Page 1

B

NL DB EM 2014-I

Agency: EPS - Print: ULZAMA 50/08-2013

BH BIKES USA

H

B

I

K

BH BIKES LATINOAMÉRICA

E

S

.

BH BIKES EUROPE

C

O

M

Zq

BH BIKES ASIA

BH BIKES CHINA

BH BIKES AUSTRALIA


C]n]fkdYf_]_YjYfla] BH Bikes biedt elke eerste eigenaar een levenslange garantie voor de frames Road, Mtb, E-bikes en de Trekking Series volgens de bepalingen en voorwaarden zoals te lezen op de website www.bhbikes.com in de sectie Ondersteuning en Garanties. De levenslange garantie kan worden geactiveerd op het BH-verkooppunt waar je de fiets hebt aangeschaft.


Onze passie is fietsen

Guav Deloor BH is, al meer dan een eeuw, synoniem met fietsen, wielersport, sportiviteit en jezelf overtreffen. Bij BH hebben we vele jongens en meisje begeleid bij het zetten van de eerste onwennige trappen op de pedalen; talrijke liefhebbers beleven in hun vrije tijd of bij het sporten plezier van één van onze modellen; en legendarische wielrenners, zoals Gustave Deloor, Álvaro Pino, Fede Etxabe, Eneko Llanos, Julie Bresset en Nicola Spirig, hebben hun naam gevestigd op een van onze fietsen. Vanaf ons prille begin in 1909, hebben wij ons bij BH toegelegd op het innoveren, bedenken, ontwerpen en fabriceren van lichte, snelle en betrouwbare fietsen, die zich aanpassen aan de behoeften en eisen van elk type en klasse gebruiker. Of je een fiets nu gebruikt als transportmiddel in de stad, als wielrenner in de topcompetitie, als wielerfanaat die in het weekend fietst of voor je fietsvakantie. Deze passie en inzet voor fietsen, fietsers en wielrenners heeft ons gemaakt tot een van de iconen van de huidige fietssport en een van de meest geconsolideerde, erkende en succesvolle merken.

Vandaag de dag bieden we fietsen en hoogwaardige componenten voor alle categorieën binnen het fietsen: road, mtb, stadsfietsen en e-bikes voor dagelijks gebruik of om mee te sporten. Onze technologische innovaties, zoals de frames NEO, Ultralight en Global Concept, of het Split Pivot systeem van de serie Lynx, bieden ons de ruimte om op de toekomst te blijven anticiperen met het heldere doel om jou de oplossingen te bieden die worden vereist door de liefhebbers van tweewielers. Na meer dan 100 jaar ervaring en vooruitgang, blijven wij BH trouw aan die waarden die eigen zijn aan iedere fietsliefhebber. We innoveren, onderzoeken en creëren de meest geavanceerde technologieën om jouw rit comfortabeler en makkelijker te maken. Wij verplichten onszelf tot een sociale en milieubewuste betrokkenheid door het ontwikkelen van ecologische oplossingen die ons milieu respecteren. We zijn een dynamisch bedrijf dat is toegewijd aan onze klanten en hun behoeften en willen hen betrouwbare en vertrouwde producten aanbieden. Kortom, bij BH zijn fietsen onze passie.


Alvaro Pi


Inhoudsopgave ]¤Zac]k E<F¬<MF

28

hY_]

@9J¬=;J

28

@fljg \m[la]

68

hY_]

E<F

32

hY_]

hY_]

<MF

56

hY_]

6

@9J

@9J

9gk[`

GYfYkgfa[

70

hY_]

80

hY_]

=;J

96

hY_]


lj]ccaf_ k]ja]k

lgmjaf_

106

hY_]

mjZYf

114

hY_]

lj]ccaf_

104

hY_]

ljYn]d

120

140

hY_]

hY_]

[jgkk hY_]

_YjYfla] hgkln]flY hgheYl]jaYd

7

146

168 171 194

^apa]

162

hY_]


1. C on c ep t S t ores en P ro S t ores

De BH-familie gt ~:gf[]hlJlgj]k]fGjgJlgj]k

DYYcc]ffake]l\]9?:gf[]hl Jlgj]k•`]loafc]df]lo]jcnYf 9?\a]\]mal\jmccaf_]faddmkljYla] ngje]fnYf\]oYYj\]f]f\] ^adgkg^a]nYf]]fe]jc\YlYd `gf\]j\bYYjZ]klYYl

Ontdek de exclusieve vestigingen van BH waarin je alle producten en accessoires van ons merk tegenkomt en waar je persoonlijk, met specialistische kennis en direct wordt geholpen. Beleef het karakter en het technologische potentieel van ons merk vanuit de eerste hand en probeer het brede en innovatieve aanbod van outdoor en indoor producten uit. Geniet van de ruime functionele en transparante open ruimtes, waarin natuurlijkheid, nabijheid en het directe contact voorop staat. Maak kennis met het complete BH-aanbod van fietsen en accessoires; Racing, Triatlon, Mtb, Easy Motion Trekking, Easy Motion Ebikes, en onder indoor, de apparaten van BH Fitness en de lijn van gezondheids- en schoonheidsproducten van BH Wellness.

9

9


1 . C o n c e p t Sto re s e n P ro Sto re s

NYlcmfb]naf\]faf\]9?:gf[]hlJlgj] ?]l`]d]9?mfan]jkme @f\]:gf[]hlJlgj]`]Z b]`]]d`]l9?mfan]jkme gf\]j`Yf\Z]j]ac‘ IY[]^a]lk]fnggjgh \]o]_•elZ•]¤Zac]k• ^alf]kkeg\]dd]fhdmk gf\]j\]d]f]fY[[]kkgaj]k

Exclusieve modellen In deze BH ruimtes ben je de eerste die kennismaakt met de nieuwste BH-producten en ze uitprobeert. Ook kun je alleen hier kennis maken een aantal van onze meest exclusieve modellen en ze proberen.

10

10


1. C on c ep t S t ores en P ro S t ores

Arturo Rubio Perez

Manager van BH Concept Store La Grupetta, ALCOBENDAS

Clete Lopez Rao

Manager van BH Concept Store Bicicletas Clemente, Dos Hermanas, SEVILLA

Carlos Guillén en Fausti Muñoz

BH is een merk dat een breed aanbod heeft, fitnessproducten, met een goede kwaliteitsprijsverhouding. We hebben een publiek van elke leeftijd en uit elke bevolkingsgroep en dit komt door het enorm brede aanbod van BH.”

BH biedt me zoveel garanties, het is een serieus bedrijf waarop je kunt bouwen, met een lange geschiedenis en ze hebben hun doelstellingen heel helder voor ogen. Ze bieden ons een geweldige garantie én de mogelijkheid om hun nieuwe fietsmodellen te proberen en te testen.”

BH was onze eerste fiets, duurzaam en robuust, dat blijft je op een speciale manier bij wanneer je met vrienden bent. In onze vestiging richten we ons op alle gebieden binnen de wereld van het fietsen, alleen al omdat BH zo’n goede representatie biedt van alle segmenten.”

11

Manager van BH Concept Store Faustin, VALENCIA


A m d a ] 9 j ] k k ] l

9 ? J I J m f l g m j B D :

12


2 . S p on sor i n g

Toewijd aan e wielerdisciplines Jhgfkgjaf_ 9?khgfkgjlkhgjle]fk]f gh`gg_fan]Ym]fbgf_] Z]dg^l]kghYdd]_]Za]\]f• Na]dj]ff]fgh\]o]_• DlZO:•<f\mjg]f KjaYldgf Trouw aan hun historische toewijding aan de sport en het wielrennen, ondersteunt BH renners en teams binnen alle disciplines van het wielrennen: wielrennen op de weg, Mtb XC, Enduro en Triatlon. Binnen het wegwielrennen sponsort BH de professionele Sojasun equipe die dit jaar deelneemt aan de Tour de France maar ook teams die zich richten op de ontwikkeling en opleiding van jonge wielrenners zoals BH Burgos, Vienne-Futuroscope binnen het vrouwenwielrennen en Synergy Baku. BH SR Suntour KMC in de Mtb XC is een van de toonaangevende formaties op wereldniveau binnen deze discipline en onder de leden bevindt zich de jonge Julie Bresset, olympisch en wereldkampioene. Pauline Petit, de jonge rider die maar net 25 jaar is en die enorm ervaren is in de Mtb, is de nieuwe vertegenwoordigster van BH in de categorie Enduro. In de triatlon biedt BH Team plaats aan Eneko Llanos, een van de legendes van deze sport, naast jonge triatleten die opvallen, zoals Mario Mola, Joao Silva, Fernando Alarza, Catriona Morrison en Gurutze Frades.

DlZO: BH SR Suntour KMC, een wereldreferentie binnen de XC BH en het team BH-SR SuntourKMC blijven met elkaar rijden. De samenwerking tussen beide partijen wordt onderstreept door het succes dat is behaald op de Olympische Spelen van Londen 2012 waar de jonge Julie Bresset de gouden medaille in de Mtb opeiste. BH-SR Suntour-KMC, een van de topteams op het hoogste internationale niveau (UCI Elite Mtb) heeft belangrijke overwinningen geboekt zoals het Wereldkampioenschap en het Europese Kampioenschap en op een van de onderdelen de gouden medaille op de Olympische Spelen en verschillende overwinningen in de Wereldbeker. Onder het beschermheerschap van BH Bikes, schreef Julie Bresset op de Olympische Spelen van Londen 2012, een van de mooiste pagina’s in het geschiedenisboekje van de equipe door de gouden medaille te winnen - en daarmee was ze de eerste Franse biker die tot Olympische Kampioene Mtb werd gekroond. Verre van zich daarmee tevreden te stellen, verraste de rider van BH kort daarop door het Wereldkampioenschap Mtb in Oostenrijk te winnen. Julie Bresset, toen 23 jaar, voegde zich in 2010 bij het team wat zich de laatste jaren heeft ontwikkeld tot een wereldreferentie binnen de Mtb voor vrouwen waar ze uitgroeide tot de belangrijkste vrouwelijke prominente van het team dat wordt geleid door Michel Hutsebaut. 13

Daarnaast is er Maxime Marotte, nu voor zijn zesde jaar verbonden met BH Suntour. Dit jaar heeft het team zich versterkt met Stephane Tempier en de huidige kampioen van Spanje onder 23, Pablo Rodríguez Guede. Met deze complete opstelling, gaat BH Suntour ook in de komende seizoenen door op het allerhoogste niveau van de XC Mundial.

Julie Brset

“Ik ben de overwinning op de Olympische Spelen nog steeds aan het vieren” Bresset is de Olympische Kampioene van de Olympische Spelen van Londen 2012, tevens Wereldkampioene in 2012, Kampioene in de Wereldbeker in 2011 en Kampioene van Frankrijk in de XC in 2010, 2011 en 2012.

Maxime Marotte

“Mijn doelstelling is om te stijgen op de wereldranglijst” Marotte was al eens tweede van Frankrijk en Wereldkampioen en van Europa bij de Belofte. Stephane Tempier is een biker die al weet wat het is om in de top-10 van de Wereldbeker te staan. Al jaren maakt hij duidelijk dat hij een kandidaat is voor het internationale podium. Pablo Rodríguez Guede is geroepen om tot één van de grootste Spaanse bikers uit te groeien. Hij is de huidige Kampioen van Spanje Onder 23 en staat 1e in de Spaanse Beker Onder 23. in 2012 eindigde hij als derde in de Spaanse Beker bij de Elite.


J F A 8 J L E

9 m j _ g k 9 ?

G Y m d a f ] G ] l a l

14


2 . S p on sor i n g

<f\mjg Pauline Petit

“Ik ga elk type terrein te lijf op hoge snelheid” Voor dit nieuwe seizoen heeft BH een contract getekend met de jonge Franse belofte van de Enduro, Pauline Petit, een van de beste riders van dit moment. Hoewel ze slechts 25 jaar, beschikt ze over een brede ervaring in de Mtb, de discipline die ze heeft geparkeerd om zich met volle overgave op de Enduro te storten.

IgY\

Pauline zal de competitie aangaan op de Lynx 6, het meest agressieve model van BH. Een kilometervreter van een fiets die bereden wordt door een van de vijf beste riders van het moment: een koppel waar veel over zal worden gesproken in 2013. Voor Pauline Petit is de Lynx 6 “een fiets met een agressief karakter, waarmee je ieder type terrein op hoge snelheid te lijf kunt gaan”.

Afgelopen jaar werd Petit derde in de Avalanche Cup Lyon, en stond ze op de de tweede trede van het podium in de Enduro Roc en bij het Regionale Enduro Kampioenschap van Languedoc Roussillon. In 2011 pakte ze de eerste plaats in de Maxi Avalanche Cervinia en in 2010 was ze ook eerste in het Algemene Klassement voor de Euro-Cup (Maxi Avalanche).

Passie voor el

SOJASUN We doen mee in de Tour de France De groep Sojasun, uitgerust met de G6 en de Aerolight van BH, is present bij de start van de Tour de France 2013 in Porto Vecchio. Deze editie van de Tour is heel speciaal want de wielerronde viert haar honderdste verjaardag. Na meer dan 80 overwinningen gedurende de laatste vier seizoenen en het behalen van de eerste plaats in de UCI Europe Tour in 2012, is het team dat door Stéphane Heulot wordt geleid dit seizoen begonnen met als hoofddoel te blijven groeien en een plaatsje veroveren binnen het elite-wielrennen. In het nu lopende seizoen, heeft Sojasun met Jonathan Hivert 3 overwinningen behaald: la General de Étoile de Besseges en 2 etappes in de Ruta del Sol (Ronde van Andalucië). Deelname aan de Tour is de erkenning van de sportieve waarde van de ploeg en vooral voor al het werk dat in de afgelopen maanden is verzet.

BH in de Tour

collectief is waaraan allen bijdragen en als er iets is dat ons kenmerkt is dat we veroveraars en durfallen zijn”.

Vienne–Futuroscope

Om deze reden rijdt de Sojasun equipe tijdens het debuut in de Tour de France 2013 met de G6, een fiets die uit een enkel stuk carbon is gefabriceerd die wint in lichtheid en stijfheid en die vanaf de eerste pedaaltrap een enorme potentie aan de dag legt.

Opgericht in maart 2006, begon de Vienne-Futuroscope vrouwenequipe in seizoen 2007 met deelname aan de competitie en vanaf dat moment heeft het samengewerkt bij de ontwikkeling en formatie van jonge wielrensters. Als UCI-team draait het mee op internationaal niveau en breidt het de successen uit tot ver over de Franse grens.

Burgos BH We ondersteunen het leerproces en de opleiding van jonge beloften Burgos-BH is een UCI Continental team dat een cruciale functie vervult in het leerproces en de opleiding van jonge wielrenners en beloften die zich al hebben bewezen. De equipe wil graag als voorbeeld en model dienen voor wielrenners die een plaatsje binnen het professionele wielrennen willen veroveren. Het team rijdt wedstrijden op de G6.

Het motto van de ploeg “De leider van de equipe is de equipe zelf”, vertehenwoordigt de waarden van een formatie die volgens Stéphane Heulot “allereerst een grandioos 15

Competitie, ontwikkeling en opleiding... Wielrennen in pure vorm

Momenteel bevindt Audrey Cordon zich in haar gelederen, een van de vaste namen binnen het huidige en toekomstige vrouwenwielrennen.

Synergy Baku Onze passie voor wielrennen breiden we uit naar Azië De nieuwe wielerploeg Synergy Baku is dit seizoen gepresenteerd met de bedoeling om aanwezig te kunnen zijn in het peloton en naam te maken binnen het internationale wielerpanorama. Het project is uitgewerkt door David McQuaid, de oudste zoon van de president van de UCI, in samenwerking met Azerbeidzjaanse Wielerfederatie, deels met de bedoeling om het wielerniveau in het Aziatische land op een hoger plan te tillen.


2 . S p o n s o r ing

KjaYl`dgf Het BH Team is seizoen 2013 begonnen met belangrijke zeges van vrijwel al zijn leden. Iedere test waaraan wordt deelgenomen toont de persoonlijke kracht van deze atleten die binnen de drie disciplines strijden en seizoen na seizoen benijdenswaardige resultaten behalen. Het team telt Eneko Llanos onder haar leden, de levende legende van de triathlon die in Abu Dhabi en in de Ironman van Melbourne twee van de belangrijkste podiums op internationaal niveau heeft veroverd. Samen met Eneko Llanos maken jonge triatleten als Fernando Alarza, Mario Mola en de Portugees Joao Silva deel uit van het BH Team. Bovendien maken de vrouwelijke kopstukken furore binnen een sport waarin de mannen in de meerderheid zijn. De onlangs ingelijfde Gurutze Frades strijdt zij aan zij met Catriona Morrison, een goede bekende op de podiums.

Eneko Llos

“Het zou een geweldige uitdaging zijn om in Hawaii te winnen en onder de acht uur te komen” Llanos is de huidige nummer twee van de wereld in de Triathlon Lange Afstand in het kampioenschap dat in 2012 in zijn geboorteplaats Vitoria-Gasteiz werd gehouden. Eneko blijft meedoen binnen de elite van de Ironman waar zijn geweldige fysieke conditie hem in 3 gevallen een plek bij de beste 10 opleverde bij de Ironman van Hawaii, waar hij ook eenmaal tweede werd. Dit jaar heeft Eneko Llanos de prestigieuze Ironman van Melbourne al gewonnen.

BH Team, de equipe van Eneko Llanos en opkomende sterren

Mario Mola

“Ik hoop mee te kunnen doen voor een medaille bij de Olympische Spelen in Rio” Na een periode bij de Junioren die bulkte van de overwinningen, is het Mario Mola gelukt om zich bij de elite van de sport te voegen en zijn eerste podiums te behalen bij wedstrijden voor de Wereldbeker. Volledig geconcentreerd op de triathlon, heeft hij zijn blik gericht op het blijven groeien - met het oog op de komende Olympische Spelen.

Joao Silva

“Voor dit seizoen stel ik me geen enkele limiet” Ondanks zijn jonge leeftijd, kan de Portugese triatleet al een indrukwekkende palmares tonen, met overwinningen in 2011 bij de Garmin van Barcelona, de Dextro Energy Series van Yokohama en in 2010 bij de Europese Kampioenschappen ETU onder 23. Met zijn grote discipline en geduld, is Joao Silva niet slechts een belofte maar een realiteit binnen de mondiale Triathlon.

Ferndo Aza

“BH is een wereldmacht op het gebied van racefietsen” Zijn goede zwemkunst, geweldige fietsvermogen, zeer consistente hardloopprestaties en een houding op de weg die je maar zelden ziet, maken hem tot de triatleet die de toekomst van de Spaanse triatlon markeert, tezamen met de grote Mario Mola. Het bewijs hiervan is het recente kampioenschap in de España Absoluto dat hij in 2012 behaalde.

Catriona Morrison

“Ik train in principe in Schotland, maar tijdens de winter verblijf ik zoveel mogelijk in Spanje” Catriona Morrison is een van de belangrijkste triatleten van vandaag 16

zoals blijkt uit haar indrukwekkende palmares. Ze schreef drie eerste plaatsen op haar naam in de Ironman van Texas, de 70.3 van Texas en de70.3 van St Croix, pakte ook het brons in de Abu Dhabi International Triathlon. En dat terwijl ze toegaf in de laatste seizoenen last te hebben gehad van haar achillespees.

Gurutze F d

“Het beoefenen van triatlon geeft me voldoening, maakt dat ik me goed voel. Ik weet niet of ik het goed uitleg, maar ik denk dat dit uitgestelde beloning wordt genoemd” Gurutze Frades is een van de belangrijkste triatleten binnen het nationale panorama. De atleet uit Biskaje begon zich in het jaar 2009 volledig op de triatlon richten Vanaf dat moment heeft zijn groei ertoe geleid dat hij bij de 10 beste van 2009 eindigde, wat hij in 2010 kon in podiumplaatsen omzetten en in 2011 en 2012 werden dat eerste plaatsten. In 2012 werd hij Kampioen van Spanje op de triatlon lange afstand en dit jaar pakte hij al verschillende podiums.

Mikel El zab

“Ik ben triatleet omdat ik zo blijf trainen en plezier blijf beleven aan een van de sporten waar ik het meest van hou, en dat is wielrennen. En omdat ik mezelf dag na dag wil overtreffen” Gepassioneerd door het wielrennen, was dit de eerste sport waarin hij begon met wedstrijden. Later legde hij zich toe op de duathlon en tegenwoordig maakt hij deel uit van de elite in de triathlon. Na zijn recente inlijving bij het BH Team, hoopt de triatleet uit Biskaje hoopt een plaatsje te veroveren bij de Ironman van Konaa.


2 . S p on sor i n g

= ] j f Y f \ g 8 d Y j r Y

A g Y g J a d n Y

< f ] c g C d Y f g k

> m j m l r ] = j Y \ ] k

D Y j a g D g d Y

17


18

18


We houden je op de hoogte

3 . M ed i a

€D]\aY

9ab9?r]ll]fo]gfka]\]jbYYj c]a`Yj\afgeYdd]da]^`]ZZ]jk ]fhjg^]kkagfYdkmal\]o]j]d\ nYf`]loa]dj]ff]fYdlab\gh\] `gg_l]l]`gm\]fnYf\]dYYlkl] fa]molb]kgn]jgfke]jc]f gfr]hjg\m[l]f

publicaties over de sport op twee wielen. Tijdschriften in Spanje, Frankrijk, België, Nederland, Portugal, Griekenland, Duitsland, Italië en het Verenigd Koninkrijk plaatsen periodiek advertenties met onze topmodellen uit de series Road, Triatlon en Mtb. De G6, de Aerolight en de Lynx zijn modellen die maar al te bekend zijn bij lezers en liefhebbers van de fietssport.

Daarom verlenen we onze samenwerking aan vakjournalisten met de bedoeling dat zij onze modellen uitproberen. We zetten campagnes op in de belangrijkste publicaties van de sector en we bieden alle met ons merk gerelateerde nieuws aan op onze website en sociale netwerken.

de uitrusting, de technische kenmerken, de technologische verbeteringen, het design, de ergonomie en het gevoel dat ze krijgen bij onze modellen. Per jaar voert de vakpers meer dan honderd tests uit met de fietsen van BH.

Onze fietsen worden door experts uitgeprobeerd

Dit alles opdat jij weet hoe onze modellen zich houden onder de meest veeleisende omstandigheden.

Regelmatig analyseren en ontleden de meest prestigieuze publicaties en tijdschriften binnen het vakgebied onze fietsen.

Reclame in gespecialiseerde tijdschriften

In deze tests proberen gespecialiseerde journalisten de noviteiten van BH uit. In deze grondige en strenge analyses, beoordelen de journalisten

BH informeert enthousiastelingen en ondersteunt zijn distributieen commercieel netwerk door regelmatig advertenties te plaatsen in de belangrijkste Europese

19

bhbikes.com Al onze nieuwtjes met één click In de secties van onze website (bhbikes.com) vind je alle informatie die over BH is gepubliceerd: de tests die door gespecialiseerde tijdschriften zijn uitgevoerd met onze modellen, reportages en berichten die in de sectors belangrijkste media zijn verschenen, de door ons geplaatste advertenties voor onze topmodellen … Maar ook kun je in “Be part of BH team” precies op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes en de successen die alle door BH ondersteunde teams en sporters behalen, zowel binnen het wegwielrennen, mtb en triatlón.


C Y f [ ] j a f _ ] f C q f p  „  ‚ ˜ q  † ˜

K j a Y l ` d g f D g f l _ Y l

K j a Y l ` d g f Q Y j Y m l r

K j a Y l ` d g f Q Y j Y m l r

; ] e g J ] k k a g f k

20


4 . E ven em en t en en d em o’s

Altijd ditbij de wereld van de fiets <n]f]e]fl]f]f\]eg¿k

<]fnYf\]hjaf[ah]knYf9?akge\aj][l ]f[gfklYfl[gflY[ll]gf\]j`gm\]f e]la]\]j]]f\a]_]hYkkagf]]j\aknYf \]o]j]d\nYf\]^a]lk

Daarom ontwikkelen we verschillende activiteiten om onze producten en innovaties te presenteren aan de vakpers, eindgebruikers en het publiek in het algemeen. Daarnaast ondersteunen we de organisatie van sportwedstrijden om onze passie uit te breiden naar de hele wereld en iedereen ermee aan te steken.

professionele wedstrijden op de internationale kalender zowel binnen de triathlon, als binnen de MTB en het wegwielrennen. In dit huidige jaar zijn we hoofdsponsor van de BH Triathlon Zarautz en van Life for Events. Daarnaast participeren we als sponsors in de Triwhite Cup, in de Triathlon Garmin Barcelona en in de Challenge van Vitoria.

Lanceringen Jaarlijks ontwikkelen we meerdere activiteiten om onze fietsen en vernieuwingen aan de internationale pers te tonen en introduceren. We hebben lanceringen georganiseerd met gespecialiseerde journalisten zodat zij het nieuws uit eerste hand vernamen en onze nieuwe Lynx van 27.5” en van 29” konden proberen en testen.

Sponsoring van wedstrijden Vanaf het begin heeft het merk BH zich altijd ingezet voor de wereld van de fiets. Daarom ondersteunen we talloze atleten en teams en participeren we in de organisatie van belangrijke wielerwedstrijden en sportevenementen. We werken mee aan enkele van de belangrijkste

Demo Sessions Bij BH denken we er altijd over na hoe we onze eindgebruikers kunnen aanmoedigen en ondersteunen. Daarom bedenken en organiseren we vernieuwende acties om altijd dicht in de buurt van ons bedoelde publiek te blijven. BH heeft de Demo Sessions gelanceerd waarbij gebruikers en distributeurs de mogelijkheid hebben om onze fietsen in eigen persoon te ontdekken en te ervaren. In deze sessies kunnen de meest representatieve fietsen uit het aanbod van BH worden uitgeprobeerd.

21


o g j d \ o a \ ] k ` g o k

: q [ d a f _ J ` g o

K Y a h ] a J ` g o

22

< m j g Z a c ]


5 . B eu r zen

Leve de ervaring ‚ BH! 9]mjr]f

N]Zj]f_]fgfr] ^a]lk]ffYYjb]lg]

Aanwezig op alle belangrijke beurzen ter wereld

Presentaties voor distributeurs en het commerciële netwerk

BH, als een van de belangrijkste fabrikanten van fietsen in Europa, neemt actief deel aan de belangrijkste beurzen en evenementen ter wereld die verband houden met de wereld van de fiets.

Het verkoopteam van BH maakt een intensieve presentatie-toernee door verschillende landen met nieuwste fietsmodellen van BH. Eveneens houdt BH het wereldwijde distributienetwerk op de hoogte van alle nieuwtjes van BH voor 2014. Velofollies Kortrijk (België)

Julie Bresset tijdens Eurobike

23


Maak kennis met heel het BH universum op onze website ƒN]Z

N]`]ZZ]fgfr]o]Zkal]ngdd]\a_ n]jfa]mo\N]`]ZZ]ffa]mo]k][la]k gh_]fge]frg\Ylb]gh\]`gg_l] Zdab^lnYfYYfZa]\af_]f•oYYjb]cmfl afk[`jabn]fgegfr]fa]mo]eg\]dd]f l]hjgZ]j]f•ghdgkkaf_]fnaf\lnggj b]njY_]f]flg]_Yf_`]Zllglfa]mo] \a]fkl]frgYdkgfdaf]YYfk[`Y^^]f Op de nieuwe website van BH vindt je inhoud over onze fietsen, reportages, interviews en berichten over de teams en atleten van BH. Je kunt je vragen kwijt en je problemen oplossen met de technici en monteurs van BH, catalogi en handleidingen consulteren… BHbikes.com is intuïtief, handig voor de gespecialiseerde professionele sector, bedoeld voor de klant en het publiek. We passen interactieve media toe en online dienste om je het gehele universum van BH aan te bieden.

Word lid van de BH Community en volg ons BH is ook te vinden op het web 2.0 via YouTube, Facebook en Twitter. Facebook en Twitter

Nieuwe online store Ook kun je nu jouw favoriete BH aanschaffen vanuit onze online store: kies het model dat je het meest aanstaat, de maat, de kleur, selecteer de accessoires die je nodig hebt en plaats je bestelling. Als de bestelling eenmaal is verwerkt, laat BH je weten wat het dichtstbijzijnde verkooppunt is waar jij je kunt melden om je rijwiel op te halen. Dit is de meest veilige, snelle en prettige methode voor jou om aan de BH van jouw voorkeur te komen.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes over de teams en sporters van BH is een stuk makkelijker via de profielen van BH op Facebook en Twitter, de populairste en meest bezochte sociale netwerken. Je kunt deelnemen aan verlotingen, wedstrijden en promoties, en vertel en deel alles wat je over de ervaring en het universum van BH. BHbikeschannel Het BHbikeschannel, is het officiële kanaal van BH op YouTube. Kijk naar de beste video’s van onze fietsen, van de teams en atleten die door BH worden ondersteund en van de beurzen en evenementen waaraan we deelnemen.

