Page 15

novosti

KTM RC 250 R

Polaris Hrvatska

Zastupstvo za Polaris

Klon pobjednika

sto dva diska naprijed se nalazi jedan disk promjera 290 mm, dok Akrapovičev ispuh oslobađa 107 db umjesto KTM je svoju „Ready to race“ ponudu obogatio i „production 115 dB. Svi se ti dijeloracer“ verzijom pobjedničkog Moto3 motocikla vi mogu naknadno staKTM RC 250 R vo Grand Prix natjecaniže. U tom kontekstu viti i na RC 250 R, no predstavlja doslov- treba gledati i na njenju. Tako umjesto šture i bez njih je riječ o opano značenje poznagovu cijenu od 45 tisu- Dell'Orto elektronike, kom natjecateljskom tog KTM-ovog sloća eura, čemu još treba koja je obavezna u svjet- stroju, koji iz jednocigana „Ready to race“. skom Moto3 prvenstvu, lindričnog četverotakpridodati i davanja. Baziran na motociklu s Svejedno, ne treba se RC 250 R ima Athena tnog agregata od 249,5 kojim je Cortese netom nadati kako ćete za upravljačku jedinicu, ccm istiskuje 50 KS postao svjetski prvak u koja nudi sve vrste elek- pri 13.000 okr/min, a te novce dobiti apsoMoto3 kategoriji, RC tronske pomoći vozaču, istovremeno teži samo lutno vjernu kopiju 250 R je zamišljen kao Corteseovog pobjedali i brojne mogućnosti 82 kg. O ekstremnom „production racer“, što ničkog motocikla. podešavanja. ustroju ovog motocikla znači da je namijenjen Osim toga, RC 250 R Mehanička osnova je govori i podatak o samo privatnim momčadima ista, ali ipak postoje ima nešto jednostav1.210 mm osovinskog i natjecateljima u potra- neke razlike, koje jedniju izvedbu WP ovjerazmaka, što je vrijedzi za vrhunskim rezulta- nim dijelom proizlaze iz sa, OZ naplatci su od nost koja se može smatima od razine svjetskog činjenice da RC 250 R kovanog aluminija, a njiti (ali i produžiti) za Moto3 prvenstva pa na nije namijenjen isključi- ne od magnezija, umje- dodatnih 35 mm.

Q Nakon povremenih dolazaka i odlazaka s našeg tržišta, čini se da Polaris konačno ima ozbiljnog zastupnika za Hrvatsku. Suradnja poznatog CROline portala i tvrtke QuadSquad rezultirala je stvaranjem tvrtke Polaris Hrvatska. Izložbeni salon im je u Popovcu (pokraj Sesveta) u Varaždinskoj ulici 89, a zanimljivo je da su svi ATV-ovi koje nude homologirani za vožnju cestom i to kao četverocikli, ali i kao traktori. S obzirom da se radi o prestižnom proizvođaču, cijene su konkurente i započinju sa 64.519 kn, koliko je potrebno izdvojiti za Sportsman 500 4x4 H.O. Basic Forest, dok ponuda sportskih side-by-side vozila započinje s modelom RZR 570 EFI 4x4 vrijednim 112.842 kn. U ponudi su i side-by-side vozila iz serije Ranger, koja kombiniraju praktično i zabavno, ali i Polarisove motorne sanjke.

Q

NAGRADNA IGRA

Dobitnik AGV kacige s Rossijevim potpisom

Q Završena je nagradna igra u organizaciji tvrtke Piaggio Hrvatska i Moto Pulsa, a u kojoj se imala osvojiti vrhunska kaciga AGV GP Tech Five Continents, vlastoručno potpisana od strane Valentina Rossija, uoči utrke u Misanu na kojoj je osvojio 2. mjesto. Sretan dobitnik je Mladen Posavec iz Zagreba, koji je u trgovini Ami Trade u Heinzelovoj 41 kupio kacigu AGV K-3 Donkey vrijednu 1.760 kn, da bi onda i osvojio spomenutu kacigu, koja je i bez Rossijevog potpisa vrijedna 5.500 kn. Čestitamo sretnom dobitniku, a svima ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju.

Krk Moto

Tucano Urbano

Q Tvrtka Krk Moto, poznata po dugogodišnjem zastupanju Kymco motocikala i skutera, a odnedavno i Shad prtljažne opreme, postala je ekskluzivni uvoznik i distributer i za moto opremu s oznakom Tucano Urbano. Riječ je o talijanskom proizvođaču koji se proslavio Termoscud dekicama za skutere, ali u svojoj ponudi ima i odjeću i ostalu opremu, prvenstveno namijenjenu onima koji svoje motocikle i skutere koriste svakodnevno, možda i cijele godine. Tucano Urbano proizvodi će zahvaljujući tvrtki Krk Moto biti dostupni u skoro svim bolje opremljenim trgovinama s moto opremom, a uskoro će se njihova ponuda moći pregledati i na web stranicama zastupnika, koje su u pripremi.

br. 132/11.-12./2012.

MOTO PULS

15

Profile for MOTOPULS

MOTOPULS 132 : 11/12/2012  

MOTOPULS 132 : 11/12/2012  

Advertisement