Page 1


“Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin”

fine dining Zakelijk bijeenkomen en een gastronomische beleving gaan hand in hand bij de Hoefslag. Het met 1 Michelinster bekroonde restaurant vormt het perfecte decor voor een (zakelijke) lunch, een uitgebreid diner of een bijeenkomst met een groter gezelschap. Naast de lunch,- en dinerkaart biedt de Hoefslag een wisselend lunchmenu en het “Beleef de Hoefslag”-arrangement; een viergangenlunchmenu met begeleidend wijnarrangement, tafelwater en koffie met friandises (75 euro per persoon).


bistro In de bistro worden klassieke gerechten geserveerd in een sfeervolle, gezellige ambiance. De ultieme plek voor een culinaire beleving voor een aantrekkelijke prijs, waar naast diner -op werkdagen- ook lunch geserveerd wordt. De bistro is de trotse bezitter van een Bib Gourmand. Een ‘Bib’ wordt uitgegeven door Michelin aan restaurants met een zeer goed driegangenmenu voor maximaal 37 euro.

“Hét adres voor zakelijk lunchen en dineren in ongedwongen sfeer”

tuin

Het terras en de parkachtige tuin van de Hoefslag zijn uniek in de omgeving. Dichtbij de stad en de snelweg waant u zich in een groene oase van rust tijdens een lunch, diner of vergaderbreak. De tuin leent zich perfect voor een netwerkborrel of intiem buitenevenement. Organiseert u een diner of receptie in de tuin van uw bedrijf? Chef-kok Raoul Meuwese en executive chef Karl van Baggem verzorgen tevens exclusieve catering op locatie.


bar De bar is het centrale ontmoetingspunt van de Hoefslag. Door het prachtige interieur en de veelzijdigheid is de ruimte ideaal voor zakelijke afspraken, een vrijdagmiddagborrel met collega’s, een informele bijeenkomst met relaties of een receptie. Op weekdagen bent u vanaf 10.00 uur welkom voor een perfecte cappuccino, een aperitief voorafgaand aan uw diner of een cocktail met begeleidend hapje bij de open haard of bij mooi weer op het terras.

“De perfecte ruimte voor zakelijke ontmoetingen”


conference & private dining Een inspirerende omgeving draagt bij aan het succes

van een bijeenkomst. De ‘conference & private dining rooms’ van de Hoefslag zijn begin 2016 volledig gerenoveerd en voorzien van alle technische gemakken. De bijzonder sfeervolle ruimtes zijn ingericht aan de hand van vier thema’s: ‘bosch, heide, duin en de salon’ en zijn ideaal voor boardmeetings, plenaire bijeenkomsten en besloten diners. De Hoefslag biedt verschillende aantrekkelijke vergaderarrangementen vanaf 48 euro per persoon. Laat u verrassen door de culinaire invulling en het hoge serviceniveau.

vergadering

diner

m2

bosch

24

24

65

salon

24

24

60

duin

10

12

25

heide

8

10

20


de salon De salon is de grootste ruimte van de Hoefslag en is gevestigd op de begane grond. De salon is een veelzijdige, lichte ruimte en beschikt over een eigen terras. u-vorm

blok

theater

diner

borre l

m2

zaalhuur dagedeel €250 zaalhuur hele dag

20

24

30

24

40

60

€450

bosch Een ruime, sfeervolle ruimte met veel invallend daglicht. Door de ruime speelse indeling biedt de ruimte uiteenlopende mogelijkheden. De ruimte kan geheel naar wens ingedeeld worden. u-vorm

blok

theater

diner

borrel

m2

zaalhuur dagedeel €250 zaalhuur hele dag

20

24

30

24

40

65

€450

duin Een rustige compacte ruimte die ideaal is voor zakelijke bijeenkomsten voor gezelschappen tot maximaal 12 personen. Eveneens in te zetten als ruimte voor besloten lunches en diners. blok

diner

m2

zaalhuur dagedeel €200 zaalhuur hele dag

10

12

25

€350

heide Een frisse kleurvolle ruimte. Heide leent zich uitstekend voor presentaties, vergaderingen en besloten diners tot maximaal 10 personen. blok

diner

m2

zaalhuur dagedeel €175 zaalhuur hele dag €300


Vergaderarrangement all inclusive basis - Zaalhuur - Beschikking over wifi, flatscreen, clickshare en flip-over - Onbeperkt koffie, thee en mineraalwater - Zoetigheden - Papier en schrijfwaren - Mintjes

