Page 1

Profile Kamer- en pictogramborden

Het systeem

Naam en pictogramkaartjes

Formaten

Profile kamer- en pictogramborden zijn speciaal ontworpen voor organisaties die optimale flexibiliteit en grafische mogelijkheden eisen.

Voor dit systeem kunnen de naam- en pictogramkaartjes m.b.v. het door Groeneveld Sign Systems ontwikkelde FFSign softwareprogramma, de computer en printer, in eigen beheer aangemaakt en gemuteerd worden.

De bordjes zijn leverbaar in de DIN formaten A7, A6, A5 en A4.

De borden zijn samengesteld uit een aluminium houder, een glasheldere ontspiegelde frontplaat, een stalen “L” plaatje of een stalen “fixingplaatje” voor de formaten A7 en A6. De naam- en pictogramkaartjes zijn eenvoudig uitwisselbaar en kunnen in eigen beheer gemuteerd worden. De naam- en pictogramkaartjes worden geklemd tussen de aluminium houder en de glasheldere ontspiegelde frontplaat.

Logo’s, vignetten of andere grafische elementen kunnen op de glasheldere frontplaat of op het te printen papier gedrukt worden. Ook is het mogelijk een door de opdrachtgever gewenst lettertype of een gewenste lay-out in de software op te nemen.

Schepenbergweg 12, 1105 AT Amsterdam, Tel.: +31 (0)20 69 103 46, Fax: +31 (0)20 69 113 67

A7

inwendig 105 x 75 mm. uitwendig 111 x 75 mm.

A6

inwendig 105 x 149 mm. uitwendig 111 x 149 mm.

A5

inwendig 149 x 210 mm. uitwendig 153 x 210 mm.

A4

inwendig 210 x 297 mm. uitwendig 214 x 297 mm.


Profile Kamer- en pictogramborden

portret

sleutel voor het verwijderen van het fixing plaatje

“L� plaatje

fixing plaatje drager voor het kamerpictogrambord geperforeerd papieren kaartje

2mm transparante, ontspiegelde afdekplaat

landscape

afdekplaat 2mm afdekplaat schuift in de houder.

Profile

Naam en pictogramkaartjes

Montage

Profile, ontworpen door Goeneveld Sign Systems bv, is een uitwisselbaar kameren pictogrambord systeem.

Goeneveld Sign Systems bv heeft speciale software ontwikkeld onder Windows. Deze software heeft een aantal mogelijkheden afgestemd op de DIN formaten A7, A6, A5 en A4 papier. Het papier wordt middels uw eigen printer bedrukt. Het papier wordt geleverd in wit, gekleurd of bedrukt met uw huisstijl en is voorzien van perforaties op de bovengenoemde DIN formaten. De software is beveiligd tegen het wijzigen van de lay-out. Vooraf wordt afgesproken hoe de lay-out moet worden. De lay-out wordt vastgelegd in de software en kan daarna niet meer gemanipuleerd worden. In overleg met Goeneveld Sign Systems kunnen echter toekomstige wijzigingen doorgevoerd worden.

Afhankelijk van de ondergrond kunnen de borden worden geschroefd (onzichtbaar) of d.m.v. dubbelzijdig klevende tape gemonteerd.

Kleur Alle Profile borden zijn leverbaar in zilverkleurig aluminium of in een RAL kleur.

Schepenbergweg 12, 1105 AT Amsterdam, Tel.: +31 (0)20 69 103 46, Fax: +31 (0)20 69 113 67

Voor toepassingen op glaspanelen is er een speciale folie beschikbaar die voor het monteren op het glas wordt aangebracht.


Vitrinekasten

De vitrinekasten De vitrinekasten worden vervaardigd van aluminium profielen. De profielen hebben een ventilatiesysteem ter voorkoming van condensvorming. De achterwand is van wit volkern materiaal, dus slagvast en weerbestendig. De deur is gemaakt van 6 mm dik gehard glas en voorzien van twee cilindersloten. De grote deuropening maakt het uitwisselen van posters/memo’s etc. heel makkelijk. Twee gasdrukveren maken het openen en het sluiten uiterst comfortabel.

