__MAIN_TEXT__

Page 1

!

Møltrup Optagelseshjem

ET BESØG VÆRD...

Herregårdens Madbutik

ET NYT PØLSEMAGERI...

I Herregårdens Madbutik vil der være mulighed for at finde et stor udvalg af varer fremstillet på Møltrup Optagelseshjem. I butikken kommer du til at opleve et stort udvalg af diverse specialiteter, smagsprøver, skønne dufte af de røgede varer samt en høflig betjening fra Møltrup’s mænd.

EGNE DYR...

Dyrene, som opdrættes på Møltrup, vil efter slagtning blive forædlet til de lækreste specialvarer i gårdens nye pølsemageri. Der arbejdes ud fra håndværksmæssige traditioner, med kvalitet i højsædet.

FRILANDSGRISE...

Grisene, som mærkes “Møltrup's Frilandsgrise”, vil blive opdrættet på friland fra fødsel til slagtning. I slutningen af deres opdræt vil de bl.a. blive fodret med græsensilage af hensyn til smag, farve og kødsætning. Oksekødet vil stamme fra malkebesætningen, udsætterkøer, stude, kalve og kvier.

Omkring den 1. november 2010 åbner Møltrup Optagelseshjem en gårdbutik m/pølsemageri under navnet “Herregårdens Madbutik”.

Butikken er indrettet i den gamle hestestald, som ligger ved siden af kostalden, og du er velkommen til at kigge ind til køerne i stalden eller på marken nede ved åen.


!

Møltrup Optagelseshjem

I forbindelse med Herregårdens Madbutik vil du få mulighed for at opleve grisene på marken, og herefter aftale med slagteren, hvordan netop din skal parteres og/eller forarbejdes til dine egne specialiteter.

DINE OPSKRIFTER...

Der vil være mulighed for at bestille sit slagtedyr i netop den udskæring, som du husker fra mormors køkken, ligesom det kan lade sig gøre, selv at være med i processen omkring udskæring og forædling. Hvis du har fået fingre i en specielt spændende opskrift på f.eks. spegepølse eller frankfurter, er det muligt at få den fremstillet ved Møltrup’s slagter evt. med egen medvirken.

MED ANDRE ORD...

Hvis du værdsætter kød, hvor kvalitet og smag er vigtigere end pris og mængde, så skal du unde dig selv et besøg i en stemningsfyldt butik med mange specialiteter på Møltrup Optagelseshjem, når Herregårdens Madbutik åbner dørene.

PRIS...

Udsalgsprisen for en gris produceret efter Møltrup’s koncept, vil være 12 kr,- større pr kilo end en konventionel gris. Konventionelle grise kan skaffes.

KONTAKT OS... Møltrup Optagelseshjem, Møltrupvej 70, 7480 Vildbjerg, Tlf. 97131800, Mail: adm@moltrup.dk Se også vores hjemmeside www.moltrup.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen til “Den moderne hjemmeslagter” og til at byde på netop den kotelet, du gerne vil have.

- ET BESØG VÆRD!

Profile for Brian Færch

Herregårdens madbutik  

Herregårdens madbutik. Er en gårdbutik med eget pølsemageri i forbindelse med Møltrup Optagelseshjem.

Herregårdens madbutik  

Herregårdens madbutik. Er en gårdbutik med eget pølsemageri i forbindelse med Møltrup Optagelseshjem.

Profile for bfaerch
Advertisement