, 1988 és 1996 között pedig edzőként.

Drabant András

A rajzolás alapjai 3., bővített kiadás Szinte nincs olyan ember, aki ne vágyna arra, hogy tudjon rajzolni, festeni. A rajzhoz, festészethez nagy művészeket kapcsolunk, éppen ezért nem merünk a nyomdokaikba lépni, szinte lebeszéljük magunkat arról, hogy elkezdjünk komolyan foglalkozni a rajztanulással.

A rajzolás alapjai Az első vonásoktól az emberábrázolásig Mindenki megtanulhat jól rajzolni, amennyiben elég lelkes és kitartó hozzá. Ez az állítás a kiindulási alapja kötetünknek, amely átfogó és kifejezetten gyakorlatias útmutatóként szolgál azok számára, akik ezt a célt tűzték ki maguk elé, bármilyen képességekkel rendelkeznek is kezdetben.

285 oldal Keménytábla 64 oldal Kartonált 208 oldal Kartonált Kat. szám: 182213 Kat. szám: 182219 Kat. szám: 182220 Ker.ár: 78 lej Klub ár: 69 lej Ker.ár: 49 lej Klub ár: 43 lej Ker.ár: 57 lej Klub ár: 50 lej

Festőiskola - lépésről lépésre Akrilfestés Az összes létező és elismert festészeti eljárás közül az akrilfestészet alighanem a legújabb technikának számít.

Sport, rajz

64 oldal Keménytábla Kat. szám: 182221 Ker.ár: 41 lej Klub ár: 36 lej

A Real Madrid legendái Cristiano Ronaldo és híres elődei - Zamora, Di Stéfano, Puskás, Butragueno, Raúl és Zidane - a legek klubjának különböző sikerkorszakait határozták meg játékukkal és személyiségükkel. Igazi legendává váltak, akik nemcsak mérkőzések és trófeák sorsát döntötték el, hanem hatást gyakoroltak az egész világra.

Andrés Iniesta Jonathan Wilson

A Liverpool története 10 meccsben Jonathan Wilson, a magyar nyelven is hatalmas sikert arató Futballforradalmak szerzője új könyvében a nemzetközileg legsikeresebb angol klub, a Liverpool FC történetét meséli el.

Életem játéka A Barça alapjátékosa, a középözéppálya motorja 2004 óta. Haa csak az eredményeit nézzük, akkor kk is vitán felül helye van minden idők legnagyobb játékosai között, azonban szerénysége, emberi tartása, illetve a személyét övező szeretet és tisztelet még a legjobbak közül is kiemeli.

Olajfestés Az olajfestés olyan festészeti eljárás, amelyhez mindenekelőtt alapos ismeretekkel kell rendelkeznünk a színekről és a festék felvitelének módjáról.

Vízfestés A különböző festészeti eljárások közül az akvarell, vagyis a vízfestés technikája rendelkezik talán a leggazdagabb eszköztárral.

191 oldal Keménytábla 436 oldal Keménytábla 293 oldal Keménytábla 64 oldal Keménytábla 64 oldal Keménytábla Kat. szám: 182214 Kat. szám: 182215 Kat. szám: 182216 Kat. szám: 182223 Kat. szám: 182222 Ker.ár: 97 lej Klub ár: 86 lej Ker.ár: 80 lej Klub ár: 71 lej Ker.ár: 75 lej Klub ár: 66 lej Ker.ár: 41 lej Klub ár: 36 lej Ker.ár: 41 lej Klub ár: 36 lej

Rajzolni tanulok - 30 rajz lépésről lépésre

Móra László Romániai magyar gy edzősorsok

Károlyi Béla Dikta-torna Károlyi Béla mesél. A csillogó felszín mögül egy intrikákkal, önző egyéni érdekekkel, indulatokkal teli világ tűnik elő. Első kézből ismerjük meg ennek a világnak a főszereplőit: Nadiát, Nicu Ceausescut, a hetvenes-nyolcvanas évek Romániájának funkcionáriusait, a szocialista sporteszményt, amely végül 1981-ben menekülésre készteti az ünnepelt edzőt, feleségét és a koreográfus Pozsár Bélát.

