Page 1

Organitza / Organiza:

En conveni / Convenio:

Suport tècnic / Soporte técnico:

Patrocinadors / Patrocinadores:

Col·laboracions / Colaboraciones:

Informació / Información:

Fira d’Igualada C. Lleida, 78 08700 Igualada (Barcelona) Tel. +34 938 040 102 Fax +34 938 051 327 aerosport@firaigualada.org www.firaigualada.org


Estem ja en plena convocatòria de la 17a edició d’AEROSPORT, l'única fira dedicada de manera continuada a la promoció del sector aeronàutic en les seves especialitats d'aviació general i esportiva. Des de l'edició anterior, la Fira, seguint les directrius suggerides pels propis expositors, ha apostat per un vessant més professional deixant de costat els aspectes més lúdics per a concentrar-se en l'interès d'expositors i visitants, en el més pur format de presentació de novetats, promocions, conferències, etc. Com correspon a un esdeveniment sectorial professional d'àmbit estatal en l'incomparable marc de l’Aeròdrom d'Igualada - Òdena. Per a la present edició, i seguint en la línia de millorar en aquells aspectes que els propis participants ens suggereixen, hem decidit apostar per dos aspectes bàsics per a l'èxit d’ AEROSPORT, i la seva projecció de futur. D'una banda la millora de les infrastructures amb la ubicació en un únic espai, una carpa de 1.000 m2 , de tots els estands amb les empreses expositores, un espai exclusiu per a les conferències tècniques i una remodelació del hangar utilitzat de restaurant; i per l'altre una important aposta per a millorar la difusió de l'esdeveniment. Per això els animem a participar com a expositor en aquesta fira referent del sector, presentant els seus productes i serveis amb la millor qualitat i amb les últimes innovacions , en un marc que anem millorant constantment i en una organització que ens il·lusiona any rere any al propi ritme dels èxits obtinguts.

PARA HACER LA RESERVA DE ESPACIO SOLO NOS TIENEN QUE HACER LLEGAR LA HOJA DE PREINSCRIPCIÓN, CON SUS DATOS DEBIDAMENTE CUMPLIMENTADOS.

Abans del dia 15 de març

Posterior al dia 15 de març

Abans del dia 15 de març

Posterior al dia 15 de març

Estand modular de 12 m2 (4 de façana x 3 m de fons) Estand modular de 12 m2 (4 de fachada x 3 m de fondo)

340 ¤

420 ¤

Espai exterior (50 m2) Módulo exterior (50 m2)

290 ¤

330 ¤

PREUS DE CONTRACTACIÓ / PRECIOS DE CONTRATACIÓN

DADES DE L’EMPRESA / DATOS DE LA EMPRESA Empresa NIF Domicili / Domicilio

Ens veiem a AEROSPORT !!

Població / Población

Estamos ya en plena convocatoria de la 17a edición de AEROSPORT, la única feria dedicada de manera continuada a la promoción del sector aeronáutico en sus especialidades de aviación general y deportiva. Desde la edición anterior, la Feria siguiendo las directrices sugeridas por los propios expositores, ha apostado por una vertiente más profesional dejando de lado los aspectos más lúdicos para concentrarse en el interés de expositores y visitantes, en el más puro formato de presentación de novedades, promociones, conferencias, etc. Como corresponde a un evento sectorial profesional de ámbito estatal en el incomparable marco del aeródromo de Igualada – Òdena.

Telèfon / Teléfono

Para la presente edición, y siguiendo en la línea de mejorar en aquellos aspectos que los propios participantes nos sugieren, hemos decidido apostar en dos aspectos básicos para el éxito de AEROSPORT, y su afianzamiento futuro. Por un lado la mejora de las infraestructuras con la ubicación en un único espacio, una carpa de 1000 m2 , de todos los estands con las empresas expositoras, un espacio exclusivo para las conferencias técnicas y una remodelación del hangar utilizado como restaurante; y por el otro una importante apuesta para mejorar la difusión del evento. Por ello les animamos a participar como expositor en esta feria referente para el sector, presentando sus productos y servicios con la mejor calidad y con las últimas innovaciones , en un marco que mejoramos constantemente y en una organización que nos ilusiona año tras año al propio ritmo de los éxitos obtenidos.

e-mail Persona de contacte / Persona de contacto

SOL·LICITUD / SOLICITUD Estand modular de 12 m2 (4x3m.) Estand modular de 12 m2 (4x3m.)

Nombre d’estands Número de Estands

Espai Exterior de 50 m2 Módulo Exterior de 50 m2

Nombre d’espais Número de módulos

SI NO Estic interessat en fer una presentació o conferència Estoy interesado en hacer una presentación o conferencia

COMENTARI / COMENTARIO

Nos vemos en AEROSPORT ! Pere Carles Presidente de Fira d’Igualada

RETORNAR A / DEVOLVER A Fax 938 051 327 E-mail: aerosport@firaigualada.org

FITXA DE PREINSCRIPCIÓ / FICHA DE PRE-INSCRIPCIÓN

aerosport 09

PER FER LA RESERVA D’ESPAI NOMÉS ENS HAN DE FER ARRIBAR AQUEST FULL DE PREINSCRIPCIÓ, AMB LES SEVES DADES DEGUDAMENT COMPLIMENTADES.

Aerosport 2009  

Informació per als expositors

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you