Ea]mo]_]kh][aYdak]]j\]Da[jgkal]k We hebben drie nieuwe gespecialiseerde microsites geopend: een is opgedragen aan de teams en atleten van BH, een ander gericht op de gebruikers van de Lynx en de laatste speciaal voor de BH Demo Sessions zodat je onze nieuwe fietsen zelf kunt proberen. Be Part of BH Team Ontdek hoe het op dit moment staat met de teams en atleten van BH. Bekijk de wedstrijdagenda en berichten over de renners en de teams van BH zoals team Sojasun, BH SR Suntour KMC en Burgos BH. En geniet van de video’s waarin onze fietsen worden getest of kijk naar de BH-atleten in actie: Julie Bresset, Maxime Marotte en Eneko Llanos.

Lynx Training space Deze ruimte is special bedoeld voor de fans van enduro en, in het bijzonder, van de Lynx. Je kunt kijken naar videotutorials over hoe je jouw fiets kunt afstellen, meer te weten komen over de technologie van de Lynx, spectaculaire actiebeelden bekijken en je hebt direct toegang tot de Demo Sessions van de Lynx serie.

24

Microsite Demo Sessions Distributeurs en gebruikers van BH krijgen de gelegenheid om in de persoon kennis te maken met de BHervaring en te genoeten aan de hand van sessies die we het hele jaar door organiseren. Vind uit waar de volgende Demo Sessions worden georganiseerd, kies welke je het beste uitkomt en schrijf je in om je favoriete BH uit te proberen.


6 . Web

e

25


K

26


7 . Om gevi n g B 2 B

Kom binnen in onze nieuwe B2B „Fe_]naf_99 ;]fa]mo]af_Yf_ nggjoafc]dk]f \akljaZml]mjk

BH zet met hun website in op het aanbieden van een gemakkelijkere en completere ingang voor klanten. In de nieuwe omgeving B2B van BH krijgen winkels een veel directere, handigere, snellere en persoonlijkere behandeling door ons bedrijf. Vanuit deze nieuwe sectie zullen distributeurs een directe, snelle veilige en confidentiële relatie kunnen onderhouden met BH. De nieuwe omgeving B2B biedt talrijke voordelen: u kunt op heel eenvoudige wijze toegang krijgen tot alle bestelinformatie en de status ervan, facturen, aftersales, jaarverslagen en garanties. Biedt een betere beheersing over alle fases van de service, vanaf de verkoop tot de aftersales. Vanuit deze sectie kunnen geregistreerde professionals op een snelle en prettige manier talrijke handelingen uitvoeren:

Bestellingen doen op een beter gevisualiseerde, makkelijker en prettiger manier, en met alle informatie binnen handbereik. Realtime zien hoe de beschikbaarheid is van de BH modellen en bekijk alle catalogi en diensten van het merk. Alle informatie bekijken over de status van bestellingen die zijn gedaan en het gedetailleerde traject van de verzendstatus bekijken. Alle gegevens verkrijgen omtrent de status van facturen, de factuurgeschiedenis consulteren en prognoses maken van de betalingen. Een geactualiseerde followup bijhouden van de hele aftersales service, beschikken over bijgewerkte gegevens van elk incident en online klachten kunnen indienen. Activeer de levenslange garantie op het aanbod 2014. Je persoonlijke account met alle gegevens; de kortingsvoorwaarden, rappels, verkoopgegevens... Directe en up-to-date informatie over het de actualiteit van BH binnen de sector, nieuws, aanbiedingen, marketing materialen, afbeeldingen, video’s, rss volgen... 27

In de nieuwe B2B omgeving kunnen professionele klanten direct met BH communiceren, veel efficiëntere orders verwerken en dus tijd besparen doordat er minder papierwerk is; ook krijgt men interessante voordelen voor BH producten.


28


]造Zac]k e-ri

29


]¤Zac]k

:gehYjYla]^

D]]jn]jeg_]fe]l eaf\]jafkhYffaf_

:gfn]flagf]]d

<YkqDglagf

M]jeg_]f KjYhh]f

KjYhgf\]jkl]mfaf_

Vaak gebruik je de fiets niet meer om je door de stad te bewegen of om tochtjes te maken omdat het afleggen van een wat grotere afstand gewoon te vermoeiend is.

Trapondersteuning

Conventioneel

Dezelfde tijd en inspanning

Deze fietsen werken hetzelfde als gewone fietsen maar hebben één groot voordeel: ze vereisen veel minder inspanning omdat ze een elektrische motor hebben die, wanneer u dit wenst, u helpen door de trappers licht aan te drijven op een constante en comfortabele manier. Met dezelfde inspanning kunt u met de Easy Motion electric series tot drie keer verder komen zonder extra hulp tot 120 km.

T

Bovendien is het onderhoud minimaal omdat u zich alleen maar zorgen hoeft te maken over het opladen van de accu wat via elk stopcontact mogelijk is, op dezelfde manier als het opladen van een mobiele telefoon.

Afstand

Helm, rijbewijs en verzekering zijn niet verplicht.

@fkhYffaf_ MYjaYZ]d Conventioneel

Trapondersteuning

Kgjim]¤k]fkgj

Bij het oprijden van heuvels, bruggen en tegen de wind in moet er harder op de pedalen worden getrapt. Hoewel versnellingen helpen, moet je vaak letterlijk op de pedalen gaan staan om heel je lichaamsgewicht in de strijd te gooien om vooruit te komen.

30

Het brein van de Easy Motion Wanneer u fietst met de trapondersteuning ingeschakeld registreert de torque-sensor de uitgeoefende kracht en wordt er een signaal naar het besturingssysteem gestuurd zodat de motor, afhankelijk van het door u gekozen niveau van ondersteuning, u helpt bij het trappen met minimale inspanning. De ondersteuning is onmiddellijk, soepel en continue.

Z


M g g j ] d c o Y l o a d k

E<F

9gk[`

<MF

GYfYkgfa[

E<F ¬ <MF

@9J

=;J

Gepatenteerde systeem BH

Bosch / Panasonic

Samsung

Een innovatief en revolutionair gepatenteerde systeem van BH integreert de accu volledig in het fietsframe.

Bosch:

De FDS Easy Motion fietsen met een technologie die volledig ontwikkeld is door BH geven u een geweldige impuls tijdens het opstarten. De accu is strategisch onder de bagagedrager geplaatst.

Bij deze fietsen heeft u de keuze uit vier ondersteuningsstanden (Eco, Toer, Sport en Snel).

De accu is geplaatst onder de bagagedrager waarbij de traditionele geometrie van de fiets behouden wordt. Biedt vier ondersteuningsstanden (Eco, Toer, Sport en Snel).

Panasonic:

De accu is geplaatst onder het zadel wat zorgt voor een optimale gewichtsverdeling van de elektrische onderdelen. Biedt drie ondersteuningsstanden (Eco, Toer, Sport).

Belangrijkste kenmerken Maximale Trapondersteuning. Ontwerp

Tractie Spectrum

Extra functies Extra’s

Levensduur van de accu’s* Zelfstandigheid Tot Autonomie volgens gewicht van de gebruiker omstandigheden, helling en bodemcondities, richting, wind...

Tijdens het fietsen heeft u de keuze uit vier ondersteuningsstanden (Eco, Toer, Sport en Snel).

Vermogen en ontwerp Standaard Overbrenging

Bosch: Soepel trappen Panasonic: Evenwicht en zekerheid

Comfort en impuls

1:3

1:2,5

1:2,5

Geïntegreerd en strak ontwerp

Aangepast ontwerp

Ontwerp, bagagedrager

In het fietsframe De fiets met trapondersteuning die op een gewone fiets lijkt.

Bosch: Op het frame zoals de bagagedrager.

In de bagagedrager.

Panasonic: Op het frame, onder het zadel.

Rear Drive System (RDS)

Pedaalas Integrated Bottom Bracket System (IBS)

Voorwiel Front Drive System (FDS)

• Stadsfiets • Vouwfiets • MTB, crossfiets, dubbele vering en 29” • Racefiets

• Stadsfiets • Vouwfiets • MTB, cross • Racefiets

• Stadsfiets • Vouwfiets

Verwijderbaar LCD Versneller (6 km/h)

Bosch: LCD Panasonic: LCD / LED

Verwijderbaar LCD Versneller (6 km/h)

• Motor with Quick Release • Apps Lite & Premium • Light Upgrade Kit La baterías en las tres tecnologías son totalmente extraíbles y recargables. El tiempo de carga es muy breve, en solo dos horas se consigue cargar un 80% de la batería y en cuatro el 100%. *Indien de accu voor een langere periode niet wordt gebruikt, opladen tot 100% en vervolgens ten minste eens per twee maanden weer tot 100% opladen.

90 Km

120 Km

90 Km

Omstandigheden: Ideale Gunstige Zware

Accus 36 V /

9 Ah (NEO &EVO) • 8 Ah (Panasonic) • 8,4 Ah (Bosch) • 9 Ah (FDS)

31

12 Ah (NEO &EVO) • 13,2 Ah (Panasonic) • 11 Ah (Bosch)


32


E<F¬<MF e-ri

33


]¤Zac]k

:gehYjYla]^

E<F

<MF

;]khgjla]^kl] ]d]cljak[`]^a]lk

;ggjcjmak\]klY\ e]le]]j_]eYc

BH revolutioneert het panorama van de elektrische fietsen met de verrassende NEO.

De nieuwe EVO-fiets is ervoor gemaakt om je sneller en prettiger door de stad te bewegen.

Niets van zijn uiterlijk verraadt dat het hier gaat om een elektrische fiets. Zijn exclusieve, door BH gepatenteerde ontwerp, heeft een krachtige, compleet in het frame geïntegreerde accu, die in zijn geheel kan worden uitgenomen en die je in staat stelt meer kilometers te maken met meer vrijheid.

Zijn gestileerde en geavanceerde design met een futuristisch tintje verbergt een krachtige, geheel uitneembare, accu in zijn binnenste die een grotere actieradius en vermogen biedt.

Het innovatieve design van de NEO’s ontvangt jaar na jaar internationale onderscheidingen. Het meest recente voorbeeld is de NEO Volt die finalist was voor het beste ontwerp van het jaar bij de prestigieuze Delta Award ADI-FAD.

De EVO is een krachtige fiets die snel reageert en die alle ondersteuning biedt die je verlangt op de momenten dat je daar het meest behoefte aan hebt.

Eurobike Award 2011

afl]jdgcYYd

mjZYf

De sportiefste elektrische fiets

Ontdek de stad met de nieuwe EVO

Het brede aanbod van de NEO-serie is, grotendeels, gericht op sportief gebruik. Ze reageren ongelofelijk snel, bieden onmiddellijke en soepele ondersteuning en reageren altijd meteen op de behoefte van de fietser.

De nieuwe elektrische EVO’s van BH vertegenwoordigen een nieuwe sprong in stedelijke mobiliteit omdat ze je alles bieden dat je nodig hebt om je op je gemak door de stad en de omgeving te verplaatsen.

Er zijn NEO modellen voor iedere smaak. Ze zijn er als stijve 29ers, met suspensie, als cross, als toerfiets voor lange afstanden… en met het model Nitro haal je zelfs 45 km/u.

Alles in zijn aantrekkelijke en stijlvolle design is bedoeld om prettig door de stad te rijden. Het gestroomlijnde design van de aluminium onderbuis maakt op- en afstappen makkelijk, enkele modellen hebben een intern versnellingssysteem en de lastdrager is vastgesoldeerd aan het frame. Verschillende modellen beschikken over trommel- of schijfremmen.

De NEO-serie stopt hier niet, er zijn ook nog drie opvouwbare modellen en een stadsfiets.

I;JY[`l]jeglgj Meer vermogen, minder geluid, meer souplesse De fietsmodellen NEO en EVO hebben beide de revolutionaire RDS-achtermotor. Deze krachtige motor van 350W is op 250W begrensd, wat een soepeler motorgebruik oplevert en het motorgeluid totaal elimineert op momenten van extreem gebruik. Motor en sensorenkoppel zijn geplaatst op de achtervork van het frame en geven de fietser een soepele, reagerende en onmiddellijke ondersteuning, zonder dat je last hebt van hinderlijke schokken.

34


E<F

<MF ]p[dmka]^\]ka_f

Meer autonomie, meer snelheid Het best bewaarde geheim van de NEO en de EVO is hun Samsung-accu die volledig is geïntegreerd in de diagonale buis en die in zijn geheel kan worden losgehaald zodat hij gewoon thuis kan worden opgeladen. Dit ontwerp, exclusief van BH, zorgt ervoor dat deze fietsen er niet uitzien als elektrische fietsen. De vermogende accu biedt een actieradius van 90 kilometer. Ook kunnen ze, dankzij de versneller, snelheden bereiken van 6 km/u zonder dat bijtrappen nodig is. De accu van de NEO en de EVO is in zijn geheel uitneembaar en in zeer korte tijd op te laden (80% in twee uur en 100% in vier).

_jgl][YhY[al]al

]pl]jf]hggjl

Krachtigere accu

Een smallere en stijlvolle accu

De NEO modellen kunnen 2 soorten accu bevatten, van 324Wh (36V/9Ah) en van 432Wh (36V/12Ah). Ook bevat het Nitro-model een geoptimaliseerde accu die je in staat stelt om veel hogere snelheden te gebruiken terwijl je dezelfde actieradius behoudt.

De accu van de EVO is 17% smaller, gezien het frame van deze modellen veel gestileerder is, en deze accu’s, behalve die van de ECO, leveren 12 Ah.

9

12 1 2Ah

Bovendien beschikken ze over een externe poort voor het opladen zodat je ze bij elk elektrisch oplaadpunt kunt opladen.

90 9 0K Km m

9

12 1 2Ah

90 9 0K Km m

]pljY¿knYf\]k]ja] Alle opties De NEO en de EVO bevatten high-end componenten en alle opties die van een elektrische fiets mag verwachten wat jouw rit prettiger, sneller en veiliger wordt: Lcd-display: hiermee kun je het gewenste type trapondersteuning kiezen. Light Upgrade Kit: systeem met voor- en achterverlichting dat door de accu wordt gevoed. Achtermotor met Quick Release: dit stelt je in staat de motor van het achterwiel los te halen voor het onderhoud aan de wielen. Mobiele App en Premium Mobiele App: de NEO en de EVO kunnen met je mobiele telefon communiceren door middel Bluetooth. Zo weet je wat de afgelegde afstand is, hoe vol de accu is, de gemiddelde snelheid of de reisduur. Ook bevat de Premium App: ANT+connectivity en mini-usb - én hij biedt je drie modi: Handmatig, Gps-functie, Intelligent (hartslagcontrole) maar ook stelt hij je in staat om een groot aantal variabelen te monitoren.

Lcd-display

Light Upgrade Kit

35

Quick Release

Apps


E<F Finalist voor de Delta Design Award 2013

Eurobike Award 2011 gewonnen in de categorie beste ontwerp en functionaliteit voor hybride fietsen

H=Y[lgjJlYf\YYj\Fn]jZj]f_af_ 36


De t ext en ags e e- ke Meer vermogen Het revolutionaire RDS-systeem versoepelt het gebruik van de motor en elimineert alle herrie op momenten van extreem gebruik. Dit gevoel van kracht, progressie en gemak komt omdat de achtermotor met het optionele Quick Release-systeem en de PAR-sensor op de achtervork van het frame zijn geplaatst.

De accu met de langste levensduur De NEO’s maken gebruik van een van de accu’s op de markt die je de meeste vrijheid bieden, tot wel 90 km in de modus Rijden, en zijn verbruik is vergelijkbaar met dat van een mobiele telefoons.

Mggj`]l]]jklcmfbabb]e]l e]]j_]eYc]feaf\]j cjY[`lkafkhYffaf_\ggj`]l e]]kljma_]•n]]d]ak]f\] l]jj]afn]jhdYYlk]fe]l ]]f]d]cljak[`]^a]lk?]l cYjYcl]jnYf\]fa]mo]E<Fak gf_]c]f\khgjla]^Ea]lknYf rabfmal]jdabcn]jjYY\l\Yl`]l `a]j_YYlge]]f]d]cljak[`] ^a]lk¤eYYjZaff]faf n]jZ]j_l`ab]]fcjY[`la_] Y[[m•\a]b]afklYYlkl]dllgl †‡cadge]l]jl]jab\]f

Ga zo snel je wilt Je kunt uit vier oplopende soorten ondersteuning kiezen met behulp van een afneembaar lcd-display LCD op het stuur.

Stapvoets

ECO

1:0,7

Extra vermogen per pedaaltrap 70%.

Cruise

STANDARD

1:1,4

Extra vermogen per pedaaltrap 140%.

Sport

SPORT

1:2

Verdubbelt het vermogen per pedaaltrap.

Hoge snelheid

BOOST

1:3

Verdrievoudigt het vermogen per pedaaltrap.

App Pmi Verk Verkrijgbaar via Google Play en Apple’s App Store

Inc Inclusief ANT+ connectivity en mini-usb 3m modi • Manueel • Automatisch (GPS) • Automatisch (hartslagcontrole) Stelt je in staat een groot aantal variabelen te beheren

Mobiele app Lite Stelt je in staat te weten wat de afgelegde afstand is, het oplaadniveau van de accu, de gemiddelde snelheid en de reistijd.

Light Upgrade Kit Mogelijkheid om een systeem met voor- en achterlicht aan de besturingseenheid toe te voegen.

37


E<F

]¤Zac]k Rear Drive System

E<FI;J

LalZj]a\af_kk]l Motor with Quick Release

Emotion remov.

Apps Lite & Premium

Samsung

Light kit

324 Wh (36 V / 9 Ah) 432 Wh (36 V / 12 Ah)

“Brushless” 350 W (lim. 250 W) Up to

70 km 90 km

ils, u s, ad,…

I;JEaljg I]Yj;jan]Jqkl]e

:YjZgf <E……

NEO Carbon Carbono Tektro E-COMP

Lcd Emotion Remov.

“Brushless” 500 W

NEO Nitro H/S Suntour NCX-D LO Lite Tektro Dorado

Up to 70 km

Shimano XT 10SP

Ealjg

Samsung 432Wh (48V / 9Ah)

Fsa Vero JIS 3SP Kenda 198 700*32C Shimano

<E†‡

IY[]

MD

<E…‡

18,9

NEO Race XDS Carbono V-Brake Alloy Shimano 105 10SP

Shimano 105 10SP

38

Shimano Deore 3SP Schwalbe 40-622 Marathon Shimano

FSA Vero JIS 3SP Continental 700*25C Supersport Plus Shimano

MD 24,6

MD 19,5


† ]j <E„ƒ

NEO 29er Suntour XCR-MLO Tektro E-COMP Shimano Deore 10SP

ƒ‚‡9 <Eƒ

NEO 650B Alloy 27,5” Suntour XCR-MLO Tektro E-COMP Shimano Deore 10SP

A]l <E„~

NEO Cross Mix Alloy 28” Suntour Nex4610 HLO Tektro E-COMP

Shimano Deore 3SP Schwalbe Rapid Rob 29*2,25 Shimano

MD

Ameh]j ƒ‚‡9

21,9

<Eƒƒ

NEO Jumper 650B Full Suspension SR Epicon Rock Shox XC32 Tektro E-COMP

Shimano Deore 3SP Schwalbe Rapid Rob 27,5*2,25 Shimano

MD

Olj]e dal]

21,9

<Eƒ‡

NEO Xtrem Alloy 26” Suntour XCT MLO Tektro E-COMP

Shimano XT 10SP

MD

Shimano Deore 3SP Schwalbe Rapid Rob 27,5*2,25 Shimano

21,9

Shimano Alivio 3SP Continental 26*2,2 Explorer Shimano

SM / MD 20,9

Shimano S a o Alivio o 8S 8SP

Shimano Alivio 3SP Kenda 198 700*38C Shimano

MD

:jgkk

19,8

<E„‡

NEO Cross Alloy 28” Suntour Nex4610 HLO Tektro E-COMP Shimano Alivio 8SP

Shimano Alivio 8SP

39

Shimano Alivio 3SP Kenda 198 700*38C Shimano

MD / LA 19,8


E<F

]¤Zac]k

:alq dal] <E~

NEO City Alloy 28” Suntour CR-8V V-Brake Alloy

Shimano Altus 3SP Kenda 198 700*38C Shimano Dinamo

Jlj]]l

MD / LA

dal]

24

<E€~

Mgdl <Eƒ

NEO Volt Alloy 20” Foldable HI-TEN

Gjgp dal] <E‡

MD

NEO Volt Alloy 20” Foldable HI-TEN

Suntour 48T

MD

Kenda 20*1,75

22,4

V-Brake Alloy Shimano RD-2300 7SP

Shimano Dinamo

23,7

Shimano Alivio 8SP

Suntour 48T 3SP Kenda 20* 1,95C Relex Shimano

MD

NEO Volt Alloy 20”

Suntour 48T

MD

HI-TEN

Kenda 20*1,75

22,4

V-Brake Alloy Shimano RD-2300 7SP

Shimano Dinamo

Tektro E-COMP Shimano RD-2300 8SP

Shimano Altus 3SP Kenda K193 26*1,95C Shimano Dinamo

Suntour NEX4100-V2 V-Brake Alloyy

Shimano Alivio 8SP

khgjldal]

NEO City Alloy 26”

Mgdl dal]

21,4

<E‚

40


Ealjg

<E† ‡ 

Frame NEO Nitro H/S

Ketting Shimano HG54

Schokdemper – Voorvork Suntour NCX-D LO LITE L1

Buitenbanden Schwalbe 40-622 Marathon

Balhoofdstel Integrated

Naven Shimano

Shifters Shimano Deore

Zadel Emotion Perform

Voorderailleur Shimano Alivio 3SP

Zadelklem Quick Release

Crankstel Shimano Deore

Zadelpen Alloy 31,6MM Stuur Emotion Carbon

Trapas Integrated

a1

L2

a2

L3

Spaken Stainless Steel

Achterderailleur Shimano XT 10SP

h1

Handvatten Ergonomic

Cassette Shimano HG62 10SP (11-36T)

L4

Systeem NEO RDS Nitro

Velgen Alloy Double Wall

Stuurpen Emotion Light

h2

K < : ?E F C F > @ <

Remhendels Tektro Dorado

Accu Samsung 432Wh (48V / 9Ah) Motor “Brushless” 500W Autonomie Up to 90 km Afstandsbediening LCD Emotion Remov. Opbergzakje voor afstandsbediening Uitbreidingsset Motor with QR. Apps Lite & Premium

Pedalen Alloy Antislip Gewich 24,6 kg

Afmetingen in mm.

Maat MD

Totaal 500

195

573

661

450

1.103

70

73

1.803

kleur

code MATT-431

Accessoires Snelbinders, Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer, fietsbel en wielreflectoren Verlichting

41

Voorlicht: Herrmans H-Diver Auto, Achterlicht: Spanninga Brasa, Achterreflector: Rear Light Integrated


E<F

]¤Zac]k

:YjZgf

<E… … 

Frame NEO Carbon

Ketting Shimano CN-4601

Schokdemper –

Remhendels Tektro E-COMP

Voorvork XDS Carbono L1

Velgen Alloy Double Wall Buitenbanden Kenda 198 700*32C

Stuurpen Emotion Light

h2

Balhoofdstel Integrated

Naven Shimano

Shifters Shimano 105

Spaken Stainless Steel Zadel Emotion Perform

Achterderailleur SHIMANO 105 10SP

h1

Zadelklem Quick Release

Voorderailleur Shimano Tiagra

Zadelpen Carbon 31,6MM

Crankstel FSA Vero JIS 3SP

Stuur Emotion Carbon

Trapas Integrated

a1

L2

a2

L3

Handvatten Ergonomic

Cassette SHIMANO 105 10SP (11-25T)

L4

Pedalen Alloy Antislip

K < : ?E F C F > @ < Systeem NEO RDS 9Ah Accu Samsung 324Wh (36V / 9Ah) Motor "Brushless" 350W Autonomie Up to 70 km Afstandsbediening LCD Emotion Remov. Opbergzakje voor afstandsbediening Uitbreidingsset Motor with QR. Apps Lite & Premium Light kit

Gewich 18,9 kg Afmetingen in mm.

Maat MD

Totaal 490

195

599

711

450

1.158

67

71

1.858

kleur

code MATT-431

42

Accessoires Voetensteun, achtervorkbeschermer, fietsbel en wielreflectoren


IY[]

<E… ‡ 

Frame NEO Race

Ketting Shimano CN-4601

Schokdemper –

Remhendels V-Brake Alloy Velgen Alloy Double Wall

Voorvork XDS Carbono L1

Stuurpen Emotion Light

h2

Buitenbanden Continental 700*25C Supersport Plus

Balhoofdstel Integrated

Naven Shimano

Shifters Shimano 105

Spaken Stainless Steel

Achterderailleur SHIMANO 105 10SP

h1

Zadel Emotion Perform

Voorderailleur Shimano Tiagra

Zadelklem Alloy

Crankstel FSA Vero JIS 3SP

Zadelpen Alloy 31,6 mm

Trapas Integrated

a1

L2

a2

L3

Systeem NEO RDS 12Ah Accu Samsung 432Wh (36V / 12Ah) Motor "Brushless" 350W Autonomie Up to 90 km Afstandsbediening LCD Emotion Remov. Opbergzakje voor afstandsbediening Uitbreidingsset Motor with QR.

Stuur Emotion Lite

Cassette SHIMANO 105 10SP (11-25T)

L4

K < : ?E F C F > @ <

Handvatten Ergonomic Pedalen Marwi Allloy Gewich 19,5

Afmetingen in mm.

Maat MD

Totaal 490

195

599

701

430

1.123

70

74

kleur

code

1.823

005

43

Accessoires Fietsbel en wielreflectoren

Apps Lite & Premium Light kit


E<F

]¤Zac]k

†˜

<E„ ƒ 

Frame NEO 29er

Ketting Shimano HG54

Schokdemper –

Remhendels Tektro E-COMP

Voorvork Suntour XCR-MLO L1

Velgen Alloy Double Wall

Stuurpen Emotion Cross

h2

Buitenbanden Schwalbe Rapid Rob 29*2,25

Balhoofdstel Integrarted

Naven Shimano

Shifters Shimano Deore

Spaken Stainless Steel

Achterderailleur Shimano Deore 10SP

h1

Zadel Emotion Cross

Voorderailleur Shimano Deore 3SP

Zadelklem Quick Release

Crankstel Shimano Deore

Zadelpen Alloy 31,6 mm

Trapas Integrated

a1

L2

a2

L3

Stuur Emotion Cross Alloy

Cassette Shimano HG62 10SP (11-36T)

L4

Handvatten Ergonomic

K < : ?E F C F > @ < Systeem NEO RDS 12Ah Accu Samsung 432Wh (36V / 12Ah) Motor "Brushless" 350W Autonomie Up to 90 km Afstandsbediening LCD Emotion Remov. Opbergzakje voor afstandsbediening Uitbreidingsset Motor with QR. Apps Lite & Premium Light kit

Pedalen Alloy Antislip Gewich 21,9

Afmetingen in mm.

Maat MD

Totaal 460

175

578

674

455

1.126

70

73

kleur

code

1.926

005

44

Accessoires Achtervorkbeschermer, fietsbel en wielreflectoren


Ameh]jƒ‚‡9

<Eƒ ƒ 

Frame NEO Jumper 650B Full Suspension

Ketting Shimano HG54 Remhendels Tektro E-COMP

Schokdemper Suntour Epicon Lord 120 L1

Velgen Alloy Double Wall

Voorvork Rock Shox XC32

h2

Buitenbanden Schwalbe Rapid Rob 27,5*2,25

Stuurpen Emotion Cross Balhoofdstel Integrarted Shifters Shimano Deore

h1

Spaken Stainless Steel Zadel Emotion Cross

Achterderailleur Shimano XT 10SP Voorderailleur Shimano Deore 3SP

Zadelklem Quick Release

Crankstel Shimano Deore

Zadelpen Alloy 31,6 mm

a1

L2

a2

L3

Naven Shimano

Stuur Emotion Cross Alloy

Trapas Integrated

L4

Handvatten Ergonomic

Cassette Shimano HG62 10SP (11-36T)

Pedalen Alloy Antislip

MD

Totaal 450

195

578

688

450

1.136

70

73

1.786

Systeem NEO RDS 12Ah Accu Samsung 432Wh (36V / 12Ah) Motor "Brushless" 350W Autonomie Up to 90 km Afstandsbediening LCD Emotion Remov. Opbergzakje voor afstandsbediening Uitbreidingsset Motor with QR. Apps Lite & Premium Light kit

Gewich 21,9 kg

Afmetingen in mm.

Maat

K < : ?E F C F > @ <

kleur

code MATT-431

45

Accessoires Achtervorkbeschermer, fietsbel en wielreflectoren


E<F

]¤Zac]k

ƒ‚‡9

<Eƒ 

Frame NEO 650B Alloy

Ketting Shimano HG54

Schokdemper –

Remhendels Tektro E-COMP

Voorvork Suntour XCR-MLO L1

Velgen Alloy Double Wall

Stuurpen Emotion Cross

h2

Buitenbanden Schwalbe Rapid Rob 27,5*2,25

Balhoofdstel Integrarted

Naven Shimano

Shifters Shimano Deore

Spaken Stainless Steel

Achterderailleur Shimano Deore 10SP

h1

Zadel Emotion Cross

Voorderailleur Shimano Deore 3SP

Zadelklem Quick Release

Crankstel Shimano Deore

Zadelpen Alloy 31,6 mm

Trapas Integrated

a1

L2

a2

L3

Stuur Emotion Cross Alloy

Cassette Shimano HG62 10SP (11-36T)

L4

Handvatten Ergonomic

K < : ?E F C F > @ < Systeem NEO RDS 12Ah Accu Samsung 432Wh (36V / 12Ah) Motor "Brushless" 350W Autonomie Up to 90 km Afstandsbediening LCD Emotion Remov. Opbergzakje voor afstandsbediening Uitbreidingsset Motor with QR. Apps Lite & Premium Light kit

Pedalen Alloy Antislip Gewich 21,9 kg

Afmetingen in mm.