196 oldal Keménytábla Kat. szám: 182217 Ker.ár: 51 lej Klub ár: 43 lej

20

Gyerekjáték a rajzolás! Ezekkel a gyeekeknek szóló könyvekkel legalábbis garantáltan. Segítségükkel, kötetenként több mint 30 különböző dolog megalkotását sajátíthatják el a gyerekek, legyen szó egy aranyos kutyusról, egy fürge helikopterről, vagy egy finom fagyiról.

K á IIstván Kovács t án a futballpápaa Jenei Imre úriember a pályán Mindketten elmondhatják dh tjá ják ák magukról, k csapatukkal (Ajax, Steaua) megszerezték a klubfoci legrangosabb trófeáját, a Bajnokcsapatok Európa Kupájának a serlegét. Nem mellékesen mindketten magyarként lettek a romániai futballélet megkerülhetetlen személyiségei.

312 oldal Kartonált Kat. szám: 182212 Ker.ár: 60 lej Klub ár: 55 lej

Állatok

Lovak és pónik

Kat. szám: 182224

Kat. szám: 182227

Gyerekjáték a rajzolás!

Járművek

Kat. szám: 182225

Kat. szám: 182228

Tündérek és hercegnők

Dinoszauruszok

Kat. szám: 182226 Kat. szám: 182229 Kötetenként: 80 oldal Kartonált Ker.ár: 24 lej Klub ár: 22 lej

Rendeljen telefonon: 0266-361 101


100 játék és színező fiúknak Több mint száz játék és színező három izgalmas hős kíséretében. Ismerd meg Ferdinándot, a lovagot, Egont, a taxit, és Samut, a kalózt! Kövesd a kalandjaikat labirintusokban és rejtvények között! Fejtsd meg, kösd össze a pontokat, vagy egészítsd ki a rajzot! Használd a képzeletedet! A játékos feladatokat 150 matrica egészíti ki.

Harcos Bálint

100 játék és színező lányoknak Több mint száz játék és színező két izgalmas lovas: Lilla és Janka kíséretében. Kövesd a kalandjaikat labirintusokban és rejtvények között! Fejtsd meg, kösd össze a pontokat, vagy egészítsd ki a rajzot! Használd a képzeletedet! A játékos feladatokat 150 matrica egészíti ki.

A boszorkánycica Harcos Bálint új, verses meséjében Pindur, az elkergetett cica elindul, hogy gazdát találjon magának - Banyaguff, a vén boszorkány pedig épp cicasegédet keres. A kicsi, de vagány Pindur mellett két másik macska, Masni és Csimbók is megpróbálnak a banya kegyeibe férkőzni, és beleadnak mindent, hogy kiállják a három próbát...

128 oldal Kartonált 128 oldal Kartonált 46 oldal Keménytábla Kat. szám: 182230 Kat. szám: 182231 Kat. szám: 182232 Ker.ár: 33 lej Klub ár: 29 lej Ker.ár: 33 lej Klub ár: 29 lej Ker.ár: 49 lej Klub ár: 43 lej

Sully Katherine

Építsd fel! Repülőtér 32 oldal Dobozban Kat. szám: 182233 Klub ár: 79 lej

Ker.ár: 89 lej

Chris Oxlade

Építsd fel! Tűzoltóság 32 oldal Dobozban Kat. szám: 182234 Ker.ár: 89 lej

Klub ár: 79 lej

Tony Wolf

Nagyi meséi “Nagyi, mesélj!”, kérlelik esténként az aranyos kisunokák Mackó nagyit és Nyuszi nagyit. És a két nagyi egymás után meséli a mulatságosnál mulatságosabb történeteket. Minden mese egy-egy állatról szól.

Jess French

A csimpánz-mentőakció - Igaz történet Kat. szám: 182236 Louisa Leaman

A tigris-mentőakció - Igaz történet

A világegyetem

Az emberi test 1.

Kat. szám: 182239

Kat. szám: 182247

Őslények és hüllők

Az emberi test 2.

