Page 1


-2-

INHOUD INHOUD

-2-

ACTIEF & FUN

-3-

1.

Relaxercise ........................................................................................... - 3 -

2.

Workshop schermen .............................................................................. - 3 -

3.

4x4 Offroad Experience .......................................................................... - 4 -

4.

Golf Clinic ............................................................................................. - 4 -

TEAMBUILDING

-5-

1.

Expeditie Down Under ............................................................................ - 5 -

2.

4x4 Teambuilding programma................................................................. - 7 -

3.

Outdoor Escape Room ............................................................................ - 7 -

4.

Out of the box ...................................................................................... - 8 -

CLINICS

-9-

1.

Gastsprekers ........................................................................................ - 9 -

2.

Omdenken............................................................................................ - 9 -

OVERIGE MOGELIJKHEDEN

- 10 -


-3-

ACTIEF & FUN 1.

Relaxercise

Gedurende de pauze van, of na, een zakelijke bijeenkomst volledig heropleven? Met onze relaxercise workshop worden alle deelnemers op een ontspannen manier volledig wakker gemaakt. De zaal wordt in een mum van tijd omgetoverd tot ontspannen fitnessruimte. Onze instructrice zorgt voor goede begeleiding en oefeningen op elk niveau, of u nu juist lenig bent of niet! Een combinatie van Yoga en Pilates zorgt ervoor dat iedereen lichamelijk en geestelijk weer helemaal opgeladen is. Tijdsduur: Aantal deelnemers: Kosten:

2.

vanaf 45 minuten vanaf 8 personen â‚Ź 16,50 p.p.

Workshop schermen

De deelnemers maken op unieke wijze kennis met de schermsport. Na de introductie start het programma met een korte inleiding. Hierbij wordt de geschiedenis van de schermsport toegelicht en krijgen de deelnemers uitleg over de verschillende disciplines (floret, degen, sabel). Daarna starten we met het voetenwerk. De deelnemers worden in stelling gezet (en garde) en leren de basis voetpassen die voor het schermen van essentieel belang zijn. Als het voetenwerk onder de knie is krijgt iedere deelnemer een sabel, handschoen, masker en vest. Vervolgens worden een aantal aanvallen geleerd en aansluitend de weringen (verdedigingstechnieken). Al snel gaan de deelnemers over tot een duel.

Tijdsduur: Aantal deelnemers: Kosten:

vanaf 45 minuten tot 1,5 uur vanaf 13 personen vanaf â‚Ź 34,50 p.p.


-4-

3.

4x4 Offroad Experience

Gewoon voor de lol met uw collega’s het 4x4 rijden beleven? Deze uitdagende activiteit is geschikt voor bedrijfsuitjes, teamdagen, vrijgezellendagen en andere leuke uitjes. Ervaar de beleving als de wagen net door de plassen heen komt en voel de sensatie wanneer u in één keer net boven de heuvel uitkomt. Met 4x4 terreinrijden bij Down Under is een brede grijns gegarandeerd! Aanschouw hoe uw vrouwelijke collega’s onverwacht hun “mannetje” staan als ze met een stoere Jeep ineens het juiste spoor rijden. Groot voordeel is dat bij minder mooi weer deze activiteiten gewoon door kan gaan. Tijdsduur: Aantal personen: Kosten:

4.

1 tot 2 uur vanaf 10 t/m 18 personen € 49,50 p.p.

Golf Clinic

Deze nieuwe activiteit wordt aangeboden op het nabij gelegen terrein van Down Under. Kom samen met de familie, collega’s of vrienden golfen en verbeter uw slag. Verschillende spelvormen blijven u uitdagen waardoor u individueel, maar toch als groep bezig bent. Of u een geoefende golfer bent of nog volledig nieuw in de sport, wij bieden clinics op elk niveau aan. Hierbij is professionele begeleiding aanwezig die ervoor zal zorgen dat uw slag verbeterd! Wie slaat het verst met de driver of weet de obstakels in het water te raken met een meer technische slag? Kom golfen bij Down Under en voor u het weet bent u een echte golfpro. Tijdsduur: Aantal deelnemers: Kosten:

vanaf 60 minuten vanaf 5 personen tot 8 personen: Vanaf 8 personen: Vanaf 25 personen:

€26,00 €23,50 op aanvraag


-5-

TEAMBUILDING 1.