Opties

Ook kan de vitrinekast worden voorzien van verlichting. Bij deze toepassing wordt er een witte foliebaan aan de bovenzijde van de glazen deur aangebracht. Informatiedragers. Aluminium profielen waarin glasheldere perspex A4 houders geplaatst kunnen worden. Verdere opties: - Automatische zekering van 6 Amp. - Schemerschakelaar

Kleuren De vitrinekasten worden geleverd in zilverkleurige geanodiseerd aluminium of gepoedercoat in een RAL kleur.

Als optie is er een whiteboard achterwand leverbaar voor de toepassing van magneten. Schepenbergweg 12, 1105 AT Amsterdam, Tel.: +31 (0)20 69 103 46, Fax: +31 (0)20 69 113 67

Montage De vitrinekasten kunnen zowel tegen de wand alsook vrijstaand, enkel- of dubbelzijdig, gemonteerd worden. De lengte van de palen is 290 cm. Hiervan gaat ca. 75 cm de grond in.

Formaten (h x b) 80 x 100 cm 80 x 120 cm 100 x 100 cm 100 x 125 cm 100 x 150 cm 100 x 180 cm 120 x 150 cm 120 x 180 cm Overige formaten op aanvraag.


Pronto Digitale bewegwijzering

Vrijdag 15 januari 2010

Receptie Lounge

Vrijdag 15 januari 2010

Receptie Lounge Restaurants Brasserie Wijnbar Theater Congreszalen Vergaderzalen Internetcafe Sauna’s en Spa’s

Vrijdag 15 januari 2010

Receptie Lounge Restaurants Brasserie Wijnbar Theater Congreszalen Vergaderzalen Internetcafe Sauna’s en Spa’s Vrijdag 15 januari 2010

Receptie Lounge

Het systeem

Tekst/beeld

Digitaal/Analoog?

Het Pronto D’sign systeem is speciaal ontworpen voor digitale bewegwijzering. De borden zijn samengesteld uit een inwendig aluminium frame, zijprofielen, hoekstukken, frontplaten en voetplaten.Afhankelijk van de toepassing wordt een beeldscherm landscape of portrait ingebouwd met een zgn. PC-player.

Onze ontwerpstudio kan voor u de benodigde ontwerpen verzorgen. Afgestemd op uw eisen, wensen en huisstijl. Het is mogelijk om op meerdere schermen dezelfde of verschillende boodschappen te tonen.

Digitale- en analoge bewegwijzering in dezelfde „look and Feel“? Met ons Pronto systeem is het mogelijk. De hele productlijn is leverbaar in zowel de digitale- als de analoge uitvoering. Zie hiervoor ook onze folder Pronto Analoog.

De frontplaten worden gespoten/gemoffeld en naar wens voorzien van logo’s, afbeeldingen en/of teksten.

Formaten

De maatvoering van de borden is afhankelijk van het formaat beeldscherm, en de plaatsing van het beeldscherm (portrait of landscape). De leverbare beeldschermformaten lopen van 10" t/m 57". (25 cm t/m 145 cm)

Software

We kunnen eenvoudige en zeer uitgebreide software leveren voor de aansturing van een stand-alone beeldscherm t/m meerdere beeldscherm opstellingen, waar ook ter wereld. Uw teksten en boodschappen i.c.m. TV uitzendingen, RSS-feeds, commercials, promo’s etc.

Uitvoeringen Het Pronto systeem kent vrijstaande-, wand-, en plafondmontage uitvoeringen.

Planontwikkeling/Advies Een gesprek met Groeneveld Sign Systems over de toepassing van Pronto ten behoeve van uw onderneming werkt verhelderend. In samenwerking met u creëren we de wij beelden die passen bij de door u gewenste uitstraling. U zult ons leren kennen als plezierige, open, no-nonsense en gedreven vakmensen, die graag met u de dialoog aangaan.

Schepenbergweg 12, 1105 AT Amsterdam, Tel.: +31 (0)20 69 103 46, Fax +31 (0)20 69 113 67, e-mail: info@gss.nl

www.gss.nl

Test  

testing, testing, testing

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you