Page 1

BiblioNovetats FEBRER 2012

SUMARI Notícies:

2

Activitats:

3

Novetats: Novel·les No ficció Infantil Música i Pel·lícules

4 4 6 7


BiblioNovetats

Febrer 2012

La Cineteca de la biblioteca Des del passat mes de febrer, la biblioteca disposa d'un nou servei de Cineteca, el club de cinema de la biblioteca. Es tracta d'una iniciativa de les joves Anna Llobregat i Laura Nieto, dues cinèfiles convençudes que el bon cinema no té edat ni fronteres, amb la intenció de difondre el cinema i pel·lícules de qualitat de tots els temps, difícils de veure en sales comercials. Les pel·lícules que es projectaran seran de diferents gèneres, públics i països. Les sessions es realitzaran a l'últim pis de l'edifici de la biblioteca, dos dimarts de cada mes a 2/4 de set de la tarda. Les sessions estaran obertes al públic en general, a partir de 13 anys. Podeu trobar tota la informació actualitzada a: http://cinetecaconstanti.blogspot.com

Properes sessions: Dimarts, 6 de març Petita Miss Sunshine, dirigida per Jonathan Dayton i Valerie Faris.

Dimarts, 20 de març El Resplandor, dirigida per Stanley Kubrick

2


BiblioNovetats

Febrer 2012

Activitats març 2012 1 de març | 9'30h – 12'30h La Filomena Filalletres fila contes, ho fila tot! Visites escolars de grups de P5 i 4rt de l'Escola Centcelles i 5é de l'Escola Mn Ramon Bergadà.

13 de març | 9'30h – 12'30h La Filomena Filalletres fila contes, ho fila tot! Visites escolars de grups de P3 i 1r de l'Escola Centcelles i 2n de l'Escola Mn Ramon Bergadà.

20 de març | 18:30 h Cineteca. El Resplandor, dirigida per Stanley Kubrick

27 de març | 9'30h – 12'30h La Filomena Filalletres fila contes, ho fila tot! 14 demarç | 17'30h Visites escolars de grups de P3 i BiblioContes 1r de l'Escola Mn Ramon Sessió de contes infantils amb la Bergadà i 3r de l'Escola Montse i l'Alba. Centcelles.

6 de març | 9'30h – 12'30h La Filomena Filalletres fila contes, ho fila tot! Visites escolars de grups de P3 20 de març | 9'30h – 12'30h i 2n de l'Escola Mn Ramon 28 de març| 19'00h La Filomena Filalletres fila Bergadà i 2n de l'Escola Club de Lectura. Tres dones contes, ho fila tot! Centcelles. fortes, de Marie NDiaye. Visites escolars de grups de P3 i 6 de març| 18:30 h 1r de l'Escola Centcelles i 1r Cineteca. Petita Miss Sunshine, de l'Escola Mn Ramon Bergadà. dirigida per Jonathan Dayton i Valerie Faris.

Club de Lectura L’últim dimecres de cada mes, el Club de Lectura de la Biblioteca es reuneix per a comentar la lectura triada per a aquell mes. La intenció de les tertúlies no és fer grans debats literaris sinó fer petar la xerrada entre amics i compartir punts de vista al voltant d’un llibre. La finalitat és, doncs, passar una estona divertida a través de la lectura. Si tens ganes de participar-hi, vine a recollir el teu exemplar a la Biblioteca!

Dimecres, 28 de març, 19’00 h. Tres dones fortes, de Marie NDiaye Tres peripècies, íntimament lligades, de tres dones que diuen que no. La Norah, la Fanta i la Khady Demba, cadascuna a la seva manera, lluiten amb fermesa i amb una obstinació admirable per tal de conservar la seva dignitat davant de les humiliacions que els infligeix la vida.

3


BiblioNovetats NOVEL·LA Alòs, Marta. Històries de l'AVE. Casagran Casañas, Roc. Un Ós panda al pas zebra. Ibarz, Mercè. No parlis de mi quan me'n vagi. Mandanna, Sarita. Las Colinas del tigre. Murgia, Michela. L'Acabadora. Santos, Care. Habitacions tancades. Teixidor, Emili. Retrat d'un assassí d'ocells. Watson, S. J. Desconfia de tothom.

SER PARES I EDUCACIÓ Adolescencia y deporte. Propuestas para un ocio saludable.

Febrer 2012 las competencias básicas. Una propuesta para educación primaria.

Bollmann, Stefan. Las Mujeres que escriben también son peligrosas.

Cano, Elena. Organizarse mejor. Habilidades, estrategias, técnicas y hábitos de estudio.

LLENGUA I IDIOMES

PSICOLOGIA I AUTOAJUDA Davis, Martha. Técnicas de autocontrol emocional. Navarro, Àngels. El Llibre de la memòria.

MÚSICA I ART Giménez, Toni. Animació amb cançons. Fonaments, tècniques i recursos.

Canaleta, Pau. Explica't amb una història. Onze claus per construir un relat guanyador.

ECONOMIA I EMPRESA La Contractació en origen a Catalunya. Goodale, James G. La Entrevista. Técnicas y aplicaciones para la empresa.

Martí i Camps, Josep. El Timbal de gralla. (Amb un CD) Triadó Subirana, Xavier. Gimeno.

Blasco Olivares, Anna. Competència informacional. Del currículum a l'aula.

TEATRE I TEXTOS LITERARIS

Las TIC y el desarrollo de

Èsquil. La Orestíada.

