Page 1

“Cea mai sigură și ieftină metodă de promovare !”

www.bestdealhunter.ro


De ce e cea mai sigură și ieftină metoda de promovare? Pentru că, în calitate de partener BestDealHunter Card sunteți promovat în reviste, pe site-uri, pe Facebook către mii de fani, prin e-mail către 50.000 de abonați din Târgu Mureș și sunteți recunoscut de mii de posesori ai cardului BestDealHunter prin afișarea însemnelor comunității, astfel încât aceștia să renunțe la concurenți, achizitionând serviiciile și produsele dumneavostră, în schimbul unui discount. Ca urmare, sunteți siguri că această promovare vă va aduce clienți.

Ideea BestDealHunter Card „Ideea s-a născut în momentul în care, așteptând la casa unui magazin de electrocasnice, am întrebat casierul: Ce trebuie să fac pentru a obține un discount mai mare la produsele cumpărate? Răspunsul: „Cumpărați mai mult, obțineti discount mai mare.” În acel moment, nedispunând de o sumă mai mare pentru a cumpăra mai mult, am încercat să găsesc soluții. Rezolvarea a venit rapid. Am strâns un grup de prieteni, am pus produsele cumpărate într-un singur coș și am făcut pentru tot grupul o singură cumpărătură cu o valoare de 5 ori mai mare decât cea inițială. Apoi, am încercat să găsesc o soluție prin care să beneficieze de acele avantaje și alte persoane, nu doar cele din grupul nostru de prieteni. Razvan Radu Fondator și Managing Director Best Deal Hunter

A venit ideea: de a crea o comunitate de cumpărători care să aibă o putere de cumpărare atât de mare încât toți membrii să primească bani înapoi la fiecare cumpărătură a lor. S-a dovedit că această idee a ajutat nu numai cumpărătorii, dar și vânzătorii, aceștia înregistrând o creștere vizibilă a vânzărilor în termen scurt de 1-2 luni.”

Împreună suntem puternici

„Best Deal Hunter Card nu este numai o șansă a cumpărătorilor de a achiziționa mai mult, de a-și permite mai multe, ci este și o șansă extraordinară a comercianților, a partenerilor afiliați, de a-și crea o bază solidă de clienți fideli care, mulțumiți de avantajul de preț găsit la partenerul afiliat vor căuta să revină din nou, și din nou, crescând astfel în termen foarte scurt vânzările acestuia.”

1 Prezentare sistem | pagina 1

Razvan Radu Managing Director

www.bestdealhunter.ro


Cum funcționează

2

Companii care folosesc cu succes sisteme de carduri de fidelizare

Acoperire În Târgu Mureș, în toate locațiile în care găsiți afișată sigla BestDealHunter Card

Online, pe site-uri de comerț electronic, lista acestora fiind publicată pe site-ul oficial bestdealhunter.ro Alimentare, îmbrăcăminte, electronice, bar, restaurant, fitness, service și spălătorii auto, cursuri de dans, cadouri, librării, spectacole, evenimente și cinema, fast-food, cafenele, etc... Toate pe un singur card.

www.bestdealhunter.ro

Prezentare sistem | pagina 2


Beneficii partener afiliat Creșterea numărului de clienți și fidelizarea lor

Nu trebuie să mai căutați clienți. Acum ei vă caută pe dumneavostră. Partenerii afiliați se găsesc într-o situație unică: posesorii Best Deal Hunter Card caută întotdeauna comercianți unde să poată beneficia de avantajele de membru. Acești comercianți nu trebuie să mai caute clienți de acum înainte, acum ei sunt cei căutați și găsiți. Astfel, partenerii afiliați salvează bani mulți din campaniile de marketing costisitoare și pot oferii astfel membrilor beneficiile.

Numărul de posesori de card în continuă creștere

Numărul de membrii crește încontinuu. Astfel, se dobândesc clienți noi, cei inactivi sunt recâștigați, cei existenți sunt fidelizați, asigurând astfel creșterea rulajului dumneavostră. Sunt dăruite lunar 1.000 de carduri gratuite noilor membrii Best Deal Hunter Card. Membrii comunității sunt persoane cu venituri peste medie: medici, avocați, farmaciști, corporatiști și sistemul bancar, etc. Ca urmare, pot fi clienți cu potențial ridicat.

3

Sigla Bdh Card afișată în locațiile partenerilor

Sigla Best Deal Hunter Card este afișată în toate locațiile partenere. Astfel, nu numai că membrii vor putea afla că în locația dumneavoastră pot beneficia de avantaje, dar afișarea constantă va atrage noi membrii în comunitate. Cu cât mai mulți membrii, cu atât mai mult rulaj, cu atât mai mult profit.

