Page 39

ERHVERV SILKEBORG

for Ernæring og Sundhed med speciale i Human ernæring er en vigtig brik. Ligesom Markedsføringsprogrammet i Kommunikation, Reklame, & PR fra Stockholms Universitet har givet hendes stemme en større rækkevide i forhold til at sprede budskabet om de sunde madvaner og forsvarlige fødevarer. Som 30-årig har hun allerede en del erfaringer med produkt, opskrifts- og konceptudvikling, produkt sammensætning samt instruktion og undervisning i madlavning. Kompetencerne som kun er styrket yderligere af tidligere jobs inden for IT, markedsføring og kommunikation. Denne specialistviden danner rammen om hendes virksomhed af samme navn og er bærende for titlen ”strategisk digital rådgiver”. Find din selvstændighed Dét at blive selvstændig erhvervsdrivende var noget der skete lidt mere tilfældigt – mere eller mindre som en kvalitetsstempling af det arbejde, hun tidligere havde lavet. For folk ville have hendes kompetencer. Hun så pludselig markedspotentialet, og i dag arbejder hun med fødevareproducenter i en digital verden, der forandrer sig konstant. Hendes vigtigste opgave er derfor at skabe et stærkt fundament for sine kunders digitale markedsføring og kommunikationsstrategi. En strategi der hænger sammen med deres vision og øvrige strategier, og som er forandringsparat. Det er en kunst at holde sig ajour med de nye muligheder, der dukker op og få dem flettet ind i eksisterende og nye strategier. ”Men det er virkelig spændende at se, hvordan det hele udvikler sig og hvordan anvendelse af digital media ændrer sig. Det er jeg en del af, og det driver mig” fortæller Anita Dalsgaard.

Hun har særlig fokus på konceptudvikling, content mangagement på hjemmesider, nyhedsbreve og de sociale medier. For føde­vareproducenter er der store fordele indenfor digital kommunikation fordi man kan målrette sin promovering meget præcist og samtidigt måle effekten løbende. Fleksibiliteten i at kunne stoppe og starte en igangværende kampagne samt ændre det efter behov er helt klart også en fordel, særligt for de mindre fødevareproducenter. Find styrke i netværket Når man i høj grad er tilknyttet til sine kunder som konsulent, er man ud over samarbejdet, alene om at drive sin virksomhed. ”Fedt at opgaverne er der, men mindre fedt er det at sidde derhjemme alene med regnskaberne og en kop kaffe” siger Anita Dalsgaard. Ud over at dyrke de traditionelle netværks muligheder kom Anita Dalsgaard ind som lejer hos G-Kraft Silkeborg, som har sikret hende et hold fantastiske kolleger der er kompetente, inspirerende og giver hende den sparring, samvær og de skulderklap, man søger som selvstændig. ErhvervSilkeborg er initiativtageren for bl.a. G-Kraft som er én blandt flere nyttige og nødvendige tiltag, Anita Dalsgaard har taget brug af i sin rejse som selvstændig. Vær passioneret Hendes råd til kommende seje selvstændige – ”tro på, at det nok skal løse sig, når du møder udfordringerne – for det vil du. Planlæg. Også din fritid, så du sørger for at holde fri. Tænk forretning. Tænk smart. Og arbejd smart. Stå ved det arbejde, du laver og tag dét, det koster. Det handler om gensidig respekt - og være passioneret omkring dit arbejde. Det smitter. It matters.”

ErhvervSilkeborg tilbyder bl.a. ... Få et gratis BOOST Inspiration – videndeling – netværk Hør indlæg om relevante emner som fx markedsføring, sociale medier, strategi eller kapitalfremskaffelse.

Der er min. 10 arrangementer årligt Business Coach/Business Kickstart Fra arbejdsløs til direktør Vi støtter ledige med en drøm om at blive iværksætter – få op til 30 timers individuelle møder med sparring om alt det, en iværksætter bør tænke på, fx produktudvikling, prissætning og strategi.

Der er ca. 30 forløb årligt ErhvervSilkeborg G-KRAFT Ud af hjemmekontoret – ind til kolleger Få en plads i G-KRAFT, et kontormiljø, der er bygget op om oprigtig interesse og gensidig sparring.

Mød 30 glade virksomheder og 55 potentielle kolleger i vores kontorhoteller Gratis iværksættercafé Mød ligesindede En unik mulighed for at mødes og sparre med andre, lokale iværksættere og få inspiration fra nogen, der er ”i samme båd”.

En chance for at møde 200 unikke virksomheder årligt. Iværksættersparring 1:1-møder med iværksætterkonsulent Vores erfarne konsulenter rådgiver om relevante udfordringer for unge virksomheder, fx salg, markedsføring, forretningsidé, strategi og formidling af netværkskontakter.

Vi vejleder ca. 250 personer årligt Åben virksomhedsrådgivning Få hjælp fra professionelle Gratis rådgivning om juridiske og regnskabsmæssige forhold fra en professionel advokat eller revisor.

Ca. 200 bruger muligheden hvert år Socialøkonomisk virksomhed Få gode råd i opstartsfasen Socialøkonomiske virksomheder kan få et sparringsforløb, og vi er også bindeled til relevante aktører i Silkeborg Kommune indenfor samme arbejdsområde. Disse aktiviteter er rettet mod iværksættere og unge virksomheder. ErhvervSilkeborg www.erhvervsilkeborg.dk Tlf 8720 4711 kontakt@erhvervsilkeborg.dk

BIZZ UP / FORÅR 2016

39

Bizzup 2016 Forår  
Bizzup 2016 Forår  

Et lækkert magasin for iværksættere, virksomheder og andre erhvervsfolk. Med masser af spændende læsestof...

Advertisement