Kat. szám: 182240

Kat. szám: 182248

48 oldal Keménytábla Kat. szám: 182235 Emlősök Ker.ár: 49 lej Klub ár: 43 lej Kat. szám: 182241

Halak és kétéltűek Kat. szám: 182249

Tűzhányók és földrengések

Gerinctelenek

Kat. szám: 182242

Klíma

Madarak

Kat. szám: 182251

Kat. szám: 182243

Energia és mozgás

Evolúció és genetika

Kat. szám: 182252

Kat. szám: 182244

A világűr felfedezése

Növények és gombák

Kat. szám: 182253

Csukás István nagy meséskönyve

Kat. szám: 182245

Modern technológiák

Kőzetek és ásványok

Kat. szám: 182254

Régi ismerősökkel találkozunk e szép és érdekes gyűjteményben, a kelekótya kandúrok, Mirr-Murr és Oriza-Triznyák, Róka Ricsi, Brumm Brumm Brúnó, Ugrifüles, az illemtanár, Settenkedő Tódor és a többi kedvencünk kalandjairól olvashatunk.

Kat. szám: 182246

Csukás István A vadállatoknak a vadon az otthonuk, szabadon kellene élniük, nem az emberek szolgálatában. A Born Free Alapítvány küldetése, hogy minél több fogságban élő állatot visszajuttasson a természetes környezetébe. Ismerd meg Chinoise, egy elbűvölő csimpánzkölyök igaz történetét, akit egy zajos étterem acélketrecében tartottak fogva...

A Természettudományi enciklopédia 16 kötetben tekinti át az anyagi világ és az élő természet fő területeit, valamint a tudomány és a technika legfontosabb eredményeit. Az egyes kötetek gazdag és szemléletes illusztrációanyag segítségével adnak átfogó képet a természeti világ sokféleségéről és az azt kutató ember ismereteiről. Most az első tíz kötettel ismerkedhetnek a gyerekek, a megjelentek közül. A sorozat többi tagja a 2018. év során jelenik meg !

Kötetenként: 96 oldal Keménytábla

Kat. szám: 182250

Ker.ár: 29 lej Klub ár: 26 lej

216 oldal Keménytábla Kat. szám: 182237 Kat. szám: 182238 Kötetenként: 93 oldal Kartonált Ker.ár: 31 lej Klub ár: 27 lej Ker.ár: 57 lej Klub ár: 50 lej

www.facebook.com/BibliofilKonyvklub

21

Gyerek

Olvass, építs és játssz! A dobozban található egy ismeretterjesztő könyv, egy 3D-s repülőteter vagy tűzoltóságot és összerakató modellek. Építsd fel a nyüzsgő repülőteret, a kifutópályát, rakd össze a repülőgépeket és a különféle járgányokat!


Bartos Erika Bogyó és Babóca beteg Az első mesében Bogyónak, a kis csigának nagyon fáj a füle, ki kell hívni Bagolydoktort! A második történet pedig egy új erdőlakóról, a kis dongólányról szól. Ennek különösen Baltazár, a méhecske örül...

Kat. szám: 182255

Bogyó és Babóca kertészkedik Bogyó és Babóca a hosszú, hideg tél után boldogan áll neki napraforgókat ültetni. De jaj, szegény virágok szárát megrágcsálja a hörcsög.

Kat. szám: 182256

Bogyó és Babóca rajzol

Susie Hodge

Döme bárányhimlős, ezért nem mehet el barátaival a bábszínházba. Jen Green De Bogyó, Babóca és Pihe nem hagyja búslakodni a krumplibogarat. Esőerdők 30

Művészet 30 másodpercben

Kat. szám: 182257

másodpercben

Bogyó és Babóca sportol

Bogyó és Babóca zenél: színes rajzokkal illusztrált kedves mesekönyv kisgyermekek számára.

Indulj Föld körüli utazásra, és járd be velünk planétánk esőerdőit! Ne aggódj, hogy eltévedsz! A mindössze fél perc alatt elolvasható fejezetek jól átláthatók és élvezetesek, 3 másodpercben pedig mindig külön összefoglaljuk a lényeget, hogy biztos útjelzőid legyenek a kaland során.

