Page 1

DAILY BULLETIN Donderdag 9 augustus

TERUGBLIK

We blikken terug op gespeelde wedstrijden en uitslagen van donderdag 9 augustus.

PROGRAMMA Welke wedstrijden staan er vandaag op het programma?

MENU

Het dagmenu van Gerard en Jerry

IN DE SPOTLIGHT

Elke dag zetten we iemand in de spotlight. Vandaag zijn dat de dames van het ontvangst. Lees het artikel op pagina 2.


TERUGBLIK Donderdag stonden er 21 wedstrijden op de planning. De toernooileiding was wat huiverig vanwege het weer wat opgegeven was. Het viel gelukkig allemaal mee! De eerste partijen konden buiten starten. De partijen van 21:00 uur en 21:30 hebben we helaas naar binnen moet verplaatsen. Tim Geers en Jasper van Gennep begonnen hun partij droog maar wel met veel wind. De heren eindigde hun partij in miezerregen met winst voor Tim Geers. Maikel Ninaber en Geert Jansen begonnen hun partij ook buiten maar zijn binnen in de hal van Oudewater geĂŤindigd. Geert heeft de partij in de hal binnen weten te slepen met 6-2 6-4. Wat wel een leuk weetje is, is dat de toeschouwers van Maikel Ninaber ‘s ochtends aangekomen waren vanuit Aruba om Maikel in actie te zien. Het weer viel ze wat tegen, maar ze vonden iedereen op Bergvliet erg gastvrij. Dat is altijd leuk om te horen natuurlijk!

PROGRAMMA

Voor vanavond staan er 22 wedstrijden op de planning. Het weer zal even afwachten zijn maar we hopen natuurlijk dat alles gewoon buiten gespeeld kan worden! Er staan wel hele mooie partijen op de planning vanavond. Neem bijvoorbeeld de GD3 waar Davy Visser en Eliza Mulder het opnemen tegen Bram en Marije van Zwienen. Ook Rob en Kaiya van der Draai komen in actie in de GD3. Zie het volledige programma voor vanavond hieronder!


MENU

Ondanks het weer van donderdagavond werd er genoeg gegeten van de heerlijke pasta’s. Er kon gekozen worden tussen bolognese en een pasta met vissaus en garnalen. Om te smullen! Vanavond staan Gerard en Jerry weer klaar om een nieuwe heerlijke maaltijd te bereiden. Op het menu staat een Indische saté ajam plate! Weer iets om naar uit te kijken dus.

IN DE SPOTLIGHT

Vandaag waren er weer twee leuke dames die de deelnemers mochten ontvangen. Deze taak wordt de hele week afgewisseld door Miranda, Chrystel, Wilma, Nicolette en Lisanne. Het leuke van alle dames is dat ze altijd een lach op hun gezicht heben ondanks dat Nicolette haar ‘verkeerde/oude’ broek aan had. Ook Lisanne was weer aanwezig vandaag. De hele week maakt zij al foto’s en neemt zij deelnemers in ontvangst. Ook geniet Lisanne elke avond van het eten, voornamelijk dinsdag met de malse kip stukjes. Wat zijn jullie toch toppers en altijd met een lach op het gezicht!

WEERSVERWACHTING Vrijdag 10 augustus

Vandaag is het wisselvallig weer met vooral in de noordwestelijke helft enkele buien. Zon en wolken wisselen elkaar continu af. Vandaag wordt het minimaal 11 en maximaal 21 graden. Voor vanavond geven ze meer buien op met kans op onweer. De toernooileiding houdt dit goed in de gaten. Mochten de partijen naar binnen verplaatst worden, brengt de toernooileiding je op tijd op de hoogte!


Daily Bulletin donderdag 9 augustus  

Bekijk hier het dagverslag van donderdag 9 augustus!

Daily Bulletin donderdag 9 augustus  

Bekijk hier het dagverslag van donderdag 9 augustus!

Advertisement