Page 1

PUBLIREPORTAGE

Michèle, Silvie en Sarah kregen te maken met haaruitval

'Hoe dunner mijn haar werd, hoe ongelukkiger ik me voelde' Ochtend na ochtend haren op je hoofdkussen vinden... Voor veel vrouwen is het realiteit. Michèle, Silvie en Sarah vertellen hoe zij met succes de strijd aanbonden tegen haaruitval.

E

Silvie, last van haaruitval door stress.

Sarah kreeg met haaruitval te kampen na de zwangerschap.

Sarah: ‘Mijn haardos kreeg langzaam maar zeker z’n volume terug. Ik voelde me zoveel vrouwelijker’ Michèle begon meer haren te verliezen toen ze in de menopauze kwam.

'Zowat een derde van de vrouwen krijgt vroeg of laat te maken met haargroeiproblemen'

en mooie, volle haardos zorgt ervoor dat je je op en top vrouwelijk voelt. Daarom mag je de impact van haarproblemen niet onderschatten. Zeker haaruitval - om welke reden dan ook - vormt een aanslag op je zelfvertrouwen. En dat weet Michèle maar al te goed: "Bij mij is het begonnen toen ik in de menopauze terechtkwam. Al heel snel werd mijn haaruitval een groot probleem. Telkens wanneer ik m’n haar borstelde, zat de borstel vol met haren. Hoe dunner en slapper mijn haardos werd, hoe ongelukkiger ik me voelde. Ik kreeg er stress van, wat de hele zaak natuurlijk nog verergerde."

Van shampoo tot shocktherapie Inderdaad: ook stress kan aan de basis liggen van dit haarprobleem. Dat was bijvoorbeeld het geval bij Silvie: "Ik runde mijn eigen bedrijfje en had het dag in, dag uit enorm druk. Ik ging gebukt onder stress... en toen was er plots die burn-out. Ik voelde me ellendig en bovendien kwamen er hele plukjes haar los als ik er zachtjes aan trok. Na een tijd droeg ik het noodgedwongen in een staart, omdat anders alles onder de haren lag. Daar heb ik tien jaar lang mee moeten leren leven. Alles heb ik geprobeerd: licht- en shocktherapie, modderbaden, dermatologen, speciale shampoos... Niks hielp. Tot ik in februari een spotje zag op Vitaya, waarin opgeroepen werd om een product tegen haaruitval uit te testen: Priorin." Michèle en Silvie zijn niet alleen. Zowat een derde van de vrouwen krijgt vroeg of laat te maken met haargroeiproblemen, die dunner haar of zelfs haaruitval kunnen veroorzaken. Daar kan stress of de menopauze voor iets tussenzitten. Maar ook een zwangerschap, een dieet of zelfs de wisseling van de seizoenen kan maken dat de haarwortels extra voedingsstoffen nodig hebben. Speciaal daarvoor is Priorin ontwikkeld, een voedingssupplement dat een gezonde haargroei van binnenuit ondersteunt.

Priorin, effectief tegen haaruitval Priorin is een voedingssupplement op basis van gierstextract met Miliacine, tarwekiemolie, L-Cystine en vitamine B5. Al deze natuurlijke ingrediënten ondersteunen een gezonde haargroei van binnenuit. Het versterkt de vitaliteit van de haarwortel en stimuleert de haargroei, zo werd klinisch bewezen. Omdat je haar langzaam groeit, wordt een kuur van ten minste drie maanden aanbevolen. Daarna kun je overgaan tot een onderhoudsdosering, om de haarwortels in goede conditie te houden. Te koop in de apotheek

Eindelijk: geen haaruitval meer Sarah: "Als kind had ik een prachtige, volle haardos. Toen ik een tijdje geleden zwanger was, werd mijn haar zelfs nog dikker. Ik was er zo trots op... maar enkele maanden na mijn bevalling begon mijn haar uit te vallen. Tevergeefs heb ik elk middeltje geprobeerd dat mijn kapper me aanraadde, ik dacht zelfs dat er misschien iets mis was met mijn huid. Zeker als je altijd zo'n prachtig haar gehad hebt, tast haaruitval echt je vrouwelijkheid aan. Nadat ik datzelfde spotje zag op Vitaya, vroeg ik raad aan een vriendin, die werkt als apotheker. Volgens haar zou Priorin echt een verschil kunnen maken. Ze raadde me aan om een kuur van drie maanden te volgen, en na anderhalve maand begon ik echt een verschil te zien. Ik was zo blij dat ik volgehouden had, want ineens vond ik 's morgens geen haar meer op m'n hoofdkussen. Mijn haardos kreeg ook langzaam maar zeker z'n volume terug. Dat zag mijn vriend zelfs! Ik voelde me zoveel vrouwelijker... Als ik na een volgende zwangerschap met hetzelfde probleem te kampen krijg, zou ik geen seconde meer aarzelen om opnieuw met zo'n kuur te beginnen."

Publireportage Vitaya - Getuigenissen over Priorin  

Getuigenissen over Priorin