Maat MD

Totaal 450

205

587

667

450

1.112

70

73

1.762

kleur

code MATT-431

46

Accessoires Achtervorkbeschermer, fietsbel en wielreflectoren


Olj]edal]

<Eƒ ‡ 

Frame NEO Xtrem Alloy 26"

Ketting Shimano HG40

Schokdemper –

Remhendels Tektro E-COMP

Voorvork Suntour XCT MLO L1

Velgen Alloy Double Wall

Stuurpen Emotion Cros

h2

Buitenbanden Continental 26*2,2 Explorer

Balhoofdstel Integrated

Naven Shimano

Shifters Shimano Alivio

Spaken Stainless Steel

Achterderailleur Shimano Alivio 8SP

h1

Zadel Emotion Cross

Voorderailleur Shimano Alivio 3SP

Zadelklem Quick Release

Crankstel Shimano Alivio Trapas Integrated

a1

L2

a2

L3

Zadelpen Alloy 31,6 mm Stuur Emotion Cross Alloy

Cassette Shimano HG41 8SP (11-32T)

L4

Handvatten Ergonomic Pedalen Alloy Antislip

Totaal

SM

440

205

577

665

450

1.112

70

73

1.762

MD

490

205

578

666

450

1.112

70

73

1.762

Systeem NEO RDS 9Ah Accu Samsung 324Wh (36V / 9Ah) Motor "Brushless" 350W Autonomie Up to 70 km Afstandsbediening LCD Emotion Remov. Opbergzakje voor afstandsbediening Uitbreidingsset Motor with QR. Apps Lite & Premium Light kit

Gewich 20,9 kg

Afmetingen in mm.

Maat

K < : ?E F C F > @ <

kleur

code MATT-431

47

Accessoires Achtervorkbeschermer, fietsbel en wielreflectoren


E<F

]¤Zac]k

A]l

<E„ ~ 

Frame NEO Cross Mix Alloy 28"

Ketting Shimano HG40

Schokdemper –

Remhendels Tektro E-COMP

Voorvork Suntour NEX4610 HLO L1

h2

Balhoofdstel Integrated

Naven Shimano

Shifters Shimano Alivio 8SP

Spaken Stainless Steel

Achterderailleur Shimano Alivio 8SP

Zadel Emotion Cross

Voorderailleur Shimano Alivio 3SP

Zadelklem Quick Release

Crankstel Shimano Alivio

Zadelpen Alloy 31,6 mm Stuur Emotion Cross Alloy

Trapas Integrated

a1

L2

a2

Buitenbanden Kenda 198 700*38C

Stuurpen Emotion Cross

h1

L3

Velgen Alloy Double Wall

Handvatten Ergonomic

Cassette Shimano HG41 8SP (11-32T)

L4

Pedalen Alloy Antislip

K < : ?E F C F > @ < Systeem NEO RDS 12Ah Accu Samsung 432Wh (36V / 12Ah) Motor "Brushless" 350W Autonomie Up to 90 km Afstandsbediening LCD Emotion Remov. Opbergzakje voor afstandsbediening Uitbreidingsset Motor with QR. Apps Lite & Premium Light kit

Gewich 19,8 kg Afmetingen in mm.

Maat MD

Totaal 440

195

578

665

450

1.107

70

73

kleur

code

1.807

005

48

Accessoires Voetensteun, achtervorkbeschermer, fietsbel en wielreflectoren


:jgkk

<E„ ‡ 

Frame NEO Cross Alloy 28"

Ketting Shimano HG40

Schokdemper –

Remhendels Tektro E-COMP

Voorvork Suntour NEX4610 HLO L1

h2

Balhoofdstel Integrated

Naven Shimano

Shifters Shimano Alivio 8SP

Spaken Stainless Steel

Achterderailleur Shimano Alivio 8SP

Zadel Emotion Cross

Voorderailleur Shimano Alivio 3SP

Zadelklem Quick Release

Crankstel Shimano Alivio

Zadelpen Alloy 31,6 mm Stuur Emotion Cross Alloy

Trapas Integrated

a1

L2

a2

Buitenbanden Kenda 198 700*38C

Stuurpen Emotion Cross

h1

L3

Velgen Alloy Double Wall

Handvatten Ergonomic

Cassette Shimano HG41 8SP (11-32T)

L4

Pedalen Alloy Antislip

K < : ?E F C F > @ < Systeem NEO RDS 12Ah Accu Samsung 432Wh (36V / 12Ah) Motor "Brushless" 350W Autonomie Up to 90 km Afstandsbediening LCD Emotion Remov. Opbergzakje voor afstandsbediening Uitbreidingsset Motor with QR. Apps Lite & Premium Light kit

Gewich 19,8 kg Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

MD

500

195

578

665

450

1.107

70

73

1.807

LA

550

195

574

665

450

1.107

70

73

1.807

kleur

code MATT-431

49

Accessoires Voetensteun, achtervorkbeschermer, fietsbel en wielreflectoren


E<F

]¤Zac]k

:alqdal]

<E ~ 

Frame NEO City Alloy 28"

Ketting Shimano HG40

Schokdemper – Voorvork Suntour Cr-8V L1

Buitenbanden Kenda 198 700*38C

Balhoofdstel Integrated

Naven Shimano Dinamo

Shifters Shimano Alivio

Spaken Stainless Steel Zadel Emotion Confort

Achterderailleur Shimano Alivio 8SP

h1

Zadelklem Alloy

Voorderailleur Shimano FDM191 3SP

Zadelpen Alloy 31,6 mm

Crankstel Shimano Altus L3

Stuur Emotion City Alloy

Trapas Integrated

a1

L2

a2

Handvatten Ergonomic

Cassette Shimano HG41 8SP (11-32T)

L4

Systeem NEO RDS 9Ah

Velgen Alloy Double Wall

Stuurpen Emotion Auto Adjustable

h2

K < : ?E F C F > @ <

Remhendels V-Brake Alloy

Accu Samsung 324Wh (36V / 9Ah) Motor "Brushless" 350W Autonomie Up to 70 km Afstandsbediening LCD Emotion Remov. Opbergzakje voor afstandsbediening Uitbreidingsset Motor with QR. Apps Lite & Premium

Pedalen Alloy Safety Pedal Gewich 24 kg

Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

MD

480

195

578

665

450

1.107

70

73

1.807

LA

540

195

574

665

450

1.107

70

73

1.807

kleur

code MATT-431

50

Accessoires Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, fietsbel en wielreflectoren Verlichting

Voorlicht: Basta Sprint, Achterlicht: Spanninga, Achterreflector


Jlj]]ldal]

<E€ ~ 

Frame NEO City Alloy 26"

Ketting Shimano HG40

Schokdemper –

Remhendels V-Brake Alloy

Voorvork Suntour Nex4100-V2 L1

Velgen Alloy Double Wall Buitenbanden Kenda K193 26*1,95C Naven Shimano Dinamo

Stuurpen Emotion Auto Adjustable

h2

Balhoofdstel Integrated Shifters Shimano Alivio

Spaken Stainless Steel

Achterderailleur Shimano Alivio 8SP

h1

Zadel Emotion Confort

Voorderailleur Shimano FDM191 3SP

Zadelklem Alloy

Crankstel Shimano Altus L3

Zadelpen Alloy 31,6 mm

Trapas Integrated

a1

L2

a2

Stuur Emotion City Alloy

Cassette Shimano HG41 8SP (11-32T)

L4

Handvatten Ergonomic

K < : ?E F C F > @ < Systeem NEO RDS 9Ah Accu Samsung 324Wh (36V / 9Ah) Motor "Brushless" 350W Autonomie Up to 70 km Afstandsbediening LCD Emotion Remov. Opbergzakje voor afstandsbediening Uitbreidingsset Motor with QR. Apps Lite & Premium

Pedalen Alloy Safety Pedal Gewich 23,7 kg

Afmetingen in mm.

Maat MD

Totaal 410

195

78

661

425

1.082

71

74

1.082

kleur

code MATT-431

51

Accessoires Snelbinders, kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, fietsbel en wielreflectoren Verlichting

Voorlicht: Basta Sprint, Achterlicht: Spanninga Brasa, Achterreflector: Rear Light Integrated


E<F

]¤Zac]k

MgdlJhgjldal]

<E ƒ 

Frame NEO Volt Alloy 20" Foldable

Ketting CN-HG40

Schokdemper –

Remhendels Tektro E-COMP

Voorvork HI-TEN

Velgen Alloy Double Wall Buitenbanden Kenda 20*1,95C

Stuurpen Telescopic Balhoofdstel Integrated h2

Spaken Stainless Steel Zadel Emotion Comfort Light

Achterderailleur Shimano RD-2300 8SP

h1

L3

Naven Shimano

Shifters Shimano Alivio

L1

Zadelklem Quick Release

Voorderailleur – a2

L2

L4

Zadelpen Alloy 31,6 mm

Crankstel Suntour 48T

Stuur Alloy

Trapas Integrated

a1

Handvatten Ergonomic

Cassette SHIMANO HG51 8SP (11-28T)

Pedalen Folding

K < : ?E F C F > @ < Systeem NEO RDS 9Ah Accu Samsung 324Wh (36V / 9Ah) Motor "Brushless" 350W Autonomie Up to 70 km Afstandsbediening LCD Emotion Remov. Opbergzakje voor afstandsbediening Uitbreidingsset Motor with QR. Apps Lite & Premium Light kit

Gewich 21,4 kg Afmetingen in mm.

Maat MD

Totaal 280

175

675

680

403

1.080

74

73

kleur

code

1.580

005

RWS Patented

1000 x 900 x 350 mm.

1

Ride

2

Walk

3

Store

52

Accessoires Voetensteun, fietsbel en wielreflectoren


Mgdldal]

<E ‚ 

Frame NEO Volt Alloy 20" Foldable

Ketting CN-HG40

Schokdemper – Voorvork HI-TEN

L3

Zadel Emotion Comfort Light

Achterderailleur Shimano RD-2300 7SP

Zadelklem Quick Release Zadelpen Alloy 31,6 mm

Crankstel Suntour 48T

L2

L4

Stuur Alloy

Trapas Integrated

a1

Autonomie Up to 70 km

Spaken Stainless Steel

Voorderailleur – a2

Motor "Brushless" 350W

Naven Shimano Dinamo

Shifters Shimano Tourney

h2

Accu Samsung 324Wh (36V / 9Ah)

Buitenbanden Kenda 20*1,75

Balhoofdstel Integrated h1

Systeem NEO RDS 9Ah

Velgen Alloy Double Wall

Stuurpen Telescopic L1

K < : ?E F C F > @ <

Remhendels V-Brake Alloy

Handvatten Ergonomic

Cassette Shimano TZ21 7SP (12-28T)

Afstandsbediening LCD Emotion Remov. Opbergzakje voor afstandsbediening Uitbreidingsset Motor with QR. Apps Lite & Premium

Pedalen Folding Gewich 22,4 kg

Afmetingen in mm.

Maat MD

Totaal 280

175

675

680

403

1.080

74

73

kleur

code

1.580

N11

RWS Patented

1000 x 900 x 350 mm.

1

Ride

2

Walk

3

Store

53

Accessoires Snelbinders, kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, fietsbel en wielreflectoren Verlichting

Voorlicht: Led Herrmans H-Diver, Achterlicht: Led Herrmans Google, Achterreflector: Rear Light Integrated


54


Gjgpdal]

<E ‡ 

Frame NEO Volt Alloy 20”

Ketting CN-HG40

Schokdemper – Voorvork HI-TEN

L3

L4

Zadel Emotion Comfort Light

Achterderailleur Shimano RD-2300 7SP

Zadelklem Quick Release Zadelpen Alloy 31,6 mm

Crankstel Suntour 48T

L2

Stuur Alloy

Trapas Integrated

a1

Autonomie Up to 70 km

Spaken Stainless Steel

Voorderailleur – a2

Motor "Brushless" 350W

Naven Shimano Dinamo

Shifters Shimano Tourney

h2

Accu Samsung 324Wh (36V / 9Ah)

Buitenbanden Kenda 20*1,75

Balhoofdstel Integrated h1

Systeem NEO RDS 9Ah

Velgen Alloy Double Wall

Stuurpen Telescopic L1

K < : ?E F C F > @ <

Remhendels V-Brake Alloy

Handvatten Ergonomic

Cassette Shimano TZ21 7SP (1228T)

Afstandsbediening LCD Emotion Remov. Opbergzakje voor afstandsbediening Uitbreidingsset Motor with QR. Apps Lite & Premium

Pedalen Folding Gewich 22,4 kg

Afmetingen in mm.

Maat MD

Totaal 280

175

675

680

403

1.080

74

73

kleur

code

1.580

005

55

Accessoires Snelbinders, kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, fietsbel en wielreflectoren Verlichting

Voorlicht: Spanninga Kendo, Achterlicht: Led Herrmans Google, Achterreflector: Rear Light Integrated


<MF

H=Y[lgjJlYf\YYj\Fn]jZj]f_af_ 56


H â&#x20AC;Ť×¤â&#x20AC;Źrfec gn voor n e- ke Comfort en vermogen Met de EVO kun je je prettig en snel verplaatsen omdat hij je een schokvrije, soepele en directe trapondersteuning biedt. Dit gevoel van kracht, progressie en gemak komt omdat de achtermotor met het optionele Quick Release-systeem en de PARsensor op de achtervork van het frame zijn geplaatst. Bovendien verlicht het innovatieve EVO-systeem het gebruik van motor en op momenten van extreem gebruik wordt het geluid in zijn geheel geĂŤlimineerd.

Externe poort om de accu op te laden De accu van de EVOâ&#x20AC;&#x2122;s behoort, zonder twijfel, tot de accuâ&#x20AC;&#x2122;s die op de markt zijn die je de meeste vrijheid bieden, tot wel 90 km in de Ride-modus, en zijn verbruik is te vergelijken met dat van mobiele telefoons.

Ea]lkaf`]lmal]jdabcnYf\] <YkqDglagf<MFdYYlb] n]jeg]\]f\Ylb]l]eYc]f `]Zle]l]]f]d]cljak[`] ^a]lkÂ?Qabf]p[dmka]n]\]ka_f eYYcl\]<MFlgl]]f klabdngdd]]f[ge^gjlYZ]d] ^a]lk\a]afrabfZaff]fkl]]]f cjY[`la_]Y[[mn]jZgj_]f `gm\lÂ?Qabfklabdngdd]\]ka_f Za]\lb]`]l`gg_kl] [ge^gjlrg\Ylb]b]kf]d \ggj\]klY\Z]o]]_lg^ fYYjoYYjb]ggceYYj `]]foadl

Perfect voor het dagelijkse gebruik

App Pmi

Je kunt uit vier oplopende soorten trapondersteuning kiezen door middel van een afneembaar lcd-display op het stuur. Stapvoets

ECO

1:0,7

Extra vermogen per pedaaltrap 70%.

Cruise

STANDARD

1:1,4

Extra vermogen per pedaaltrap 140%.

Sport

SPORT

1:2

Verdubbelt het vermogen per pedaaltrap.

Hoge snelheid

BOOST

1:3

Verdrievoudigt het vermogen per pedaaltrap.

Verk Verkrijgbaar via Google Play en Appleâ&#x20AC;&#x2122;s App Store

Inc Inclusief ANT+ connectivity en mini-usb 3m modi â&#x20AC;˘ Manueel â&#x20AC;˘ Automatisch (GPS) â&#x20AC;˘ Automatisch (hartslagcontrole) Stelt je in staat een groot aantal variabelen te beheren

Mobiele App en Premium App Door middel van een app, die je kunt downloaden op de website van BH, kun je via Bluetooth communiceren met je fiets zodat je op je mobiel kunt zien wat de afgelegde afstand is, hoe vol de accu isen wat de gemiddelde snelheid en reistijd is.

57


<MF

]¤Zac]k

<MF

Front Drive System (Gacela) Rear Drive System

LalZj]a\af_kk]l Motor with Quick Release Apps Lite & Premium

Emotion remov. Samsung

Light kit

324 Wh (36 V / 9 Ah) 432 Wh (36 V / 12 Ah)

“Brushless” 350 W (lim. 250 W) Up to

70 km 90 km

new urb voо

>Y[]dY <M‚„

EVO City Wave Alloy 28" Suntour CR-8V R Shimano Roller Brake Shimano Nexus 8SP

58

Shimano NCX75 Kenda 198 700*38C Shimano Dinamo

MD / LA 25,3


;aYegf\ oYn] <M‚~

:alq oYn] <M~

EVO City Alloy 28" Suntour CR-8V Magura Hydraulic HS-11 Shimano Deore 10SP

EVO City Wave Alloy 28" Suntour NEX Tektro E-COMP

Shimano Deore Kenda 198 700*38C Shimano Dinamo

MD / LA

Shimano Altus Kenda 198 700*38C Shimano Dinamo

MD / LA

;aYegf\ <M‚‡

25,3

25,9

<M€€

EVO City Wave Alloy 26" Suntour NEX 4100-V2 Tektro E-COMP

Suntour CR-8V Magura Hydraulic HS-11 Shimano Deore 10SP

:alq

EVO City Alloy 28"

<M‡

Suntour NEX 4610 Tektro E-COMP

Shimano Alivio 8SP

Jlj]]l

EVO City Alloy 28"

Shimano Deore Kenda 198 700*38C Shimano Dinamo

MD / LA

Shimano Altus Kenda 198 700*38C Shimano Dinamo

MD / LA

Suntour XR-178 Kenda K193 26*1,5 Alloy

MD

25,3

25,9

Shimano Alivio 8SP

Shimano Altus Kenda K193 26*1,95C Shimano Dinamo

MD

<[g dal]

25,9

<M€~

EVO City Wave Alloy 26" HI-TEN V-Brake Alloy

Shimano Alivio 8SP

Shimano RDTX35

59

23,9


<MF

]¤Zac]k

>Y[]dY

<M‚ „ 

Frame EVO City Wave Alloy 28"

Ketting Shimano

Schokdemper – Voorvork Suntour CR-8V R

L1

Velgen Alloy Double Wall Buitenbanden Kenda 198 700*38C Naven Nexus

Stuurpen Emotion Auto Adjustable

h2

Balhoofdstel Integrated Shifters Shimano Nexus 8SP

Spaken Stainless Steel

Achterderailleur Shimano Nexus 8SP

h1

Zadel Emotion Confort

Voorderailleur –

Zadelklem Alloy

Crankstel Shimano NCX75 L3

a2

Zadelpen Alloy 31,6 mm

Trapas Integrated

a1

L2

Stuur Emotion City Alloy

Cassette Shimano 16T

L4

K < : ?E F C F > @ <

Remhendels Shimano Roller Brake

Handvatten Ergonomic

Systeem NEO FDS 12Ah Accu Samsung 432Wh (36V / 12Ah) Motor "Brushless" 250W Autonomie Up to 90 km Afstandsbediening LCD Emotion Remov. Opbergzakje voor afstandsbediening Uitbreidingsset Motor with QR. Apps Lite & Premium

Pedalen Alloy Safety Pedal Gewich 25,3 kg Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

MD

480

195

591,9

655

445

LA

540

195

616,8

682

445 1.118,6

1.091

70

73

1.791

70

73

1.818

kleur

code 005

Accessoires Snelbinders, kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, fietsbel, wielreflectoren en slot Axa Defender Verlichting

60

Voorlicht: Spanninga Kendo, Achterlicht: Spanninga Brasa, Achterreflector: Rear Light Integrated


;aYegf\oYn]

<M‚ ~ 

Frame EVO City Alloy 28"

Ketting Shimano Deore

Schokdemper – Voorvork Suntour CR-8V

L1

Velgen Alloy Double Wall Buitenbanden Kenda 198 700*38C Naven Shimano Dinamo

Stuurpen Emotion Auto Adjustable

h2

Balhoofdstel Integrated Shifters Shimano Deore

Spaken Stainless Steel

Achterderailleur Shimano Deore 10SP

h1

Zadel Emotion Confort

Voorderailleur Shimano Deore 3SP

Zadelklem Alloy

Crankstel Shimano Deore L3

Zadelpen Alloy 31,6 mm

Trapas Integrated

a1

L2

a2

Stuur Emotion City Alloy

Cassette Shimano Deore 10SP (11-36T)

L4

K < : ?E F C F > @ <

Remhendels Magura Hydraulic HS-11

Handvatten Ergonomic

Systeem NEO RDS 12Ah Accu Samsung 432Wh (36V / 12Ah) Motor "Brushless" 350W Autonomie Up to 90 km Afstandsbediening LCD Emotion Remov. Opbergzakje voor afstandsbediening Uitbreidingsset Motor with QR. Apps Lite & Premium

Pedalen Alloy Safety Pedal Gewich 25,3 kg

Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

MD

480

195

591,9

655

445

LA

540

195

616,8

682

445 1.118,6

1.091

70

73

1.791

70

73

1.818

kleur

code 611

61

Accessoires Snelbinders, kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, fietsbel en wielreflectoren Verlichting

Voorlicht: Spanninga Kendo, Achterlicht: Spanninga Brasa, Achterreflector: Rear Light Integrated


<MF

]¤Zac]k

;aYegf\

<M‚ ‡ 

Frame EVO City Alloy 28"

Ketting Shimano Deore

Schokdemper – Voorvork Suntour CR-8V

L1

Velgen Alloy Double Wall Buitenbanden Kenda 198 700*38C Naven Shimano Dinamo

Stuurpen Emotion Auto Adjustable

h2

Balhoofdstel Integrated Shifters Shimano Deore

Spaken Stainless Steel

Achterderailleur Shimano Deore 10SP

h1

Zadel Emotion Confort

Voorderailleur Shimano Deore 3SP

Zadelklem Alloy

Crankstel Shimano Deore L3

a2

L2

Zadelpen Alloy 31,6 mm

Trapas Integrated

a1

Stuur Emotion City Alloy

Cassette Shimano Deore 10SP (11-36T)

L4

K < : ?E F C F > @ <

Remhendels Magura Hydraulic HS-11

Handvatten Ergonomic

Systeem NEO RDS 12Ah Accu Samsung 432Wh (36V / 12Ah) Motor "Brushless" 350W Autonomie Up to 90 km Afstandsbediening LCD Emotion Remov. Opbergzakje voor afstandsbediening Uitbreidingsset Motor with QR. Apps Lite & Premium

Pedalen Alloy Safety Pedal Gewich 25,3 kg

Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

MD

500

195

591,9

655

445 1.091,5

70

73

1.791,5

LA

530

195

619,1

682

445 1.118,6

70

73

1.818,6

kleur

code 611

62

Accessoires Snelbinders, kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, fietsbel en wielreflectoren Verlichting

Voorlicht: Spanninga Kendo, Achterlicht: Spanninga Brasa, Achterreflector: Rear Light Integrated


63


<MF

]¤Zac]k

:alqoYn]

<M ~ 

Frame EVO City Wave Alloy 28"

Ketting Shimano HG40

Schokdemper –

Remhendels Tektro E-COMP

Voorvork Suntour NEX

L1

Velgen Alloy Double Wall Buitenbanden Kenda 198 700*38C Naven Shimano Dinamo

Stuurpen Emotion Auto Adjustable

h2

Balhoofdstel Integrated Shifters Shimano Alivio

Spaken Stainless Steel

Achterderailleur Shimano Alivio 8SP

h1

Zadel Emotion Confort

Voorderailleur Shimano FDM191 3SP

Zadelklem Alloy

Crankstel Shimano Altus L3

L2

a2

Zadelpen Alloy 31,6 mm

Trapas Integrated

a1

Stuur Emotion City Alloy

Cassette Shimano HG41 8SP (11-32T)

L4

Handvatten Ergonomic

K < : ?E F C F > @ < Systeem NEO RDS 12Ah Accu Samsung 432Wh (36V / 12Ah) Motor "Brushless" 350W Autonomie Up to 90 km Afstandsbediening LCD Emotion Remov. Opbergzakje voor afstandsbediening Uitbreidingsset Motor with QR. Apps Lite & Premium

Pedalen Alloy Safety Pedal Gewich 25,9 kg

Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

MD

480

195

591,9

655

445 1.091,4

70

73

1.791,4

LA

540

195

616,8

682

445 1.118,6

70

73

1.818,6

kleur

code 005

64

Accessoires Snelbinders, kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, fietsbel en wielreflectoren Verlichting

Voorlicht: Spanninga Kendo, Achterlicht: Spanninga Brasa, Achterreflector: Rear Light Integrated


:alq

<M ‡ 

Frame EVO City Alloy 28"

Ketting Shimano HG40

Schokdemper –

Remhendels Tektro E-COMP

Voorvork Suntour NEX

L1

Velgen Alloy Double Wall Buitenbanden Kenda 198 700*38C Naven Shimano Dinamo

Stuurpen Emotion Auto Adjustable

h2

Balhoofdstel Integrated Shifters Shimano Alivio

Spaken Stainless Steel

Achterderailleur Shimano Alivio 8SP

h1

Zadel Emotion Confort

Voorderailleur Shimano FDM191 3SP

Zadelklem Alloy

Crankstel Shimano Altus L3

a2

L2

Zadelpen Alloy 31,6 mm

Trapas Integrated

a1

Stuur Emotion City Alloy

Cassette Shimano HG41 8SP (11-32T)

L4

Handvatten Ergonomic

K < : ?E F C F > @ < Systeem NEO RDS 12Ah Accu Samsung 432Wh (36V / 12Ah) Motor "Brushless" 350W Autonomie Up to 90 km Afstandsbediening LCD Emotion Remov. Opbergzakje voor afstandsbediening Uitbreidingsset Motor with QR. Apps Lite & Premium

Pedalen Alloy Safety Pedal Gewich 25,9 kg

Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

MD

500

195

591,9

655

445 1.091,5

70

73

1.791,5

LA

558

195

619,1

682

445 1.118,6

70

73

1.818,6

kleur

code 005

65

Accessoires Snelbinders, kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, fietsbel en wielreflectoren Verlichting

Voorlicht: Spanninga Kendo, Achterlicht: Spanninga Brasa, Achterreflector: Rear Light Integrated


<MF

]¤Zac]k

Jlj]]l

<M€ € 

Frame EVO City Wave Alloy 26"

Ketting Shimano HG40

Schokdemper –

Remhendels Tektro E-COMP

Voorvork Suntour NEX 4100-V2

L1

Velgen Alloy Double Wall Buitenbanden Kenda K193 26*1,95C Naven Shimano Dinamo

Stuurpen Emotion Auto Adjustable

h2

Balhoofdstel Integrated Shifters Shimano Alivio

Spaken Stainless Steel

Achterderailleur Shimano Alivio 8SP

h1

Zadel Emotion Confort

Voorderailleur Shimano FDM191 3SP

Zadelklem Alloy

Crankstel Shimano Altus L3

Zadelpen Alloy 31,6 mm

Trapas Integrated

a1

L2

a2

Stuur Emotion City Alloy

Cassette Shimano HG41 8SP (11-32T)

L4

Handvatten Ergonomic

K < : ?E F C F > @ < Systeem NEO RDS 12Ah Accu Samsung 432Wh (36V / 12Ah) Motor "Brushless" 350W Autonomie Up to 90 km Afstandsbediening LCD Emotion Remov. Opbergzakje voor afstandsbediening Uitbreidingsset Motor with QR. Apps Lite & Premium

Pedalen Alloy Safety Pedal Gewich 25,9 kg

Afmetingen in mm.

Maat MD

Totaal 410

195

583

650

445

1.091

70

73

kleur

code

1.741

005

66

Accessoires Snelbinders, kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, fietsbel en wielreflectoren Verlichting

Voorlicht: Spanninga Kendo, Achterlicht: Spanninga Brasa, Achterreflector: Rear Light Integrated


<[gdal]

<M€ ~ 

Frame EVO City Wave Alloy 26"

Ketting KMC Z51

Schokdemper – Voorvork HI-TEN

L1

Balhoofdstel Integrated Shifters Shimano Tourney 7SP

Stuur Emotion Travel Alloy

Cassette Shimano HG-20 7SP (14-28T)

L4

Opbergzakje voor afstandsbediening

Zadelpen Alloy 31,6 mm

Trapas Integrated

a1

L2

Afstandsbediening LCD Emotion Remov.

Zadelklem Quick Release

Crankstel Suntour XR-178 a2

Motor "Brushless" 350W Autonomie Up to 70 km

Zadel Emotion Comfort

Voorderailleur Shimano F191 L3

Accu Samsung 324Wh (36V / 9Ah)

Spaken Stainless Steel

Achterderailleur Shimano RDTX35

h1

Systeem NEO RDS 9Ah

Velgen Alloy Double Wall Buitenbanden Kenda K193 26*1,95C Naven Alloy

Stuurpen Alloy

h2

K < : ?E F C F > @ <

Remhendels V-Brake Alloy

Handvatten Ergonomic

Uitbreidingsset Motor with QR. Apps Lite & Premium

Pedalen Alloy Foldable Antislip Gewich 23,9 kg

Afmetingen in mm.

