Page 1

WEDSTRIJDREGLEMENT “WIN EEN VAKANTIEWEEK” BIJ FAMILIEHOTEL CLAREZIA The disclaimer is: “This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with, Facebook. You are providing your information to Familehotel Clarezia and not to Facebook. The information you provide will only be used for the “win een vakantie” action and further promotions from Familiehotel Clarezia.( http://clarezia.nl )” “Deze promotie is op geen enkele wijze gesponsord, onderschreven of beheerd door, of staat in verband met, Facebook. Je verstrekt de gegevens alleen aan Familehotel Clarezia en niet aan Facebook. De door u verstrekte informatie zal alleen gebruikt worden voor de "win een Vakantie" actie en verdere promoties van Familiehotel Clarezia.”

Spelvoorwaarden van “Win een Vakantieweek”: 1. Door mee te doen aan deze actie gaat U akkoord met de hierna genoemde voorwaarden. 2. De looptijd van de “win een vakantieweek” is 5 dagen en begint op woensdag 19 juni 2013 om 19:00 uur en eindigt op maandag 24 juni 2013 om 19:00 uur. 3. Door deze wedstrijd op facebook te zetten en zoveel mogelijk vrienden hetzelfde te laten doen, verdien je punten. Degene met de meeste punten in de wedstrijd heeft gewonnen. Mochten er twee personen zijn met hetzelfde aantal punten dan zal het systeem een random winnaar trekken. De winnaar zal per e-mail bericht krijgen (op je standaard facebook mail). 4. De te winnen prijs is een vakantieweek voor 2 personen in een tweepersoonskamer, inclusief vol pension. Gebruik van de bar en eventueel gebruik van de wandelbus is voor eigen rekening. 5. De vakantieweek kan geboekt worden tussen 7 juli en 31 augustus 2013 op basis van beschikbaarheid. U dient op eigen kosten te reizen van en naar ons Familiehotel.


WEDSTRIJDREGLEMENT “WIN EEN VAKANTIEWEEK” BIJ FAMILIEHOTEL CLAREZIA 6.

Mail: GEFELICITEERD! Je hebt de wedstrijd “win een vakantieweek” bij familiehotel Clarezia gewonnen. Je mag een week bij ons verblijven met z’n tweeën in een tweepersoonskamer inclusief vol pension. De periode waarin je kunt komen is tussen 7 juli en 31 augustus op basis van beschikbaarheid. Neem contact met ons op via clarezia@me.com of bel 00 41 81 941 1960 om te overleggen wanneer je wilt komen. Met vriendelijke groet, Marieke Smedema Familiehotel Clarezia

spelvoorwaarden-win-een-vakantieweek  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you