Expeditie Down Under

Teamwork is het concept waarin mensen samen werken als een team. Dit concept is verspreid van de sportwereld tot de zakenwereld. Door sommigen wordt teamwork zelfs beschouwd als een leeg modewoord. In de 21ste eeuw, als de mens in het algemeen verfijnder en de samenleving technischer wordt, is het werken als een team een steeds groter voordeel bij het afwerken van taken. Sommige zaken kunnen onmogelijk door één persoon tot een goed einde worden gebracht. Grote doelstellingen vereisen vaak dat mensen samenwerken. Omdat teamwork de gewenste doelstelling van veel organisaties is, kunnen wij teambuilding activiteiten organiseren als doel om medewerkers als team te laten werken in plaats van individueel. Vermaak, gezelligheid en samenwerking staan voorop. De activiteiten kunnen zo uit worden gekozen dat er behalve een ludieke invulling ook een competitie ontstaat op basis van snelheid en inzicht. Hierdoor ontstaat een aangename mix van plezier en samenwerking. Organisatie De deelnemers kunnen het beste vooraf ingedeeld worden in een team. Dit bespaart op de dag zelf een hoop tijd. De teams zullen door middel van een roulatieschema de onderdelen af gaan. Begeleiding Dit programma staat onder begeleiding van professionele instructeurs. Instructeurs die weten waar de veilige grenzen van de mogelijkheden van de deelnemers liggen en zorg dragen voor een veilig, maar vooral ook gezellig verloop van het programma. Er kan een programma samengesteld worden door een keuze te maken uit 4 van de volgende activiteiten: Knotshockey Tijdens dit snelle spel kunnen de deelnemers zich lekker uitleven. Met 2 handen de knots vasthouden en proberen de bal een goede knal te geven. Kijken, vrijlopen en samenspelen zijn zeer belangrijk. In het doelgebied mag alleen de keeper zich bevinden. Lichamelijk contact is niet toegestaan. Reuzen Djenga Bij dit reuze spel moeten de teams zo slim mogelijk stenen uit de toren halen en weer bovenop de toren plaatsen. Aanraken is pakken. Laat een team de toren omvallen dan wint het andere team de punten. Goed communiceren en technisch inzicht zijn nodig om de juiste stenen te pakken. Reuzen katapult bouwen Met een aantal palen en touw moet het team een constructie bouwen waar uiteindelijk een bal mee weg geschoten moet worden. Als de bal gevangen wordt door één van de teamleden dan scoort het team punten, hoe verder weg en gevangen, hoe meer punten. Blind Parcours Bij deze opdracht is iedereen van het team geblinddoekt op 1 persoon na. Dit is de zogenaamde ziener en captain van het team. De bedoeling is om het uitgezette parcours te volgen zonder het lint aan te raken en exact het lint te volgen. Welk team is het meest bekwaam en vertrouwd volledig op de ziener?


-6-

Puzzeltijd i.c.m. touwopdrachten Binnen de gestelde tijd moet het team de zeskant puzzel en het drakenei oplossen. Welk team weet als eerste de stukjes op de juiste plek te leggen? Het lijkt makkelijk, maar dat is het zeker niet. Blaaspijp schieten De deelnemers mogen met de blaaspijp proberen het doel te raken. Zeer leuke activiteit waarbij concentratie en een vaste hand zeer belangrijk zijn. Na drie pijltjes wordt het mondstuk gereinigd en is de volgende schutter aan de beurt. Welk team scoort de meeste punten? Treasure hunt In een niet te betreden vak van 3 x 3 meter staat een schatkist. In deze kist zit informatie over collegae en/of over de afdeling/bedrijf. Om bij de kist te komen mogen de deelnemers alleen gebruik maken van één autoband, drie palen, diverse knopentouwtjes en heftouwen. Voetje van de vloer Door middel van een stevige constructie te bouwen, moeten er minimaal 5 personen 50 cm boven de grond kunnen blijven staan gedurende een tijd van 10 seconden. De constructie mag niet worden vastgehouden en ook niet in de grond worden vastgezet.. Highland games De highland games zijn gebaseerd op de traditionele krachtmetingen van de Schotse Hooglanden. Onderdelen zijn: Paalwerpen, kogelstoten, pole hold en tug-O-war, oeftewel het touwtrekken. Variathon De variathon bestaat uit de onderdelen skilat lopen, duobroek lopen en vliegend tapijt. Kledingadvies Sportieve vrijetijdskleding en (stevige) schoenen worden aanbevolen. Algemeen Wij willen u er op attenderen dat het gebruik of het onder invloed zijn van alcohol of drugs, voor of tijdens de activiteiten, niet toegestaan is. Tijdsduur: Aantal deelnemers: Kosten:

2 uur (30 minuten per onderdeel) Min. 16 personen Tot 40 personen € 35,00 p.p. Vanaf 40 personen € 32,50 p.p.


-7-

2.