Beneficii partener afiliat | pagina 3

www.bestdealhunter.ro


Revista BestDealHunter

Apare lunar în tiraj de 5.000 exemplare și se distribuie gratuit

Fiecare partener afiliat are dedicat gratuit spațiu publicitar în cadrul revistei BestDealHunter (1 pagină sau 1/2 pagină, în funcție de planul ales), care apare lunar și este distribuită gratuit în peste 50 de locații (restaurante, baruri, cafenele, spălătorii auto, saloane cosmetică, etc.)

Promovare partener prin newsletter

Peste 50.000 de email-uri în baza de date care vor primii lunar oferta dumneavoastră Revista BestDealHunter va fi transmisă în fiecare lună către cele 50.000 de e-mailuri din baza de date. Astfel, fie că aveți o ofertă specială, un eveniment, sau doar doriți să prezentăm constant oferta dumneavoastră de partener afiliat, informația va ajunge direct în calculatoarele a zeci de mii de târgumureșeni.

După fiecare transmitere de newsletter veți primi pe e-mail raportul transmiterii

4 www.bestdealhunter.ro

Beneficii partener afiliat | pagina 4


Promovare prin Facebook

Facebook-ul este un instrument extraordinar de promovare folosit de comunitatea Best Deal Hunter Card. Ofertele dumneavostră vor fi promovate constant prin intermediul rețelei de socializare, membrii Bdh Card fiind cei care vor distribui mai departe ofertele dumneavostră.

5

Design gratuit pentru toate anunțurile de promovare

Nu trebuie să vă preocupați de designul anunțurilor de promovare. Indiferent de mediul de promovare (Facebok, Revistă, newsletter, pagină dedicată pe site-ul oficial bestdealhunter.ro), graficienii noștri se vor ocupa de pregătirea designului.

Pagină dedicată pe site-ul bestdealhunter.ro

Fiecare partener afiliat va beneficia de o pagină dedicată pe site-ul bestdealhunter.ro În acest fel, pe lângă promovarea de pe rețelele de socializare sau newsletter, membrii pot afla oricând locațiile în care pot beneficia de avantaje.

Beneficii partener afiliat | pagina 5

www.bestdealhunter.ro


Publicitate pe carduri pentru planurile anuale

Sute de carduri eliberate cu sigla dumneavostră. Astfel, reclama dumneavoastră va sta pe toată perioada de valabilitate a cardului în buzunarul posesorului. În funcție de planul anual ales veți avea oportunitatea de a plasa sigla dumneavoastră în zona de partener a cardului pe 700, 1.000 sau 1.500 de carduri noi eliberate. Astfel, aveți o expunere mare a reclamei dumneavostră pe toată durata de valabilitate a cardului.

6

Creșterea rulajului asigurată

Avem grijă să motivăm membrii BestDealHunter Card să cumpere căt mai mult. Posesorii de card BestDealHunter participă la tombole lunare la care pot caștiga o mulțime de premii. Înscrierea la tombolă se face pe baza fluturașului emis de dumneavoastră după fiecare tranzacție. Ca urmare, membrii comunității sunt încurajați să facă cât mai multe tranzacții, deoarece mai multe tranzacții înseamnă mai multe șanse de câștig.

Să recapitulăm beneficiile • Creșterea numărului de clienți ca urmare a accesului la baza de date de clienți fideli. • Pagină web dedicată pe site-ul bestdealhunter.ro • Spațiu publicitar dedicat gratuit în revista BestDealHunter (1 pagină sau 1/2 pagină, în funcție de planul ales) • Promovare oferte unar către peste 50.000 email-uri din Târgu Mureș prin intermediul newsletterului • Primire rapoarte după transmiterea newsletterului pentru a ajuta la dezvoltarea campaniilor următoare • Promovare către fanii BestDealHunter pe Facebook • Design gratuit pentru grafica anunțurilor de promovare • Eliberare carduri cu siglă proprie (plan tarifar anual) www.bestdealhunter.ro

Beneficii partener afiliat | pagina 6


Best Deal Hunter Card Clădirea ProTV, Str. Călărașilor, Nr. 6-8 Tel: 0748-231.238 0365-730.649 Fax: 0365-730.649 E-mail: office@bestdealhunter.ro www.bestdealhunter.ro

Catalog Parteneri Afiliati  

Descriere servicii BestDealHunter Card pentru partenerii afiliati