Page 1

10 enkle tips til en bedre hud NU!

Karismacentret.dk Vesterbrogade 93, 1620 Kbh. V. Facebook.com/Karismacentret


Tip #1: Giv din krop god og sund olie Skønhed og smuk hud kommer først og fremmest indefra. Husk det nu: Huden er kroppens største organ og du kan være helt sikker på, at dårlig livsstil kan ses på din hud.

Din hud har brug for fedtstof. Hvis du ikke spiser nok sunde fedtstoffer ender du med tør hud der skaller og ser død ud. Og uden fedt kan din krop ikke optage A-vitamin, som er præcis hvad din hud har brug for når den skal forebygge aldring.

Så derfor: Spis en god olie hver dag; fx. Livets Olie, Udos Choice. Eller Omega 3 fra Nordic natural.

Du kan også med fordel snuppe dig en avocado og lidt nødder. Det er godt for dig og styrker din hud.


Tip #2: Fjern døde hudceller hver dag Det nytter ikke noget at forkæle huden med lækre og dyre cremer og plejeprodukter, hvis huden ikke er i stand til at optage dem. Det er spild af både tid og penge. Hvis du vil pleje din hud udefra med noget som virkelig virker, skal du fjerne de døde hudceller effektivt hver dag

inden du påfører din vitamin-spækkede hudpleje.

De døde hudceller er bundet sammen af såkaldte limbånd, og disse limbånd skal løsnes for at din hudpleje kan trænge ind i din hud.

Almindelig peeling løsner ikke limbåndene, men sliber og ridser blot hudens overflade så den føles glat.

Hvis du vil åbne rigtigt op for din hud skal du bruge produkter, som er designede til at løsne limbåndene. Jeg vil gerne benytte lejligheden til slå et slag for Exuviances produktserie, som både fjerner døde hudceller effektivt, men også tilfører huden de nødvendige vitaminer.


Tip #3: Hold dit blodsukker stabilt Dine ture i sukker-rutsjebanen får dit insulinniveau til at stige drastisk hvilket sætter gang i en række ærgelige reaktioner som kan ses på din hud i form af fx. bumser. Sukker er ved at vinde indpas som aldersrøver nr. 1 – sukker gør os gamle før tid.

Indeholder din kost for meget sukker, vil overskudssukker i dit blod binde sig til protein og dna - altså arvemassen - og medføre en slags karamellisering, som svækker cellernes funktion.

I huden binder sukkeret sig til kollagen - hudens støttevæv - og nedbryder det, så du bliver rynket.

Så derfor: ud med sukker, hvidt brød, juice og pasta Undgå også mælk, det sætter gang i bumserne og insulinniveauet.


Tip #4: Giv din krop masser af vand Af alle de gode ting du kan indtage for at booste din hud, er vand det absolut vigtigste.

Hvis din krop mangler væske, trækker den vand væk fra huden for at bruge vandet til de mest livsvigtige funktioner i stedet for.

Dermed er der ikke overskud til at holde hudcellerne i optimal væskebalance. Så derfor: drik rigeligt med vand og helst 2,5 liter om dagen.

10 tips til en bedre hud nu! - Karismacentret  
10 tips til en bedre hud nu! - Karismacentret  
Advertisement