4x4 Teambuilding programma

Teambuilding met de landrovers als leuk centraal onderdeel? Met onze Jeeps en Special Tasks op het offroad terrein kunnen we u echt op weg helpen. Leer elkaar van een andere kant kennen of verbeter bepaalde zaken in teamverband. Het programma bestaat uit de volgende onderdelen: Swamp Task Met behulp van drijvende delen de auto’s naar de overkant van een denkbeeldig moeras brengen. Communication Task Geblinddoekt rijden waarbij de rest van het team aanwijzingen geeft. Winch Task Met elkaar een lier bouwen om een auto los te lieren. Tire Task Dit onderdeel is gebaseerd op een eeuwenoud wiskundig model, alleen hebben wij hem aangepast met banden… en we kunnen hem nog wat verder uitbreiden naar communicatie training XL. Tijdsduur: Aantal personen: Kosten:

3.

1 tot 2 uur vanaf 10 t/m 18 personen € 49,50 p.p.

Outdoor Escape Room

Dit is een zenuwslopend teambuilding spel. In kleine teams gaat u op zoek naar hotspots. Op de hotspots liggen aanwijzingen om een virusaanval te stoppen. Aan uw team de opdracht om zoveel mogelijk plekken te bezoeken en opdrachten uit te voeren om de verspreiding van het virus te voorkomen. De weg er naar toe is er één vol met uitdagingen en obstakels. Voor elke goed uitgevoerde opdracht ontvangt u nieuwe aanwijzingen. Zijn jullie op tijd om de verspreiding van dit virus te stoppen en de deadline te halen? Tijdsduur: Aantal deelnemers: Kosten:

1 tot 1,5 uur vanaf 12 personen € 19,50 p.p.


-8-

4.

Out of the box

Met een groep van 4 tot 10 personen wordt er plaatsgenomen. Voor u staat een box. Op slot. Vol met ingenieuze games. Inclusief bijbehorende prachtige verhalen. Ingewikkelde codes die in de tweede wereld oorlog werden gebruikt. Wiskundige spellen, een eeuw geleden ontworpen door beroemdheden. Afgewisseld met toffe, leuke spellen die zorgen voor een goede sfeer. En elke oplossing leidt weer naar een andere game. Werk samen en denk eens echt ‘out of the box’. Welke groep vindt als eerste de enigmacode die leidt naar de route ‘out of the box’?

Tijdsduur: Aantal deelnemers: Kosten:

1 uur vanaf 4 tot 100 personen € 29,50 p.p.


-9-

CLINICS 1.

Gastsprekers

Down Under maakt uw zakelijke bijeenkomst nog aantrekkelijker met een gastspreker uit de sportwereld. Samen zoeken we naar een geschikte spreker voor uw evenement. Wij kunnen u informeren over geschikte sprekers die bijvoorbeeld een link leggen naar thema’s als teambuilding, samen doelen stellen, omgaan met tegenslagen, presteren onder druk of grenzen verleggen. Of we zoeken een spreker uit een bepaalde sport of vakgebied. Bekende sprekers zijn: Erben Wennemars, Esther Vergeer en Pieter van de Hoogenband.

Tijdsduur: Aantal deelnemers: Kosten:

2.

vanaf 1 uur vanaf 20 personen op aanvraag

Omdenken

De snelle ontwikkeling van tegenwoordig brengt veel vragen met zich mee. Er komen voortdurend nieuwe problemen op uw pad. Tijdens de omdenkclinics worden deze problemen niet beantwoord met ja-maar, maar met ja-en. Door deelname ervaart u hoe u ingesleten en vastgeroeste denkpatronen kunt herkennen en nieuwe manieren van denken kunt leren. De clinic zorgt ervoor dat de gedachtevrijheid, creativiteit, motivatie, tevredenheid en verantwoordelijkheid van deelnemers stijgt.

Tijdsduur: Aantal deelnemers: Kosten:

vanaf 1 uur vanaf 20 personen op aanvraag


- 10 -

OVERIGE MOGELIJKHEDEN Eerder genoemde activiteiten zijn slechts een greep uit een tal van mogelijkheden die wij bieden bij onze locatie. Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van activiteiten die wij ook voor u kunnen verzorgen. We vernemen het graag wanneer u speciale wensen heeft zodat wij een offerte op maat voor u kunnen opstellen. Prijzen en beschikbaarheid van onderstaande activiteiten zijn op aanvraag.  DJ-Workshop  Wie is de Rat? Dinerspel  Wijnproeverij / Whiskyproeverij / Cognacproeverij  Workshop bonbons maken  Workshop cocktails maken  Workshop koe schilderen  Workshop zakelijk flirten  Workshop zwaardvechten  En nog veel meer…. Aanvullende informatie Wilt u aanvullende informatie of vrijblijvend een afspraak maken? U kunt te allen tijde bellen, mailen of langskomen. Tel: 030-2877777 / E-mail: sales@downunder.nl


- 11 -

Profile for Brothers Horeca Groep

Down Under Activiteiten zakelijk 2019  

Down Under Activiteiten zakelijk 2019