{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

!

Møltrup Optagelseshjem

ET BESØG VÆRD...

Herregårdens Madbutik

ET NYT PØLSEMAGERI...

I Herregårdens Madbutik vil der være mulighed for at finde et stor udvalg af varer fremstillet på Møltrup Optagelseshjem. I butikken kommer du til at opleve et stort udvalg af diverse specialiteter, smagsprøver, skønne dufte af de røgede varer samt en høflig betjening fra Møltrup’s mænd.

EGNE DYR...

Dyrene, som opdrættes på Møltrup, vil efter slagtning blive forædlet til de lækreste specialvarer i gårdens nye pølsemageri. Der arbejdes ud fra håndværksmæssige traditioner, med kvalitet i højsædet.

FRILANDSGRISE...

Grisene, som mærkes “Møltrup's Frilandsgrise”, vil blive opdrættet på friland fra fødsel til slagtning. I slutningen af deres opdræt vil de bl.a. blive fodret med græsensilage af hensyn til smag, farve og kødsætning. Oksekødet vil stamme fra malkebesætningen, udsætterkøer, stude, kalve og kvier.

Omkring den 1. november 2010 åbner Møltrup Optagelseshjem en gårdbutik m/pølsemageri under navnet “Herregårdens Madbutik”.

Butikken er indrettet i den gamle hestestald, som ligger ved siden af kostalden, og du er velkommen til at kigge ind til køerne i stalden eller på marken nede ved åen.

Profile for Brian Færch

Herregårdens madbutik  

Herregårdens madbutik. Er en gårdbutik med eget pølsemageri i forbindelse med Møltrup Optagelseshjem.

Herregårdens madbutik  

Herregårdens madbutik. Er en gårdbutik med eget pølsemageri i forbindelse med Møltrup Optagelseshjem.

Profile for bfaerch
Advertisement