Nettoline skápar og baðherbergi

Page 1

SKYDEDØRSSKABE


Nettoline er skabt til gør-det-selv-folket. Og til dem, der ønsker at få håndværkere til at klare arbejdet. Men Nettoline er først og fremmest skabt til dig, der vil have kvalitet for hver krone. Nettolines design spænder fra det tidløse og klassiske til det mere moderne. Hos Nettoline kan du derfor skabe den helhed og praktiske indretning, der passer til dine ønsker og behov. Her går ingen forgæves, så besøg din nærmeste Nettoline forhandler. Og få din skydedørsgarderobe, så det passer lige til dig. Dine individuelle ønsker og behov er i centrum når du beslutter dig for et skydedørsskab fra Nettoline. Du kan vælge mellem 3 typer skydedøre:

1

NETTOLINE Basic...... Et enkelt og prisbilligt system med stålrammer, gulvkørende og med filtstyr ved loft.

2

NETTOLINE Et lidt mere eksklusivt, men stadig prisfornuftigt system med rammer i aluminium, gulvkørende på kraftige hjul med kuglelejer, positionsstop og med gummibelagte hjul ved loft. Der er mulighed for at vælge en softluk eller designfyldning til Nettoline 2 dørene.

3

NETTOLINE Et bredt træstruktur rammesystem. Gulvkørende på kraftige hjul med kuglelejer og gummibelagte dobbelthjul ved loft. Gulvhjulene er skjult i dørens ramme og er desuden monteret med afsporingssikring.

RAMME SKYDEDØREN Med rammedøren Nettoline 3 - får du nu helt nye muligheder for, at designe en unik skydedør - den er også velegenet som rumdeler. Rammerne fås i: hvid, espresso, birk, hvid eg, eg struktur og valnød og der er 15 forskellige fyldningsfarver at vælge imellem. Her er vist nogle eksempler.


HVID HACIENDA Flot bryggersløsning med ekstra dybde. Vaskemaskinen og tørretumbleren er gemt væk bag de flotte skydedøre. Dørene har fyldninger i hvid hacienda og små flotte designsprosser i 11 mm. Flot matchende korpus i den praktiske antracit grå.

3


HVIDT INVENTAR Vi indretter dit skab så det passer til netop dit behov i det enkelte rum. Vi tilpasser det også inventaret til skråvægge & skæve vinkler. Vi tilstræber at lave en indintning der skaber overblik og god funktionalitet.


HVIDT GLAS Tidsløs skabsløsning med korpus i hvid eg og skydedøre i hvidt glas med 30 mm designsprosser. Vi har et fint udvalg af udtræk til dit skab. Træskuffer, omkredsgitre, sko-udtræk er blandt nogle af mulighederne.

5


SORT GLAS / HVID EG

SPEJL / HVID GLAS

Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan du ønsker dine skabsfronter. Her er den sorte glas kombineret med hvid eg lamel, som passer til korpus.

Spejldøre er praktiske i soveværelset og kan fint kombineres med andre dørtyper, som vist her med hvid glas med 30 mm designsprosser. Spejldørene er meget velegnede til små rum og gangarealer, da de får rummene til at virke større.


HVID Flot og enkel skabsløsning med bredde hvide skydedøre, med designsprosser, som giver en rigtig fin effekt på de enkelte døre.

7


INDIVIDUELLE LØSNINGER Du kan vælge mellem træ-, glas-, højglans- og spejlfronter til skydedørsgarderoben. Med i alt 34 spændende fyldninger og 4 forskellige design fyldninger, som kan kombineres efter dit ønske, har du mulighed for at sætte dit personlige præg på din skydedørsgarderobe.

DECOR

Hvid

Hvid Struktur

Ask Soft

Espresso

Antracit Grå

Birk

Eg struktur

Hvid Eg

Valnød

Hacienda Hvid

Hacienda Sort

Rustik Sand

Rustik Grå

Rustik Brun

Lava (kun korpus)

Birk Lamel

Eg Struktur Lamel

Hvid Lamel

Valnød Lamel

Malet glas, Hvid

Malet glas, Hvid diamant

Malet glas, Sort

Malet glas, Alu

LAMEL DECOR

Hvid Eg Lamel

GLAS

Satineret Glas Satineret Glas Satineret glas, Hvid Hvid diamant

Satineret Glas Sort

HØJGLANS

SPEJL

Nettoline Vævervej 33-35 DK-7490 Aulum Tlf. 96 41 01 00 Fax. 96 41 01 01 Besøg også vores hjemmeside på www.nettoline.dk

Forbehold for trykfejl. Ret til ændringer i priser og specifikationer forbeholdes.

Bronze Spejl

Grå Spejl

DESIGNFYLDING TIL NETTOLINE

Circante, Alu

Circante, Hvid

Hvid Højglans

Sølv Spejl

Sort Højglans

2, 34 CM I HØJDEN

Stream

Klar glas

De øvrige øvrige fyldninger kan også bruges som design fyldninger... 04.2012

Klar glas (kun Netteline 3)