The Basket Amsterdam Inspiratiebrochure

Page 1


WAAROM

THE BASKET? “PRACHTIGE LOCATIE” “Ons verjaardagsfeest was geweldig! De locatie stond helemaal in het teken van onze verjaardag en alles was tot in de puntjes verzorgd; de dj was super en het personeel fantastisch, heel gastvrij en vriendelijk.”

“GASTVRIJ TEAM” “GEZELLIGE SFEER”

“We zijn bijzonder enthousiast over ons jubileum bij The Basket. De locatie, de lekkere hapjes en de bediening waren ontzettend goed. Alle gasten waren zeer te spreken over de gezellige sfeer en hebben een topavond gehad.”

“Lekkere hapjes & drankjes”

“Prachtige locatie midden op de VU campus met vele mogelijkheden! Het team denkt goed mee en is zeer attent. Het eten was heerlijk en dat vonden de gasten ook! Wij komen een volgende keer zeker weer.”

“Midden op de VU campus”


TOPLOCATIE voor lunch, borrel, diner of feest The Basket is een supergezellig grand cafĂŠ gevestigd midden op de VU campus (Amsterdamse Zuidas). Van maandag tot en met vrijdag is The Basket geopend voor koffie, lunch, diner en natuurlijk voor een gezellige borrel aan de bar of op het (dak)terras. De menukaart is gevarieerd met heerlijke klassiekers; voor ieder wat wils. In het weekend is The Basket exclusief af te huren voor feesten en partijen.

TERRAS

Even ontsnappen aan de dagelijkse gewoontes van werk en/of studie? Met mooi weer kun je ontspannen op het terras van The Basket. Wat te denken van een geheel verzorgde barbecue? Speciaal voor groepen is er het (winter) barbecue arrangement samengesteld. Geniet met vrienden, familie of collega’s van al het lekkers van de barbecue.


FEEST

Een feest, receptie, jubileum of ander feestje vier je bij The Basket! De gezellige sfeer, het gastvrije team en lekkere hapjes en drankjes zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke avond. Je kunt al een feestavond organiseren vanaf 18,50 p.p. Aantrekkelijk arrangement of liever een offerte op maat? Het salesteam staat klaar om uw aanvraag tot in de puntjes te verzorgen. “The Basket en het dakterras zijn in het weekend exclusief af te huren, uiteraard zorgt The Basket voor lekkere hapjes en zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft aankleding en muziek. Daarnaast heeft The Basket meerdere ruimtes met een totale capaciteit tot 600 personen.”

CATERING

Binnenkort een vergadering, jubileum of afdelingsborrel op locatie? The Basket denkt graag mee. Van luxe broodjes en verrassende borrelhapjes tot een bbq of Italiaans buffet; The Basket verzorgt de catering van een borrel of evenement op locatie tot in de puntjes. Vraag naar het foodbook voor alle mogelijkheden.

GROEPSDINERS & BUFFETTEN

Een succes behaald, nieuwe plannen of ‘gewoon’ een afdelingsuitje? Er is altijd wel een goede reden voor een etentje bij The Basket! Voor groepen vanaf 10 personen verzorgt de keukenbrigade van The Basket een groepsdiner (op maat) of een heerlijk buffet met koude en warme gerechten.


AFSTUDEREN &

PROMOTIEBORREL

Promotie gemaakt of vieren dat je geslaagd bent? Bij The Basket wordt het middelpunt extra in het zonnetje gezet. Neem plaats aan een van de hoge tafels, het (dak)terras of maak exclusief gebruik van een van onze ruimtes! Ook voor een borrel met vrienden, familie of collega’s zit je goed bij The Basket.

VERGADEREN Bij The Basket kun je ongestoord vergaderen in één van de twee besloten ruimtes. De twee zalen beschikken over een projectiescherm, flip-over, wifi en alle benodigde kantoorartikelen zoals schrijfwaren en schrijfblok. Neem contact op voor de beschikbaarheid.


CONTACT &

RESERVEREN

The Basket is gevestigd midden op de VU campus, nabij Station Amsterdam Zuid en vlak aan de A10. Wij hopen dat deze brochure een goede indruk geeft van de mogelijkheden die The Basket biedt. Graag laten wij je tijdens een locatiebezoek écht beleven waar The Basket voor staat: sfeer, gastvrijheid en gezelligheid.

Het team staat klaar om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken! Neem contact op via 020 - 205 0966, stuur een mail naar et Amsterdam amsterdam@thebasket.nl of kijk op amsterdam.thebasket.nl voor onze eindeloze mogelijkheden.

m

terdam

BHG The Basket is onderdeel van BHG; een groeiende horeca groep met meer dan 22 jaar ervaring in succesvolle horecaconcepten, restaurants en discotheken. Service, kwaliteit en gastvrijheid staan centraal binnen de organisatie, net als het motto ‘Met plezier horeca bedrijven!’

Prijzen zijn incl. btw. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. thebasketamsterdam

@basketamsterdam

The Basket AMSTERDAM De Boelelaan 1109-b, 1081 HV Amsterdam amsterdam.thebasket.nl amsterdam@thebasket.nl 020 - 205 0966

thebasketamsterdam

The Basket Amsterdam


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.