Page 1

NOVETATS

març 16 Novel·la

La Zona de interés / Martin Amis Golo, un jove oficial nebot del jerarca nazi Martin Bormann, arriba a un camp d'extermini per treballar en la posada en marxa d'una fàbrica amb mà d'obra esclava. Seductor nat, no triga a quedar enamorat d'Hannah, l'esposa del comandant del camp, el grotesc Paul Doll. I a aquest triangle s'uneix una quarta peça, el Sonderkommando Szmul, és a dir, un d'aquells jueus que col·laboraven amb els botxins.

Novel.la Juvenil

Tiempos de hielo / Fred Vargas Alice Gauthier, una respectable professora de matemàtiques de seixanta-sis anys, apareix morta a la seva banyera; tot sembla apuntar al suïcidi, però certs detalls, com un estrany signe traçat al lloc del succés, fan pensar més que potser hi hagi alguna cosa darrere la seva mort, així el cas és derivat a l’equip de la Brigada Criminal del comissari Adamsberg. Al cap de poc temps però, una dona diu que va enviar una carta que la morta havia escrit a un Amadée Masfauré... el pare del qual s’hauria suïcidat deixant un signe similar.

First love / James Patterson Raymond

i

Emily

Amy vol sortir del poble, ho vol deixar tot enrere i li proposa al seu amic Robinson posar-se a la carretera i viatjar, sense planejar res, sense rumb. El viatge és un salt cap el desconegut carregat d’emocions: l'emoció de sentir-se lliure, l'emoció de transgredir la llei, l'emoció de creuar l'última barrera que separa l'amistat de l'amor ... El viatge és la gran escapada, però hi ha coses de les que no és possible escapar.

La Bolera de Edison / Neal Shusterman, Eric Elfman Nick i els seus amics han anat reunint de nou a les golfes estranys objectes que havien sigut de l'extravagant inventor Nikola Tesla. Tots els invents encaixen entre ells per formar un aparell més gran, l'emissor d'Energia d'Ampli Abast, que havia estat per a Tesla l'obra de la seva vida. Nick i Caitlin són els únics que s'han donat compte de això. Què faria exactament aquella màquina quan estigués completa? Això no ho saben molt bé.

1


Coneixements

Psicología clínica infanto-juvenil

Hacia una economía ciudadana / Roger Sunyer

Objetivo: Califato Universal: claves para entender el yihadismo / Eduardo Martín de Pozuelo, Jordi Bordas, Eduard Yitzhak

Death by landscape / Margaret Atwood

Escritura académica: teoría a la pràctica

Objective Proficiency

Histología básica: fundamentos de biología celular y del desarrollo humano / Santa Ponce Bravo

La Maravillosa historia español / Francisco Moreno

de

la

del ¡Eureka!: descubre al científico que llevas dentro / Chad Orzel

La Aventura del cerebro: viajando por la mente

Comprender el melanoma otros cánceres de piel

y

Guía práctica de las contenciones elásticas: strapping & taping: todas las combinaciones posibles / Christophe Geoffroy

2


Centres d’Interès La Magia del orden: herramientas para ordenar tu casa... ¡y tu vida! / Marie Kondo

Esports

Fitness boxing: entrenamiento de boxeo para estar en forma / Andy Dumas y Jamie Dumas Robótica educativa: iniciación / Gabriel Ocaña

Ciencia ficción: crónica visual del género más apasionante de la galaxia

Els beneficis de l'entrenament de boxa són molts: pèrdua de pes, tonificació, millora de la velocitat, la força, la resistència, la coordinació, l'equilibri i la flexibilitat. Cobreix totes les tècniques emprades en el programa d’entrenament d’un boxejador i ensenya a personalitzarles per adequar-les a les necessitats individuals mitjançant l’ús de fotografies en color i orientacions pas a pas. És una guia exhaustiva per a un entrenament cardiovascular sense contacte, que sigui segur, amè i efectiu.

3

Profile for Biblioteca Municipal L'Ateneu

Novetats adults març 2016  

Biblioteca Municipal L'Ateneu

Novetats adults març 2016  

Biblioteca Municipal L'Ateneu

Advertisement