Kat. szám: 182259 Kötetenként: 48 oldal Keménytábla

90 oldal Kartonált 90 oldal Kartonált Kat. szám: 182260 Kat. szám: 182261 Ker.ár: 45 lej Klub ár: 40 lej Ker.ár: 45 lej Klub ár: 40 lej

Vendelhez vendég érkezik: Frici cincér, a szarvasbogár jó barátja. Ajándékot is hoz: egy focilabdát! Persze erre felbolydul az egész társaság, és nagy focimeccset rendeznek.

Kat. szám: 182258

Bogyó és Babóca zenél

Ker.ár: 32 lej

Klub ár: 29 lej

Mi a művészet, és mitől értékes? Hallottál már a Szemét című műalkotásról? Na és az indiai tehénfajta vizeletéből készült sárga festékről? Mi fán terem a konceptualizmus, és mire föl a barokk pompa? Ismerkedj meg a művészet történetével a barlangfestményektől kezdve az újmédia-művészetig, és alkoss te is a különböző stílusokban!

A legismertebb népmesék a világhírű cseh grafikus Vojtěch Kubaąta különleges hangulatú háromdimenziós mesekönyveiben születtek újjá közel hatvan éve, és azóta több nemzedék kedvencévé váltak.

Gyerek

Sárvári Töttős Györgyi gyyi Gill Lewis

A három kismalac

Csizmás kandúr

Murphy, a vízimentő

3D-s mesekönyv A mesebeli farkasnak ezúttal nem Piroskára és a nagymamájára fáj a foga, hanem a három kismalacra, akik házat akarnak építeni maguknak. Az első malacka szalmából épült kunyhót és a második faházikóját is elpusztítja a gonosz ordas.

3D-s mesekönyv A molnár legkisebb fia egy mihaszna macskát örökölt apjától. El is akarja veszejteni, de a ravasz kandúr csinos ruhát meg egy pár csizmát kér gazdájától, majd beállít a királyhoz. Egy kis furfanggal elhiteti vele, hogy a mostohafiú dúsgazdag márki.

Murphy a legjobb, leggyorsabb, legügyesebb vízimentő a Blökiakadémián... egészen addig, míg megérkezik Rodrigo, a mexikói cserediák kutyus, aki egy pillanat alatt mindenben felülmúlja a kis leonbergi teljesítményét.

Szuperhős szakszerviz zerviiz Évente több ezer gyerek kerül kórházba baleset miatt. Az ő gyógyulásukat, valamint az orvosok, a nővérek, kórházi szakemberek munkáját hivatott segíteni ez a könyv. A mese varázslatos világán keresztül bemutatja a szülőknek és a gyerekeknek a különböző kezelések várható lépéseit...

Győri I. - Sárvári Töttős Gy. Győ G

Varázspálca szakszerviz Danó, az iskolába készülő kisfiú különleges barátságot köt a kertben álló vénségesen vén diófával. Az ő ágai közé menekül, ha el akar bújni a világ elől, és hozzá szalad, ha eluralkodik rajta a szomorúság.

91 oldal Keménytábla 12 oldal Lapozó 12 oldal Lapozó 60 oldal Keménytábla 60 oldal Keménytábla Kat. szám: 182262 Kat. szám: 182263 Kat. szám: 182264 Kat. szám: 182265 Kat. szám: 182266 Ker.ár: 33 lej Klub ár: 29 lej Ker.ár: 44 lej Klub ár: 39 lej Ker.ár: 44 lej Klub ár: 39 lej Ker.ár: 49 lej Klub ár: 43 lej Ker.ár: 49 lej Klub ár: 43 lej

Angol csomag Tanuljunk könnyen, gyorsan, angolul! Tanuljunk ANGOLUL - Szórakoztató példák és feladatok kezdőknek Tanuljunk ANGOLUL - Kis angol nyelvtan alap- és középfok Magyar - angol, angol - magyar szótár A csomag tartalma: 182267

Kartonált Kat. szám: Klub ár: 55 lej Rosie Banks

Német csomag

Bűbájos hercegnők 1.