Maat MD

Totaal 410

195

583

650

445

1.091

70

73

kleur

code

1.741

611

67

Accessoires Snelbinders, kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, fietsbel en wielreflectoren Verlichting

Voorlicht: Spanninga Galeo, Achterlicht: Spanninga HCR, Achterreflector: Rear Light Integrated


68


@9JÂŹ=;J e-ri

69


Duitse logie

@9J

9gk[`

70


?]lkqkl]]enYf ljYhgf\]jkl]mfaf_nYf9? e]l@9J9gk[`¤l][`fgdg_a] Za]\l\]c]mr]malloYYd^lqh]k ]d]cljak[`]gf\]jkl]mfaf_Â&#x2022; oYYj\ggjb]Ydlab\kg]h]d ljYhlgf_]Y[`lo]dc]jgml] b]ca]klÂ?Fgccmfb]ca]r]fmal lo]]kggjl]fY[[mÂ&#x2022;af\] dYkl\jY_]jg^af\]`gm\]j nYf\]Za\gfÂ&#x2022;gh\Ylb]n]j\]j cgelgh]a_]fcjY[`l Minder geluid, minder warmte De Easy Motion IBS modellen van Bosh beschikken over een compacte 250 W motor met â&#x20AC;&#x153;Brushlessâ&#x20AC;? technologie die het geluidsniveau, de warmteafgifte en, nog belangrijker, de wrijving minimaliseert tijdens het gebruik als gewone fiets.

Twaalf ondersteuningsniveaus Bij de IBS-Bosch fietsen heeft u keuze uit vier ondersteuningsstanden en bij elke stand is verder onderverdeel in drie niveaus. Op deze manier beschikt u over een ruim keuzemenu van 12 soorten ondersteuning. De trapondersteuning wordt via het volledig verwijderbare LCD-display op het stuur geselecteerd. Ondersteuningsstand Eco

ECO

1:0,9

Ondersteuningsstand Toer

TOUR

1:1,6

Ondersteuningsstand Sport

SPORT

1:2

Ondersteuningsstand Snel

SPEED

1:2,5

De accu en autonomie De accu van deze Easy Motion fietsen kan eenvoudig geladen worden via het lichtnet. De Bosch-accuâ&#x20AC;&#x2122;s 300 Wh en 400 Wh lithiumion hebben 100% levensduur tot ca. 30.000 km, daarna behoudt hij zijn rendement met 80%. Dit biedt u tot 120 km zelfstandigheid afhankelijk van de geselecteerde ondersteuningsstand.

H BosH abod edt kwa it, ioe an logie

71


]¤Zac]k

@9J9gk[`

Integrated Bottom Bracket System

@9J9gk[`

Bosch Bosch

300 Wh (36 V / 8,4 Ah) 400 Wh (36 V / 11 Ah)

â&#x20AC;&#x153;Brushlessâ&#x20AC;? 250 W Up to

90 km 120 km

sâ&#x20AC;Ť"פâ&#x20AC;Źist op # afstd 72


O]fagf jY[] <9…‡

Alloy Hydrof. 28” Cross Carbon

44T

MD / LA

Rubena 700*25 Syrinx

19,9

Shimano M395

Shimano

O]fagf „‡‡ <9„ <9„‡ ›

Shimano Tiagra 10SP

O]fagf ƒ‚‡ <9ƒ <9ƒ‡ ›

Alloy Hydrof. 26" Cross Suntour XCM HLO Shimano 395

O]fagf <9‚~

Alloy Hydrof.28” City Wave Suntour Cr 8V Magura HS11

44T

MD / LA

Rubena 700*40

19,9

Shimano M395

Alloy

Shimano XT 10SP

44T Rubena 26*1,90 Saurus Alloy

MD

O]fagf <hgim]

19,9

<9‚€

Shimano Deore 9SP

\aYegf\ oYn]

Alloy Hydrof. 28" Cross Suntour NEX

Alloy Hydrof.28" City Wave Suntour Cr 8V Lock

44T

MD / LA

Rubena 700*35

24,4

Magura HS11

Shimano Dinamo

Shimano Nexus 8SP

44T

MD / LA

Rubena 700*35

24,4

O]fagf [alqoYn] <9~

Shimano Dinamo

Shimano V-Brake Shimano Alivio 8SP

Shimano Nexus 8SP

› Modellen met Versie Lite: accu 300 Wh (36 V / 8,4 Ah) en autonomie tot 90 km.

Alloy Hydrof.28" City Wave Suntour Cr 8V

73

44T

MD / LA

Rubena 700*35

23,9

Shimano Dinamo


]¤Zac]k

@9J9gk[`

O]fagfIY[]

<9… ‡ 

Frame Alloy Hydrof. 28" Cross

Ketting KMC DX10

Schokdemper – L1

Systeem IBS BOSCH 400W

Velgen Airline Evo

Accu Bosch 400Wh (36V / 11Ah)

Voorvork Carbon

h2

Stuurpen Emotion Lite

Buitenbanden Rubena 700*25 Syrinx

Balhoofdstel Integrated

Naven Shimano

Shifters Shimano Tiagra

h1

Spaken Stainless Steel

Achterderailleur Shimano Tiagra 10SP

Zadel Emotion Perform

Voorderailleur – L3

L2

a2

Zadelklem Alloy

Crankstel 44T

a1

Zadelpen Alloy 31,6

Trapas –

L4

K < : ?E F C F > @ <

Remhendels Shimano M395

Motor "Brushless" 250W Autonomie Up to 120 km Afstandsbediening LCD Bosch Intuvia Opbergzakje voor – afstandsbediening

Stuur Emotion Lite

Cassette Shimano Tiagra 10Sp (11-25T)

Handvatten Ergonomic Pedalen Marwi Allloy Gewich 19,9 kg

Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

kleur

code

MD

500

160

595

659

468

1.124

73

73

1.824

MATT-431

LA

550

170

625

684

458

1.149

73

73

1.849

BLUE-Z21

74

Accessoires Kettingbladbeschermer, spatborden, achtervorkbeschermer, fietsbel en wielreflectoren


O]fagf„‡‡

<9„ 

Frame Alloy Hydrof. 28" Cross

Ketting KMC DX10

Schokdemper – L1

Remhendels Shimano M395

Voorvork Suntour NEX

h2

Velgen Alloy Double Wall Buitenbanden Rubena 700*40

Stuurpen Emotion Cross

Naven Alloy

Balhoofdstel Integrated

Spaken Stainless Steel

Shifters Shimano Deore

h1

Zadel Prologo Kappa

Achterderailleur Shimano XT 10SP

Zadelklem Alloy

Voorderailleur – L3

L2

a2

Zadelpen Alloy 31,6

Crankstel 44T

a1

Stuur Emotion Cross Alloy

Trapas –

L4

Handvatten Ergonomic

Cassette Shimano HG62 10SP (11-36T)

Pedalen Alloy Safety Pedal Gewich 19,9 kg

K < : ?E F C F > @ < Systeem IBS BOSCH 400W Accu Bosch 400Wh (36V / 11Ah) Motor "Brushless" 250W Autonomie Up to 120 km Afstandsbediening LCD Bosch Intuvia Opbergzakje voor – afstandsbediening

O] f a gf „ ‡ ‡ C@ K< <9„ ‡  Accu Bosch 300Wh (36V / 8,4Ah) Autonomie Up to 90 km

Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

kleur

code

MD

500

160

595

659

468

1.124

73

73

1.824

MATT-431

LA

550

170

625

684

458

1.149

73

73

1.849

BLACK-N28

75

Accessoires Kettingbladbeschermer, spatborden, voetensteun, achtervorkbeschermer, fietsbel en wielreflectoren


]¤Zac]k

@9J9gk[`

O]fagfƒ‚‡

<9ƒ 

Frame Alloy Hydrof. 26" Cross

Ketting KMC Z99

Schokdemper – L1

Remhendels Shimano 395

Voorvork Suntour XCM HLO

h2

Velgen Alloy Double Wall

Stuurpen Emotion Cross

Buitenbanden Rubena 26*1,90 Saurus

Balhoofdstel Integrated

Naven Alloy

Shifters Shimano Alivio

h1

Spaken Stainless Steel

Achterderailleur Shimano Deore 9SP

Zadel Emotion Comfort

Voorderailleur – L2

a2

L3

Zadelklem Alloy

Crankstel 44T

a1

Zadelpen Alloy 31,6 mm

Trapas –

L4

Stuur Emotion Cross Alloy

Cassette Shimano HG50 9SP (11-32T)

Handvatten Ergonomic Pedalen Alloy Safety Pedal Gewich 19,9 kg

K < : ?E F C F > @ < Systeem IBS BOSCH 400W Accu Bosch 400Wh (36V / 11Ah) Motor "Brushless" 250W Autonomie Up to 120 km Afstandsbediening LCD Bosch Intuvia Opbergzakje voor – afstandsbediening

O] f a gf ƒ ‚ ‡ C@ K< <9ƒ ‡  Accu Bosch 300Wh (36V / 8,4Ah) Autonomie Up to 90 km

Afmetingen in mm.

Maat MD

Totaal 470

160

577

645

450

1.095

71

72

1.745

kleur

code MATT-431 WHITE-B31

76

Accessoires Kettingbladbeschermer, spatborden, achtervorkbeschermer, fietsbel en wielreflectoren


O]fagf]hgim]

<9‚ € 

Frame Alloy Hydrof.28" City Wave

Ketting KMC Z51

Schokdemper – Voorvork Suntour Cr 8V Lock

L1

Stuur Emotion Cross Alloy

Trapas –

a1

Opbergzakje voor – afstandsbediening

Zadelpen Alloy 31,6 mm

Crankstel 44T L2

Afstandsbediening LCD Bosch Intuvia

Zadelklem Alloy

Voorderailleur –

Handvatten Brooks Flyer

Cassette Shimano Nexus 8SP (19T)

L4

Autonomie Up to 120 km

Zadel Brooks Flyer

Achterderailleur Shimano Nexus 8SP

a2

Motor "Brushless" 250W

Naven Shimano Dinamo Spaken Stainless Steel

Shifters Shimano Nexus

L3

Accu Bosch 400Wh (36V / 11Ah)

Buitenbanden Rubena 700*35

Balhoofdstel Integrated h1

Systeem IBS BOSCH 400W

Velgen Alloy Double Wall

Stuurpen Alloy Auto Adjustable

h2

K < : ?E F C F > @ <

Remhendels Magura HS11

Pedalen Alloy Safety Pedal Gewich 24,4 kg

Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

MD

470

160

587

650

458

1.113

70

70

1.813

LA

530

170

624

679

458

1.132

70

70

1.832

kleur

code MATT-B32

Accessoires Snelbinders, Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer, fietsbel en wielreflectoren Verlichting

77

Voorlicht: Led Herrmans H-Diver, Achterlicht: Led Spanninga Brasa, Achterreflector: Rear Light Integrated


]¤Zac]k

@9J9gk[`

O]fagf\aYegf\oYn]

<9‚ ~ 

Frame Alloy Hydrof.28" City Wave

Ketting –

Schokdemper – Voorvork Suntour Cr 8V

L1

Stuur Emotion Cross Alloy

Trapas Shimano Nexus 8SP (19T)

a1

Opbergzakje voor – afstandsbediening

Zadelpen Alloy 31,6 mm

Crankstel 44T L2

Afstandsbediening LCD Bosch Intuvia

Zadelklem Alloy

Voorderailleur –

Handvatten Ergonomic

Cassette KMC Z51

L4

Autonomie Up to 120 km

Zadel Emotion Conformt

Achterderailleur Shimano Nexus 8SP

a2

Motor "Brushless" 250W

Naven Shimano Dinamo Spaken Stainless Steel

Shifters Shimano Nexus

L3

Accu Bosch 400Wh (36V / 11Ah)

Buitenbanden Rubena 700*35

Balhoofdstel Integrated h1

Systeem IBS BOSCH 400W

Velgen Alloy Double Wall

Stuurpen Alloy Adjustable

h2

K < : ?E F C F > @ <

Remhendels Magura HS11

Pedalen Alloy Safety Pedal Gewich 24,4 Kg Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

MD

470

160

587

650

458

1.113

70

70

1.813

LA

530

170

624

679

458

1.132

70

70

1.832

kleur

code 431

Accessoires Snelbinders, Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer, fietsbel en wielreflectoren Verlichting

78

Voorlicht: Led Herrmans H-Diver, Achterlicht: Led Spanninga Brasa, Achterreflector: Rear Light Integrated


O]fagf[alqoYn]

<9 ~ 

Frame Alloy Hydrof.28" City Wave

Ketting KMC Z51

Schokdemper – Voorvork Suntour Cr 8V

L1

Stuur Emotion Cross Alloy

Trapas –

a1

Opbergzakje voor – afstandsbediening

Zadelpen Alloy 31,6 mm

Crankstel 44T L2

Afstandsbediening LCD Bosch Intuvia

Zadelklem Alloy

Voorderailleur –

Handvatten Ergonomic

Cassette Shimano HG41 8SP (11-32T)

L4

Autonomie Up to 120 km

Zadel Emotion Cross

Achterderailleur Shimano Alivio 8SP

a2

Motor "Brushless" 250W

Naven Shimano Dinamo Spaken Stainless Steel

Shifters Shimano Altus

L3

Accu Bosch 400Wh (36V / 11Ah)

Buitenbanden Rubena 700*35

Balhoofdstel Integrated h1

Systeem IBS BOSCH 400W

Velgen Alloy Double Wall

Stuurpen Alloy Adjustable

h2

K < : ?E F C F > @ <

Remhendels Shimano V-Brake

Pedalen Alloy Safety Pedal Gewich 23,9 kg

Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

MD

470

160

587

650

458

1.113

70

70

1.813

LA

530

170

624

679

458

1.132

70

70

1.832

kleur

code 611

Accessoires Snelbinders, Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer, fietsbel en wielreflectoren Verlichting

79

Voorlicht: Led Herrmans H-Diver, Achterlicht: Led Spanninga Brasa, Achterreflector: Rear Light Integrated


Betuwba$ vooruiĘŚt nd

@9J

GYfYkgfa[

80


;]r]l][`fgdg_a] afl]_j]]jl\]eglgjÂ&#x2022; \]Z]klmjaf_k]]f`]a\ ]f\]hYj¤k]fkgjaf]]f [gehY[l]mfal\a]e]l\] h]\Yd]fakn]jZgf\]f Accu en autonomie De accu van deze Easy Motion fietsen bevindt zich strategisch onder het zadel, deze is verwijderbaar en kan gemakkelijk geladen worden via het lichtnet. De lithiumion accuâ&#x20AC;&#x2122;s hebben 100% levensduur tot ca. 30.000 km, daarna wordt het rendement met 80% behouden. U kunt kiezen uit drie soorten accuâ&#x20AC;&#x2122;s die u een zelfstandigheid bieden tot 120 km afhankelijk van de geselecteerde ondersteuningsstand. â&#x20AC;˘ 208 Wh (26 V / 8 Ah) â&#x20AC;˘ 288 Wh (36 V / 8 Ah) â&#x20AC;˘ 475,2 Wh (36 V / 13,2 Ah)

Voor in de bergen, de stad of onverharde wegen Minder geluid, minder warmte Dankzij dit ontwerp oefent de motor van de Panasonic IBS modellen zijn kracht direct uit op de ketting waardoor men constant en soepel kan trappen. De compacte 250 W motor met â&#x20AC;&#x153;Brushlessâ&#x20AC;? technologie, minimaliseert het geluidsniveau, de warmteafgifte en, nog belangrijker, de wrijving tijdens het gebruik als gewone fiets. Met andere woorden, zonder trapondersteuning geeft dit geen extra weerstand.

De Panasonic IBS Easy Motion is ideaal voor het verplaatsen in de stad, of voor het fietsen in de bergen en het maken van fietstochten. Er zijn stadsfietsen, vouwfietsen, racefietsen en ook MTB en crossfietsen beschikbaar.

ECO

1:0,7

Bereikt een extra trapkracht van 70%.

Ondersteuningsstand Toer

STANDARD

1:1,4

Bereikt een extra trapkracht van 140%.

Ondersteuningsstand Sport

SPORT

1:2,1

Verdubbeld de trapkracht.

en haar BH IBS PasĐžic St

10 100% betrouwbaarheid en comfort meer kan ik niet vragen van mijn -m ebike e

Drie ondersteuningsniveaus Ondersteuningsstand Eco

IvĂĄn Sarr"

81


]¤Zac]k

@9JGYfYkgfa[

Integrated Bottom Bracket System

@9JGYfYkgfa[

Panasonic Panasonic Panasonic

208 Wh (26 V / 8 Ah) 288 Wh (36 V / 8 Ah) 476 Wh (36 V / 13,2 Ah)

â&#x20AC;&#x153;Brushlessâ&#x20AC;? 250 W Up to

80 km 90 km 120 km

so, &n't, vlod 82


Jhgjl <G…‡ <G… ›

Alloy Hidrof. 28" Sport Carbon Shimano V-Brake Shimano Tiagra 10SP

F^^jgY\ <Gƒ‡ <Gƒ ›

Alloy 26" MTB Suntour XCM HLO V-Brake Alloy

41T Rubena 700*25 Syrinx Shimano

DYp

MD / LA

„‡‡

19,6

<G„‡ <G„ ›

<G‚‡ <G‚ ›

Alloy Hydrof. 28" City

41T

MD / LA

Rubena 700*40

19,6

Shimano M395

Alloy

Shimano Deore 10SP

41T Rubena 26*1,80 Saurus Alloy

MD

;aYegf\ oYn]

19,6

<G‚~ <G‚€ ›

Shimano Alivio 8SP

;aYegf\

Alloy Hydrof. 28" Cross Suntour Swing Shock

Alloy Hydrof. 28" City Wave Suntour Cr 8V Lock

41T

MD / LA

Kenda 700*40

24,7

V-Brake Alloy

Shimano Dinamo

Shimano Nexus 8SP

41T

Suntour Cr 8V Lock

Kenda 700*40

V-Brake Alloy

Shimano Dinamo

MD / LA

:alq oYn]

24,7

<G~ <G€ ›

Shimano Nexus 8SP

› Modellen met Versie Plus: accu 476 Wh (36 V / 13,2 Ah) en autonomie tot 120 km.

Alloy Hydrof.28" City Wave Suntour Cr 8V

41T

MD / LA / XL

Rubena 700*40

23,1

V-Brake Alloy

Shimano Dinamo

Shimano Alivio 8SP

83


]¤Zac]k

@9JGYfYkgfa[

:alq <G‡ <G ›

Alloy Hydrof.28" City

41T

Suntour Cr 8V

Rubena 700*40

V-Brake Alloy

Shimano Dinamo

MD / LA / XL

Jlj]]l

23,1

<G€~ ››

Shimano Alivio 8SP

Mgdl <G‚ ››

Alloy 20" Foldable-2

Alloy Hydrof.26" City Wave Suntour M3010

41T

MD

Kenda 26*1,75

22,5

V-Brake Alloy

Shimano Dinamo

Shimano TX35 7SP

41T

HI-TEN

Kenda 20*1,75

V-Brake Alloy

Shimano Dinamo

Gjgp

MD

<G‡ ››

21,4

Shimano Nexus 8SP

Alloy 20"

41T

MD

HI-TEN

Kenda 20*1,75

20,4

V-Brake Alloy

Shimano Dinamo

Shimano Nexus 8Sp

› Modellen met Versie Plus: accu 476 Wh (36 V / 13,2 Ah) en autonomie tot 120 km. ›› Modellen met accu: 208 Wh (26 V / 8 Ah) en autonomie tot 80 km. 84


Jhgjl

<G… ‡ 

Frame Alloy Hidrof. 28" Sport

Ketting KMC DX10

Schokdemper –

Remhendels Shimano V-Brake

Voorvork Carbon Stuurpen Emotion Lite

h2

L1

Velgen – Buitenbanden Rubena 700*25 Syrinx

Balhoofdstel Integrated

Naven Shimano

Shifters Shimano Tiagra

Spaken Stainless Steel

Achterderailleur Shimano Tiagra 10SP

h1

Zadel Emotion Perform

Voorderailleur –

Zadelklem Alloy

Crankstel 41T a2

L3

Trapas –

a1

L2

Zadelpen Alloy 31,6 Stuur Emotion Lite

Cassette Shimano Tiagra 10SP (11-25T)

L4

Handvatten Ergonomic Pedalen Marwi Allloy Gewich 19,6 Kg

K < : ?E F C F > @ < Systeem IBS PANASONIC Accu Panasonic 288 Wh (36 V / 8 Ah) Motor “Brushless” 250 W Autonomie Up to 90 km Afstandsbediening Led Panasonic Opbergzakje voor – afstandsbediening

Jhgj l GCL J

<G… 

Accu Panasonic 476 Wh (36 V / 13,2 Ah) Autonomie Up to 120 km

Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

MD

500

152

541

610

503

1.135

73

74

1.835

LA

550

167

562

625

530

1.150

73

74

1.850

kleur

code 005

85

Accessoires Kettingkast, spatborden, achtervorkbeschermer, fietsbel en wielreflectoren


]¤Zac]k

@9JGYfYkgfa[

DYp„‡‡

<G„ ‡ 

Frame Alloy Hydrof. 28" Cross

Ketting KMC DX10

Schokdemper –

Remhendels Shimano M395

Voorvork Suntour Swing Shock

Buitenbanden Rubena 700*40

Stuurpen Emotion Cross

h2

L1

Velgen Alloy Double Wall Naven Alloy

Balhoofdstel Integrated

Spaken Stainless Steel

Shifters Shimano Deore

Zadel Prologo Kappa

Achterderailleur Shimano Deore 10SP

h1

Zadelklem Alloy

Voorderailleur –

Zadelpen Alloy 31,6 mm

Crankstel 41T a2

L3

Stuur Emotion Cross Alloy

Trapas –

a1

L2

Handvatten Ergonomic

Cassette Shimano HG62 10SP (11-36T)

L4

Pedalen Alloy Safety Pedal Gewich 19,6 kg

K < : ?E F C F > @ < Systeem IBS PANASONIC Accu Panasonic 288 Wh (36 V / 8 Ah) Motor “Brushless” 250 W Autonomie Up to 90 km Afstandsbediening Led Panasonic Opbergzakje voor – afstandsbediening

DY p„ ‡ ‡ GCL J

<G„ 

Accu Panasonic 476 Wh (36 V / 13,2 Ah) Autonomie Up to 120 km

Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

MD

500

152

541

610

503

1.135

73

74

1.835

LA

550

167

562

625

530

1.150

73

74

1.850

kleur

code MATT-431

86

Accessoires Kettingkast, spatborden, voetensteun, achtervorkbeschermer, fietsbel en wielreflectoren


F^^jgY\

<Gƒ ‡ 

Frame Alloy 26" MTB

Ketting KMC Z51

Schokdemper –

Remhendels V-Brake Alloy

Voorvork Suntour XCM HLO Stuurpen Emotion Cross

h2

L1

Velgen Alloy Double Wall Buitenbanden Rubena 26*1,80 Saurus

Balhoofdstel Integrated

Naven Alloy

Shifters Shimano Altus

Spaken Stainless Steel

Achterderailleur Shimano Alivio 8SP

h1

Zadel Prologo Kappa

Voorderailleur –

Zadelklem Alloy

Crankstel 41T a2

L3

Trapas –

a1

L2

Zadelpen Alloy 31,6 mm Stuur Emotion Cross Alloy

Cassette Shimano HG41 8SP (11-32T)

L4

Handvatten Ergonomic Pedalen Alloy Safety Pedal Gewich 19,6 kg

K < : ?E F C F > @ < Systeem IBS PANASONIC Accu Panasonic 288 Wh (36 V / 8 Ah) Motor “Brushless” 250 W Autonomie Up to 90 km Afstandsbediening Led Panasonic Opbergzakje voor – afstandsbediening

F^^j gY \GCL J

<Gƒ 

Accu Panasonic 476 Wh (36 V / 13,2 Ah) Autonomie Up to 120 km

Afmetingen in mm.

Maat MD

Totaal 440

165

545

610

503

1.135

70

67

1.785

kleur

code MATT-431

87

Accessoires Kettingkast, spatborden, voetensteun, achtervorkbeschermer, fietsbel en wielreflectoren


]¤Zac]k

@9JGYfYkgfa[

;aYegf\oYn]

<G‚ ~ 

Frame Alloy Hydrof.28" City Wave

Ketting KMC Z51

Schokdemper –

Remhendels V-Brake Alloy

Voorvork Suntour Cr 8V Lock L1

Velgen Alloy Double Wall Buitenbanden Kenda 700*40

Stuurpen Satori Easy Up

h2

Naven Shimano Dinamo

Balhoofdstel Integrated

Spaken Stainless Steel

Shifters Shimano Nexus

Zadel Emotion Comfort

Achterderailleur Shimano Nexus 8SP

h1

Zadelklem Alloy

Voorderailleur –

Zadelpen Alloy 31,6 mm

Crankstel 41T L3

Stuur Emotion City Alloy

Trapas –

a1

L2

a2

Handvatten Ergonomic

Cassette Shimano Nexus 8SP (19T)

L4

Pedalen Alloy Safety Pedal Gewich 24,7 kg

K < : ?E F C F > @ < Systeem IBS PANASONIC Accu Panasonic 288 Wh (36 V / 8 Ah) Motor “Brushless” 250 W Autonomie Up to 90 km Afstandsbediening Led Panasonic Opbergzakje voor – afstandsbediening

;aYegf\GCLJoYn] <G‚€ Accu Panasonic 476 Wh (36 V / 13,2 Ah) Autonomie Up to 120 km

Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

MD

480

160

569

650

524

1.174

70

71

1.874

LA

540

170

603

680

524

1.204

70

71

1.904

kleur

code B16

Accessoires Snelbinders, Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer, fietsbel en wielreflectoren Verlichting

88

Voorlicht: Led Herrmans H-Diver, Achterlicht: Led Spanninga Brasa, Achterreflector: Rear Light Integrated


;aYegf\

<G‚ ‡ 

Frame Alloy Hydrof.28" City

Ketting KMC Z51

Schokdemper –

Remhendels V-Brake Alloy

Voorvork Suntour Cr 8V Lock

Velgen Alloy Double Wall Buitenbanden Kenda 700*40

Stuurpen Satori Easy Up

L1

Naven Shimano Dinamo

Balhoofdstel Integrated

h2

Spaken Stainless Steel

Shifters Shimano Nexus

Zadel Emotion Comfort

Achterderailleur Shimano Nexus 8SP

h1

Zadelklem Alloy

Voorderailleur –

Zadelpen Alloy 31,6 mm

Crankstel 41T L3

Stuur Emotion City Alloy

Trapas –

a1

L2

a2

Handvatten Ergonomic

Cassette Shimano Nexus 8SP (19T)

L4

Pedalen Alloy Safety Pedal Gewich 24,7 kg

K < : ?E F C F > @ < Systeem IBS PANASONIC Accu Panasonic 288 Wh (36 V / 8 Ah) Motor “Brushless” 250 W Autonomie Up to 90 km Afstandsbediening Led Panasonic Opbergzakje voor – afstandsbediening

;a Y egf \GCL J

<G‚ 

Accu Panasonic 476 Wh (36 V / 13,2 Ah) Autonomie Up to 120 km

Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

MD

500

152

589

659

525

1.184

73

74

1.884

LA

550

167

619

684

525

1.209

73

74

1.909

kleur

code B16

Accessoires Snelbinders, Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer, fietsbel en wielreflectoren Verlichting

89

Voorlicht: Led Herrmans H-Diver, Achterlicht: Led Spanninga Brasa, Achterreflector: Rear Light Integrated


]¤Zac]k

@9JGYfYkgfa[

:alqoYn]

<G ~ 

Frame Alloy Hydrof.28" City Wave

Ketting KMC Z51

Schokdemper –

Remhendels V-Brake Alloy

Voorvork Suntour Cr 8V L1

Velgen Alloy Double Wall Buitenbanden Rubena 700*40

Stuurpen Alloy Adjustable

h2

Naven Shimano Dinamo

Balhoofdstel Integrated

Spaken Stainless Steel

Shifters Shimano Altus

Zadel Emotion Comfort

Achterderailleur Shimano Alivio 8SP

h1

Zadelklem Alloy

Voorderailleur –

Zadelpen Alloy 31,6 mm

Crankstel 41T L3

Stuur Emotion City Alloy

Trapas –

a1

L2

a2

Handvatten Ergonomic

Cassette Shimano HG50 8SP (11-32T)

L4

Pedalen Alloy Safety Pedal Gewich 23,1 kg

K < : ?E F C F > @ < Systeem IBS PANASONIC Accu Panasonic 288 Wh (36 V / 8 Ah) Motor “Brushless” 250 W Autonomie Up to 90 km Afstandsbediening Led Panasonic Opbergzakje voor – afstandsbediening

: a l qGCL Jo Y n] 

<G € 

Accu Panasonic 476 Wh (36 V / 13,2 Ah) Autonomie Up to 120 km

Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

kleur

code

MD

480

160

569

650

524

1.174

70

71

1.874

N11

LA

540

170

603

680

524

1.204

70

71

1.904

GREY-G07

XL

570

170

623

694

524

1.218

70

71

1.918

90

Accessoires Snelbinders, Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer, fietsbel en wielreflectoren Verlichting

Voorlicht: Led Herrmans H-Diver, Achterlicht: Led Spanninga Brasa, Achterreflector: Rear Light Integrated


:alq

<G ‡ 

Frame Alloy Hydrof.28" City

Ketting KMC Z51

Schokdemper –

Remhendels V-Brake Alloy

Voorvork Suntour Cr 8V L1

Velgen Alloy Double Wall Buitenbanden Rubena 700*40

Stuurpen Alloy Adjustable

h2

Naven Shimano Dinamo

Balhoofdstel Integrated

Spaken Stainless Steel

Shifters Shimano Altus

Zadel Emotion Comfort

Achterderailleur Shimano Alivio 8SP

h1

Zadelklem Alloy

Voorderailleur – L3

a1

L2

a2

Zadelpen Alloy 31,6 mm

Crankstel 41T

Stuur Emotion City Alloy

Trapas –

L4

Handvatten Ergonomic

Cassette Shimano HG50 8SP (11-32T)

Pedalen Alloy Safety Pedal Gewich 23,1 kg

K < : ?E F C F > @ < Systeem IBS PANASONIC Accu Panasonic 288 Wh (36 V / 8 Ah) Motor “Brushless” 250 W Autonomie Up to 90 km Afstandsbediening Led Panasonic Opbergzakje voor – afstandsbediening

: a l qGCL J

<G 

Accu Panasonic 476 Wh (36 V / 13,2 Ah) Autonomie Up to 120 km

Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

kleur

code

MD

500

152

541

610

503

1.135

73

74

1.835

N11

LA

550

167

562

625

530

1.150

73

74

1.850

GREY-G07

XL

670

107

601

650

525

1.175

73

74

1.875

91

Accessoires Snelbinders, Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer, fietsbel en wielreflectoren Verlichting

Voorlicht: Led Herrmans H-Diver, Achterlicht: Led Spanninga Brasa, Achterreflector: Rear Light Integrated


]¤Zac]k

@9JGYfYkgfa[

Jlj]]l

<G€ ~ 

Frame Alloy Hydrof.26" City Wave

Ketting KMC Z51

Schokdemper –

Remhendels V-Brake Alloy

Voorvork Suntour M3010 L1

Velgen Alloy Double Wall Buitenbanden Kenda 26*1,75

Stuurpen Alloy Adjustable

h2

Naven Shimano Dinamo

Balhoofdstel Integrated

Spaken Stainless Steel

Shifters Shimano Tourney

Zadel Emotion Comfort

Achterderailleur Shimano TX35 7SP

h1

Zadelklem Alloy

Voorderailleur –

Zadelpen Alloy 31,6 mm

Crankstel 41T L3

Accu Panasonic 208Wh (26V / 8Ah) Motor "Brushless" 250W Autonomie Up to 80 km Afstandsbediening Led Panasonic Opbergzakje voor – afstandsbediening

Handvatten Ergonomic

Cassette Shimano TZ21 7SP (14-28T)

L4

Systeem IBS PANASONIC 26V

Stuur Emotion City Alloy

Trapas –

a1

L2

a2

K < : ?E F C F > @ <

Pedalen Alloy Safety Pedal Gewich 22,5 kg

Afmetingen in mm.