4


BiblioNovetats ACTUALITAT, POLÍTICA, HISTÒRIA I TRADICIONS Amador, Xavier. Yo tengo razón, tú no, ¿y ahora qué? En todo conflicto hay un punto de encuentro. Hernando, Mateo. El Desenvolupament local. Junqueras, Oriol. Camí de Sicília. L'expansió mediterrània de Catalunya. La Batalla del Ebro. (DVD) Magnicidios y atentados que cambiaron la historia ; 2. John Lennon. Princesa Ana. (DVD) Prat, Enric (ed.) El Moviment per la pau a Catalunya: passat, present i futur. Ramsés el Grande. (DVD. Los Grandes secretos de Egipto)

Febrer 2012 Roberts, Paul. El Hambre que viene. La crisis alimentaria y sus consecuencias.

CIÈNCIA I TECNOLOGIA Mazón i Bueso, Jordi. 100 preguntes de física. Per què volen els avions de paper, i per què volen els de debò. Saladié Borraz, Oscar. Desenvolupament sostenible.

Rovira Solà, Raimon. El Priorat. 19 excursions per valls i muntanyes. Serena, Marc. La Volta dels 25. Un atles generacional de Johannesburg a Moscou.

JUVENIL Balliett, Blue. La Capsa del Perill. Baró, Santi. La Lluna de gel.

MITOLOGIA

Curwood, James O. Kazan, el gos llop.

García Gual, Carlos. Introducción a la mitología griega .

Hanika, Beate Teresa. Les Llàgrimes de la caputxeta. Macip, Salvador. Ullals.

OPOSICIONS Policia local. (2 vol.)

CÒMICS Roca, Paco. Arrugas.

VIATGES I MUNTANYA Pellicer Ollés, Vicent. Baix Ebre. 17 excursions a peu.

5


BiblioNovetats

Febrer 2012

INFANTIL. APRENEM COSES

 NENS I NENES ENTRE 9 I 12 ANYS

 NENS I NENES FINS A 6 ANYS

Barnett, Alex. El Espacio al descubierto.

Bat, Prunella. Una Princesa al terreny de joc.

Jolin, Dominique. Abracadabra!

Figuereda, Pere. Petita història de Remedios Varo.

Lienas, Gemma. La Carlota i el misteri de l'estranya vampira.

Hutchins, Pat. L'Angelina surt a fer un tomb.

Molist, Pep. Miquel Martí i Pol.

 NENS I NENES ENTRE 6 I 9 ANYS

Pérez de Laborda, Alfonso. Los Antiguos astrónomos.

Asensio, Gisela. En Maure i el follet Cacagroga.

Steffensmeier, Alexander. La Florentina cerca un tresor.

Casas, Lola. Adivinanzas.

Grant, Donald. Bebés animals en perill.

Hollyer, Beatrice. El Nostre món és aigua.

David, Patrick. Els Animals de la granja. Platt, Richard. Beijing. Grans dinasties, conflictes immensos... i la ciutat prohibida. Saan, Anita van. Experimentos para cada día del invierno.

Hoestlandt, Jo. La Dent de l'Eva.

Ramos Castro, Nelson. Un Avi, sí!

 BEBETECA Luchini, Maximiliano. Ballmanetes!

López Madrid, Josep Maria. La Laura i en Joan en una recerca enlluernadora. Thomson, Emma. Cambio de look. Zafra, Cristina. Los Vecinos de la c/ Quiensabe.

6


BiblioNovetats MÚSICA (CDs) 2001. A space odyssey. Blur. Parklife. Canciones de oro. Fiebre del sábado noche. Chemical Brothers. Brotherhood. Gotan Project. Tango 3.0. Karajan, Herbert von. 100 Best Karajan. Momentos 2011. Vol. 2 Canciones Internacionales. Orquestra Àrab de Barcelona. Maktub. Teràpia de Shock. Teràpia de shock. Wainwright, Martha. Sans fusils, ni souliers à Paris.

Febrer 2012 Yupanqui, Atahualpa. Soy libre.

Peligrosamente unidos. Romeo y Julieta. Todo por un sueño.

PEL·LÍCULES (DVDs) Atrapado en un pirado.

Transformers. La venganza de los caídos.

Cisne negro. (Speak up) El Barón rojo ; Tempestad sobre el Nilo ; Napoleón. (Grandes Clásicos. Ciclo cine bélico-histórico) El Topo. Faraon.

PEL·LÍCULES INFANTILS (DVDs) 123 Barrio sésamo. La Aventura musical de Elmo. Toopy y Binoo. Los copos de nieve.

Hotel para perros. Inside job. (Speak up) La Estrella del norte ; La batalla del río de la Plata ; La batalla del mar de Japón. (Grandes Clásicos. Ciclo cine bélico-histórico) La Guerra de papá.

7


BiblioNovetats

Febrer 2012

Pl. Hospital, n. 1 43120, ConstantĂ­ (Tarragona) Tel. 977.52.06.92 biblioteca@constanti.cat http://argus.biblioteques.gencat.cat

Horaris: Dilluns: de 16 a 20 h. De dimarts a dijous: de 10 a 13 h. i de 16 a 20 h. Divendres i dissabte: de 10 a 13 h.

8

BiblioNovetats. Febrer 2012  

Notícies: La Cineteca la Biblioteca / Activitats març 2012 / Club de Lectura / Novetats de la Biblioteca: Novel·les, No ficció, Infantil, Mú...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you