Page 1

AULA DIGITAL

Biblioteca Gòtic-Andreu Nin La Rambla, 30-32 08002 Barcelona Tel. 93 343 73 69 b.barcelona.an@diba.cat www.bcn.cat/bibgotic Horari Matí : dimarts, dimecres, divendres i dissabte : de 10 a 14 h. Tarda : de dilluns a divendres: de 16 a 20:30 h.

Horari Suport Informàtic Dimarts i dijous de : 17 h a 20 h

Formació bàsica TIC Programa 2n trimestre 2014


INFORMACIÓ PRÀCTICA Biblioteques de Barcelona, us ofereixen activitats gratuïtes de curta durada per descobrir, conèixer i aprendre a utilitzar les eines digitals.

INTRODUCCIÓ ALS PROCESSADORS DE TEXTOS

Les preinscripcions es poden fer a la biblioteca o bé a través d’Internet partir del dia 15 del mes anterior, o 16 si el 15 cau en diumenge.

Aprèn a utilitzar les opcions més usuals del processador de textos: gestionar documents, desplaçar-se pels documents, seleccionar text, donar format als textos (negretes, cursives...), donar format als paràgrafs (sagnies, tabulacions...), crear taules i imprimir documents.

Totes les activitats són gratuïtes. Les places són limitades (12). Cal tenir el carnet de biblioteques per accedir a l’oferta formativa. No es deixarà entrar a les activitats 15 minuts després que hagin començat. L’activitat es realitzarà només si hi ha un mínim de 3 persones inscrites. S’avisarà només als admesos per telèfon o per correu electrònic. Les activitats duren un dia. Hi ha activitats que es fan diverses vegades en un mes.

Dimecres 14 de maig (16-19 h)

CURS DE GIMP

La inscripció en línia es fa des de: http://s2.puntxarxa.org/cbb/cursos

Biblioteca Gòtic-Andreu Nin Programa 2n trimestre 2014

A partir de diverses activitats pràctiques, aprèn a utilizar el programa de tractament d’imatges GIMP: entorn de treball i principals eines per a l’aplicació de màscares, filtres i tractament del color de les imatges digitals.

GOOGLE A FONS

Dimecres 28 de maig i dimecres 4 de juny (16-18.30 h)

Coneix alguns dels productes de Google que permeten crear documents en línia, organitzar l’agenda i organitzar i recuperar informació.

CREA EL TEU WEB AMB GOOGLE

Divendres 11 d’abril (16-19 h)

FOTOGRAFIA DIGITAL Coneix la terminologia específica del món de la fotografia digital. Introdueix-te en els programes de tractament d’imatges. Dimecres 30 d’abril i dimecres 7 de maig (16-19 h)

Una, dues i tres…Són les passes necessàries per tenir el teu web a internet. Clar, senzill i… de franc! Són alguns dels avantatges que han convertit aquest sistema en un dels més populars. Dimecres 11 de juny (16-19 h)

Formació bàsica TIC  

Programa 2n trimestre 2014