Maat MD

Totaal 450

152

554

630

511

1.135

69

68

kleur

code

1.785

N11

Accessoires Snelbinders, Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer, fietsbel en wielreflectoren Verlichting

92

Voorlicht: Led Herrmans H-Diver, Achterlicht: Led Spanninga Brasa, Achterreflector: Rear Light Integrated


93


]¤Zac]k

@9JGYfYkgfa[

Mgdl

<G ‚ 

Frame Alloy 20" Foldable-2

Ketting KMCZ51

Schokdemper – Voorvork HI-TEN

Zadelklem Quick Release

Voorderailleur – a2

L4

L2

Zadelpen Alloy 31,6 mm

Afstandsbediening Led Panasonic Opbergzakje voor – afstandsbediening

Stuur Alloy

Trapas –

a1

Autonomie Up to 80 km

Zadel Emotion Comfort Light

Achterderailleur Shimano Nexus 8SP Crankstel 41T

L3

Motor "Brushless" 250W

Naven Shimano Dinamo Spaken Stainless Steel

Shifters Shimano Nexus h2

Accu Panasonic 208Wh (26V / 8Ah)

Buitenbanden Kenda 20*1,75

Balhoofdstel Integrated

h1

Systeem IBS PANASONIC 26V

Velgen Alloy Double Wall

Stuurpen Telescopic

L1

K < : ?E F C F > @ <

Remhendels V-Brake Alloy

Handvatten Ergonomic

Cassette Shimano Nexus 8SP(19T)

Pedalen Folding Gewich 21,4 kg

Afmetingen in mm.

Maat MD

Totaal 405

100

625

682

431

1.095

70

71

kleur

code

1.595

B16

Accessoires Snelbinders, Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer, fietsbel en wielreflectoren Verlichting

1000 x 900 x 600 mm.

94

Voorlicht: Led Herrmans H-Diver, Achterlicht: Led Herrmans Google, Achterreflector: Rear Light Integrated


Gjgp

<G ‡ 

Frame Alloy 20"

Ketting KMCZ51

Schokdemper – Voorvork HI-TEN L1

Zadelklem Quick Release

Voorderailleur –

Zadelpen Alloy 31,6 mm

Crankstel 41T

Opbergzakje voor – afstandsbediening

Handvatten Ergonomic

Cassette Shimano Nexus 8SP (19T)

L4

Afstandsbediening Led Panasonic

Stuur Alloy

Trapas –

a1

L2

Autonomie Up to 80 km

Zadel Emotion Comfort Light

Achterderailleur Shimano Nexus 8SP

a2

Motor "Brushless" 250W

Naven Shimano Dinamo Spaken Stainless Steel

Shifters Shimano Nexus

L3

Accu Panasonic 208Wh (26V / 8Ah)

Buitenbanden Kenda 20*1,75

Balhoofdstel Integrated

h1

Systeem IBS PANASONIC 26V

Velgen Alloy Double Wall

Stuurpen Easy-Up 100 mm

h2

K < : ?E F C F > @ <

Remhendels V-Brake Alloy

Pedalen Folding Gewich 20,4 kg

Afmetingen in mm.

Maat MD

Totaal 405

100

625

682

431

1.095

70

71

1.595

kleur

code MATT-431

Accessoires Snelbinders, Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer, fietsbel en wielreflectoren Verlichting

95

Voorlicht: Led Herrmans H-Diver, Achterlicht: Led Herrmans Google, Achterreflector: Rear Light Integrated


=;J De impuls in stad

96


Trappen met minder inspanning De trekkracht van de motor wordt rechtstreeks op het voorwiel overgebracht, zodat je de enorme impuls kunt voelen als je wegrijdt op je fiets.

?]l=;J¤kqkl]]eak]]f l][`fgdg_a]\a]afrabf_]`]]d]f afl]_jYYdakgfloacc]d\\ggj 9?oYYjZab\]eglgjaf\] nggjoa]dYk]f\]hYj¤k]fkgj af`]lY[`l]joa]dogj\l _]hdYYlkl ;]lj]ccjY[`lnYf\]eglgj ogj\lj][`lklj]]ckgh`]l nggjoa]dgn]j_]ZjY[`l• rg\Ylb]\]]fgje]aehmdk cmflng]d]fYdkb]o]_jab\l ghb]^a]lk Verplaats u zonder te trappen Wanneer u moe bent en niet verder wilt trappen kunt u met deze fietsen een snelheid bereiken van 6 km/h zonder zich extra in te spannen. U hoeft slechts de knop versneller te selecteren op het LCD-scherm en de fiets zal zich langzaam gaan verplaatsen.

Stand Up Driewieler met een snelheid tot 18 km/h (576 Wh 48 V / 12 Ah) ideaal voor het gebruik op privéterreinen).

Vier ondersteuningsniveaus Stapvoets

ECO

1:0,7

Extra vermogen per pedaaltrap 70%.

Cruise

STANDARD

1:1,4

Extra vermogen per pedaaltrap 140%.

Sport

SPORT

1:2

Verdubbelt het vermogen per pedaaltrap.

Hoge snelheid

BOOST

1:2,5

Extra vermogen per pedaaltrap 250%.

Leire Orella

en haar BH FDS Urb

Accu en autonomie De lithium-ion accu heeft 100% levensduur tot 30.000 km, daarna wordt zijn prestatie verlaagd met 20%. Dit geeft u een autonomie tot 80 km.

97


=;J

]¤Zac]k =;J

Front Drive System Emotion remov. Emotion Samsung

252 Wh (36 V / 7 Ah) 324 Wh (36 V / 9 Ah)

“Brushless” 250 W Up to

60 km 90 km

1(% *b logy

LjZYf aff]j oYn] <<‚~

J`Yjh <<‡

Alloy Hydrof.28" City Wave Suntour Nex

Suntour 38T

V-Brake Alloy Shimano Nexus 8 SP

Shimano

Smart Alloy 20" Foldable HI-TEN V-Brake Alloy

Kenda 700*38

MD / LA

<[g oYn]

23,6

<<€€

Alloy Hydrof.26" City Wave HI-TEN

44 T Kenda K193 26*1,5 Alloy

MD

Alloy Stand-Up

Disc Front Brake

32

HI-TEN

MD

V-Brake Alloy

22

Shimano TX35 7 SP

44T CST 693 20x1,5 Alloy

MD

JlYf\Lh <<~‡

20,4

Shimano TX35 7 SP

98


LjZYfaff]joYn]

<<‚ ~ 

Frame Alloy Hydrof.28" City Wave

Ketting KMC Z41

Schokdemper –

Remhendels V-Brake Alloy

Voorvork Suntour Nex

Buitenbanden Kenda 700*38

Stuurpen Alloy Automatic Adjust

h2

L1

Velgen Alloy Double Wall Naven Shimano

Balhoofdstel Integrated

Spaken Stainless Steel

Shifters Shimano Nexus

Zadel Emotion Comfort

Achterderailleur Shimano Nexus 8 SP

Zadelklem Quick Release

Voorderailleur –

h1

Zadelpen Alloy 31,6 mm

Crankstel Suntour 38T L3

Accu Samsung 324Wh (36V / 9Ah) Motor “Brushless” 250W Autonomie Up to 90 km Afstandsbediening LCD Emotion Opbergzakje voor afstandsbediening

Handvatten Ergonomic

Cassette Shimano Nexus 8SP (16T)

L4

Systeem FDS 9Ah

Stuur Emotion City Alloy

Trapas Integrated

a1

L2

a2

K < : ?E F C F > @ <

Pedalen Alloy Antislip Gewich 23,6 kg

Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

MD

420

150

532

633

460

1.085

70

75

1.785

LA

480

150

563

655

460

1.107

70

73

1.807

kleur

code N04

Accessoires Snelbinders, Kettingkast, spatborden, bagagedrager, slot, voetensteun, achtervorkbeschermer, fietsbel en wielreflectoren Verlichting

99

Voorlicht: Basta Sprint, Achterlicht: LED battery integrated, Achterreflector: Rear Light Integrated


=;J

]¤Zac]k

<[goYn]

<<€ € 

Frame Alloy Hydrof.26" City Wave

Ketting KMC Z51

Schokdemper – Voorvork HI-TEN

Buitenbanden Kenda K193 26*1,5 Naven Alloy

Balhoofdstel Integrated

Zadelpen Alloy 31,6 mm

Crankstel 44 T L3

Stuur Emotion Travel Alloy

Trapas Integrated

a1

L2

a2

Uitbreidingsset

Handvatten Ergonomic

Cassette Shimano TZ06 7SP (14-28T)

L4

Opbergzakje voor afstandsbediening

Zadelklem Quick Release

Voorderailleur –

Motor "Brushless" 250W Afstandsbediening LCD Emotion

Zadel Emotion Comfort

Achterderailleur Shimano TX35 7 SP

Accu Samsung 324Wh (36V / 9Ah) Autonomie Up to 90 km

Spaken Stainless Steel

Shifters Microshift h1

Systeem FDS 9Ah

Velgen Alloy Double Wall

Stuurpen Emotion

h2

L1

K < : ?E F C F > @ <

Remhendels V-Brake Alloy

Pedalen Alloyfoldable Antislip Gewich 22 kg

Afmetingen in mm.

Maat MD

Totaal 410

160

550

645

435

1.076

69

66

kleur

code

1.726

N10

100

Accessoires Snelbinders, kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, fietsbel en wielreflectoren Verlichting

Voorlicht: Spanninga, Achterlicht: LED battery integrated, Achterreflector: Rear Light Integrated


101


=;J

]¤Zac]k

J`Yjh

<< ‡ 

Frame Alloy 20" Foldable

Ketting –

Schokdemper – Voorvork HI-TEN

L3

L4

Zadel Emotion Comfort Light Zadelklem Quick Release

Crankstel 44 T

L2

Afstandsbediening Lcd Emotion Opbergzakje voor – afstandsbediening

Zadelpen –

Trapas –

a1

Autonomie Up to 60 km

Spaken –

Achterderailleur Shimano TX35 7 SP Voorderailleur –

a2

Motor "Brushless" 250W

Naven Alloy

Shifters –

h2

Accu Samsung 252Wh (36V / 7Ah)

Buitenbanden –

Balhoofdstel Integrated h1

Systeem FDS 7Ah

Velgen Front 13*5/6 Rear 2,8/2,5-4

Stuurpen Alloy Automatic Adjust L1

K < : ?E F C F > @ <

Remhendels V-Brake Alloy

Stuur Emotion Travel Alloy

Cassette –

Handvatten Comfort Pedalen Alloyfoldable Antislip Gewich 20,4 kg

Afmetingen in mm.

Maat MD

Totaal 310

120

657

670

425

1.093

70

70

kleur

code

1.593

005

1000 x 900 x 600 mm.

102

Accessoires Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, fietsbel en wielreflectoren Verlichting

Voorlicht: LED KMC SR-600DX, Achterlicht: LED battery integrated, Achterreflector: Rear Light Integrated


JlYf\¤Lh

<<~ << ~‡ Frame Alloy Stand-Up Remhendels Disc Front Brake Gewich 32 kg

K < : ?E F C F > @ < Systeem FDS 12Ah Accu 576Wh (48V / 12Ah) Motor "Brushless" 350W Autonomie Up to 40 km Afstandsbediening Led Emotion Opbergzakje voor – afstandsbediening

kleur

code 611

103

Alleen bruikbaar op privéterrein


104


lj]ccaf_ +

105


106


Kgmjaf_ ;]fa]mo]Kgmjaf_eg\]dd]f rabfrggflogjh]f\Yl babb]kf]d]fn]ada_cmfl n]jhdYYlk]f\ggj\] klY\eYYjggcoYff]]j b]_jgl]Y^klYf\]f Y^d]_lÂ?Q]rabf[gehd]]l mal_]jmkl]fnggjra]f nYfcjY[`la_] k[`ab^j]ee]f

E v.ugje 'ijl

107

Pe Perfect uitrust voor elk type terrein. vo


lj]ccaf_ k]ja]k

Kgmjaf_

Ontwor‫פ‬n voor # af'd

:YeZja\_] K<†

:YeZja\_] dal] K<†‡

Alloy Hydrof. 28" City Suntour NCX-D LO Shimano Deore 9SP RDM390

Alloy Hydrof. 28" City Suntour NCX-D Lo Shimano Altus 8SP RDM280

Shimano FCM591 Deore Rubena 700*40

SM / MD / LA

:YeZja\_] eap

18 kg

K<†€

Shimano Dinamo

Shimano Acera M361 Rubena 700*40

SM / MD / LA

:YeZja\_] eapdal]

18 kg

K<†~

Shimano Dinamo

108

Alloy Hydrof. 28" City Wave Suntour NCX-D Lo Shimano Deore 9SP RDM390

Shimano FCM591 Deore Rubena 700*40

Alloy Hydrof. 28" City Wave Suntour Nex MLO Shimano Altus 8SP RDM280

Shimano Acera M361 Rubena 700*40

SM / MD 18 kg

Shimano Dinamo

Shimano Dinamo

SM / MD 18 kg


:YeZja\_]

K<† 

Frame Alloy Hydrof. 28" City

Velgen Alloy 28" Double Wall

Voorvork Suntour NCX-D LO Stuurpen Emotion Alloy Adjustable Auto

Buitenbanden Rubena 700*40 Naven Shimano Dinamo Spaken Stainless Steel

Balhoofdstel Integrated

L1

Zadel Emotion Confort Gel

Shifters Shimano Acera 9SP SLM390

h2

Achterderailleur Shimano Deore 9SP RDM390

Zadelpen Emotion Alloy Suspension 27,2 mm

Voorderailleur Shimano FDM190

h1

Stuur Emotion Travel Alloy

Crankstel Shimano FCM591 Deore

Handvatten Ergonomic

Trapas Integrated L4 L3

a2

Pedalen Alloy Safety Pedal

Cassette Shimano HG20 9SP (11-34T)

a1

L2

Zadelklem Alloy

Gewich 18 kg

Ketting KMC Z99 Remmen Shimano M395 Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

SM

450

160

554

644

445

1.080

70

73

1.791

MD

500

160

570

659

445

1.095

70

73

1.806

LA

550

170

599

684

445

1.120

70

73

1.831

kleur

code N58

109

Accessoires Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer en fietsbel Verlichting

Voorlicht, achterlicht, achterreflector en wielreflectoren


lj]ccaf_ k]ja]k

Kgmjaf_

:YeZja\_]eap

K<† € 

Frame Alloy Hydrof. 28" City Wave

Velgen Alloy 28" Double Wall

Voorvork Suntour NCX-D Lo Stuurpen Emotion Alloy Adjustable Auto

Buitenbanden Rubena 700*40 Naven Shimano Dinamo Spaken Stainless Steel

Balhoofdstel Integrated

Zadel Emotion Confort Gel

Shifters Shimano Acera 9SP SLM390

L1 h2

Zadelklem Alloy

Achterderailleur Shimano Deore 9SP RDM390

Zadelpen Emotion Alloy Suspension 27,2 mm

Voorderailleur Shimano FDM190

h1

Stuur Emotion Travel Alloy

Crankstel Shimano FCM591 Deore

Handvatten Ergonomic

Trapas Integrated L3

a2

L4

L2

Cassette Shimano HG20 9SP (11-34T)

a1

Pedalen Alloy Safety Pedal Gewich 18 kg

Ketting KMC Z99 Remmen Shimano M395 Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

SM

400

150

542,9

630

445 1.066

70

73

1.766

MD

470

160

558,3

650

445 1.086,5

70

73

1.786,5

kleur

code MATT-431

110

Accessoires Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer en fietsbel Verlichting

Voorlicht, achterlicht, achterreflector en wielreflectoren


111


lj]ccaf_ k]ja]k

Kgmjaf_

:YeZja\_]dal]

:

K<† ‡ 

Frame Alloy Hydrof. 28" City

Velgen Alloy 28" Double Wall

Voorvork Suntour Nex MLO

Buitenbanden Rubena 700*40 Naven Shimano Dinamo

Stuurpen Emotion Alloy Adjustable

Spaken Stainless Steel

Balhoofdstel Integrated

L1

Zadel Emotion Confort Gel

Shifters Shimano Altus 8SP SLM310

h2

Zadelklem Alloy

Achterderailleur Shimano Altus 8SP RDM280

Zadelpen Emotion Alloy Suspension 27,2 mm

Voorderailleur Shimano FDM190

h1

Stuur Emotion Travel Alloy

Crankstel Shimano Acera M361

Handvatten Ergonomic

Trapas Integrated L4 L3

a2

Cassette Shimano HG-40 8SP (11-32T)

a1

L2

Pedalen Alloy Safety Pedal Gewich 18 kg

Ketting KMC Z51 Remmen Shimano M395 Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

SM

450

160

554

644

445

1.080

70

73

1.791

MD

500

160

570

659

445

1.095

70

73

1.806

LA

550

170

599

684

445

1.120

70

73

1.831

kleur

code T01

112

Accessoires Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer en fietsbel Verlichting

Voorlicht, achterlicht, achterreflector en wielreflectoren


:YeZja\_]eapdal]

K<† ~ 

Frame Alloy Hydrof. 28" City Wave

Velgen Alloy 28" Double Wall

Voorvork Suntour Nex MLO

Buitenbanden Rubena 700*40 Naven Shimano Dinamo

Stuurpen Emotion Alloy Adjustable

Spaken Stainless Steel

Balhoofdstel Integrated

Zadel Emotion Confort Gel

Shifters Shimano Altus 8SP SLM310

L1 h2

Zadelklem Alloy

Achterderailleur Shimano Altus 8SP RDM280

Zadelpen Emotion Alloy Suspension 27,2 mm

Voorderailleur Shimano FDM190

h1

Stuur Emotion Travel Alloy

Crankstel Shimano Acera M361

Handvatten Ergonomic

Trapas Integrated L3

a2

L4

Cassette Shimano HG-40 8SP (11-32T)

a1

L2

Pedalen Alloy Safety Pedal Gewich 18 kg

Ketting KMC Z51 Remmen Shimano M395 Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

SM

400

150

542,9

630

445

1.066

70

73

1.766

MD

470

160

558,3

650

445 1.086,5

70

73

1.786,5

kleur

code T01

113

Accessoires Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer en fietsbel Verlichting

Voorlicht, achterlicht, achterreflector en wielreflectoren


O

114


O0win 'ad

LjZYf

9?hj]k]fl]]jl\]fa]mo]LjZYf k]ja]Â&#x2022;bgmoa\]Yd]Zgf\_]fggl geb]d]cc]je]]l]n]jhdYYlk]f \ggj\]klY\Â?Qabfeg\]jf]Â&#x2022; ]d]_Yfl]]f]j_gfgeak[`] \]ka_fn]j_]eYcc]dabcl`]l gh¤]fY^klYhh]f]f\] o]f\ZYYj`]a\Â?;]LjZYf akngdd]\a_mal_]jmkl]f\] afl]jf]E]pmk¤n]jkf]ddaf_]f rabfgf\]j`gm\knjab]f Y^kl]dd]fakfg\a_

H vervoersmiddel voor je dalijkse l leven.

115


lj]ccaf_ k]ja]k

LjZYf

joy

Fp^gj\ oYn] K<Â&#x201E;Â&#x20AC;Â

Alloy Hydrof. 28" City Wave Suntour Cr-8V MLOCK Shimano Nexus 8SP

Emotion

SM / MD / LA

Rubena 700*40

18,5

Fp^gj\ oYn]dal] K<Â&#x201E;~Â

Shimano Dinamo

116

Alloy Hydrof. 28" City Wave Suntour M3010

Emotion

SM / MD / LA

Rubena 700*40

18,5

Shimano Nexus 7SP

Shimano Dinamo


Fp^gj\oYn]

K<„ € 

Frame Alloy Hydrof. 28" City Wave

Velgen Alloy 28" Double Wall

Voorvork Suntour Cr-8V MLOCK

Buitenbanden Rubena 700*40 Naven Shimano Dinamo

Stuurpen Emotion Alloy Adjustable

Spaken Stainless Steel

Balhoofdstel Integrated

L1

Zadel Emotion Confort Gel

Shifters Shimano Nexus 8SP

h2

Zadelklem Alloy

Achterderailleur Shimano Nexus 8SP

Zadelpen Emotion Alloy Suspension 27,2 mm

Voorderailleur —

h1

Stuur Emotion Travel Alloy

Crankstel Emotion

Handvatten Ergonomic

Trapas Integrated L4 L3

a2

Pedalen Alloy Safety Pedal

Cassette Shimano Nexus 8SP (19T)

a1

L2

Gewich 18,5 kg

Ketting KMC Z51 Remmen V-Brake Alloy Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

SM

420

150

540

630

445

1.066

70

73

1.777

MD

480

160

559

650

445

1.086

70

73

1.797

LA

540

170

592

679

445

1.115

70

73

1.826

kleur

code N58

117

Accessoires Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer en fietsbel Verlichting

Voorlicht, achterlicht, achterreflector en wielreflectoren


lj]ccaf_ k]ja]k

LjZYf

Fp^gj\oYn]dal]

K<„ ~ 

Frame Alloy Hydrof. 28" City Wave

Velgen Alloy 28" Double Wall

Voorvork Suntour M3010

Buitenbanden Rubena 700*40 Naven Shimano Dinamo

Stuurpen Emotion Alloy

Spaken Stainless Steel

Balhoofdstel Integrated

L1

Zadel Emotion Confort Gel

Shifters Shimano Nexus 7SP

h2

Zadelklem Alloy

Achterderailleur Shimano Nexus 7SP

Zadelpen Emotion Steel 27,2 mm

Voorderailleur —

h1

Stuur Emotion Travel Alloy

Crankstel Emotion

Handvatten Ergonomic

Trapas Integrated L4 L3

a2

Pedalen Alloy Safety Pedal

Cassette Shimano Nexus 7SP 19T

a1

L2

Gewich 18,5 kg

Ketting KMCx51 Remmen V-Brake Alloy Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

SM

420

150

540

630

445

1.066

70

73

1.777

MD

480

160

559

650

445

1.086

70

73

1.797

LA

540

170

592

679

445

1.115

70

73

1.826

kleur

code MATT- G10

118

Accessoires Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer en fietsbel Verlichting

Voorlicht, achterlicht, achterreflector en wielreflectoren


119


120


Kj]ccaf_ ;]fa]mo]Kj]ccaf_k]ja]nYf9? rabfZ]\g]d\ge_]Zjmacll]ogj\]f \ggjYdd]jd]an]jk[`add]f\]kggjl]f e]fk]fÂ?;]r]eg\]dd]frabf gfloacc]d\gera[`\ggj\]klY\l] n]jhdYYlk]fÂ&#x2022;fYYj`]lo]jcg^\] klm\a]l]_YYfÂ&#x2022;g^gekaeh]do]_ ]]fjalb]e]]l]eYc]fÂ?Qabf oYn]¤\]ka_fn]j_]eYcc]dabcl gh¤]fY^klYhh]f]feYYcl`]l jab\]fYYf_]fYe]j]fe]]j ]j_gfgeak[`Â?A]cmflca]r]fmal ]]fZj]]\YYfZg\nYfeg\]dd]f nYfÂ&#x192;Â&#x2DC;g^Â&#x2026;Â&#x2DC;Â?

Voor 5e sm6

Ainhoa SĂĄez de VicuĂąa 3$ BH LĐž4n L

Het is heerlijk om me op mijn BHďŹ ets te kunnen verplaatsen door de stad en de auto lekker te laten staan.