4 uur

37,50

8 uur

70

Aanvullende arrangementen Fine dining lunch

35

Door de chef-kok samengesteld tweegerechtenmenu. De lunch wordt geserveerd in de conference room of het restaurant*. Uiteraard is de lunch uit te breiden met meerdere gerechten.

Bistro lunch

25

Een ‘snelle’ klassieke invulling van uw lunch, zeer geschikt als de tijd beperkt is. De lunch wordt geserveerd in de conference room of de bistro**.

Fine dining diner

65

Viergerechtenmenu 'Michelin'; de perfecte invulling van uw diner. Het diner wordt geserveerd in de conference room, het restaurant* of de dining room.

Bistro diner

43

Driegangenmenu 'bib gourmand'; klassiek en culinair diner, geserveerd in de conference room, de bistro** of de dining room.

Ontbijt

10

Bestaande uit croissants, jam, kaas en vers fruit. Het ontbijt wordt geserveerd in de conference room of de bar.

Conference lunch De conferencelunch bestaat uit soep, luxe broodjes en vers fruit. De lunch wordt uitsluitend geserveerd in de conference room. Dranken zijn op basis van nacalculatie. * (Tot maximaal 8 personen) ** (Tot maximaal 12 personen)

17,50


ord eg-

No

N238

est

dijk

erw

Den Dolder

So

Julianala

an

Den Dolder N238

rsewe

Biltse

Dolde

weg

➤ Bilthoven

Amersfoort

g

N237

Nie

De Bilt

uwe

Vliegbasis Soesterberg

n

egerw

alaa

Amersfoort ➤

(15 min.)

N238

n

eg

dijk

inw

est

weg

bem

Du

So

Bosch en Duin inw

rwe ijke std

Am

A28

➤ Utrecht

N237

(20 min.)

Ut

Utrecht

re

ch

tse

we

N237

g

g

Am N237

o ersfo

we rtse

we

Soe

➤ De Bilt/Zeist

ree De D

Am

e

or rsfo

tse

N237

g we

Amersfoort

Soesterberg

eg N237

Mesd

g-Z

uid

aglaa

n

Du

Pan

De Bilt

erse

Hob

Zuid

nlaa

Dold

e Voss

f

ers

f

tse oor

we

g

Huis ter Heide

A28

Amersfoort ➤ AFSLAG 3 DEN DOLDER

A28

Zeist

g

De Hoefslag ligt centraal in Nederland, tussen Utrecht en Amersfoort op slechts enkele minuten van de A28 en beschikt over een groot, eigen parkeerterrein. Tijdens een lunch of diner in het restaurant of de bistro, een zakelijke afspraak in de bar of een vergadering in een van de ruimtes komt u los van ‘de waan van de dag’. U wordt geïnspireerd door de groene omgeving, het interieur, de service en uiteraard de culinaire invulling. De Michelinster van het restaurant proeft u terug in de

gerechten van de bistro, bar en conference rooms. De Hoefslag verzorgt ook exclusieve catering op locatie. Onder begeleiding van onze chefs wordt uw receptie, diner of bedrijfsfeest een beleving mét Michelinster. Graag laten wij u tijdens een rondleiding beleven waar de Hoefslag voor staat. Neem (vrijblijvend) contact op via telefoon of mail, of bezoek onze website voor informatie en inspiratie.

de Hoefslag | Vossenlaan 28, 3735 KN | Bosch en Duin | 030 225 1051 | sales@hoefslag.nl | www.hoefslag.nl

A28

de Hoefslag Inspiratiebrochure  
de Hoefslag Inspiratiebrochure