Page 1

Concurs Instagram Especial 3 anys biblioteca

De l’1 al 15 de febrer

Fes-te una fotografia amb el nostre photocall, etiqueta #3anysbibesparreguera i entre totes les fotografies es sortejarà un premi. Per a totes les edats. 16 de febrer, a les 6 de la tarda, sorteig i lliurament del premi.

Biblioteca Municipal L’Ateneu d’Esparreguera


Bases Objectiu L’objectiu del concurs és que els usuaris es facin una fotografia al “photocall” amb motiu del 3r aniversari de la biblioteca.

Participants Per a totes les edats.

Requisits Per a poder participar-hi, s’haurà de fer una fotografia amb el “photocall” de la Biblioteca Municipal L’Ateneu d’Esparreguera i penjar la fotografia a Instagram amb l’etiqueta #3anysbibesparreguera, entre l’1 al 15 de febrer. Cada usuari podrà penjar un màxim de 3 fotografies. Si es detecta que una persona presenta més de 3 fotografies o no està degudament etiquetada, aquesta quedarà automàticament eliminada del concurs. El personal de la biblioteca està exclòs de participació.

Jurat i sorteig El dia 16 de febrer, a les 6 de la tarda, s’introduiran totes les fotografies participants impreses i plegades a una urna. Una persona del jurat, format pel personal de la biblioteca, triarà aleatòriament una impressió entre totes.

Premi i veredicte Hi haurà un únic guanyador i s’emportarà un lot de regals relacionat amb la Biblioteca. L’entrega del premi es farà el dia 16 de febrer, amb caràcter posterior a la tria de la foto. Si en aquest moment, no hi és present el guanyador, se l’avisarà perquè el passi a recollir per la Biblioteca.

Bases del concurs Instagram: Especial 3 anys biblioteca  

Biblioteca Municipal L'Ateneu

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you