121


lj]ccaf_ k]ja]k

Kj]ccaf_

Geni7n n 'ad

Cgf\gf dmpoYn] K<ƒ„

Alloy Hydrof. 28" City Wave Suntour Cr-8V

Suntour XR-178

SM / MD / LA

Rubena 700*40

17,5

Shimano Acera 8SP

Shimano Dinamo

Cgf\gf dmp K<ƒƒ

122

Alloy Hydrof. 28" City

Suntour XR-178

Suntour Cr-8V

Rubena 700*40

Shimano Acera 8SP

Shimano Dinamo

SM / MD / LA / XL 17,5


Cgf\gf oYn] K<ƒ‚

Cgf\gf dal]oYn] K<ƒ€

Alloy 28" City Wave Emotion Suspension 28" Shimano TX35 7SP

Emotion 3 SP Kenda 700C*40 K-193 Shimano Dinamo

SM / MD / LA

Alloy 28" City Wave

Emotion 3 SP Kenda 700C*40 K-193 Steel

SM / MD

Emotion 3 SP Kenda 700C*40 K-193 Steel

MD / LA

Emotion Cr-Mo 28" Shimano TX35 7SP

9gklgf oYn] K<ƒ~

Emotion Wave HiTen 28" Emotion Cr-Mo 28" Shimano TZ50 6 SP

Cgf\gf K<ƒ

16,9

Cgf\gf dal]

14,2

K<ƒ

Alloy 28" City Emotion Suspension 28" Shimano TX35 7SP

Emotion 3 SP Kenda 700C*40 K-193 Shimano Dinamo

SM / MD / LA / XL 16,9

Alloy 28" City

Emotion 3 SP Kenda 700C*40 K-193 Steel

SM / MD / LA

Emotion Tradicional Wave Hi-Ten 28" Emotion Cr-Mo 28"

Emotion 1 SP

MD

16,4

Shimano TX35 7 SP

Steel

Emotion Cr-Mo 28" Shimano TX35 7SP

~†‡† oYn]

16,2

K<‚†

123

14,2


lj]ccaf_ k]ja]k

Kj]ccaf_

~†‡† K<‚…

9gd]jg Ydm K<‚

9gd]jg dal] K<~

Emotion Traditional Hi-Ten 28" Emotion Cr-Mo 28"

Emotion 1SP

Shimano TX35 7 SP

Steel

Emotion Wawe Alloy 26" Emotion Cr-Mo 26"

Emotion 42T

Shimano TY18 6 SP

Steel

Emotion Wave Hi-Ten 26" 6 SP Emotion Cr-Mo 26"

Emotion 1 SP 42T

SM / MD / LA

Kenda K-193

14,3

Shimano 1 SP

Kenda K-193

MD

DaYea

16,4

K<‚€

MD

9gd]jg K<€

14

9gd]jg ˜ K<€~

Steel

124

Alloy Miami 26" Wave Emotion Suspension 26" Shimano TZ50 6 SP

Emotion 3 SP Kenda K-193 26*1,75 Alloy

MD

Emotion Wave Hi-Ten 26" Emotion Cr-Mo 26"

Emotion 1 SP 42T

MD

Kenda K-193

14,5

Shimano TY18 6 SP

Steel

Emotion Wave Hi-Ten 24" Emotion Cr-Mo 24"

Emotion 1 SP 32T

MD

Kenda K-194

14

Shimano TY18 6 SP

Steel

15


Cgf\gfdmpoYn]

K<ƒ „ 

Frame Alloy Hydrof. 28" City Wave

Velgen Alloy 28" Double Wall

Voorvork Suntour Cr-8V

Buitenbanden Rubena 700*40 Naven Shimano Dinamo

Stuurpen Emotion Alloy Adjustable

Spaken Stainless Steel

Balhoofdstel Integrated

L1

Zadel Emotion Confort Gel

Shifters Shimano EF-51

h2

Zadelklem Alloy

Achterderailleur Shimano Acera 8SP

Zadelpen Emotion Alloy Suspension 27,2 mm

Voorderailleur Shimano M190

h1

Stuur Emotion Travel Alloy

Crankstel Suntour XR-178

Handvatten Ergonomic

Trapas Integrated L4 L3

a2

Cassette Shimano HG-40 8SP (11-32T)

a1

L2

Pedalen Alloy Safety Pedal Gewich 17,5 kg

Ketting KMC Z51 Remmen V-Brake Alloy Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

kleur

code

SM

420

150

540

630

445

1.066

70

73

1.777

G11

MD

480

160

559

650

445

1.086

70

73

1.797

005

LA

540

170

592

679

445

1.115

70

73

1.826

125

Accessoires Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer en fietsbel Verlichting

Voorlicht, achterlicht, achterreflector en wielreflectoren


lj]ccaf_ k]ja]k

Kj]ccaf_

Cgf\gfdmp

K<ƒ ƒ 

Frame Alloy Hydrof. 28" City

Velgen Alloy 28" Double Wall

Voorvork Suntour Cr-8V

Buitenbanden Rubena 700*40 Naven Shimano Dinamo

Stuurpen Emotion Alloy Adjustable

Spaken Stainless Steel

Balhoofdstel Integrated

L1

Zadel Emotion Confort Gel

Shifters Shimano EF-51

h2

Zadelklem Alloy

Achterderailleur Shimano Acera 8SP

Zadelpen Emotion Alloy Suspension 27,2 mm

Voorderailleur Shimano M190

h1

Stuur Emotion Travel Alloy

Crankstel Suntour XR-178

Handvatten Ergonomic

Trapas Integrated L4 L3

a2

Cassette Shimano HG-40 8SP (11-32T)

a1

L2

Pedalen Alloy Safety Pedal Gewich 17,5 kg

Ketting KMC Z51 Remmen V-Brake Alloy Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

kleur

code

SM

450

160

554

644

445

1.080

70

73

1.791

G11

MD

500

160

570

659

445

1.095

70

73

1.806

005

LA

550

170

599

684

445

1.120

70

73

1.831

XL

600

170

634

709

445

1.145

70

73

1.856

126

Accessoires Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer en fietsbel Verlichting

Voorlicht, achterlicht, achterreflector en wielreflectoren


Cgf\gfoYn]

K<ƒ ‚ 

Frame Alloy 28" City Wave

Velgen Alloy 28"

Voorvork Emotion Suspension 28"

Buitenbanden Kenda 700C*40 K-193

Stuurpen Emotion Alloy

Naven Shimano Dinamo

Balhoofdstel Integrated h2

L1

Spaken Stainless Steel

Shifters Shimano EF51

Zadel Emotion Comfort

Achterderailleur Shimano TX35 7SP

Zadelklem Quick Release

Voorderailleur Shimano TZ31

h1

Zadelpen Emotion Steel 27,2 mm

Crankstel Emotion 3 SP

Stuur Emotion Travel Steel

Trapas Integrated L4 L3

Cassette Shimano TZ21 7SP (14-28)

a1

L2

a2

Handvatten Ergonomic Pedalen Antislip

Ketting KMC Z51

Gewich 16,9 kg

Remmen V-Brake Alloy Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

SM

420

150

540

630

445

1.066

70

73

1.777

MD

480

160

559

650

445

1.086

70

73

1.797

LA

540

170

592

679

445

1.115

70

73

1.826

kleur

code MATT 431

127

Accessoires Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer fietsbel en mand Verlichting

Voorlicht, achterlicht, achterreflector en wielreflectoren


lj]ccaf_ k]ja]k

Kj]ccaf_

Cgf\gf

K<ƒ  

Frame Alloy 28" City

Velgen Alloy 28"

Voorvork Emotion Suspension 28"

Buitenbanden Kenda 700C*40 K-193

Stuurpen Emotion Alloy

Naven Shimano Dinamo

Balhoofdstel Integrated L1

Spaken Stainless Steel

Shifters Shimano EF51

h2

Zadel Emotion Comfort

Achterderailleur Shimano TX35 7SP

Zadelklem Quick Release

Voorderailleur Shimano TZ31

h1

Zadelpen Emotion Steel 27,2 mm

Crankstel Emotion 3 SP

Stuur Emotion Travel Steel

Trapas Integrated L3

L4 a2

Handvatten Ergonomic

Cassette Shimano TZ21 7SP (14-28) a1

L2

Pedalen Antislip

Ketting KMC Z51

Gewich 16,9 kg

Remmen V-Brake Alloy Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

SM

450

160

554

644

445

1.080

70

73

1.791

MD

500

160

570

659

445

1.095

70

73

1.806

LA

550

170

599

684

445

1.120

70

73

1.831

XL

600

170

634

709

445

1.145

70

73

1.856

kleur

code MATT - 431

128

Accessoires Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer fietsbel en mand Verlichting

Voorlicht, achterlicht, achterreflector en wielreflectoren


Cgf\gfdal]oYn]

K<ƒ € 

Frame Alloy 28" City Wave

Velgen Alloy 28"

Voorvork Emotion Cr-Mo 28"

Buitenbanden Kenda 700C*40 K-193

Stuurpen Emotion Steel

Naven Steel

Balhoofdstel 8 Pieces h2

L1

Spaken —

Shifters Microshift MS-25

Zadel Emotion Comfort

Achterderailleur Shimano TX35 7 SP

Zadelklem Quick Release

Voorderailleur Shimano TZ31

h1

Zadelpen Emotion Steel 27,2 mm

Crankstel Emotion 3 SP

Stuur Emotion Travel Steel

Trapas Integrated L4 L3

Cassette Shimano TZ21 7SP (14-28)

a1

L2

a2

Handvatten Confort Pedalen Antislip

Ketting KMC Z51

Gewich 14,2 kg

Remmen V-Brake Alloy Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

SM

420

150

538

630

445

1.066 69,5

72,5 1.777

MD

480

160

558

682

445

1.086 69,5

72,5 1.797

kleur

code MATT - 431

129

Accessoires Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer fietsbel en mand Verlichting

Voorlicht, achterlicht, achterreflector en wielreflectoren


lj]ccaf_ k]ja]k

Kj]ccaf_

Cgf\gfdal]

K<ƒ 

Frame Alloy 28" City

Velgen Alloy 28"

Voorvork Emotion Cr-Mo 28"

Buitenbanden Kenda 700C*40 K-193

Stuurpen Emotion Steel

Naven Steel

Balhoofdstel 8 Pieces L1

Spaken —

Shifters Microshift MS-25

h2

Zadel Emotion Confort

Achterderailleur Shimano TX35 7 SP

Zadelklem Quick Release

Voorderailleur Shimano TZ31

h1

Zadelpen Emotion Steel 27,2 mm

Crankstel Emotion 3 SP

Stuur Emotion Travel Steel

Trapas Integrated L3

L4 a2

Handvatten Confort

Cassette Shimano TZ21 7SP (14-28) a1

L2

Pedalen Antislip

Ketting KMC Z51

Gewich 14,2 kg

Remmen V-Brake Alloy Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

SM

450

150

534

641

445

1.077 70,5

76

1.788

MD

510

150

564

671

445

1.107 70,5

76

1.818

LA

570

150

591

691

445

1.127 70,5

76

1.838

kleur

code MATT - 431

130

Accessoires Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer fietsbel en mand Verlichting

Voorlicht, achterlicht, achterreflector en wielreflectoren


9gklgfoYn]

K<ƒ ~ 

Frame Emotion Wave Hi-Ten 28"

Velgen Alloy 28"

Voorvork Emotion Cr-Mo 28"

Buitenbanden Kenda 700C*40 K-193

Stuurpen Emotion Steel

Naven Steel

Balhoofdstel 8 Pieces h2

L1

Spaken —

Shifters Microshift MS-16

Zadel Emotion Comfort

Achterderailleur Shimano TZ50 6 SP

Zadelklem Quick Release

Voorderailleur Shimano TZ31

h1

Zadelpen Emotion Steel 25,4 mm

Crankstel Emotion 3 SP

Stuur Emotion Travel Steel

Trapas Integrated L4 L3

Cassette Shimano TZ20 6SP (14-28)

a1

L2

a2

Handvatten Confort Pedalen Antislip

Ketting KMC Z51

Gewich 16,2 kg

Remmen V-Brake Alloy Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

MD

420

150

538

630

445

1.066 69,5

72,5 1.777

LA

480

150

553

648

445

1.116 69,5

72,5 1.816

kleur

code 005

131

Accessoires Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer fietsbel en mand Verlichting

Voorlicht, achterlicht, achterreflector en wielreflectoren


lj]ccaf_ k]ja]k

Kj]ccaf_

~†‡†oYn]

K<‚ † 

Frame Emotion Tradicional Wave Hi-Ten 28" Voorvork Emotion Cr-Mo 28" Stuurpen Emotion Retro Alloy

Naven Steel

Balhoofdstel 8 Pieces

Spaken —

Shifters Shimano TX50

h2

L1

Zadel Emotion Comfort

Achterderailleur Shimano TX35 7 SP

Zadelklem —

Voorderailleur —

Stuur Emotion Travel Steel

Trapas Integrated L4

L3

Zadelpen Alloy Micro Adjust

Crankstel Emotion 1 SP

h1

a2

Handvatten —

Cassette Emotion 7SP

a1

L2

Velgen Double Wall

Buitenbanden —

Pedalen Traditional Antislip

Ketting —

Gewich 16,4 kg

Remmen V-Brake Afmetingen in mm.

Maat MD

Totaal 430

150

530

620

440

1.050

70

73

kleur

code

1.750

154 B50

132

Accessoires Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun en fietsbel Verlichting

Achterreflector en wielreflectoren


~†‡†

K<‚ … 

Frame Emotion Traditional Hi-Ten 28" Voorvork Emotion Cr-Mo 28"

Velgen Double Wall Buitenbanden —

Stuurpen Emotion Retro Alloy

Naven Steel

Balhoofdstel 8 Pieces

Spaken —

Shifters Shimano TX50

L1 h2

Zadel Emotion Comfort

Achterderailleur Shimano TX35 7 SP

Zadelklem —

Voorderailleur — h1

Stuur Emotion Travel Steel

Trapas Integrated L4

L3

Zadelpen Alloy Micro Adjust

Crankstel Emotion 1 SP

a2

Cassette Emotion 7SP

a1

L2

Handvatten — Pedalen Traditional Antislip

Ketting —

Gewich 16,4 kg

Remmen V-Brake Afmetingen in mm.

Maat MD

Totaal 510

157

545

620

440

1.055

70

kleur

code

72,5 1.755

154

133

Accessoires Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun en fietsbel Verlichting

Achterreflector en wielreflectoren


lj]ccaf_ k]ja]k

Kj]ccaf_

DaYea

K<‚ € 

Frame Alloy Miami 26" Wave

Velgen Alloy 26"

Voorvork Emotion Suspension 26"

Buitenbanden Kenda K-193 26*1,75

Stuurpen Emotion Alloy

Naven Alloy

Balhoofdstel Integrated h2

L1

Spaken —

Shifters Microshift MS-16

Zadel Emotion Comfort

Achterderailleur Shimano TZ50 6 SP

Zadelklem Quick Release

Voorderailleur Shimano TZ31

h1

Zadelpen Emotion Steel 27,2 mm

Crankstel Emotion 3 SP

Stuur Emotion Travel Steel

Trapas Integrated L4 L3

Cassette Shimano TZ20 6SP (14-28)

a1

L2

a2

Handvatten Confort Pedalen Antislip

Ketting KMC Z51

Gewich 15 kg

Remmen V-Brake Alloy Afmetingen in mm.

Maat MD

Totaal 410

185

533

625

435

1.056 69,5

kleur

code

72,5 1.716

005 N10

134

Accessoires Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer fietsbel en mand Verlichting

Voorlicht, achterlicht, achterreflector en wielreflectoren


9gd]jgYdm

K< ‚ 

Frame Emotion Wave Alloy 26"

Velgen Alloy 26"

Voorvork Emotion Cr-Mo 26"

Buitenbanden Kenda K-193

Stuurpen Emotion Steel

Naven Steel

Balhoofdstel 8 Pieces h2

L1

Spaken —

Shifters Microshift MS-16

Zadel Emotion Comfort

Achterderailleur Shimano TY18 6 SP

Zadelklem —

Voorderailleur —

h1

Zadelpen Emotion Steel 27,2 mm

Crankstel Emotion 1 SP 42T

Stuur Emotion Travel Steel

Trapas Integrated L4 L3

Cassette Shimano TZ20 6SP (14-28)

a1

L2

a2

Handvatten Confort Pedalen Antislip

Ketting KMC Z30

Gewich 14 kg

Remmen V-Brake Alloy Afmetingen in mm.

Maat MD

Totaal 410

150

534

625

435

1.056 69,5

kleur

code

72,5 1.716

154

135

Accessoires Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer fietsbel en mand Verlichting

Voorlicht, achterlicht, achterreflector en wielreflectoren


lj]ccaf_ k]ja]k

Kj]ccaf_

9gd]jg

K< € 

Frame Emotion Wave Hi-Ten 26"

Velgen Alloy 26"

Voorvork Emotion Cr-Mo 26"

Buitenbanden Kenda K-193

Stuurpen Emotion Steel

Naven Steel

Balhoofdstel 8 Pieces h2

L1

Spaken —

Shifters Microshift MS-16

Zadel Emotion Comfort

Achterderailleur Shimano TY18 6 SP

Zadelklem —

Voorderailleur —

h1

Zadelpen Emotion Steel 25,4 mm

Crankstel Steel 42T

Stuur Emotion Travel Steel

Trapas Emotion 1 SP 42T L4 L3

Cassette Shimano TZ20 6SP (14-28)

a1

L2

a2

Handvatten Confort Pedalen Antislip

Ketting KMC Z30

Gewich 14,5 kg

Remmen V-Brake Alloy Afmetingen in mm.

Maat MD

Totaal 410

150

534

625

435

1.056 69,5

kleur

code

72,5 1.716

150 154

136

Accessoires Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer fietsbel en mand Verlichting

Voorlicht, achterlicht, achterreflector en wielreflectoren


9gd]jgdal]

K< ~ 

Frame Emotionwave Hi-Ten 26"

Velgen Alloy 26"

Voorvork Emotion Cr-Mo 26"

Buitenbanden Kenda K-193

Stuurpen Emotion Steel

Naven Steel

Balhoofdstel 8 Pieces h2

L1

Spaken —

Shifters —

Zadel Emotion Comfort

Achterderailleur —

Zadelklem —

Voorderailleur —

h1

Zadelpen Emotion Steel 25,4 mm

Crankstel Emotion 1 SP 42T

Stuur Emotion Travel Steel

Trapas Integrated L4 L3

a1

L2

a2

Handvatten Confort

Cassette Emotion 16T

Pedalen Antislip

Ketting KMC Z30

Gewich 14,3 kg

Remmen V-Brake Alloy Afmetingen in mm.

Maat MD

Totaal 410

150

534

625

435

1.056 69,5

kleur

code

72,5 1.716

150 154

137

Accessoires Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer fietsbel en mand Verlichting

Voorlicht, achterlicht, achterreflector en wielreflectoren


138


9gd]jg˜

K<€ ~ 

Frame Emotion Wave Hi-Ten 24"

Velgen Alloy 24"

Voorvork Emotion Cr-Mo 24"

Buitenbanden Kenda K-194

Stuurpen Emotion Steel

Naven Steel

Balhoofdstel 8 Pieces h2

L1

Spaken —

Shifters Microshift MS-16

Zadel Emotion Comfort

Achterderailleur Shimano TY18 6 SP

Zadelklem Alloy

Voorderailleur —

h1

Zadelpen Emotion Steel 25,4 mm

Crankstel Emotion 1 SP 42T

Stuur Emotion Travel Steel

Trapas Integrated L4 L3

Cassette Shimano TZ20 6SP (14-28)

a1

L2

a2

Handvatten Confort Pedalen Antislip

Ketting KMC Z30

Gewich 14 kg

Remmen V-Brake Alloy Afmetingen in mm.

Maat MD

Totaal 360

150

494

585

420

1.003 69,5

kleur

code

72,5 1.612

150

139

Accessoires Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer fietsbel en mand Verlichting

Voorlicht, achterlicht, achterreflector en wielreflectoren


140


Neem hem mee waarheen je wilt

;]fa]mo]KjYn]dngmox]lk]f rabf\]h]j^][l]ghla]nggj oa]ghrg]cakfYYjghlaeYd] hj]klYla]k]f\]Z]kl] o]f\ZYYj`]a\e]l]]f eafaemeYYfjmael]Â?A]cmfl `]ee]]f]e]foYYj`]]f b]eYYjoadlÂ&#x2022;g^b]fmj]akl h]jlj]afÂ&#x2022;nda]_lma_Â&#x2022;ZgglÂ&#x2022; e]ljgg^Zmk]fl`makaf\] cYklÂ&#x2022;ghcYflggjg^af\] Y[`l]jZYcnYf\]Ymlg ghZ]j_]fÂ?;]KjYn]dak da[`l]f]j_gfgeak[` oYfl`abakrggflogjh]f \YlrY\]d]f`]lklmmj gh]dc]`gg_l]cmff]f ogj\]fYYf_]hYkl

Carlos GarcĂ­a

KjYn]d 141

 3$ BH I 8

H is perfect om mee naar het werk Hij te gaan en bovendien kan ik hem in huis kwijt want hij neemt nauwelijks h ruimte in.


lj]ccaf_ k]ja]k

KjYn]d

A9ijd j je

@ZarY 9G„‡

Ibiza Alloy Folding

Alloy 52T

MD

Emotion Cr-Mo 20"

Kenda K-154

12,9

Shimano FT30 6 SP

Alloy

@ZarY dal] 9Gƒ‡

142

Ibiza Alloy Folding

Steel 52T

MD

Emotion Cr-Mo 20"

Kenda K-154

13,2

Shimano FT30 6 SP

Alloy


@ZarY

9G„ ‡ 

Frame Ibiza Alloy Folding

Velgen Alloy 20" Double Wall

Voorvork Emotion Cr-Mo 20"

Buitenbanden Kenda K-154

Stuurpen Emotion Telescopic Adjustable Balhoofdstel Integrated Shifters Microshift MS-16

Zadel Emotion Comfort Light

Achterderailleur Shimano FT30 6 SpZadelklem Quick Release

Voorderailleur —Zadelpen Emotion Alloy 31,6 mm

Crankstel Alloy 52TStuur Emotion Travel Alloy

Trapas Integrated Handvatten Ergonomic

Cassette Shimano Tz20 6Sp (14-28)Naven Alloy Spaken Stainless Steel

Pedalen Alloy Foldable Antislip

Ketting KMC Z33

Gewich 12,9 kg

Remmen V-Brake Alloy Afmetingen in mm.

Maat MD

Totaal 345

100

640

655

415

1.070

70

70

kleur

code

1.578

B16

600 x 810 x 420mm

143

Accessoires Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer, fietsbel en snelbinders Verlichting

Voorlicht, achterlicht, achterreflector en wielreflectoren


144


@ZarYdal]

9Gƒ ‡ 

Frame Ibiza Alloy Folding

Velgen Alloy 20" Double Wall

Voorvork Emotion Cr-Mo 20"

Buitenbanden Kenda K-154

Stuurpen Emotion Telescopic

Naven Alloy

Balhoofdstel Integrated

Spaken Stainless Steel

Shifters Microshift MS-16

Zadel Emotion Comfort Light

Achterderailleur Shimano FT30 6 SPZadelklem Quick Release

Voorderailleur —Zadelpen Emotion Alloy 31,6 mm

Crankstel Steel 52TStuur Emotion Travel Alloy

Trapas Integrated Handvatten Confort

Cassette Shimano TZ20 6SP (14-28)Pedalen Alloy Foldable Antislip

Ketting KMC Z33

Gewich 13,2 kg

Remmen V-Brake Alloy Afmetingen in mm.

Maat MD

Totaal 345

100

640

655

415

1.070

70

70

kleur

code

1.578

G07

600 x 810 x 420mm

145

Accessoires Kettingkast, spatborden, bagagedrager, voetensteun, achtervorkbeschermer en fietsbel Verlichting

Voorlicht, achterlicht, achterreflector en wielreflectoren


146


:jgkk Jij be:"t je ; +t

;]^a]lk]fmal\]J]ja]:jgkkrabf a\]YYdnggjoa]ra[`r]d^_]]f]fc]d] _j]fkghd]_lÂ?Mggjoa]Ydd]kmal `]ld]n]foad`Yd]f]fn]jdYf_l\Yl ^a]lkra[`gh]dcege]flYYfrabf g^`YYjjale]YYfhYklÂ?Q]rabf h]j^][lgeb]l]n]jhdYYlk]f \ggj\]klY\Â&#x2022;gejmkla_]]f klmcl]^a]lk]faf`]lo]]c]f\ g^ge]]flg]jlg[`ll]eYc]f \ggj`]lhdYll]dYf\Â?;]J]ja] :jgkkakda[`lÂ&#x2022;n]]drab\a_Â&#x2022;e]l ]]fY_j]kka]^gflo]jh]f l]_]dabc]jlab\]]f][`l] mjZYfZac]Â?FgcZ]k[`acl`ab gn]jYdd]]pljYÂżk\a]b]nYf ]]f^a]lknYf\alcYdaZ]jrgm eg_]fn]joY[`l]f

Andoni Epelde

 3$ BH B<r =

147


lj]ccaf_ k]ja]k

:jgkk

All T?in Jadn]jlah dmp KJ„

Jadn]jlah KJ„

Jadn]jlah dal]eap KJ„~

Alloy Hydrof. 28" Cross Disc Suntour Swing Shock Shimano Acera 9SP

Shimano Alivio M430

Alloy Hydrof. 28" Cross Disc Suntour Nex M Shimano Acera RDM390 8SP

Suntour XCT Rubena 700*40 with Reflective Band Alloy

Rubena 700*40

SM / MD / LA

Jadn]jlah dal]

12,8

KJ„‡

Alloy

SM / MD

9]YjljY[c dmp

14,8

KJƒ…

148

Alloy Hydrof. 28" Cross Disc Suntour NCX-D MLO

Shimano Deore M522

SM / MD / LA

Rubena 700*40

14

Shimano XT 10SP

Alloy

Alloy Hydrof. 28" Cross Disc Suntour Nex MLO Shimano Acera RDM390 8SP

Suntour XCT Rubena 700*40 with Reflective Band Alloy

SM / MD / LA

Alloy Hydrof. 28" Cross Disc Emotion Sport Alloy Shimano Acera RDM390 8SP

Suntour XCT Rubena 700*40 with Reflective Band Alloy

SM / MD / LA

14,8

13,8


9]YjljY[c eapdmp KJƒ†

9]YjljY[c eap KJƒ€

9]YjljY[c eapdal] KJƒ~

Alloy Hydrof. 28" Cross Disc Emotion Sport Alloy Shimano Acera RDM390 8Sp

Suntour XCT Rubena 700*40 with Reflective Band Alloy

SM / MD

Alloy Hydrof. 28" Cross Suntour Nex MLO Shimano Altus RDM280

Suntour XR 178 Rubena 700*40 with Reflective Band Shimano Alloy

SM / MD / LA

Alloy. 28" Cross Emotion Suspension 28" Shimano TX35 7SP

Prowheel A641 Kenda 700x40 K-193 Alloy

SM / MD

D]_Y

14,2

KJ‚‡

9]YjljY[c KJƒ

13,8

9]YjljY[c dal]

14,8

KJƒ‡

149

Alloy Hydrof. 28" Cross Suntour Nex MLO Shimano Altus RDM280

Suntour XR 178 Rubena 700*40 with Reflective Band Shimano Alloy

SM / MD / LA / XL 14,8

Alloy. 28" Cross Emotion Suspension 28" Shimano TX35 7SP

Prowheel A641 Kenda 700x40 K-193 Alloy

SM / MD / LA

Alloy Confort 26" Emotion Suspension 26" Shimano TX35 7SP

Prowheel My-A641 Confort 26"*2.0 (54-559) Alloy

SM / MD

14,2


lj]ccaf_ k]ja]k

:jgkk

Jadn]jlahdmp

KJ„  

Frame Alloy Hydrof. 28" Cross Disc

Velgen Alloy 28" Double Wall

Voorvork Suntour NCX-D MLO

Buitenbanden Rubena 700*40 Naven Alloy

Stuurpen Emotion Cross

Spaken Stainless Steel

Balhoofdstel Integrated

L1

Zadel Emotion Cross

Shifters Shimano Deore

h2

Zadelklem Alloy

Achterderailleur Shimano XT 10SP

Zadelpen Emotion Light Alloy 27,2 mm

Voorderailleur Shimano Deore M510

h1

Stuur Emotion Cross Light Alloy

Crankstel Shimano Deore M522

Handvatten Ergononic

Trapas Integrated L4 L3

a2

Cassette Shimano Deore 10SP (11-36T)

a1

L2

Pedalen Antislip Gewich 14 Kg

Ketting Shimano HG 54 Remmen Shimano M395 Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

SM

450

160

554

644

445

1.080

70

73

1.791

MD

500

160

570

659

445

1.095

70

73

1.806

LA

550

170

599

684

445

1.120

70

73

1.831

kleur

code N58

150

Accessoires Achtervorkbeschermer en fietsbel Verlichting

Achterreflector en wielreflectoren


Jadn]jlah

KJ„ 

Frame Alloy Hydrof. 28" Cross Disc

Velgen Alloy 28" Double Wall

Voorvork Suntour Swing Shock

Buitenbanden Rubena 700*40 Naven Alloy

Stuurpen Emotion Cross

Spaken Stainless Steel

Balhoofdstel Integrated

L1

Zadel Emotion Cross

Shifters Shimano Acera SLM390 9SP

h2

Zadelklem Alloy

Achterderailleur Shimano Acera 9SP

Zadelpen Emotion Light Alloy 27,2 mm

Voorderailleur Shimano M190

h1

Stuur Emotion Cross Light Alloy

Crankstel Shimano Alivio FCM430

Handvatten Ergononic

Trapas Integrated L4 L3

a2

Cassette Shimano HG-20 9 SP (11-32T)

a1

L2

Pedalen Antislip Gewich 12,8 Kg

Ketting KMC Z99 Remmen Shimano M395 Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

SM

450

160

554

644

445

1.080

70

73

1.791

MD

500

160

570

659

445

1.095

70

73

1.806

LA

550

170

599

684

445

1.120

70

73

1.831

kleur

code B51

151

Accessoires Achtervorkbeschermer en fietsbel Verlichting

Achterreflector en wielreflectoren


lj]ccaf_ k]ja]k

:jgkk

Jadn]jlahdal]

