Page 1


velkommen Hos BernthCare tilbyder vi et univers af naturlige og plejende produkter samt velgørende og forskønnende ansigts og kropsbehandlinger. BernthCare er en oase af luksus og skønhedspleje, en tidszone for afslapning og velvære hvor du vinder ny vitalitet. Det handler hverken om bizarre trends eller om at ændre på den du er, men om at skabe et bedre velbefindende. Vi skræddersyer netop dit personlige plejeprogram, og guider dig til et bedre velbefindende med et sundt og smukt udseende.

Vi glæder os til at se dig. Lotte Bernth Ærø, lægeexam. kosmetolog


ansigt Hos BernthCare kommer du ind i vores univers af plejende og forskønnende ansigtsbehandlinger. Vi skræddersyer behandlingen til netop din hud og dit behov, og gennem professionelle produkter skaber vi dig et bedre velbefindende med en sund og smuk hud. Vores ansigtsbehandlinger forener en oplevelse af velvære og pleje med en målrettet behandling for din skønhed. På klinikken arbejder vi med professionelle produkter fra det franske MATIS og amerikanske Priori.


krop BernthCare forkæler dig og din krop med balancen mellem den ydre skønhed og den indre harmoni og velvære. Forkælende kropsbehandlinger giver dig ny vitalitet og et større overskud. En velplejet krop vil øge din selvfølelse og dit selvværd, give sanserne ro og løsne for lette spændinger. Sammen med skønne velduftende kropsolier, udføres behandlingerne så huden efterlades blød og smidig. Ved alle kropsbehandlinger serveres en sund og forskønnende smootie fyldt med frugt, vitaminer og antioxidanter.


hudpleje MATIS er en eksklusiv fransk hudplejeserie med skønne ansigts- og kropsplejeprodukter af højeste kvalitet. MATIS er resultatorienteret og baseret på det bedste naturen har at tilbyde som planteekstrakt, planteolier, aromaterapi, alger og vitaminer. Produkterne, metoderne og teknikkerne udgør tilsammen unikke behandlinger med mange variationsmuligheder tilpasset individuelle ønsker og behov, og er ligeledes meget effektive og samtidigt milde med minimal risiko for allergiske reaktioner. Priori Advanced AHA Cosmeceuticals består af hudplejeprodukter med helt unikke komplekser. Antioxidanter og andre aktive ingredienser reparerer huden i dybden og giver i den grad synlige resultater. Serien passer til alle hudtyper. Priori Idebenone Complex Superceuticals® er den bedste antiage hudpleje. - Verdens største antioxidant indenfor hudpleje, og et fantastisk våben mod linjer og rynker. Produkterne er fri for parabener og parfume, tilstopper ikke porerne, og er både dermatologisk og klinisk testet.


diamond peel Diamont peeling med Pristine er en dybdegående peeling som blidt fjerner de døde hudceller. En blid og behaglige behandling, hvor selv de meget sarte hudtyper kan behandles. En afslappende oplevelse af luksus, når de ægte diamanter masserer din hud og giver en forbedring der allerede er synlig efter første gang. Ansigtsbehandlingen er fantastisk til dig, som ønsker mere glød, og også helt fantastisk til afhjælpning af et hudproblem, såsom acne, mørke pigmentpletter og store porer. Behandlingen minimerer fine linier og giver ikke mindst en forbedret hudstruktur med et sundere og friskere look. Det optimale resultat af diamond peel, opnår man ved at tage et kurforløb på 3-6 behandlinger med et interval på 7-10 dage. Derefter kan behandlingen yderligere vedligeholdes ca. hver 5.-6. uge.


madonna Intracenticals Oxygen Lift - bedre kendt som Madonnabehandlingen - bruges af kendte verden over. En gennemført luksusbehandling hvor der behandles med 98% rent oxygen og en aktiv serum, indeholdende hyaluron, grøn te samt vitamin A, C og E. Intracenticals Oxygen Lift reducerer rynker og holder huden ung - uden nåle eller operationer. Oxygenen sluser det aktive serum ind i huden, og er en unik terapiform. Oxygen er en alderdomsbremser og har til opgave at mætte huden med oxygene substabser. Behandlingen er velegnet til alle der trænger til et løft og fylde i ansigtshuden igen, og giver synlig resultater allerede efter 1 behandling. En kølende, skøn og afslappende behandling, hvor huden vil være næret og fugtet samt se strålende frisk og foryngret ud på blot 30 minutter. Resultatet vil fortsætte med at forbedres de følgende dage. Vi anbefaler et kurforløb på 6 behandlinger, med 7-10 dages intervalg, og hjemmepleje for et længere holdbart resultat. Effekten vil holde sig i op til ca. 3 måneder.


voks Få fjernet uønsket hår i ansigtet eller på kroppen med en professionel voksbehandling - hårfjerning med varmt voks. Vores LYCON voksbehandlinger fjerner hårene med roden! Det betyder, at du er hårfri længere end ved barbering. Gevinsten er også, at ved regelmæssige voksbehandlinger, bliver hårvæksten mere sparsom. Når du er kommet ind i en god rytme, kræver det en regelmæssig behandling med 3-4 ugers mellemrum, og i tiden imellem voksninger kan du nyde, at du slipper for at hive skraberen frem hver eller hver anden dag. LYCON leverer enestående resultater, idet den fjerner genstridige hår helt ned til 1 mm. Samtidig med den lave temperatur, superflexible og milde voks, leverer den en plejende og fugtende behandling på selv den mest sensitive hud.


makeup Makeup fremhæver smukke træk og reducerer små uregelmessigheder og skønhedsfejl. Makeup styrker din personlige udstråling og skal lægges, så den ser naturlig ud, og passer lige nettop til din type, og med de farver der passer til dig. Mineralogie er makeup-serien hos BernthCare. Serien bruger naturlige ingredienser af højeste kvalitet, hvilket gør, at det er en af de stærkeste producenter af mineral-makeup på markedet i dag. Mineraler tilstopper ikke porerne, den giver huden en naturlig glød og beskytter mod solens skadelige stråler. Mineralogie virker direkte plejende og helende for huden, og irriterer ikke den røde, tørre eller meget sarte hud. Mineralogie har solbeskyttelse på Spf 26 samt forebygger fine linjer og rynker. Indeholder ikke parabener.


manicure pedicure •

Hænderne er vores visitkort, og velplejede hænder sender et positivt signal. Vores fødder bærer os gennem livet, derfor fortjener de forkælelse og opmærksomhed. Smukke hænder og fødder betyder velplejede negle. Vi tilbyder skønne behandlinger med CND Shellac™ Nail Color. Shellac er et professionelt produkt, der lægges på neglen som en helt almindelig neglelak. Først ligges en underlak, så farve og til sidst overlak. Hvert lag hærdes i et UV-lys, hvilket betyder nul tørretid. Shellac holder perfekt i op til ca. 14 dage med en utrolig glans, og fjernes igen på 10 minutter. Du kan naturligvis vælge behandlingerne med og uden lakering.


Lægexam. kosmetolog Lotte Bernth Ærø Bredballe Center 12 • 7120 Vejle Øst • T 22 32 36 15 • mail@bernthcare.dk • www.bernthcare.dk

Profile for BernthCare

Bernthcare Profilbrochure  

Bernthcare Profilbrochure  

Advertisement