Page 1

Rac贸 de Pares i Mares


Racó de Pares i Mares:

És un espai amb informació al voltant de l’educació de l’infant. Útil per a pares, mares i per a professionals. Tots els documents porten aquesta etiqueta per identificar la secció. Blau: Emocions, comportaments i hàbits. Groc: Familia. Verd: Aprenentatge. Taronja: Alimentació i Salut. NORMES D'ÚS NORMES D’ÚS part i nadó. Lil.la: Embaràs,

Per utilitzar l'espai de Petits Lectors és important:

Fucsia: Jocs i lleure.

¾ Presència constant d'un adult al costat de l'infant.

Blau cel : Música.

¾ No allargar l'estona durant la qual l'infant és capaç de mantenir l'atenció. ¾ Que l'infant vegi en l'adult una actitud respectuosa envers el llibre i tranquil.la envers l'espai. ¾ Agafar-se una estona per fer la tria dels llibres per emportar-se en préstec. Escollir pensant en l'infant.


Trobareu documents agrupats per diverses temàtiques d’interès:

• Els primers anys del nen. • Aprenentatge a l’escola, en el lleure, a casa. • La seva alimentació. • Lleure: el joc, el divertiment i l’esplai • Créixer: desenvolupament físic, psicològic i social. • Música: Cançons de bressol, cançons per aprendre… • Dvd’s Junt al Racó de Pares trobareu revistes especialitzades com: Crecer feliz, Guia del niño, Mi bebé y yo, Ser Padres, El Bebé de Ser Padres, Tú Bebé, Caracola, Leo leo. També tenim Contes de Roba us podeu endur 2 a casa.


HORARIS: HORARI D’HIVERN: Matí: Dimarts, Divendres i Dissabte d’10 a 14h. Tarda: Dilluns, Dimarts, Dimecres i Divendres de 16 a 21h. Dijous d’10 a 21h HORARI D’ESTIU: Matí: Dimarts i Divendres d’10 a 14h. Tarda: Dilluns, Dimarts, Dimecres i Divendres de 16 a 21h. Dijous d’10 a 21h Dissabte tancada Tancada el mes d’agost.

Biblioteca Francesc Candel c/Amnistía Internacional,10 Tf. 93/332-53-75 Mail: b.barcelona.fc@ diba.cat www.bcn.cat/bibfrancesccandel

Guia Racó de Pares i Mares  

guia racó de pares i mares