KJ„ ‡ 

Frame Alloy Hydrof. 28" Cross Disc

Velgen Alloy 28" Double Wall

Voorvork Suntour Nex MLO

Buitenbanden Rubena 700*40 with Reflective Band

Stuurpen Emotion Cross

Naven Alloy

Balhoofdstel Integrated

L1

Spaken Stainless Steel

Shifters Shimano Altus SLM310

h2

Zadel Emotion Cross

Achterderailleur Shimano Acera RDM390 8SP

Zadelklem Alloy

Voorderailleur Shimano M190

h1

Zadelpen Emotion Alloy 27,2 mm

Crankstel Suntour XCT

Stuur Emotion Cross Alloy

Trapas Integrated L4 L3

a2

Cassette Shimano HG-40 8SP (11-32T)

a1

L2

Handvatten Ergononic

Ketting KMC 751

Pedalen Antislip Gewich 14,8 Kg

Remmen Shimano M395 Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

SM

450

160

554

644

445

1.080

70

73

1.791

MD

500

160

570

659

445

1.095

70

73

1.806

LA

550

170

599

684

445

1.120

70

73

1.831

kleur

code G10

152

Accessoires Achtervorkbeschermer en fietsbel Verlichting

Achterreflector en wielreflectoren


Jadn]jlahdal]eap

KJ„ ~ 

Frame Alloy Hydrof. 28" Cross Disc

Velgen Alloy 28" Double Wall

Voorvork Suntour Nex MLO

Buitenbanden Rubena 700*40 with Reflective Band

Stuurpen Emotion Cross

Naven Alloy

Balhoofdstel Integrated

Spaken Stainless Steel

Shifters Shimano Altus SLM310

L1 h2

Zadel Emotion Cross

Achterderailleur Shimano Acera RDM390 8SP

Zadelklem Alloy

Voorderailleur Shimano M190

h1

Zadelpen Emotion Alloy 27,2 mm

Crankstel Suntour XCT

Stuur Emotion Cross Alloy

Trapas Integrated L3

a2

L4

Cassette Shimano HG-40 8SP (11-32T)

a1

L2

Handvatten Ergononic

Ketting KMC Z51

Pedalen Antislip Gewich 14,8 Kg

Remmen Shimano M395 Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

SM

400

150

542,9

630

445

MD

470

160

558,3

650

445 1.086,5

1.066

70

73

1.766

70

73

1.786,5

kleur

code G10

153

Accessoires Achtervorkbeschermer en fietsbel Verlichting

Achterreflector en wielreflectoren


lj]ccaf_ k]ja]k

:jgkk

9]YjljY[cdmp

KJƒ … 

Frame Alloy Hydrof. 28" Cross Disc

Velgen Alloy 28" Double Wall

Voorvork Emotion Sport Alloy

Buitenbanden Rubena 700*40 with Reflective Band

Stuurpen Emotion Cross

Naven Alloy

Balhoofdstel Integrated

L1

Spaken Stainless Steel

Shifters Shimano Altus SLM310

h2

Zadel Emotion Cross

Achterderailleur Shimano Acera RDM390 8SP

Zadelklem Alloy

Voorderailleur Shimano M190

h1

Zadelpen Emotion Alloy 27,2 mm

Crankstel Suntour XCT

Stuur Emotion Cross Alloy

Trapas Integrated L4 L3

a2

Cassette Shimano HG-40 8SP (11-32T)

a1

L2

Handvatten Ergononic

Ketting KMC 751

Pedalen Antislip Gewich 13,8 kg

Remmen Shimano M395 Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

SM

450

160

554

644

445

1.080

70

73

1.791

MD

500

160

570

659

445

1.095

70

73

1.806

LA

550

170

599

684

445

1.120

70

73

1.831

kleur

code MATT-431

154

Accessoires Achtervorkbeschermer en fietsbel Verlichting

Achterreflector en wielreflectoren


9]YjljY[ceapdmp

KJƒ † 

Frame Alloy Hydrof. 28" Cross Disc

Velgen Alloy 28" Double Wall

Voorvork Emotion Sport Alloy

Buitenbanden Rubena 700*40 with Reflective Band

Stuurpen Emotion Cross

Naven Alloy

Balhoofdstel Integrated

Spaken Stainless Steel

Shifters Shimano Altus SLM310

L1 h2

Zadel Emotion Cross

Achterderailleur Shimano Acera RDM390 8SP

Zadelklem Alloy

Voorderailleur Shimano M190

h1

Zadelpen Emotion Alloy 27,2 mm

Crankstel Suntour XCT

Stuur Emotion Cross Alloy

Trapas Integrated L3

a2

L4

Cassette Shimano HG-40 8SP (11-32T)

a1

L2

Handvatten Ergononic

Ketting KMC Z51

Pedalen Antislip Gewich 13,8 kg

Remmen Shimano M395 Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

SM

400

150

542,9

630

445

1.066

70

73

1.766

MD

470

160

558,3

650

445 1.086,5

70

73

1.786,5

kleur

code MATT-431

155

Accessoires Achtervorkbeschermer en fietsbel Verlichting

Achterreflector en wielreflectoren


156


9]YjljY[c

KJƒ 

Frame Alloy Hydrof. 28" Cross

Velgen Alloy 28" Double Wall

Voorvork Suntour Nex MLO

Buitenbanden Rubena 700*40 with Reflective Band

Stuurpen Emotion Alloy Adjustable

Naven Shimano Alloy

Balhoofdstel Integrated

L1

Spaken Stainless Steel

Shifters Shimano Altus SLM310

h2

Zadel Emotion Ergo

Achterderailleur Shimano Altus RDM280

Zadelklem Alloy

Voorderailleur Shimano M190

h1

Zadelpen Emotion Alloy Suspension 27,2 mm

Crankstel Suntour XR-178

Stuur Emotion Travel Alloy

Trapas Integrated L4 L3

a2

Cassette Shimano HG-40 8SP (11-32T)

a1

L2

Handvatten Ergononic

Ketting KMC Z51

Pedalen Alloy Safety Pedal Gewich 14,8 kg

Remmen V-Brake Alloy Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

kleur

code

SM

450

160

554

644

445

1.080

70

73

1.791

005

MD

500

160

570

659

445

1.095

70

73

1.806

MATT-431

LA

550

170

599

684

445

1.120

70

73

1.831

XL

600

170

634

709

445

1.145

70

73

1.856

157

Accessoires Voetensteun, achtervorkbeschermer en fietsbel Verlichting

Achterreflector en wielreflectoren


lj]ccaf_ k]ja]k

:jgkk

9]YjljY[ceap

KJƒ € 

Frame Alloy Hydrof. 28" Cross

Velgen Alloy 28" Double Wall

Voorvork Suntour Nex MLO

Buitenbanden Rubena 700*40 with Reflective Band

Stuurpen Emotion Alloy Adjustable

Naven Shimano Alloy

Balhoofdstel Integrated

Spaken Stainless Steel

Shifters Shimano Altus SLM310

L1 h2

Zadel Emotion Ergo

Achterderailleur Shimano Altus RDM280

Zadelklem Allot

Voorderailleur Shimano M190

h1

Zadelpen Emotion Alloy Suspension 27,2 mm

Crankstel Suntour XR-178

Stuur Emotion Travel Alloy

Trapas Integrated L3

a2

L4

Cassette Shimano HG-40 8SP (11-32T)

a1

L2

Handvatten Ergononic

Ketting KMC Z51

Pedalen Alloy Safety Pedal Gewich 14,8 kg

Remmen V-Brake Alloy Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

kleur

code

SM

400

150

540

630

445

1.066

70

73

1.777

005

MD

470

160

559

650

445

1.086

70

73

1.797

MATT-431

LA

540

170

592

679

445

1.115

70

73

1.826

158

Accessoires Voetensteun, achtervorkbeschermer en fietsbel Verlichting

Achterreflector en wielreflectoren


9]YjljY[cdal]

KJƒ ‡ 

Frame Alloy. 28" Cross

Velgen Alloy 28"

Voorvork Emotion Suspension 28"

Buitenbanden Kenda 700*40 K-193

Stuurpen Emotion Alloy

Naven Alloy

Balhoofdstel Integrated

L1

Spaken —

Shifters Microshift MS-25

h2

Zadel Emotion Sport

Achterderailleur Shimano TX35 7SP

Zadelklem Quick Release

Voorderailleur Shimano TZ31

h1

Zadelpen Emotion Alloy 27,2 mm

Crankstel Prowheel A641

Stuur Emotion Travel Alloy

Trapas Integrated L4 L3

a2

Cassette Shimano Tourney TZ21 7SP (14-28)

a1

L2

Handvatten Emotion Sport

Ketting KMC Z51

Pedalen Antislip Gewich 14,2 kg

Remmen V-Brake Alloy Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

SM

450

160

554

644

445

1.080

70

73

1.791

MD

500

160

570

659

445

1.095

70

73

1.806

LA

550

170

599

684

445

1.120

70

73

1.831

kleur

code MATT-431

159

Accessoires Voetensteun, achtervorkbeschermer en fietsbel Verlichting

Achterreflector en wielreflectoren


lj]ccaf_ k]ja]k

:jgkk

9]YjljY[ceapdal]

KJƒ ~ 

Frame Alloy. 28" Cross

Velgen Alloy 28"

Voorvork Emotion Suspension 28"

Buitenbanden Kenda 700*40 K-193

Stuurpen Emotion Alloy

Naven Alloy

Balhoofdstel Integrated

Spaken —

Shifters Microshift MS-25

L1 h2

Zadel Emotion Sport

Achterderailleur Shimano TX35 7SP

Zadelklem Quick Release

Voorderailleur Shimano TZ31

h1

Zadelpen Emotion Alloy 27,2 mm

Crankstel Prowheel A641

Stuur Emotion Travel Alloy

Trapas Integrated L3

a2

L4

Cassette Shimano Tourney TZ21 7SP (14-28)

a1

L2

Handvatten Emotion Sport

Ketting KMC Z51

Pedalen Antislip Gewich 14,2 kg

Remmen V-Brake Alloy Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

SM

400

150

540

630

445

1.066

70

73

1.777

MD

470

160

559

650

445

1.086

70

73

1.797

kleur

code 005

160

Accessoires Voetensteun, achtervorkbeschermer en fietsbel Verlichting

Achterreflector en wielreflectoren


D]_Y

KJ‚ ‡ 

Frame Alloy Confort 26"

Velgen Alloy 26" Double Wall

Voorvork Emotion Suspension 26"

Buitenbanden Confort 26"*2.0 (54-559)

Stuurpen Emotion Alloy Adjustable

Naven Alloy

Balhoofdstel Integrated Shifters Microshift MS-25

h2

L1

Spaken — Zadel Emotion Confort Gel

Achterderailleur Shimano TX35 7SP

Zadelklem Quick Release

Voorderailleur Shimano TZ31

Zadelpen Emotion Alloy Suspension 27,2 mm

Crankstel Prowheel My-A641

h1

Stuur Emotion Travel Alloy

Trapas Integrated L3

L4 a2

Cassette Shimano Tourney TX35D (14-28)

a1

L2

Handvatten Ergononic

Ketting KMC Z51

Pedalen Antislip Gewich 14,7 kg

Remmen V-Brake Alloy Afmetingen in mm.

Maat

Totaal

SM

350

140

547,9

610

435

1041

69,5

69

1691

MD

410

150

572,7

625

435

1056

69,5

67

1706

kleur

code 005

161

Accessoires Achtervorkbeschermer en fietsbel Verlichting

Achterreflector en wielreflectoren


162


K@s Ce Inspi?e

=apa]

9?hj]k]fl]]jl\]fa]mo] —^ap]\_]Yj¿=apa]e]lnYkl] n]jkf]ddaf_<]ffa]mo]j]]ck _]&fkhaj]]j\ghcdYkka]c] eg\]dd]f]fkh][aYYd gflogjh]fgeb]e]]\ggj\] klY\l]Z]o]_]f;]=apa]k rabfYYflj]cc]dabc•d]mc]f ^mf[lagf]]dQ]njY_]fo]afa_ gf\]j`gm\•Za]\]fYZkgdml] [gfljgd]]fn]jeg]a]f o]afa_¤oYflge\Ylr]]]f nYkl]n]jkf]ddaf_`]ZZ]f• Zdab^b]jab\]fe]l]]f [gfklYfljale]CYYlb] afhYcc]f\ggj\]fa]mo] ]kl`]la]cnYf\]=apa]k

Retro-inspiratie R

163


=apa]

lj]ccaf_ k]ja]k

Filosofie

=apa] f]_jY C‡~‡

=apa] ZdYf[g C‡‡

Fixie

Aero 50

SM / MD / LA

Fixie

12,1

Flip Flop

=apa] Yrmd C‡€‡

164

Fixie

Aero 50

SM / MD / LA

Fixie

12,1

Flip Flop

Fixie

Aero 50

SM / MD / LA

Fixie

12,1

Flip Flop


=apa]f]_jY

C‡ ~ ‡ 

Frame Fixie

Velgen Aero 50

Voorvork Fixie

Buitenbanden —

Stuurpen —

Naven Flip Flop

Balhoofdstel —

L1

Spaken —

Shifters —

Zadel —

Achterderailleur —

Zadelklem —

h2

Voorderailleur — h1

L4 L3

a2

a1

L2

Zadelpen 27,2 mm.

Crankstel —

Stuur —

Trapas —

Handvatten —

Cassette —

Pedalen —

Ketting —

Gewich 12,1 kg

Remmen — Afmetingen in mm.

Maat

kleur

SM

490

170

610

404

72º

72º

MD

520

170

614

404

72º

72º

LA

550

170

618

404

72º

72º

code N48

165

Accessoires Achtervorkbeschermer en fietsbel Verlichting

Achterreflector en wielreflectoren


=apa]

lj]ccaf_ k]ja]k

=apa]ZdYf[Y

C‡ ‡ 

Frame Fixie

Velgen Aero 50

Voorvork Fixie

Buitenbanden —

Stuurpen —

Naven Flip Flop

Balhoofdstel —

L1

Spaken —

Shifters —

Zadel —

Achterderailleur —

Zadelklem —

h2

Voorderailleur — h1

L4 L3

a2

a1

L2

Zadelpen 27,2 mm.

Crankstel —

Stuur —

Trapas —

Handvatten —

Cassette —

Pedalen —

Ketting —

Gewich 12,1 kg

Remmen — Afmetingen in mm.

Maat

kleur

SM

490

170

610

404

72º

72º

MD

520

170

614

404

72º

72º

LA

550

170

618

404

72º

72º

code B45

166

Accessoires Achtervorkbeschermer en fietsbel Verlichting

Achterreflector en wielreflectoren


=apa]Yrmd

C‡ € ‡ 

Frame Fixie

Velgen Aero 50

Voorvork Fixie

Buitenbanden —

Stuurpen —

Naven Flip Flop

Balhoofdstel —

L1

Spaken —

Shifters —

Zadel —

Achterderailleur —

Zadelklem —

h2

Voorderailleur — h1

L4 L3

a2

a1

L2

Zadelpen 27,2 mm.

Crankstel —

Stuur —

Trapas —

Handvatten —

Cassette —

Pedalen —

Ketting —

Gewich 12,1 kg

Remmen — Afmetingen in mm.

Maat

kleur

SM

490

170

610

404

72º

72º

MD

520

170

614

404

72º

72º

LA

550

170

618

404

72º

72º

code Z19

167

Accessoires Achtervorkbeschermer en fietsbel Verlichting

Achterreflector en wielreflectoren


Procedure voor het verlengen van de garantie tot 1 of 2 jaar via de webpagina www.bhbikes.com • De elektrische fietsen komen met een kaart ter verlenging van de garantie. • De eindgebruiker kan een garantieverlenging van +1 of +2 direct aanvragen via de webpagina voor garantie. Hij kan dit doen tot 1 maand na de aankoop van de fiets, waarvoor hij de volgende informatie verschaft: - Soort garantieverlenging. Kan zijn “+1” o “+2”. - Fietsmodel voor de garantie. - Serienummer van de batterij. - Datum verlenging garantie. Dit is de huidige datum. - Rekeningnummer verkoop aan gebruiker. - Datum rekening verkoop aan gebruiker. - Naam gebruiker. - Adres. - Telefoon. - E-mail.

• Na het invoeren van deze gegevens zal het systeem het volgende controleren: - Dat de datum voor de verlenging minder is dan de datum op de rekening van verkoop aan de gebruiker + 1 maand. - Dat het fietsmodel MY2013 is, d.w.z. begint met E. Hierna zal het systeem een nummer genereren voor de verlenging van de garantie en een pdf-bestand (met het garantienummer en de voorwaarden). Dit zal de gebruiker per e-mail worden toegestuurd, als deze eenmaal de betaling heeft uitgevoerd door middel van de betalingskanalen online.

• Als er een garantie wordt opgeëist, zal BH van de eindgebruiker, via de winkel, het volgende vereisen: - Rekening van verkoop aan eindklant. - Serienummer van de batterij. - Fietsmodel. Met deze 3 elementen kan worden gekeken of de garantie van kracht is en of deze de juiste is. Als dit het geval is, wordt de batterij verwisseld. Voorbeeld: Nº van garantieverlenging.

XXXXXXXX Soort verlenging.

• Als dit garantienummer eenmaal is gegenereerd, wordt er een afleveringsbewijs gemaakt, waarbij het type garantie in rekening wordt gebracht (+1 o +2).

+1

Voorwaarden voor de garantieverlenging van EMOTION 1. In de garantieverlenging staat gespecificeerd dat de batterij van uw elektrische fiets BH EMOTION gedekt is, in overeenstemming met de wetten van het land waar deze gekocht is, waarbij dit alleen van toepassing is op de fietsen die bij een goedgekeurde BH EMOTION distributeur in Europa zijn gekocht. 2. De batterijen zijn gegarandeerd tegen de fabrikatiedefecten gedurende een periode van 3 jaar (garantieverlenging +1) of 4 jaar (garantieverlenging +2), te rekenen vanaf de datum dat het product is aangekocht door de koper bij een goedgekeurde BH EMOTION distributeur. 3. Deze garantieverlenging betekent niet dat de batterij niet kapot kan gaan of dat deze voor altijd werkt. Dit wil alleen zeggen dat de batterij gedekt wordt door de garantieverlenging, volgens de aangeduide voorwaarden. 4. Deze garantieverlenging is slechts geldig voor de originele koper van een elektrische fiets BH EMOTION, en kan niet aan de volgende eigenaars worden overgedragen.

5. Om deze garantie te kunnen opeisen, is het nodig om de fiets samen met de batterij naar een goedgekeurde distributeur BH EMOTION te brengen in hetzelfde land waar deze gekocht is. De fiest moet gemonteerd zijn en samen met de originele rekening komen, waarop de datum van aankoop staat (zorg ervoor dat u deze rekening goed bewaart). 6. Elke garantie is onderhevig aan de beslissing van onze technici over de aard van het defect, nadat deze de batterij goed nakijken. 7. In de volgende gevallen is deze garantieverlenging geannuleerd en niet geldig: - Onjuist gebruik - Verwaarloosd gebruik. - Gebruik voor huur. - Gebruik voor wedstrijden in welke klasse dan ook. - Uitvoering van reparatie en/of onderhoud. - Uitvoering van wijzigingen/ veranderingen. - Ongevallen. Deze garantieverlenging is alleen geldig voor de batterijen van fietsen die gekocht

168

zijn in volledig gemonteerde en afgestelde staat bij een goedgekeurde distributeur BH EMOTION, of op ieder ander punt dat uitdrukkelijk is goedgekeurd door BH EMOTION voor de verkoop van zijn fietsen. 8. Deze garantie dekt niet: - De schade ontstaan uit de incorrecte montage of het onderhoud en/of voor de installatie van onderdelen en accessoires die niet compatibel zijn met uw BH EMOTION-fiets. - De schade geleden door de originele koper zijn, wat de oorsprong hiervan dan ook moge zijn. - De schade geleden door de orginele koper van de fiets aan derden, wat de oorsprong hiervan dan ook moge zijn. - De progressieve slijting van de batterij tijdens normaal gebruik. 9. Alle uitgaven voor onderhoudswerk in verband met de toepassing van de garantie zijn voor rekening van de eigenaar van de fiets. Tijdens de periode waarin deze garantie geldig is, zal BH iedere batterij repareren, of als hij dit besluit, deze vervangen door een ander van hetzelfde model of van een gelijksoortig model, die beschikbaar is.


>YjYfla]¤ n]jd]f_af_]f gh\]ZYll]jab

2 jaar Garantie voor het hele assortiment Emotion; componenten en batterij. Garantieverlengingen op de batterij van: • Verlengde garantie +1: 3 jaar voor batterij (verkoopprijs 150 €). • Verlengde garantie +2: 4 jaar voor batterij (verkoopprijs 300 €).

_YjYfla]

169


172

Algemene concepten

173

Algemene diagnose

174

NEO-EVO-technologie

174 175 177 178

1. 2. 3. 4.

(â&#x20AC;&#x153;RDSâ&#x20AC;? Rear Drive System) Foutentabel Montage Overige (Vervanging en ruil van achterwiel /Verlies sleutel / Afstelling sensor) Demontage

IBS Bosch-technologie 180 180 182 183 184

186 186 188 191 192

(zie pag. 173)

IBS Panasonic-technologie 1. 2. 3. 4.

(Integrated Bottom Bracket System)

Foutentabel Montage Overige (Verlies sleutel / Licht bij) Demontage

FDS-technologie 1. 2. 3. 4.

(Front Drive System) Foutentabel Montage Overige (Vervanging en ruil van achterwiel / Verlies sleutel / Afstelling sensor) Demontage

170


rM

fYn]j造 cggh 171


<YkqDglagf q 8d_]e]f][gf[]hl]f

Concepten I. Reparaties Voor een optimale naverkoopservice van de fietsen BH-EMOTION buiten de garantieperiode en voorwaarden van het product, zal BH de defecte onderdelen van het elektrische systeem vervangen voor het correcte functioneren hiervan volgens de door BH aangebrachte begroting.

II. Vervangingsonderdelen BH zal geen onderdelen aan de winkels verkopen buiten de gevallen van garantie en reparatie, behalve voor batterijen en opladers.

III. Garantías Voor een optimale naverkoopservice van de fietsen BH-EMOTION binnen de garantieperiode en voorwaarden van het product, zal BH de defecte onderdelen van het elektrisch systeem vervangen voor het correcte functioneren hiervan. Bij normale gebruiks-, bewaaren onderhoudscondities, biedt BH 2 jaar garantie tegen de defecten van het materiaal evenals de fabrikatiefouten over het geheel van de fiets en zijn elektrische componenten. Voor de batterijen bestaat er een garantie van 2 jaar na de leverdatum. Deze garantie geldt alleen voor de eerste eigenaar, en in geen enkel geval en op generlei wijze, zijn de door het Garantieprogramma verleende rechten, overdraagbaar. Raadpleeg de Algemene Garantievoorwaarden op de bijgeleverde garantiekaart van uw BH-EMOTION.

IV. Uitzonderingen van garantie 1. De garantie is niet van toepassing op onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn zoals: banden, kettingen, remmen, kabels, richting, pedalenensemble, assen, rondsels, voor zoverre deze geen montage- of materiaaldefecten hebben.

Algemene procedure 2. De garantie is niet geldig voor de volgende gevallen: • De fiets heeft schade opgelopen omdat deze bij wedstrijden is gebruikt, bij springen, afdalingen, proeven of tengevolge van blootstelling van de fiets, aan extreem klimaat, of als deze in extreem klimaat bereden is. • De fiets is bij een ongeval betrokken geweest. • De fiets is op incorrecte wize gebruikt of op iedere andere wijze die niet gewoon is, waarbij het soort fiets in acht genomen wordt. • De fiets is niet gerepareerd volgens de onderhoudsinstructies in de handleiding. • De reparatie of het onderhoud van de fiets is uitgevoerd door een niet door BH goedgekeurde distributeur. • De fiets is gemonteerd met niet originele onderdelen.

Actie van BH BIKES EUROPE

Actie van de winkel

Definitieve actie

De gebruiker ontdekt een defect aan de fiets en neemt contact op met de winkel waarbij deze contact opneemt met BH BIKES EUROPE.

De winkel stuurt BH BIKES EUROPE per e-mail of fax het uitgevoerde claimformulier, samen met de rekening van de verkoop aan de klant.

Bestaat er garantie?

nee

Oriëntatie aan de klant over de reparatiewijze van de fiets

ja

V. Verantwoordelijkheid van garantie 1. BH is niet verantwoordelijk voor de schade aan (onderdelen van) de fiets vanwege de onjuiste afstelling van de bewegende onderdelen van de fiets, het gebruik en/of het onjuiste onderhoud van de fiets (inclusief een late vervanging van de onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn). 2. In het geval dat BH een garantieclaim ontvangt, dan houdt dit in geen geval aanvaarding van de mogelijke geleden schade in. Als er onenigheid over de schade (correlatieve) schade bestaat, sluit BH iedere verantwoordelijkheid hierover uit, en is hij wettelijk niet verplicht deze te vergoeden. Iedere niet goedgekeurde manipulatie van de componenten van het elektrisch systeem kan gevaarlijk zijn en oorzaak van uitsluiting van de garantie zijn.

Evaluatie van het probleem door de Naverkoopservice

Heeft de Naverkoopservice meer informatie nodig?

ja

De Naverkoopservice vraagt foto’s van het probleem aan de winkel

Evaluatie van het probleem door de Naverkoopservice

nee Moet de fiets worden opgehaald

nee

De Naverkoopservice is van mening er een fout bestaat aan een concrete component en start de procedure ter vervanging hiervan in de winkel

ja De Naverkoopservice geeft een nummer voor teruggave (gebruikte fiets) / abonnement (nieuwe fiets) aan de winkel om de fiets op te halen

De Naverkoopservice repareert de fiets en de verzending naar de winkel

172


8d_]e]f]\aY_fgk]

Identificatie van het elektrisch bedieningssysteem

NEO-EVO

IBS

Fout aan het elektrisch bedieningssysteem

FDS

Vervanging van het motorwiel (FDS en NEO-EVO)

Het elektrisch bedieningssysteem functioneert niet

De gebruiker moet het wiel vervangen dat in de motor zit Identificeer het elektrisch bedieningssysteem. Is dit IBS BOSCH?

ja

Instructie van het hoofdstuk “IBS BOSCH-systeem volgen”

ja

Identificeer het systeem van de fiets en volg de instructies van het hoofdstuk “Foutentabel werking” van het systeem in kwestie

Identificeer het systeem van de fiets en volg de stappen voor “Wiel vervangen” van het systeem in kwestie

nee Geeft de besturingseenheid informatie?

Verlies van sleutel van batterij De gebruiker heeft de sleutel van het batterijslot verloren

nee

Identificeer het systeem van de fiets en volg de stappen voor “Verlies van batterijsleutel” van het systeem in kwestie

De winkel zal de batterij vervangen door een nieuwe die hiermee compatibel is en zal de fiets opnieuw proberen

Werkt de fiets goed?

ja

Afstelling van torsiekoppel-sensor (FDS en NEO-EVO)

De batterij is beschadigd en deze moet vervangen worden. Identificeer het systeem van de fiets en start de “Algemene Naverkoopprocedure” voor de batterij

De gebruiker detecteert een afwijkend functioneren van het systeem, met een verhoogde vertraging in de onderbreking van de motorbediening als er niet op de pedalen wordt getrapt

nee De fiets functioneert niet en deze moet worden opgehaald en gerepareerd. Identificeer het model van de fiets en start de “Algemene Naverkoopprocedure”

IBS BOSCH-Tec. Integrated Bottom bracket System

Licht installeren (IBS Panasonic)

De naverkoopservice van het IBS BOSCH-systeem zal direct worden uitgevoerd door BOSCH door middel van de “Bosch eBike ServiceHotline”. Deze service wordt in verschillende talen aangeboden (Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans). Hierop kan het volgende worden uitgevoerd: • Vragen over het BOSCH-systeem. Vragen over vervangingsonderdelen. • Garanties. Informatie over recycleren.

Identificeer het systeem van de fiets en volg de stappen voor “Afstelling van torsiekoppel-sensor” van het systeem in kwestie

De gebruiker wil het licht installeren en dit op het IBS-systeem aansluiten

Bosch eBike Service Hotline Tijden: Maandag tot vrijdag van 9:00 a 18:00 Telefoon: + 49 (0)7121 766 6000 Email: dealer.ebikeservice@de.bosch.com

173

Volg de stappen voor “Installatie van licht met het IBS-systeem”


E<F¤<MF

K][

~Â?=gml]flYZ]d

Fout 13 Fout 8

Fout 1, 2, en 10 Fout 3

Fout 4, 5, 9, 11 en 12

Beschrijving

Fout 15

Fout

Fout 14

Waarnemingen

Overintensiteit van het systeem

01

Kijk of de verbinding tussen de motor en de regelaar correct is. Indien dit niet het geval is, vervang de regelaar.

Overintensiteit van het systeem

02

Vervang de regelaar.

TMM-sensor

03

Kijk of de verbinding tussen de motor en de controleur correct is. Kijk of de TMM-sensoruitgang het normale bereik niet overschrijdt, dit moet 0.1V-3.5V zijn.

Fout in motor

04

Test de connector van de motor of de regelaar.

Fout in motorsensor

05

Test of de verbinding tussen de motor en de regelaar correct is. Als de sensor in de motor kapot is, vervang dan de sensor of de motor door een nieuwe. Test of de verbinding tussen de motorkabel en de regelaar correct is. Als dit niet het geval is, vervang dan de regelaar.

Batterij laag

08

Test het batterijniveau of vervang deze door een nieuwe.

Motor geblokkeerd

09

Motor stopt vanwege ongeval. Motor gestopt.

Overintensiteit van het systeem

10

Als er een slecht contact tussen de regelaar en de connector van de motor is, vervang deze door een nieuwe.

Oververhitting

11

Als de temperatuur hoger is dan de afsteltemperatuur, zal de stroom langzaam zwakker worden.

Bescherming tegen oververhitting

12

Als de temperatuurbeschermingsmodus is ingegaan, stopt de regelaar

Communicatiefout

13

Test de kabel en de connector.

Pedaalfout

14

Neem de voet van het pedaal en start opnieuw.

Sensorfout

15

Stel de sensor opnieuw af.

174


Â?DgflY_] Iedere manipulatie moet worden uitgevoerd met uitgeschakeld systeem en batterij.

Maak de 2 allenschroeven los die de kettingplaat aan het frame bevestigen, om deze eraf te nemen.

Schuif de batterij naar buiten, en neem deze uit zijn originele positie.

1

7

Vind de 2 allenschroeven onder de benedenkast, in het deel dat zich in de buurt van de pedaalas bevindt.

Op dit punt kan de plaat samen met de ketting eraf worden genomen.

2

8

Maak de 2 allenschroeven los die de regelaar aan de steunen van het frame bevestigen.

