Page 1

ACTIVITATS ADULTS MARÇ 2014

AULA DIGITAL Introducció als processadors de textos

Aprèn a utilitzar les opcions més usuals del processador de textos: gestionar documents, desplaçars’hi, seleccionar text, donar-hi format (negretes, cursives...), donar format als paràgrafs (sagnies, tabulacions...), crear taules i imprimir documents. Dimecres 12 de març. 18.00 – 21.00h.

Exercita la teva ment

Fes que la teva memòria s'entreni Dimecres 26 de març. 18.00 – 20.00h.

amb

divertits

jocs

matemàtics

i

de

retentiva.

Activitats gratuïtes. Inscripció prèvia, a partir del 15 de febrer, a través del web de la biblioteca www.bcn.cat/bibbonpastor o a la mateixa biblioteca.

EXPOSICIÓ: “BARCELONA TEIXINT HISTÒRIES” Del 10 al 16 de març. Organitzada per ACATHI (Associació catalana per la integració d’homosexuals, bisexuals i transexuals immigrants) en el marc del Bon Viver de les Arts. Per l’espai de la biblioteca.

ITINERARI LITERARI El barri del Bon Pastor

Visita guiada pel barri amb xerrada prèvia a la biblioteca. Organitza el Centre d’Estudis Ignasi Iglésias (CEII) junt amb el Museu d’Història de Barcelona (MUHBA). Dissabte 22 de març. 10h. Auditori. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia al MUHBA: reservesmuhba@bcn.cat

EXPOSICIÓ: “AL PRINCIPI VA SER LA PARAULA” Del 22 de març al 26 d’abril. Mostra que ens apropa a tretze dones que treballen per la pau a Israel i Palestina, a través de les seves mirades, els seus anhels i la seva trajectòria vital. Organitzada pel CIRD (Centre d’Informació i Recursos per a les Dones) de l’Ajuntament. Per l’espai de la biblioteca.

Més informació:

Biblioteca Bon Pastor C/ Estadella, 62 08030 Barcelona 93 498 02 16

www.bcn.cat/bibbonpastor www.facebook.com/bibbonpastor

Activitats adults mars bon pastor  
Activitats adults mars bon pastor  

Llistat d'activitats d'adults al març a la biblioteca Bon Pastor.