Page 1


Dragi gostje! Na zelenem, z izredno ugodno klimo obdarjenem rtu, med srednjeveškim Piranom in modernim Portorožem, se na 25 hektarjih razteza hotelsko naselje Bernardin. Osrednji del krasi zvonik nekdanje samostanske cerkvice Sv. Bernardina iz 15. stoletja, ki nemo priča o bogati kulturni dediščini kraja. V želji, da vsem našim gostom, zvestim in bodočim, vedno ponudimo nekaj več smo pripravili pester izbor počitniških aranžmajev, kjer boste našli različne predloge za vaše počitnice v izbranih hotelih Bernardin resorta.


St. Bernardin Resort Kompleks, ki ga sestavljajo trije hoteli, prestižni Grand hotel Bernardin 5*, Hotel Histrion 4* in Hotel Vile Park 3*, nudi raznovrstne možnosti za preživljanje brezskrbnih počitnic in nešteto športnih aktivnosti. Poleg notranjih in zunanjih bazenov tu najdemo še 6 teniških igrišč (od tega 4 peščena), center vodnih športov, PADI šolo potapljanja, igrišče za košarko ter igrišče za odbojko na plaži. V hotelskem naselju St. Bernardin se nahajajo tudi številne restavracije in bari z raznoliko ponudbo hrane in pijače ter vrhunski center dobrega počutja Paradise Spa v Grand hotelu Bernardin in Wellness center Histrion v hotelu Histrion.


Grand hotel Bernardin ***** Prestižni Grand hotel Bernardin v Portorožu je prvi kongresni hotel v Sloveniji. Obdan je z mirnim, zelenim okoljem in ima čudovito lego tik ob morju. Nudi 241 sodobno opremljenih sob z balkonom in pogledom na morje, od tega 10 razkošno opremljenih apartmajev in 9 nadstandardnih sob. Poleg tega se v hotelu nahaja tudi vrhunski center dobrega počutja Paradise Spa.


Počitniški aranžmaji


Wellness aran탑maji


Grand hotel Bernardin *****


Hotel Histrion ** **


26

ST. B E RN A R D I N R E SO R T

ANIMACIJSKI PROGRAM

Bogat animacijski program je celo leto. Še bogatejši pa je v teh terminih, ki so objavljeni.

Zimske počitnice

Animacija v poletni sezoni

Športna animacija Vodna aerobika 2× dnevno.

Športna animacija Vodna aerobika 2× dnevno, športi z žogo, tenis, namizni tenis, biljard, lokostrelstvo, nordijska hoja, sprehodi, pohodi, kolesarjenja, športi v vodi, športni turnirji za odrasle, tekmovanja s pedalini, windsurfing, slacklining, speedminton.

Otroška animacija Mini Club Billy Kreativne delavnice, iskanje skritega zaklada, Mini Disco. Vodeni ogledi in izleti Izlet v zaledje Slovenske Istre; izleti v Piran, Soline, Strunjan in Izolo, pohodi na Forma Vivo, Strunjanski križ in Fornače. Večerni pohod z baklami na druge lokacije naših resortov. Večerna animacija Plesni večeri, vesela tombola, plesni show Saturday Night Fever, Vesela tombola, Mini Disco za otroke.

Velikonočne in prvomajske počitnice Športna animacija Vodna aerobika 2× dnevno, kolesarjenje, lokostrelstvo. Vodeni ogledi in izleti Degustacije (v sodelovanju z vinogradniškim društvom vinarjev Slovenske Istre), izlet v zaledje Slovenske Istre; izleti v Piran, Soline, Strunjan in Izolo, pohodi na Forma Vivo, Strunjanski križ in Fornače. Večerni pohod z baklami na druge lokacije naših resortov. Otroška animacija Mini Club Billy Kreativne delavnice, iskanje skritega zaklada, Mini Disco. Večerna animacija Plesni večer, piano večer, plesni showi v izvedbi animacijske skupine, Vesela tombola, zabavni gostje, Istrska tržnica, nastop vokalnih skupin, Mini Disco za otroke.

Vodeni ogledi in izleti Degustacije (v sodelovanju z vinogradniškim društvom vinarjev Slovenske Istre) izlet v zaledje Slovenske Istre: izleti v Piran, Soline, Strunjan in Izolo, sprehodi in pohodi v okolici. Otroška animacija Mini Club Billy Kreativne delavnice, iskanje skritega zaklada, Mini Disco, Billyjevo kraljestvo. Večerna animacija Romantični večeri ob glasbi, salsa večer, plesni večeri, plesni showi Grease, Saturday Night Fever in Mamma mia, Vesela tombola, Mini Disco za otroke, priznane glasbene skupine, Cabaret večer, Slovenski večer, Istrska tržnica.

Krompirjeve počitnice Športna animacija Vodna aerobika 2× dnevno, 2× tedensko vodni športi, kolesarjenje, nordijska hoja. Otroška animacija Mini Club Billy Kreativne delavnice, iskanje skritega zaklada, Mini Disco, Billyjevo kraljestvo. Vodeni ogledi in izleti Izlet v zaledje Slovenske Istre; izleti v Piran, Soline, Strunjan in Izolo, pohodi na Forma Vivo, Strunjanski križ in Fornače. Večerni pohod z baklami na druge lokacije naših resortov. Večerna animacija Plesni showi v izvedbi animacijske skupine, Vesela tombola, zabavni gostje, Istrska tržnica, nastop vokalnih skupin, Mini Disco za otroke.

Pridržujemo si pravico do sprememb programov.


V današnjem hitrem življenjskem ritmu nam časa zmanjkuje tudi za izbiro pravega darila. Ob tem redko pomislimo, da so to lahko počitnice in nepozabna doživetja (darilni boni za wellness storitve, kulinarična popotovanja, itd.), ki jih lahko izberete v naši pestri ponudbi.

Darilni bon

Podarite izvirno in dragoceno darilo; doživetje, popolno izkušnjo, dragocene trenutke, razvajanje duha in telesa.

Pokličite nas, z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri darilnega bona. Tel. 05 690 70 00 booking@bernardingroup.si


Hoteli Bernardin d.d. Obala 2 6320 Portoro탑

T. 05 690 70 00 booking@bernardingroup.si

www.bernardingroup.si

Sledite nam

St. Bernardin - Počitniški aranžmaji 2014  
St. Bernardin - Počitniški aranžmaji 2014  
Advertisement