Maak de 2 allen-schroeven die de benedenkast vasthouden los.

3

9

Neem de kop uit die de regelaar met de BATTERIJ verbindt (witte kop).

Maak de 3 allenschroeven los aan de voorzijde van de benedenkast.

4

10

Maak de 2 allenschroeven los die de connector van de batterij aan het frame bevestigen om de benedenkast makkelijker uit te nemen.

Neem de kabels uit die de regelaar met de MOTOR verbinden (BLAUWE, GROENE, en GELE KABELS en de 6-pinskop).

5

11

Neem de kabels uit die de regelaar met de TORSIEKOPPEL-SENSOR verbinden (3-pinskop) uit.

Trek de benedenkast naar boven totdat deze helemaal los van het frame is.

6

12

175


E<F¤<MF

K][

DgflY_]

Neem de kabels uit die de regelaar met de stuurinrichting verbinden (5- pinskop). Op dit punt is de regelaar helemaal los en kan eruit worden genomen. De 2-pinskop dient om de fietslichten met het systeem te verbinden, maar wordt niet gebruikt omdat bij dit model de lichten met de dynamonaaf zijn verbonden.

13

De elektrische kabels van de REMMEN worden verbonden met het systeem door middel van de STUURINRICHTING, met 2 zwarte koppen op de stuurstang, één per hendel.

14 Om het systeem weer te monteren, moeten de vorige stappen omgekeerd worden uitgevoerd. De eindafstelling van de batterij vereist een precisie die verkregen wordt door de connector op de juiste position ten opzichte van het frame te plaatsen. De connector heeft twee grotere gaten waarmee een zekere marge mogelijk is voor een perfecte afstelling.

15 Verzeker u ervan dat alle verbindingen goed zijn aangesloten. Iedere incorrecte aansluiting of onvolledige aansluiting kan het systeem drastisch aantasten.

176


€Fn]ja_] Voor iedere manipulatie moeten het systeem en de batterij zijn uitgeschakeld.

3.2 Verlies van batterijsleutel

3.1 Vervanging van het achterwiel Neem de motorkabel uit.

In geval van verlies van de batterijsleutel, volg de stappen in het hoofdstuk “Montage van het NEO-EVO-systeem” tot punt 8 en neem het slot van de plaat door middel van de allenschroef. Voor de vervanging van het achterwiel moet de kabel uitgenomen worden door het verbindingsstuk dat zich achter de ommanteling aan de achterzijde bevindt.

1

1

3.3 Afstelling van de torsiekoppel-sensor De gebruiker moet de moer losschroeven waarbij tegelijkertijd de ring achter wordt uitgenomen, en waarbij voorzichtigheid moet worden betracht dat de opening van de zwarte buis naar beneden gelaten wordt.

Een niet precieze afstelling van de torsiekoppel-sensor kan leiden tot onjuiste effecten in de motorbediening. In dit geval heeft de software van de regelaar een serie van beschermingen die de bediening onderbreken om ieder risico te vermijden. In ieder geval is het nodig de werking of de verkeerde afstelling hiervan te kennen. De torsiekoppel-sensor leest de spanning die op de ketting wordt gegenereerd, en die proportioneel is aan de kracht die door de gebruiker op het pedaal wordt uitgeoefend. Hij bevindt zich in de as van het achterwiel aan de zijde van de ketting en is bevestigd aan het frame door middel van 3 M6-schroeven.

2

Om het achterwiel te demonteren, hoeft dit niet worden uitgenomen. Het demonteren van het achterwiel gaat op dezelfde wijze als bij een conventionele fiets. Bovendien is de sensor volledig verzegeld en kan deze nat worden, om deze schoon te maken voor een correcte werking. Schroef de moer aan de linkerzijde los.

Bij het demonteren van de torsiekoppel-sensor, wordt de correcte torsiekoppel aangedraaid. Bij een incorrecte torsiekoppelaandraaiing zal de fiets slecht werken.

3

3 x M6 Max = 10,0+1,0Nm

Schroef de veiligheidsklamp los en neem deze uit.

2 x M3 Max = 1,0+0,2Nm

4 Nu kan het wiel worden uitgenomen en door een nieuw worden vervangen, waarbij de procedure op tegenovergestelde wijze herhaald wordt.

177


@9JGYfYkgfa[

K][

~=gml]flYZ]d LED 4 LED 5 LED 6

Modellen met LED-stuurinrichting

LED 1 LED 2 LED 3

Beschrijving Fout

Waarnemingen

Na het drukken op de knop POWER

Terugzetten naar nul gedurende 2 seconden. Aanzetten in normale modus.

Bedieningsmodus

Capaciteit LED-batterij

LED-bedieningsmodus

(E)

High

(LED 1)

Welke dan ook High

(LED 2)

(F)

(LED 3)

(LED 4)

Mid

(LED 5)

Alle LED zijn ON gedurende 2 seconden

0.5Hz knipperend

ON

OFF

OFF

OFF

ON

OFF

OFF

OFF

ON

OFF

OFF

OFF

Laag batterijvoltage (minder dan 10% van zijn capaciteit)

Batterij opladen.

Baterij leeg (0% voor bedieningsmodus)

Er is geen pedaalbediening. Laad de batterij op. Verbreek de verbinding van het verlichtingssysteem.

Welke dan ook

Fout bij terug naar nul zetten van torsiekoppelmeetsensor (*)

Er is geen pedaalbediening. De torsiekoppel-sensor kan echter op nul worden gezet door tweemaal te drukken op de POWER-knop voor aanzetten. (Uitschakelen en weer opnieuw aanzetten. Ga naar een BH-verkooppunt als het probleem blijft bestaan.

Welke dan ook

1 keer ON

1 keer ON

Welke dan ook

2 keer ON

1 keer ON

Fout motor

Mid Low

OFF

OFF

Zonder bediening

Er is geen pedaalbediening, en de torsiekoppel-sensor kan niet op nul worden gezet.

De motor moet worden vervangen. Ga naar een BH-verkooppunt.

Geen 2Hz knipperend

OFF

OFF

High Oververhitting

Laat koud worden en verminder tot de modus “Normaal” of “Eco”.

Geeft de resterende capaciteit van de batterij aan

Mid

Geeft de resterende capaciteit van de batterij aan

Mid

OFF

OFF

OFF

0.5Hz knipperend

2Hz knipperend

OFF

OFF

OFF

2Hz knipperend

OFF

OFF

OFF

2Hz knipperend

knipperend

OFF

OFF

OFF

knipperend

Check de torsiekoppel-sensor. Als deze niet werkt, ga naar een BH-verkooppunt.

OFF

OFF

OFF

knipperend

OFF

OFF

OFF

OFF

OFF

OFF

OFF

OFF

OFF

Geeft de resterende capaciteit van de batterij aan

Mid Low Zonder bediening

Geen

High Indien de capaciteit van de batterij lager zakt dan 10%, gaat de indicator “lege batterij”knipperen.

1Hz knipperend

Mid Low Zonder bediening

Geen

High Identificatiefout

De componenten zijn niet compatibel. Ga naar een BH-verkooppunt

ON

Mid

OFF

OFF

Low Zonder bediening

(*) Fout bij torsiekoppelmeting. Als de motor eenmaal is aangezet, druk op de POWER knop, er zijn 2 seconden nodig om de torsiekoppel-meetsensor op nul te zetten. Gedurende deze tijd geen kracht op de pedalen uitoefenen.

180

OFF

Geen

High

Communicatiefout

OFF

Low Zonder bediening

Fout snelheidssensor

OFF 0.5Hz knipperend

Geen

High Laat koud worden en verminder tot de modus “Eco”.

0.5Hz knipperend

Low Zonder bediening

Extreme oververhitting

Low

(LED 6)

Geen

ON

OFF

OFF

OFF

ON

OFF

OFF

OFF

ON


Batterijcapaciteit

Modellen met LCD-stuurinrichting

Bedieningsmodus Instantane snelheid

Batterijcapaciteit

Beschrijving Fout

Waarnemingen

Bedieningsmodus

Na drukken op de POWER-knop

Terugzetten naar nul gedurende 2 seconden. Aanzetten in normale modus.

Welke dan ook

Laag batterijvoltage (minder dan 10% van zijn capaciteit)

Batterij opladen.

High 0.5Hz Mid Low knipperend Zonder bediening

OFF

OFF

OFF

Baterij leeg (0% voor bedieningsmodus)

Er is geen pedaalbediening. Laad de batterij op. Verbreek de verbinding van het verlichtingssysteem.

Welke dan ook

OFF

OFF

OFF

Fout bij terug naar nul zetten van torsiekoppelmeetsensor (*)

Er is geen pedaalbediening. De torsiekoppelsensor kan echter op nul worden gezet door tweemaal te drukken op de POWER-knop voor aanzetten. (Uitschakelen en weer opnieuw aanzetten). Ga naar een BHverkooppunt als het probleem blijft bestaan.

Welke dan ook

Fout motor

Er is geen pedaalbediening, en de torsiekoppel-sensorkan niet op nul worden gezet. De motor moet worden vervangen. Ga naar een BH-verkooppunt.

Oververhitting

(E)

(F)

BedieningsInstantane modus snelheid LCD «No assist»

«Speed»

OFF

Geselecteerde modus

«Speed»

OFF

«No assist»

OFF

Geeft de resterende capaciteit van de batterij aan

«No assist»

E1

Welke dan ook

Geeft de resterende capaciteit van de batterij aan

«No assist»

E9

Laat koud worden en verminder tot de modus “Normaal” of “Eco”.

High Mid Low Zonder bediening

Geeft de resterende capaciteit van de batterij aan

1Hz knipperend

«Speed»

Extreme oververhitting

Laat koud worden en verminder tot de modus “Eco”.

High Mid Low Zonder bediening

Geeft de resterende capaciteit van de batterij aan

1Hz knipperend

«Speed»

Fout snelheidssensor

Check de torsiekoppel-sensor. Als deze niet werkt, ga naar een BH-verkooppunt.

High Mid Low Zonder bediening

Geeft de resterende capaciteit van de batterij aan

Geselecteerde modus

E2

Communicatiefout

Indien de capaciteit van de batterij lager zakt dan 10%, gaat de indicator “lege batterij” knipperen.

High Mid Low Zonder bediening

ON

OFF

OFF

OFF

OFF

«No assist»

E3

Identificatiefout

De componenten zijn niet compatibel. Ga naar een BH-verkooppunt.

High Mid Low Zonder bediening

ON

OFF

OFF

OFF

OFF

Geselecteerde modus

«Speed»

ON (gedurende 2 seconden)

OFF

(*) Fout bij torsiekoppelmeting. Als de motor eenmaal is aangezet, druk op de POWER knop, er zijn 2 seconden nodig om de torsiekoppel-meetsensor op nul te zetten. Gedurende deze tijd geen kracht op de pedalen uitoefenen.

181


@9JGYfYkgfa[

K][

Â?DgflY_] Panasonic Bij iedere manipulatie moeten het systeem en de batterij zijn uitgeschakeld.

Schuif de batterij naar buiten, en neem deze uit zijn originele positie.

Neem de twee connectors uit de beschermhoes.

1

7

Maak de schroef los die de kettingkast vasthoudt.

Neem de besturingsconnector uit.

2

8

Neem de lichtconnector uit, in geval het model over lichten beschikt die aan de batterij zijn verbonden.

Neem de kettingkast uit bij de stang.

3

9

Draai de schroef los die het linkerdeksel vasthoudt.

Maak de 2 schroeven van de batterijsteun los.

4

10

Verwijder het linkerdeksel door middel van een beweging naar het voorwiel.

Neem de pen uit en verplaats de batterijsteun naar boven, totdat deze helemaal uit is.

5

11

Neem de beschermhoes van de connectors uit die zich binnen in de pedaalkast van het frame bevindt.

Neem de 3 pinnen uit die met de connector verbonden zijn, totdat deze helemaal zijn uitgenomen.

6

12

182


€Fn]ja_]

3.1 Verlies van batterijsleutel In geval van verlies van de batterijsleutel, kunnen er zich verschillende gevallen voordoen: Als de batterij niet geplaatst is:

Maak de 3 schroeven los waarmee de motor aan het frame is bevestigd.

De klant moet het deksel van de batterij nemen, door de schroef los te maken.

13

1

Om het systeem weer te monteren, moeten bovenstaande stappen omgekeerd worden uitgevoerd.

14

Hierna bevrijdt hij het slot van de batterij met een andere schroef.

Verzeker u ervan dat alle verbindingen goed zijn aangesloten. Iedere incorrecte aansluiting of onvolledige aansluiting kan het systeem drastisch aantasten.

2 De klant vraagt een nieuw slot met sleutels, volgens bijgaand model. Als de batterij geplaatst is: Het slot moet worden geboord, de batterij uitgenomen en bovenstaande stappen uitgevoerd-

3.2 Licht installeren De te installeren lichten in het IBS-systeem van PANASONIC moeten aan de volgende vereisten voldoen: - Halogeenlicht. - Licht van 6V en 3W (zonder diode). Bij elk licht dat niet voldoet aan deze specificaties zal de zekering van het elektrische circuit smelten:

Achterlicht Voorlicht

Zekering 2A

Connector

Motorblok

Als de zekering gesmolten is, mag er nooit kortsluiting zijn bij de uiteinden, omdat dit op onherstelbare wijze het lichtcircuit binnen in het motorblok zal aantasten.

183


=;J

K][

~Â?=gml]flYZ]d

Modellen met niet uitneembare stuurinrichting

Fout 07, 10 en 15

Fout 05 Fout 04 en 09 Fout 02 en 08

Fout 03

Fout 06

Beschrijving

Fout

Waarnemingen

Overintensiteit van het syteem

02

Het systeem heeft een overintensiteit in de regelaar gedetecteerd. Als de fout blijft bestaan na het heropstarten van het systeem, betekent dit dat de regelaar beschadigd is. De gebruiker moet contact opnemen met een BH-verkooppunt.

Fout aan motor

03

Het systeem heeft een mogelijke fout in de aansluiting van de motor gedetecteerd. Als de fout blijft bestaan na het heropstarten van het systeem, betekent dit dat de motor beschadigd is. De gebruiker moet contact opnemen met een BH-verkooppunt.

Batterij leeg

04

De batterij is leeg. De gebruiker moet de batterij opladen. Als de fout blijft bestaan, moet de gebruiker contact opnemen met een BH-verkooppunt.

Fout in remsignaal

05

Het systeem heeft een slechte werking van het elektrische remsignaal gedetecteerd. Als de fout blijft bestaan na het heropstarten van het systeem, betekent dit dat de rem beschadigd is. De gebruiker moet contact opnemen met een BH-verkooppunt.

Fout in torsiekoppel-sensor

06

Het systeem heeft een slechte werking van de torsiekoppel-sensor gedetecteerd. Als de fout blijft bestaan na het heropstarten van het systeem, betekent dit dat de sensor beschadigd is. De gebruiker moet contact opnemen met een BH-verkooppunt.

Fout werking versneller

07

Het systeem heeft een slechte werking van de versneller van het systeem gedetecteerd. Als de fout blijft bestaan na het heropstarten van het systeem, betekent dit dat de software van de versneller beschadigd is. De gebruiker moet contact opnemen met een BH-verkooppunt.

Fout regelaar

08

Het systeem heeft een slechte werking van het signaal van de regelaar gedetecteerd. Het systeem heeft een overspanning in het Als de fout blijft bestaan na het heropstarten van het systeem, betekent dit dat de regelaar beschadigd is. De gebruiker moet contact opnemen met een BH-verkooppunt.

Overintensiteit van het systeem

09

Het systeem heeft een overspanning van het systeem gedetecteerd. Als de fout blijft bestaan na het heropstarten van het systeem, betekent dit dat de batterij beschadigd is. De gebruiker moet contact opnemen met een BH-verkooppunt.

Fout stuurinrichting

10 - 15

Het systeem heeft een fout in het bedieningspaneel gedetecteerd. Als de fout blijft bestaan na het heropstarten van het systeem, betekent dit dat de verbinding met de stuurinrichting verbroken is. De gebruiker moet contact opnemen met een BH-verkooppunt.

186


Modellen met uitneembare stuurinrichting

Fout 13

Fout 6 Fout 1, 2, 10, 11 en 12 Fout 8

Fout 4 en 5

Fout 3

Beschrijving Overintensiteit van het syteem

Fout aan motor

Fout

1 - 2 - 10 4-5

Fout 14

Waarnemingen Het systeem heeft een overintensiteit in de regelaar gedetecteerd. Als de fout blijft bestaan na het heropstarten van het systeem, betekent dit dat de regelaar beschadigd is. De gebruiker moet contact opnemen met een BH-verkooppunt. Het systeem heeft een mogelijke fout in de aansluiting van de motor gedetecteerd. Als de fout blijft bestaan na het heropstarten van het systeem, betekent dit dat de motor beschadigd is. De gebruiker moet contact opnemen met een BH-verkooppunt.

Batterij leeg

8

De batterij is leeg. De gebruiker moet de batterij opladen. Als de fout blijft bestaan, moet de gebruiker contact opnemen met een BH-verkooppunt.

Fout in remsignaal

6

Het systeem heeft een slechte werking van het elektrische remsignaal gedetecteerd. Als de fout blijft bestaan na het heropstarten van het systeem, betekent dit dat de rem beschadigd is. De gebruiker moet contact opnemen met een BH-verkooppunt.

Fout in torsiekoppel-sensor

3

Het systeem heeft een slechte werking van het signaal van de torsiekoppel-sensor gedetecteerd. Als de fout blijft bestaan na het heropstarten van het systeem, betekent dit dat de sensor beschadigd is. De gebruiker moet contact opnemen met een BH-verkooppunt.

11 - 12

De temperatuur van het systeem is excessief en het systeem is in de beveiligingsmodus gegaan. Wacht tot het systeem afkoelt en als na het wachten, de fout blijft bestaan, betekent het dat de regelaar beschadigd is. De gebruiker moet contact opnemen met een BH-verkooppunt.

Oververhitting

Communicatiefout

Fout aflezen torsiekoppel-sensor

13 14 “Foot”

De comunicatie met de stuurinrichting is niet correct. Neem de stuurinrichting uit en plaats deze opnieuw, waarbij ervoor gezorgd wordt dat deze goed op zijn plaats past, alvorens deze weer aan te zetten. Als na het aanzetten de fout blijft bestaan, moet de gebruiker contact opnemen met een BH-verkooppunt. De gebruiker heeft op het pedaal gedrukt gedurende de tijd dat het systeem aan werd gezet. Zet het systeem uit en vervolgens weer aan, maar laat hierbij de voet van het pedaal.

187


=;J

K][

Â?DgflY_] Iedere manipulatie moet worden uitgevoerd met uitgeschakeld systeem en batterij.

Schuif de buitenkast van de regelaar en neem deze af van het geheel van de regelaar en steunplaat van de regelaar.

Glijd de batterij naar buiten en neem hem van de drager.

1

7

Vind de 3 allenschroeven onder de buitenkast van de regelaar, aan de voorzijde van de drager.

2

Maak de 3 allenschroeven los waarmee de de buitenkast aan de drager is bevestigd.

3

Als de allenschroeven eenmaal los zijn, beweegt de buitenkast van de regelaar zich licht naar boven en naar beneden, waarbij deze vast blijft zitten door de kabels die van de buis van de drager komen.

Bewaar de buitenkast van de regelaar om deze later te monteren.

4

8

Vind de 4 schroeven die zich op de steunplaat van de regelaar bevinden en waar de buitenkast van de regelaar en de batterij aan elkaar bevestigd zijn.

Vind de 2 schroeven waarmee de steunplaat en de regelaar met elkaar bevestigd zijn.

5

9

Laat de 4 schroeven los waar de steunplaat van de regelaar aan de buitenkast van de regelaar is bevestigd.

Maak de 2 bevestigingsschroeven los.

6

10

188


Vind de kabels die de regelaar met de TORSIEKOPPEL-SENSOR verbinden (4-pinskop).

Vind de kabels die de regelaar met de BATTERIJ verbinden (RODE en ZWARTE kabels).

11

16

Neem de kabels uit die de regelaar met de BATTERIJ verbinden (RODE en ZWARTE kabels).

Neem de kop van de TORSIEKOPPEL-SENSOR (4-pinskop).

12

17

Vind de kabels die de regelaar met de MOTOR verbinden (BLAUWE, GROENE en GELE kabels).

Vind de kabels die de regelaar met de STUURINRICHTING verbinden (5-pinskop).

13

18

Neem de kop van de STUURINRICHTING (5-pinskop).

14

19

Vind de kabels die de regelaar met de REMMEN verbinden (2pinskop). De voor- en achterrem hebben dezelfde kop en kunnen zich op gelijke wijze met de regelaar verbinden.

Neem de kabels uit die de regelaar met de MOTOR (BLAUWE, GROENE en GELE kabels) door hier aan te trekken.

20 De overige aansluitingen hebben koppen met verschillende pins (2, 4 en 5 pins voor de aansluitingen met de remmen, torsiekoppel-sensor en stuurinrichting respectievelijk). De koppen met de pins worden verwijderd door aan het lipje boven te trekken en vervolgens te trekken.

Neem de koppen van de REMMEN (2-pinskoppen).

15

21

189


=;J

K][

Â?DgflY_] Verzeker u ervan dat alle verbindingen goed zijn aangesloten. Iedere incorrecte aansluiting of onvolledige aansluiting kan het systeem drastisch aantasten.

Op dit moment is de regelaar helemaal los en kan deze worden uitgenomen. Ook kan de steunplaat volledig van het systeem worden losgemaakt.

Plaats de behuizing van de controller in zijn positie.

22

27

Om het systeem opnieuw te monteren, moeten de kabels van de buis van de drager door de gaten van de steunplaat van de regelaar worden gehaald.

Draai de 3 Allen-schroeven, zonder veel kracht uit te oefenen, lichtjes aan de bagagedrager vast.

28

23

Schuif de accu naar de binnenkant van het rooster totdat hij contact maakt met de behuizing van de controller.

29 Hierna worden alle elementen van het systeem aangesloten op de regelaar (batterij, motor, torsiekoppel-sensor, stuurinrichting en remmen), waarbij verzekerd wordt dat alle aansluitingen goed zijn uitgevoerd. Vanwege de geringe ruimte is het nodig dat alle aansluitingen in de ruimte tussen de steunplaat en de regelaar blijven.

Blokkeer de accu door hem vast te zetten aan de bagagedrager met het accuslot dat zich aan de achterkant ervan bevindt.

30

24

Druk de behuizing van de controller naar de batterij, totdat de verbinding met de accu helemaal verenigd en uitgelijnd is.

Maak de 2 schroeven vast waarmee de steunplaat aan de regelaar is bevestigd.

31

25

Maak de 4 schroeven vast waarmee de buitenkast van de regelaar aan de steunplaat is bevestigd.

Draai nu de 3 Allen schroeven van de behuizing met meer kracht vast aan de bagagedrager.

32

26

190


€Fn]ja_]

3.1 Vervanging van het voorwiel

3.3 Verlies van batterijsleutel

De motor bevindt zich in de as van het voorwiel. Als het voorwiel uitgenomen moet worden, moet de gebruiker zich ervan verzekeren dat de kabel van de motor niet is aangesloten.

Bij verlies van de batterijsleutel, neem svp contact op met de naverkoopservice van BH, en geef de volgende serienummers:

Iedere manipulatie moet worden uitgevoerd met uitgeschakeld systeem en batterij.

Fietsmodel (bijvoorbeeld, “EMOTION XPRESS 650 LADY”).

De gebruiker maakt de twee schroeven los waarmee de beschermkast aan de vork is bevestigd.

Serienummer van de stuurinrichting (bijvoorbeeld “LCD5BH11004256”), dat zich aan de onderzijde bevindt.

1

1

2

Serienummer van de motor (bijvoorbeeld “1004BH317”), dat zich aan de zijkant hiervan bevindt.

Nu kan de gebruiker het deksel van de beschermkast afnemen.

2

3

Hij kan de verbinding van de motor met het pedaalbedieningssysteem verbreken.

Serienummer van de oplader (bijvoorbeeld “1010402”), dat zich aan de zijkant hiervan bevindt.

3

4

Serienummer van de batterij (bijvoorbeeld “SDTDATA180497”), dat zich aan de onderzijde hiervan bevindt.

3.2 Afstelling van de torsiekoppel-sensor (modellen met uitneembare stuurinrichting)

5

De incorrecte afstelling van de torsiekoppel-sensor kan leiden tot incorrecte effecten van de motorbediening. In dit geval omvat de software van de regelaar een serie beschermingen die de bediening afbreken zodra er enig risico bestaat. In ieder geval is het nodig om de werking van de torsiekoppelsensor te kennen in geval deze slecht functioneert of niet goed is afgesteld.

Met deze informatie zoekt BH BIKES EUROPE naar het serienummer van de batterijsleutel om hiervan een kopie te maken en deze aan de klant te sturen.

De torsiekoppel-sensor leest de spanning die op de ketting wordt gegenereerd, en die proportioneel is aan de kracht die de gebruiker op het pedaal uitoefent. Hij bevindt zich in de as van het achterwiel aan de zijde van de ketting en is met het frame verbonden door middel van 3 M6-schroeven. Voor het demonteren van het achterwiel is het niet nodig dit uit te nemen. Het demonteren van het achterwiel is gelijk aan hoe dit gebeurt bij een conventionele fiets. Bovendien is de sensor volledig verzegeld en kan deze nat worden, om deze schoon te maken voor een correcte werking.

191


De foto’s en specificaties die in deze catalogus staan, zijn onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving. BH® 2013. Alle rechten voorbehouden. Voor het raadplegen van bijgewerkte specificaties kunt u terecht op onze webpagina www.bhbikes.com


\akljaZml]mjk BH Bikes Europe (headquarters) P.I. Jundiz- Perretagana 10 01015 Vitoria, Alava (Spain) Tel: + 34 945 13 52 02 bh@bhsa.es service@bhsa.es www.bhbikes.com

BH Bikes Portugal

Tel + 351 912 468 700 joaoroloportugal@gmail.com

BH Bikes France

Sud-est ; Tel +33(0)6 48 48 74 85 dominique.sanders@wanadoo.fr Sud-ouest ; Tel : +33(0)6 89 26 16 48 bhsudouest@bhsa.es Nord-ouest Tel : + 33 (0)6 08 62 75 20 ch.delaportebh@gmail.com Nord-est et Région Parisienne Tel : +33 (0)6 08 75 11 80 sylvainboge@gmail.com

BH Belgique - Luxembourg

Bertozzi Stéphane FR/AN/IT +32476/75.00.87 Belux@bhsa.es <mailto:Belux@bhsa.es> Marcourt Loic : sales FR/AN/NL +32478/02.34.93 loicmarcourt@bhbikesbelux.com <mailto:loicmarcourt@bhbikesbelux.com> aftersales : service@bhbikesbelux.com <mailto:service@bhbikesbelux.com>

BH Bikes Italia

Offices - Showroom Viale Nizza n°37 - Sorrento Tel. +39 081 8771836 E-mail: info@italiabh.it

BH Bikes Schweiz Zollinger Sport Ag Tel: + 41(0) 56 268 62 80 franz@zollingersport.ch

BH Bikes Deutschland

PLZ 0, 1, 2, 3, 4, 5 & 6: Tel: 0170 2009483 Herbert.Herrmann@email.de PLZ 7, 8 & 9: Tel:+49 (0)711/633462-50 0170 7607399 a.mayer@mayersport.de

BH Bikes Österreich Tel: + 43 (0) 72 42 350614 Tel: + 43 (0)66 41 617931 bhaustria@bhsa.es

BH Bikes Nederland Tel:+31532302772 Tel: +31637194520 nederland@bhsa.es

BH Bikes UK

Tel + 01782 634703 bikeservice@bh-uk.co.uk

BH Bikes Ireland Tel: + 353 (87) 646 4343 djmonson@gmail.com

BH Bikes Asia

8F, No 107, Sec 3, Xitun District Taichung City 40762 Taiwan (R.0.C) Tel: +886 4 2358 2050 info@bhbikesasia.com www.bhbikesasia.com

BH Bikes China

No.155, Baiyundu Rd., Ludu Town, Taichang City, Jiangsu, China (215412) Tel: +86 512 53 28 90 80 www.bhbikes.cc info@bhbikes.cc

BH Bikes USA

20155 Ellipse Foothill Ranch, CA 92610 Tel: + 1 (0) 608 438 5080 www.bhbikes-us.com dbarnes@bhbikesusa.com

BH Bikes Australia

PO Box 6564, Baulkham Hills NSW 2153 info@bhbikes.com.au

BH Bikes México

Tel:+52 (1) 44 4188 94 96 jorgetorre@bh.com.mx

BH Bikes Sudamerica Tel: +52 (1) 44 41 74 6929 gnarvaez@bh.com.mx

BH Bikes Exw

Tel: +34 679 285117 ialonso@bhsa.es


B

NL DB EM 2014-I

Agency: EPS - Print: ULZAMA 50/08-2013

BH BIKES USA

H

B

I

K

BH BIKES LATINOAMÉRICA

E

S

.

BH BIKES EUROPE

C

O

M

Zq

BH BIKES ASIA

BH BIKES CHINA

BH BIKES AUSTRALIA

Easy Motion 2014 NL  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you