Rosie Banks

Tanuljunk könnyen, gyorsan, németül! Tanuljunk NÉMETÜL - Szórakoztató példák és feladatok kezdőknek Tanuljunk NÉMETÜL - Kis német nyelvtan alap- és középfok Magyar - német, német - magyar szótár

A varázsnyaklánc Te mit kívánnál? Amikor a két barátnő, Lotti és Mia egy-egy varázsnyakláncot kapnak, hirtelen feltárul előttük a Kívánságcsillag Palota és a Bűbájos hercegnők hihetetlen világa.

Delfines kaland Lotti és Mia nemcsak legjobb barátnők, de egyben Bűbájos hercegnők is, akik most tanulják, hogy kell valóra váltani a kívánságokat.

A csomag tartalma: 182268

22

Bűbájos hercegnők 2.

192 oldal Kartonált 113 oldal Kartonált Kartonált Kat. szám: Kat. szám: 182269 Kat. szám: 182270 Klub ár: 55 lej Ker.ár: 16 lej Klub ár: 14 lej Ker.ár: 16 lej Klub ár: 14 lej

Rendeljen telefonon: 0266-361 101


John Green

Teknősök végtelen sora

Frances Hardinge

Hazugságok fája Frances Hardinge Hazugságok fája című könyve 2015-ben elnyerte a Costa Év könyve díját gyerekkönyv kategóriában. Mikor Faith apját rejtélyes körülmények között holtan találják, a lány elhatározza, hogy kibogozza az igazság és hazugságok szálait. Az apjai holmijai közt kutatva egy különös fa nyomára bukkan. Egy fáéra, amely hazugságokból táplálkozik, és gyümölcse titkokat fed fel...

David Walliams D

AAz éjféli banda

Deborah Lytton

Csend Stella énekesnőii ál álma d darabokb k ra hullik, amikor egy baleset miatt elveszíti hallását. Haydennel való találkozása azonban ráébreszti arra, hogy megtalálhatja a hangot, amely képes áthatolni a csenden.

Miután Tomot fejbe találja egy M kkrikettlabda, és a kórházban tér magához, a világ legrémisztőbb arca az első, amit meglát. Úgy tűnik, a dolgok már nem fordulhatnak rosszabbra, ám ekkor kiderül, hogy a gonosz főnővér egyetlen dologban leli élvezetét: ha kegyetlenkedhet a gyerekkórterem lakóival.

A tizenhat éves Azát sosem hozta igazán lázba a szökevény milliomos, Russel Pickett utáni nyomozás, de miután százezer dolláros pénzjutalom forog kockán, legjobb és legvakmerőbb barátnőjével, Daisyvel buzgón kutatni kezd utána. Együtt próbálják megtalálni az utat először is Pickett fiához, Davishez. Aza minden erejével igyekszik. Próbál jó gyerek, jó barát, jó tanuló és még jó detektív is lenni, miközben sötét belső gondolatai spirálként tekerednek köré. John Green, az Alaszka nyomában, a Katherine a köbön, a Csillagainkban a hiba, és a Papírvárosok díjnyertes szerzőjének várva várt á új új könyve kíméletlen őszinteséggel meséli el Aza történetét.A Teknősök végtelen sora ragyogó regény szerelemről, akaraterőről és egy élethosszig tartó barátságról. 

384 oldal Kartonált 331 oldal Kartonált 480 oldal Kartonált Kat. szám: 182271 Kat. szám: 182272 Kat. szám: 182273 288 oldal Kartonált Kat. szám: 182274 Ker.ár: 57 lej Klub ár: 50 lej Ker.ár: 47 lej Klub ár: 42 lej Ker.ár: 57 lej Klub ár: 50 lej Ker.ár: 57 lej

Klub ár: 50 lej

Jacqueline Wilson

Ifjúsági

Kathryn Evans Sarah Strohmeyer Julie Buxbaum

Hogy folytassam? Amikor váratlanul barátság szövődik a viszonylag népszerű Kit Lowell és a tökéletesen elszigetelt, kiközösített David Drucker között, mindenki megdöbben. Talán Kit és David a leginkább.

