Scandinavian Selection Broschyr 2023

Page 1

UPPTÄCK VÅR

SÜDWIND SCANDINAVIAN SELECTION

HUSVAGN

2023


SÅ ÄR MAN ALLTID HEMMA ÖVERALLT Oavsett hur kallt och besvärligt det kan vara utomhus så övertygar SCANDINAVIAN SELECTION med all utrustning som standard för krävande klimat plus många funktioner för extra hög boende- och körkomfort.

Säng

Sittgrupp

Varianter

E

Enkelsängar

D

Dinett

K

F

3/4 säng

L

L-sittgrupp

U

U-sittgrupp

Barnrum

Förklaring fordonsbeteckning På grund av U-sittgruppen (U), 3/4-sängen (F) och barnkammaren (K) heter fordonet t.ex. SÜDWIND SCANDINAVIAN SELECTION 750 UFK.


SÜDWIND SCANDINAVIAN SELECTION KLIMATANPASSAD FÖR SKANDINAVIEN

MER INFORMATION ONLINE knaus.se

1.800-2.500 kg Tillåten totalvikt

4-8 Sovplatser

5 Planlösningar


PLANLÖSNINGAR

SÜDWIND SCANDINAVIAN SELECTION

OCH FAKTA

UPPLEVA REN FRIHET

580 UF

Konstruktionen och utrustningen i SÜDWIND SCANDINAVIAN SELECTION har anpassats speciellt till det nordeuropeiska klimatet. Med en rad höjdpunkter som standard, exklusiv design och fem genomtänkta planlösningar erbjuder den förstklassig trivsel och komfort – oavsett vart nästa resa går.

4 Sovplatser   3/4 säng   Vinkel kök

590 UK

6-8 Sovplatser   3/4 säng / Våningssäng   Längsgående kök

590 UE 257 cm

785-947 cm

4-5 Sovplatser   Enkelsängar   Längsgående kök

750 UFK

250 cm

650 UDF

Höjdpunkter   7-8 Sovplatser   3/4 säng / Våningssäng   Längsgående kök

KONFIGURATOR ONLINE configurator.knaus.com/se

6 Sovplatser   3/4 säng / Alternativ våningssäng   Vinkel kök

Alde Vattenburen Värme   Alde Vattenburen Golvärme   Invändigt avlopp


SÜDWIND SCANDINAVIAN SELECTION Rymligt vinkelkök

650 UDF. Tack vare den eleganta, integrerade mikron av hög kvalitet lyckas man med kvällsmaten även när det ibland ska gå fort.

Generöst längsgående kök 650 UDF. Den perfekta blandningen för familjen. De tycker lika bra om den nordiska designen som den värmande golvvärmen. Och det enorma panoramafönstret (fram) ger dem dessutom en fantastisk utsikt.

PÅ VÄG MED BÄSTA SEMESTERHUMÖR I SÜDWIND SCANDINAVIAN SELECTION har du fantastisk utsikt genom det stora panoramafönstret fram och en känsla som skapar trivsel inuti.

Trivsam dinett

650 UDF. Förutom mycket extra arbetsyta och förvaringsutrymme övertygar vinkelköket med ett stort kylskåp och mjukstängande lådor med soft-close-funktion.

590 UE. Även köken i de kompaktare planlösningarna erbjuder tillräckligt med förvaring tack vare genomtänkta detaljer såsom den utdragbara apotekarhyllan.

Bekväm L-soffa

LOUNGEVARIANTER U-sittgrupp 580 UF, 590 UK, 590 UE, 650 UDF, 750 UFK Dinett

650 UDF

L-sittgrupp

750 UFK

KÖKSVARIANTER Vinkel kök 580 UF, 650 UDF Längsgående kök 590 UK, 590 UE, 750 UFK

750 UFK. Tillsammans med våningssäng och rumsdelare kan den bakre sittgruppen utgöra en avskild yta för barnen.

650 UDF. Perfekt för att värma upp din jacka snabbt efter en vandring i snön eller i regnigt väder.

650 UDF. Alde värme samt Alde vattenburen golvvärme är standard i Scandinavian Selecten, tack vare det har ni alltit ett behagligt inomhusklimat.

