__MAIN_TEXT__

Page 1

inspiratiebrochure

Zakelijk 2017/2018


Welkom bij Down Under Down Under in Nieuwegein is met recht uniek in Nederland. Horeca, watersport, vergaderzalen, activiteiten ĂŠn strand, dit alles op een bijzondere locatie in het midden van het land, pal aan de A12. Het panoramaterras met zicht op de Laagravenseplas heeft een ontspannen, zomerse sfeer. Down Under is the place to be voor fun, vergaderingen, teamuitjes en bedrijfsfeesten. Het gastvrije team van Down Under verzorgt iedere bijeenkomst, van A tot Z. Tijdens een rondleiding laten wij graag zien waar Down Under echt voor staat.


WAAROM KIEZEN VOOR DOWN UNDER?

Restaurant

Beachclub

Vergaderzalen

Recreatie

Watersport

Bereikbaarheid

Activiteiten

Service

De coolste hotspot van Midden-nederland!


Locatie

Beachclub Restaurant

Restaurant Down Under vormt het perfecte decor voor een (zakelijke) lunch of diner. De sfeervolle ambiance, de gastvrije service en het gevarieerde aanbod gerechten op de menukaart maken het een restaurant dat een onvergetelijke indruk achterlaat.

Terras

Op het terras van Down Under geniet je van een ontspannen zomerse sfeer. Uitzicht op de Laagravenseplas, verfrissende drankjes en genieten van de gerechten op de menukaart. In de zomermaanden is het terras geopend voor (zakelijke) lunch en diner, een gezellige borrel of informele receptie.

Voor een geweldige beachclub hoef je niet meer naar de kust te rijden! De Beachclub van Down Under biedt alles wat je mag verwachten: ontspannen sfeer, zandstrand en heerlijke hapjes en drankjes. De Beachclub bestaat uit drie gedeeltes; de Beachclub, de Outback aangrenzend aan de Beachclub en het strand; Beachclub Beach. Een uniek decor voor bedrijfsfeesten, (grote) zakelijke evenementen, borrels en partijen.

Vergaderzalen

Down Under beschikt over drie vergaderzalen; ĂŠĂŠn grote ruimte (Sydney) en twee kleine ruimtes (Melbourne en Brisbane). De ruimtes zijn uiteraard voorzien van alle technische gemakken en Sydney en Brisbane beschikken zelfs over een terras met zicht op de Laagravenseplas.


watersport & activiteit Down Under is gelegen aan de Laagravenseplas, een uniek terrein met uiteenlopende mogelijkheden voor watersport en activiteiten. Voor zowel beginners als actieve (water)sporters biedt Down Under sport en plezier!

Indoor wavesurfer

Op de indoor wavesurfer wordt met een snelheid tussen 30 en 70 km per uur water gespoten tegen een schuin oplopend vlak. Hierdoor ontstaat een kunstmatige golf waarop gasten kunnen bodyboaden of wavesurfen.

Outdoor activiteiten

Niet zo’n waterrat of held op het water? Down Under heeft ook volop activiteiten op het land zoals voetgolf, een GPS tocht, beachvolleybal, 4 x 4 terreinrijden en teambuilding.

CablePark

Down Under beschikt over een state of the art cable way; een 720 meter lange cablebaan die boven de plas zweeft. Vanaf het startpunt trekt de kabel de deelnemers op waterski’s, wakeboard of tube over de plas.


vergaderen ruimtes Voor een effectieve vergadering of meeting biedt Down Under een inspirerende omgeving. Melbournezaal

De Melbourne is uitermate geschikt voor brainstormsessies, vergaderingen en bijeenkomsten met een klein gezelschap. boardroom tafel

m2

Brisbanezaal

De Brisbane is een ruimte met een groots uitzicht! De zaal heeft openslaande deuren met toegang tot een eigen terras boardroom tafel

zaalhuur dagdeel

m2 zaalhuur dagdeel

€125 8

€150

18

12

23

arrangementen

Sydneyzaal

De Sydneyzaal is de grootste zaal van Down Under. De zaal is geschikt voor maximaal 120 personen en heeft een oppervlakte van 140 m². Met mooi weer kun je op het terras genieten van het uitzicht over de Laagravenseplas. Uiteraard beschikt Down Under over technische voorzieningen om de vergadering of bijeenkomst te ondersteunen. u-vorm

blok

theater

cabaret

m2

zaalhuur 1e dagdeel €300 zaalhuur 2e dagdeel

36

44

120

60

140

€175

Down Under biedt verschillende aantrekkelijke vergaderarrangementen vanaf € 24,50 per persoon. De arrangementen zijn inclusief zaalhuur (4 of 8 uur), beamer / scherm, flip-over, vergadermintjes, iets lekkers, koffie / thee en mineraalwater. Uiteraard is het ook mogelijk een arrangement op maat samen te stellen of uit te breiden met een lunch, diner of sportieve activiteit.


FEEST & EVENT Van een activiteit met afsluitende barbecue voor een klein gezelschap tot een business event voor 1.000 personen, Down Under biedt uiteenlopende mogelijkheden voor grote en kleine gezelschappen.

Personeelsfeest of bedrijfsuitje

Met het hele team een sportieve dag op het water, teambuilden of een Obstacle Run lopen? Of gewoon gezellig uitgebreid barbecueĂŤn met aansluitend een beachparty? Bij Down Under organiseer je een dag voor medewerkers om nooit te vergeten!

Business Event

Het terrein van Down Under is uniek voor (grote) zakelijke evenementen zoals een productpresentatie, netwerk bijeenkomst of relatiedag. Uiteraard met een passende culinaire invulling!


Utrecht Bunnik

Nieuwegein

Houten

Down Under is centraal gelegen en heeft een uitstekende bereikbaarheid. Down Under beschikt over 500 eigen (gratis) parkeerplaatsen en twee elektrische parkeerplaatsen voor de deur. Daarnaast is Down Under ook bereikbaar met het openbaar vervoer. Kijk op www.downunder.nl voor de routebeschrijving. Vrijblijvend de locatie bezoeken? Neem contact op om een afspraak te maken. Ons salesteam staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Kom gerust langs, de koffie staat klaar!

Onderdeel van BHG

reserveer nu

De horeca van Down Under (het restaurant, de Beachclub en de vergaderzalen)zijn onderdeel van BHG. BHG heeft meer dan 19 jaar ervaring in succesvolle horecaconcepten, restaurants en discotheken. Service, kwaliteit en gastvrijheid staan centraal binnen de organisatie net als het motto “Met plezier horeca bedrijven!� www.bhg.nl.

Voor een bedrijfsuitje, personeelsfeest, vergadering of zakelijk evenement: 030 28 77777 of sales@downunder.nl Reserveer eenvoudig online een tafel voor lunch en/of diner: www.downunder.nl

Down Under Ravensewetering 1 | 3439 ZZ | Nieuwegein 030 28 77777 | sales@downunder.nl | www.downunder.nl downundernieuwegein @downunder_nl downundernieuwegein

Down Under - Horeca & Recreatie

Profile for Brothers Horeca Groep

Down Under Inspiratieboek Zakelijk  

Down Under Inspiratieboek Zakelijk  

Advertisement