Menő csajok klubja A stréberségnek ára van: ritkán vagy tőle népszerű. Ám a tizedikes Gigi, Bea és Neerja elhatározza, hogy változtat ezen. El akarják érni, hogy ne holmi ködös emlék legyen a nevük a majdani gimis évkönyvükben.

Több, mint én

Lányok késésben

Lehet, hogy mind szörnyszülöttek vagyunk? Teva élete látszólag normális: suli, haverok, pasi. Otthon azonban félelmetes titkot rejteget. Tizenegy másik Tevát. A lélegzetelállító történet tizenhat éves főszereplője egyszerre küzd a felnőtté válással és családja nyomasztó örökségével.

Ilyenkor kell hazajönni? – kérdik nap mint nap a szüleik Ellietől, Nadine-tól és Magdától, akiket már ismerhetsz a Szerelmes lányok és a Lányok a pácban című regényekből. A három barátnő ilyenkor igazán találékonyan füllent, hogy kimagyarázza magát a kínos helyzetekből.

Mi baj lányok? Nadine az Interneten ismerkedik, s nem érti, miért intik óvatosságra barátnői a tizenkilenc éves szuperpasival szemben, aki egyre merészebb levelekkel ostromolja.

360 oldal Kartonált 320 oldal Kartonált 397 oldal Kartonált 219 oldal Kartonált 208 oldal Kartonált Kat. szám: 182275 Kat. szám: 182276 Kat. szám: 182277 Kat. szám: 182280 Kat. szám: 182281 Ker.ár: 57 lej Klub ár: 50 lej Ker.ár: 41 lej Klub ár: 36 lej Ker.ár: 44 lej Klub ár: 39 lej Ker.ár: 42 lej Klub ár: 25 lej Ker.ár: 42 lej Klub ár: 25 lej

Marie Lu L

Az ifjú kiválasztottak Válogatott ifjak 1. Adelina Amouteru túlélte a vérlázat. Durvalelkű apja szerint ő egy malfetto, irtóztató, utálatos teremtmény, aki szégyent hoz a családjukra, és a boldogulásuk útjában áll. De a pletykák szerint a láz túlélői közül néhányan nem csak forradásokkal lettek gazdagabbak - úgy tartják, néhányan rejtélyes hatalomra tettek szert, és bár a kilétük titokban maradt, úgy kezdték emlegetni őket, hogy a kiválasztott ifjak.

368 oldal Kartonált Kat. szám: 182278 Ker.ár: 49 lej

Klub ár: 43 lej

Bencze Blanka

Pulcsiban alszom Málna egy átlagos középiskolás lány. Volt. Amíg csak egy nagy csalódás után már semmi más nem érdekli, csak az, hogy mit mutat a mérleg. Egy idő után nem fontosak sem a barátok, sem a suli, csakis a kalóriák és a dekagrammok. Óriási, bő, fekete cuccokban jár, és folyton fázik. Pulcsiban alszik.

303 oldal Kartonált Kat. szám: 182279 Ker.ár: 49 lej Klub ár: 43 lej

www.facebook.com/BibliofilKonyvklub

Mi lesz a csókkal

Szerelmi leckék

Sylvie és Carl már kiskorukban elszakíthatatlan játszótársak voltak. Átjártak egymáshoz, minden idejüket együtt töltötték, és a Carlék kertjének végében lévő Üvegház volt kettejük titkos fantáziavilágának színtere.

Prudence 14 éves, de csak most kerül iskolába, eddig ugyanis otthon tanította szigorú apja. A számára új környezetben kilóg a sorból, egyetlen vigaszát a rajzórák jelentik. Tanára kedvessége, figyelme azonban szerelmet ébreszt a lányban, aki azt reméli, hogy érzelmei viszonzásra találnak...