650 UDF. Spisfläkten som sitter standardmonterad tar effektivt hand om matoset från spisen. MER INFORMATION ONLINE knaus.se


SÜDWIND SCANDINAVIAN SELECTION Generösa enkelsängar

AVKOPPLING OCH LUGN Då kommer semesterkänslan automatiskt. Den generösa och trivsamma sovdelen övertygar med modern interiördesign och i badrummet har man alltid högsta komfort.

Flexibelt familjebadrum

590 UE. De nästan 2 m långa enkelsängarna ger vilsamma nätter tack vare de bekväma EvoPore-madrasserna. Den mjuka huvud- och sidodelen samt väggbeklädnaden i läderstil sörjer för hög kvalitet och en härlig miljö.

750 UFK. Det separata badrum ‒ met fortsätter här effektivt ut i boendedelen tack vare den smarta placeringen av tvättstället.

Generöst Flexibel

SÄNGVARIANTER

fast badrum

4 Sovplatser 580 UF 4-5 Sovplatser

gästsäng 650 UDF. Bekväm gästsäng. De stora sittgrupperna kan vid behov enkelt omvandlas till bekväma gästsängar.

650 UDF. Det fasta badrummet med generöst tvättställ och många hyllor är inte bara mycket praktiskt utan erbjuder också mycket plats och komfort.

Familjevänlig

Platssparande

våningssäng

hörnbadrum

590 UK. SCANDINAVIAN SELECTION kan man givetvis också få med fasta våningssängar inklusive fallskydd.

Bekväm

Genomtänkt

fransk säng

komfortbadrum

590 UE

6 Sovplatser

650 UDF

6-8 Sovplatser

590 UK

7-8 Sovplatser

750 UFK

BADRUMSVARIANTER Hörnbadrum 580 UF Komfortbadrum

590 UE, 590 UK

Fast badrum

650 UDF

Familjebadrum 750 UFK

MER INFORMATION ONLINE knaus.se


youtube.knaus.com schwalbenblog.knaus.com shop.knaus.com

Upptäck många fler husvagnar, husbilar och Camper Vans i våra aktuella kataloger. Våra specialmodeller hittar du i den separata broschyren

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Uppgifter om leveransomfattning, mått och vikter samt utseendet motsvarar den information som fanns tillgänglig vid tidpunkten för tryckning (08/2022). Vi reserverar oss för ändringar av utrustning, tekniska data, serieomfattning och priser. Informera dig i det avseendet hos din auktoriserade KNAUS-återförsäljare innan köpet. Information om leverans, måttangivelser, viktangivelser samt utformning/design avser de uppgifter som gäller när broschyren trycks. Vi förbehåller oss rätten att ändra utrustning, teknisk data, produktionsplanering och pris. Vi reserverar oss för eventuella tekniska förändringar i konstruktion, där syftet är att förbättra produkten och så länge som det kan anses vara rimligt för kunden. Därutöver reserverar vi oss för mindre färgavvikelser och avvikelser i produktegenskaper om dessa inte går att undvika med anledning av material. (t.e.x Färgavvikelser med ca 2,0 dE mellan lack på plåt och lack på GFK/ plast, så länge som det kan anses vara rimligt för kunden. De afbeeldingen die getoond worden in de brochure laten deels speciale uitvoeringen zien die tegen meerprijs te verkrijgen zijn of deel uitmaken van prototypes of studie, die niet overeenkomen met de standaarduitvoeringen en daardoor ook niet als optie beschikbaar zal zijn. Kleurafwijkingen zijn door druktechnische redenen mogelijk. Innan du köper ett fordon, vänligen kontakta en lämplig KNAUS återförsäljare för råd om seriens nuvarande status. Viss utrustning som visas i katalogen är inte en del av standardutrustningen. Observera informationen i den aktuella prislistan, särskilt när det gäller vikter, lastningsalternativ och toleranser. För att göra eventuella ändringar krävs skriftligt medgivande från Knaus Tabbert AG i förhand. Knaus Tabbert AG . Helmut-Knaus-Straße 1 . 94118 Jandelsbrunn . Germany

Generalagent i sverige

BERGHOLM FÖRSÄLJNING AB Gesällgatan 6 . 681 42 Kristinehamn . Tel: 0550-380 80 . bergholm.com

Alla fordon online knaus.se

Art. nr. R08118337-SE-SE

facebook.knaus.com @knaus_official


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.