247 oldal Kartonált Kat. szám: 182282 Ker.ár: 42 lej Klub ár: 25 lej Lányok csomag Kat. szám: 182284 Csomagár: 80 lej

224 oldal Kartonált Kat. szám: 182283 Ker.ár: 42 lej Klub ár: 25 lej

23


Daniel Susskind - Richard Susskind

Krivarics Ditta

Régiből újat Bútorfelújítás mindenkinek ELSŐ LÉPÉS - A VADÁSZAT: A lomtalanítás mindig lázba hoz, a bolhapiacokon úgy érzem magam, mint egy oroszlán, aki prédára vadászik. Ha pedig az agyi működésemet vizsgálnák online apróhirdetések bogarászása közben, tuti, hogy kiakadna a gép mutatója. MÁSODIK LÉPÉS - AZ ÚJ KÜLSŐ: Minden bútornak van egy karaktere, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ne erőltess rá semmit, nézd meg, mi áll jól neki! HARMADIK LÉPÉS - ALAKÍTSD ÁT: A bútorfestés nem olyan nagy ördöngösség ám! Kezdőkent a legfontosabb, hogy legyen egy alaptudásod az eszközökről, festékekről és az egész folyamatról, az egyes lépésekről.

180 oldal Keménytábla Ker.ár: 65 lej

Ellinor Schnaus

Régi bútorok felületkezelése A könyvben főleg a hagyomá-

Hogyan változtatja meg a technológia a szakemberek munkáját? A szerzőpáros lenyűgöző öszszefoglalását adja annak a folyamatnak, ahogy a - nem is távoli - jövőben a technológiai fejlődés következtében valamennyi szakma átalakul. Fokozatos változás szemtanúi lehetünk: napjainkban a szakértelem megszerzése és a társadalomban való szétosztása is alapjaiban módosul, és ez a hagyományos szakmák felbomlásához vezet. Ez a tézis első pillantásra ijesztőnek tűnhet, épp ezért a szerzők új gondolkodásmódot szorgalmaznak, és felvillantanak számos, a változásban rejlő lehetőséget.

nyos, „természetes” módsze- 487 oldal Keménytábla Kat. szám: 182285 Klub ár: 58 lej rekkel ismerkedhetünk meg, Ker.ár: 78 lej Krivarics Ditta

Régi házból új otthon Praktikus tanácsok és tanulságos történetek házfelújítóknak Biztosan nem vagyok egyedül a régi házak iránti rajongásommal. Mivel ez a tevékenység kikapcsol, akkor is keresem az eladó, felújítandó gyöngyszemeket, ha egyáltalán nem szándékozunk házat venni. Időről időre megdöbbent, mennyi csodás épület van hazánkban, amely mind arra vár, hogy valaki meglássa benne leendő otthonát, és rombolás helyett megpróbálja visszaállítani régi, megkopott fényét.

204 oldal Keménytábla Ker.ár: 65 lej

A szakmák jövője

visszatekintve a kelet-ázsiai lakkozóművészet nagyon régi eljárásaira és az aranyozásra is. Mielőtt a felületkezeléshez hozzáfognánk, éppúgy, mint restauráláskor, azt kell gyakran eldöntenünk, hogy az ezredforduló termékeit óhajtjuk-e igénybe venni vagy pedig esztétikai és nosztalgikus okokból a régi kézműves mesterek receptjeit és módszereit. Ennek során minden esetben több szakmai szempontot célszerű mérlegelnünk.

Kat. szám: 182289 Klub ár: 69 lej Alfie Deyes

Csináld magad! Új élmények lapról lapra Köszönet a világ egyik legnépszerűbb YouTube vloggerének Alfie Deyesnek, hogy megalkotta a Csináld magad - új élmények lapról lapra - naplót. Olyan izgalmas feladatok várnak rád, mint a bögrés süti készítése, emberek bámulása kihívás, időkapszula készítése, origami gyártása stb stb stb...Egy napló tele képekkel, játékokkal, feladatokkal, átverésekkel.

176 oldal Keménytábla Kat. szám: 182286 Kat. szám: 182287 192 oldal Kartonált Kat. szám: 182288 Klub ár: 58 lej Ker.ár: 65 lej Klub ár: 58 lej Ker.ár: 41 lej

Klub ár: 36 lej

Bibliofil 2018 2 kicsi  

Bibliofil 2018 2 kicsi katalógus

Bibliofil 2018 2 kicsi  

Bibliofil 2018 2 kicsi katalógus

Advertisement